Dodaj do ulubionych

etykiety adresowe

04.04.18, 00:01
Moi starzy zażyczyli sobie nalepki z ich adresem takie, jakie dostają na listach od znajomych z USA: jakiś miły obrazek i adres domowy. Wszelkie przeszukiwania internetu po polsku (kombinacje słów: nalepki naklejki etykiety adresowe druk drukowanie) nie dawały nic: albo mam sobie sama tę etykietę zaprojektować, albo ceny z dudy wzięte. Pierwsza lepsza strona z wyszukiwania "address labels" dała mi to, co chciałam, wraz z akceptowalną ceną. Czy odkryłam niszę rynkową, czy ktoś zna jakąś firmę w Polsce, która wykona taką usługę w normalnej cenie (czyli do 65 zł za ok. 300 naklejek)? Za rady typu "kup pudełko etykiet i sama im wydrukuj" dziękuję z góry.
Obserwuj wątek
    • woman_in_love Re: etykiety adresowe 04.04.18, 00:08
      Kup pudelko etykiet i sama im wydrukuj.
      Nie ma za co 😝
    • tak_to_nowy_nick Re: etykiety adresowe 04.04.18, 01:11
      Ewentualnie możesz też kupić pudełko etykiet i sama im wydrukować.
    • ingaki Re: etykiety adresowe 04.04.18, 01:22
      allegro.pl/naklejka-naklejki-z-adresem-na-koperty-500-szt-i6479755893.html
      • majenkir Re: etykiety adresowe 04.04.18, 02:08
        Wyglada to to jak zrobione przez 10-latka w latach 80-tych... uncertain
    • majenkir Re: etykiety adresowe 04.04.18, 02:11
      mmoni napisała:
      > Wszelkie przeszukiwania internetu po polsku (kombinacje słów: nalepki naklejki etykiety adresowe drukowanie) nie dawały nic:

No to jest pomysl na business wink
      • alpepe Re: etykiety adresowe 04.04.18, 02:16
        Wątpię. By drukować takie gówienka, trzeba mieć odpowiedni park maszynowy, jakąś małą cyfrówkę, ręczną sztancę i brak klientów. To trzeba by było robić w druku łączonym i bawić się w detal.
        Przyszła mi do głowy firma vistaprint czy vista print, oni robią wizytówki, niewykluczone, że takie adresówki również, bo tu miałoby to ręce i nogo.
        • alpepe Re: etykiety adresowe 04.04.18, 02:21
          I miałam rację, tylko chyba w Polsce nie działają, vistaprint.de można dobrać layout. Nie wczytywałam się co do ceny przesyłki do Polski.
          • mmoni Re: etykiety adresowe 04.04.18, 13:37
            Właśnie vistaprint była pierwszym rezultatem, jak zaczęłam wyszukiwać po angielsku i chyba z nich korzystam (wysyłka do PL niedroga). Ciekawe, że im się opłaca, a w Polsce nikomu nie.
        • domowapani Re: etykiety adresowe 04.04.18, 12:40
          po kij ci sztanca? kupujesz gotowe arkusze etykiet samoprzylepnych (arkusze A4 podzielone na dwa albo trzy rządki etykiet - możesz kupić różne wymiary.
          dopasowujesz sobie choćby w wordzie rozmiar etykiety i drukujesz, a potem rodzice sobie po jednej odklejają z arkusza A4.
          Nie ma za co wink
          • domowapani Re: etykiety adresowe 04.04.18, 12:41
            papierowo.pl/apl017k-etykiety-samoprzylepne-apli-38x212mm-biale-10ark650szt-ap12926?px=GMCAPL017K&gclid=CjwKCAjw75HWBRAwEiwAdzefxAPJdHGRo1XMXZFlnexxJRlKD_rplf5kOEKxFbZ5UwZpof8vDIwP8BoC0G8QAvD_BwE
            pierwsze z brzegu
            • alpepe Re: etykiety adresowe 04.04.18, 12:55
              ale po co mi to piszesz? Nie czytałaś tego, co było wcześniej napisane? Ja osądzałam pomysł z indywidualnymi naklejkami, w końcu mogą być różne kształty.
              • domowapani Re: etykiety adresowe 04.04.18, 15:46
                Z rozpędu smile))
    • asmarabis Re: etykiety adresowe 04.04.18, 12:44
      Na aliexpres znajdziesz zatrzesienie, zamawialam dla dziecka naklejki z nazwiskiem
    • princy-mincy Re: etykiety adresowe 04.04.18, 14:12
      A skad.
      Wystarczy na allegro wpisac naklejki imienne i masz tego od groma.
      • mmoni Re: etykiety adresowe 04.04.18, 14:22
        ale ja tam widzę tylko naklejki na przybory szkolne dla dzieci i mały wybór obrazków innych niż z dinozaurami itp.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka