naggina 08.04.18, 20:04 na netflix lub inne. chodzi o serial, którego akcja rozgrywa się głównie w biurze. i jeszcze po angielsku. ps raczej nie prawny typu "suits". jestem pewna, ze ematki pomogą sama nie znoszę oglądać seriali, i nic o nich nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mdro Re: serial "korporacyjny" potrzebuję 08.04.18, 20:21 "Capital City"? Stary (przełom 80./90.), ale chyba do oglądania jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
naggina Re: serial "korporacyjny" potrzebuję 08.04.18, 20:24 dzieki. a coś nowszego? Odpowiedz Link Zgłoś
mdro Re: serial "korporacyjny" potrzebuję 08.04.18, 20:39 "Mad Man"? W sumie też dużo się dzieje w biurze, a poza tym świetny serial ("The Office" mi nie podpasował w ogóle). Odpowiedz Link Zgłoś
joxanna1 Re: serial "korporacyjny" potrzebuję 08.04.18, 21:35 ja się podczepię. co prawda pracuję w zupełnie innej branży, ale istota biznesu, czyli sprzedawanie projektów - wygląda tak samo. Może u nas mniej intratne są te projekty i nigdy nie pracujemy pro bono Relacje między ludźmi, aspiracje - pewnie zależą bardzo od konkretnej organizacji, ale w "good wife" wydają sie bardzo realne. Odpowiedz Link Zgłoś
lodomeria Re: serial "korporacyjny" potrzebuję 09.04.18, 18:41 A jeszcze bardziej w The Good Fight Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik-niecodziennik Re: serial "korporacyjny" potrzebuję 08.04.18, 20:32 The Office Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: serial "korporacyjny" potrzebuję 09.04.18, 19:23 Tak! Tylko koiecznie angielską wersję. Amerykańska też jest fajna ale angielska wyprzdza ją o kilka długości. I koniecznue z odcinkami specjalnymi bo domykającałość Odpowiedz Link Zgłoś
fragile_f Re: serial "korporacyjny" potrzebuję 09.04.18, 18:37 Corporate tylko to taki czarny humor mocno... Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik-niecodziennik Re: serial "korporacyjny" potrzebuję 09.04.18, 20:11 Czarny humor to tez "technicy magicy" czy jakoś tak Odpowiedz Link Zgłoś
raczek47 Re: serial "korporacyjny" potrzebuję 09.04.18, 20:54 Mad Man,tyle ,że dzieje się w latach 60-ych, początki świata reklamy.Świetny jest. Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: serial "korporacyjny" potrzebuję 09.04.18, 22:14 >Czarny humor to tez "technicy magicy" czy jakoś tak "IT Crowd: Technicy magicy" Odpowiedz Link Zgłoś