mamalgosia 24.04.18, 18:49 no to mój region (najbardziej zanieczyszczony w Polsce, a zarazem niestety najbardziej prymitywny) staje się sławny www.nytimes.com/2018/04/22/world/europe/poland-pollution.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nolus Re: sława 24.04.18, 19:13 O matko jedyna,fotki "chwytające" za serce. Chyba najmocniej ujęło mnie zdjęcie z Żywca. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: sława 25.04.18, 00:00 Ucz się angielskiego, jeszcze wam jacyś dziennikarze przybędą. Odpowiedz Link Zgłoś
ida_listopadowa Re: sława 25.04.18, 00:21 Przykro sie czyta takie rzevzy o swoim kraju, a jeszcze gorzej oglada te zdjecia - oczami osob spoza PL. Jakos sie czlowiek przyzwyczail na miejscu i nie dostrzega. Zdjecie brudnego kombi w otoczeniu bałaganu i szarego blokowiska z dwojgiem smutnych dzieci w maskach i torbami w rękach chyba mnie najbardziej zawstydza. Drugie to stary samochod i dwa cwaniaki z czego jeden z petem. Zdjecia jakos celowo sa zrobione "na brzydko". Generalnie masakra Odpowiedz Link Zgłoś