Dodaj do ulubionych

Kupon zniżkowy do Legolandu

27.04.18, 22:10
Nie chodzi mi o kupon z katalogu i ten do pobrania z "dziecko w podróży" bo dziecko ma 12 lat i dla niego szukam tańszej opcji , a te kupony do 11 lat.
Co roku gdzieś są, często w Niemczech-w jogurtach, płatkach, itp. W zeszłym roku były w jusku u nas - może ktoś wie gdzie szukać w tym? na allegro widzę, to pewnie gdzieś się pojawiły, tylko gdzie? Szukam kuponu druga osoba gratis, lub dziecko do lat 12 gratis do Legolandu w Danii.
Obserwuj wątek
    • snakelilith Re: Kupon zniżkowy do Legolandu 27.04.18, 22:19
      Te kupony pojawiają się u mnie (De) zwykle dopiero gdzieś w okolicach lata. Co roku mam całą szufladę, bo u mnie są zwykle na mrożonkach rybnych firmy Iglo, a ja je często kupuję. W tym roku jeszcze nie widziałam.
      • slonko1335 Re: Kupon zniżkowy do Legolandu 27.04.18, 22:34
        Dzięki, mieszkam przy granicy i w DE często bywamy -będę szukać na mrożonkach latem...jakby rzuciły Ci się w oczy gdzieś to daj info.
        • bovirag Re: Kupon zniżkowy do Legolandu 27.04.18, 22:46
          Sprawdź Dobrze, bo te kupony bardzo często są goovno warte. Ich nie możesz realizować przez Internet. Bardzo często kupienie biletu właśnie online z wyprzedzeniem jest tansze niż z tymi kuponami.
          • slonko1335 Re: Kupon zniżkowy do Legolandu 27.04.18, 22:52
            Najtaniej mi wychodzi opcja z kuponami na razie. Nocujemy w Lalandii może tam będzie opcja zakupu jakichś tańszych biletów-nie wiem.
            • mary_lu Re: Kupon zniżkowy do Legolandu 27.04.18, 22:54
              Napisz do recepcji z pytaniem o ceny wejściówek zakupionych u nich, my kupowaliśmy w ich hotelu, cena wychodziła korzystniejsza niż gdziekolwiek indziej.
              • slonko1335 Re: Kupon zniżkowy do Legolandu 27.04.18, 22:57
                spróbujemy, dzięki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka