1ciastko2 29.06.18, 14:55 Zazdroszcze takiej np Annie Lewandowskiej życia, pieniędzy, że moze realizowac swoje pasje i marzenia bez ograniczen. A ja taka szara rzeczywistość. Jest ktoś kto bogatymi nie zazdrości i dlaczego? tak na pocieszenie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
triss_merigold6 Re: życie celebrytów 29.06.18, 14:58 Aniu Lewandowska nie idź tą drogą, nie szukaj żebrolajków na ematce. Odpowiedz Link Zgłoś
1ciastko2 Re: życie celebrytów 29.06.18, 15:08 haha chciałabym być w skórze anny lewandowskiej i mieć tyle kasy, ja nawet związkowo nie jestem poukładana narazie a jestem w jej wieku Odpowiedz Link Zgłoś
cauliflowerpl Re: życie celebrytów 29.06.18, 16:36 Chyba by mnie szlag trafił, gdybym była rozpoznawana i co chwilę ktoś by mnie zagadywał i strzelał sobie ze mną selfiki Więc nie, dziękuję, popracuję sobie na etacie. Odpowiedz Link Zgłoś
princy-mincy Re: życie celebrytów 29.06.18, 16:49 Myslę, że ona jest rozpoznawalna głównie w PL ze swoich FB wpisów. Wątpie by była jakąś mega popularną w Monachium. Odpowiedz Link Zgłoś
katriel Re: życie celebrytów 29.06.18, 20:13 > Więc nie, dziękuję, popracuję sobie na etacie. Jak to przeczytałam, to przez jakieś 30 sekund zastanawiałam się, jaką też ty pracę wykonujesz na forum "etata". Odpowiedz Link Zgłoś
fifiriffi Re: życie celebrytów 29.06.18, 16:40 ale wiesz,że kase możesz robić tez nie będąc Anna L.? Odpowiedz Link Zgłoś
liliawodna222 Re: życie celebrytów 29.06.18, 16:43 Nie zazdroszczę, bo uwielbiam moje życie A kasa nie jest dla mnie priorytetem, NA SZCZĘSCIE Odpowiedz Link Zgłoś
princy-mincy Re: życie celebrytów 29.06.18, 16:49 Ja Annie nie zazdroszczę. Lubię moje życie w takim stopniu, że nie zamieniłabym się ani z nią ani z innymi celebrytami. Odpowiedz Link Zgłoś
gulcia77 Re: życie celebrytów 29.06.18, 16:51 Mam prywatność! Dla mnie i mojej rodziny to zdecydowanie cenniejsze, niż związana z celebryctwem kasa. Poza tym, fakt, że się nie jest rozpoznawalnym, wcale nie musi oznaczać biedy Odpowiedz Link Zgłoś
zlababa35 Re: życie celebrytów 29.06.18, 16:58 Wolałabym być bogata robiąc coś konkretnego, przydatnego i prestiżowego według mądrzejszej części społeczeństwa niż ta, która zazdrości celebrytom. Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik-niecodziennik Re: życie celebrytów 29.06.18, 17:49 Moge zazdrościć bogatym, ale nie celebrytom. Nie chciałabym byc caly czas na widelcu, nie moc sie normalnie z mezem poklocic, spocic na siłowni, isc do lekarza itd. Odpowiedz Link Zgłoś
frey.a86 Re: życie celebrytów 29.06.18, 18:14 A w życiu. W ogóle uważam, że życie celebrytów jest mocno przereklamowane. Oszalałabym na miejscu takiej Kim Kardashian, przecież ta kobieta nie może w spokoju wyjść na zakupy czy spotkanie z siostrami, bo non stop jest pod ostrzałem paparazzi: video Wyobrażacie sobie funkcjonować w czymś takim? Odpowiedz Link Zgłoś
frey.a86 Re: życie celebrytów 29.06.18, 18:17 Chyba mi się link nie wkleił: Kim Kardashian Odpowiedz Link Zgłoś
liliawodna222 Re: życie celebrytów 29.06.18, 18:28 frey.a86 napisała: > A w życiu. W ogóle uważam, że życie celebrytów jest mocno przereklamowane. Osza > lałabym na miejscu takiej Kim Kardashian, przecież ta kobieta nie może w spokoj > u wyjść na zakupy czy spotkanie z siostrami, bo non stop jest pod ostrzałem pap > arazzi: video Wyobrażaci > e sobie funkcjonować w czymś takim? Sama tego chciała. Odpowiedz Link Zgłoś
frey.a86 Re: życie celebrytów 29.06.18, 18:32 Pytanie na ile chciała, a na ile wcisnęła ją w tą rolę toksyczna matka. Podejrzewam, że jej córka też większego wyboru mieć nie będzie, skoro nie zna innego życia niż bycie celebrytką. Odpowiedz Link Zgłoś
nolus Re: życie celebrytów 29.06.18, 19:43 frey.a86 napisała: > A w życiu. W ogóle uważam, że życie celebrytów jest mocno przereklamowane. Osza > lałabym na miejscu takiej Kim Kardashian, przecież ta kobieta nie może w spokoj > u wyjść na zakupy czy spotkanie z siostrami, bo non stop jest pod ostrzałem pap > arazzi: video Wyobrażaci > e sobie funkcjonować w czymś takim? Eeee...Myślę, że Kim Kardashian jest urodzoną "attention whore" i jej to po prostu nie przeszkadza - ona czuje się w tym jak ryba w wodzie, to jest po prostu jej żywioł. Wpuściła juz kamery wszędzie , gdzie się dało, chyba tylko na sali porodowej kamer nie było, bo w sypialni to już tak i to na samym starcie )) Odpowiedz Link Zgłoś
zasiedziala Re: życie celebrytów 29.06.18, 19:05 Sławom żyjącym na świeczniku nie zazdroszczę. Po pierwsze dlatego, że w ich skórze czułabym się pewnie ciągle obserwowana i od wyjścia z domu miałabym poczucie, że ktoś za mną idzie / gapi się, a tego nie znoszę. A po drugie, nie chciałabym, żeby moje życie było przedmiotem publicznych dyskusji, a już zwłaszcza nie życzyłabym sobie, żeby obcy ludzie czuli się upoważnieni do udzielania mi rad. Zazdroszczę natomiast komentatorom sportowym, zwłaszcza mojemu ulubionemu tandemowi od TdF. Jak dla mnie mają pracę marzeń - chodzą do pracy (tej podstawowej, komentatora) w sumie przez jakieś 30-50 dni w roku na 5-6 godzin dziennie, a ich praca polega na oglądaniu wyścigu (albo zawodów biathlonowych) i dzieleniu się z widzami swoimi przemyśleniami na temat wyglądu cyklistów, obyczajów Francuzów, historii mijanych miejscowości i wszystkiego, co im ślina na język przyniesie. Dla mnie praca marzeń. Do tego są raczej mało rozpoznawalni z wyglądu, bardziej pewnie z głosu, ale to da się przeżyć. Mam tylko wątpliwości czy da się z tego utrzymać przez cały rok Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: życie celebrytów 29.06.18, 20:13 Po pierwsze jest różnica czy ktoś jest popularny, czy jest sławny. Popularność mija, sława zostaje. Po drugie kasę, jeśli komuś tak bardzo na niej zależy można zarobić nie będąc Anną L. Po trzecie Anna L. może i jest miłą i zaradną osobą, a nawet ma osiągnięcia w sporcie, ale mnie ona jakoś zupełnie nie wzrusza i nie podoba mi się szczególnie. Odpowiedz Link Zgłoś
butch_cassidy Re: życie celebrytów 29.06.18, 20:07 Nie, absolutnie. Nie imponuje mi taką osobą, nie lubię być w centrum zainteresowania, gdyby nie świadomość, że ludzie są różni, mogłabym jej współczuć. No i męża mam fajniejszego Odpowiedz Link Zgłoś
joa66 Re: życie celebrytów 29.06.18, 20:12 Ja zazdroszczę tym, którzy wygrali miliony w totolotka Nic nie muszą jak nie chcą (w przeciwienstwie do celebrytów) Odpowiedz Link Zgłoś
butch_cassidy Re: życie celebrytów 29.06.18, 20:25 Mogłabym być dziedziczką jakiejś posiadłości np. we Włoszech, jeśli już mowa o ludziach, którym warto zazdrościć. Odpowiedz Link Zgłoś
joa66 Re: życie celebrytów 29.06.18, 20:32 Też nie - zawsze to zastanawianie się, mieszkac, trzymac, sprzedac ??? Z totolotkiem masz czystą kartę (może za taką reklame podpowiedzieliby mi właściwe liczby) Odpowiedz Link Zgłoś
butch_cassidy Re: życie celebrytów 29.06.18, 20:40 Nie miałabym problemu, bo bym mieszkała, korzystając z przynależnej fortuny, a pracowała pro bono 😃 Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: życie celebrytów 29.06.18, 20:32 Nawet nie ma mowy Musiałabym ciągle robić sobie zdjęcia i wstawiać na Instagrama. Do tego dopisywać jakieś głupie złote myśli i codziennie widziałabym swoją twarz na Pudelku. Nie można nawet zjeść śniadania w knajpie bo napiszą, że było się potarganym albo miało zafrasowaną minę. Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: życie celebrytów 29.06.18, 21:27 Mnie sie marzy inna slawa. Kto wie, jak sie nazywa glowny teksciarz Lady Pank- tworca ich najwiekszych przebojow? Chcialabym, zeby caly kraj znal moje utwory a przy tym nikt nie kojarzyl mojej geby Kase lepiej miec niz nie miec, wiadomo, ale ja swiadomie wybieram opieprzanie sie zamiast zapieprzania- bo jednak czas na przyjemnosci i wolnosc od zobowiazan cenie bardziej niz pieniadze. Odpowiedz Link Zgłoś
minor.revisions Re: życie celebrytów 30.06.18, 06:19 No jakto jak, Andrzej Mogielnicki oczywiście. Choć fakt, nie mam pojęcia jak wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
gulcia77 Re: życie celebrytów 30.06.18, 13:01 No widzisz. A ja Mogielnickiego rozpoznam bez pudła, a z większością celebrytów mam kłopot 😄 Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: życie celebrytów 30.06.18, 14:02 Widzialam go kiedys u Wojewodzkiego, pamietam, ze fajnie gadal, ale twarzy nie pamietam No nie zyje gosc pod obstrzalem fleszy a jego teksty prawie kazdy zna- chcialabym tak! Odpowiedz Link Zgłoś
koronka2012 Re: życie celebrytów 29.06.18, 22:11 Kompletnie nie zazdroszczę celebrytom, wręcz przeciwnie - głęboko współczuję braku prywatności, bo sama bym tego nie zniosła, za nic. Miałam poniekąd próbkę czegoś podobnego w życiu i dla mnie jest to koszmar. I szczerze mówiąc, mało jest rzeczy, które mniej mnie interesują niż celebryci i ich życie. Odpowiedz Link Zgłoś
ajaksiowa Re: życie celebrytów 30.06.18, 05:52 Teksciarz Lady Pank to Andrzej Mogielnicki(chyba)😄 Odpowiedz Link Zgłoś
biala_ladecka Re: życie celebrytów 30.06.18, 14:30 W mojej okolicy mieszka kilka tzw. gwiazd. Bardzo popularne osoby. Nikt nie biega za nimi z aparatami, ich dzieci chodza normalnie do szkoly, oni sami do biblioteki, kawiarni, na spacery. Wyglada to calkiem normalnie, chciaz moze tak tylko udaja 😉 Zazdroszcze mozliwosci, a i to nie jakos obsesyjnie. Zapracowali to maja, tez sie moze kiedys wezme 😂 Odpowiedz Link Zgłoś