Dodaj do ulubionych

smacznego ;)

04.07.18, 10:52
ciekawa jestem skali zjawiska
wiadomosci.wp.pl/wyszla-na-jaw-tajemnica-jurgiela-i-swinskiego-lobby-tak-wygladaja-konserwy-z-asf-6269066281588353a
Obserwuj wątek
    • a.va Re: smacznego ;) 04.07.18, 11:00
      Skoro to mięso jest przebadane wszerz i wzdłuż, a bariera wyłącznie psychologiczna, to bez sensu zrobili. Trzeba to było sprzedać za granicę, gdzie nikt by nie wiedział, albo przerobić na karmę dla psów i kotów. A tak afera nie wiadomo o co i teraz Sokołów ma problem z wizerunkiem na parę lat.
      • mdro Re: smacznego ;) 04.07.18, 11:49
        To nie jest "bariera psychologiczna", ale realne zagrożenie. Niekoniecznie dla ludzi, ale dla świń na pewno - wystarczy, by taką konserwą (albo produktem przygotowanym na tej samej linii produkcyjnej) pożywiał się pracownik świniarni. I naprawdę wierzysz w zapewnienia pisowskiego ministra?

Jeśli zaś chodzi o ludzi, to na razie się nie zarażają. Na razie. Na szczęście ja produktów z Sokołowa nie kupuję.
    • ania-z-lasu Re: smacznego ;) 04.07.18, 11:08
      Ja to dobrze, że nie jadam wieprzowiny tongue_out Jak to dobrze, że nie jadam mięsa z puszki big_grin
      Założę się, że już jadałam kaczki ze strefy z ptasią grypą i... żyję!!!
    • strikemaster Re: smacznego ;) 04.07.18, 12:04
      Żołnierz wszystko zje a i tak umrze od spodni, bo Macierewicz zapomniał mu kilt taktyczny kupić.
      • memphis90 Re: smacznego ;) 04.07.18, 16:29
        Nie masz wrażenia, że z d.py wzięte problemy męskich jąder nic a nic nie obchodzą kobiet na ematce...? Raz czy drugi to mogło być zabawne, ale ile można męczyć temat grzejących się jaj? Połóż sobie lód i ochłoń. Albo idź wypisuj te brednie na forum dla mężczyzn. Uparte zaśmiecanie wątków jest niezgodne z netykietą.
        • szarsz Re: smacznego ;) 04.07.18, 22:15
          popieram. Męcząca jęczydu..a.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka