Gość: xxx IP: 83.167.235.* 30.01.07, 00:17 czy macie czasami ochote na cos szalonego? na coś co pozostanie na zawsze w waszej pamieci??? Moze z kims mlodszym lub duzo starszym.... a moze w dziwnych miejscach.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: man Re: skok w bok IP: *.gre.pl 30.01.07, 01:11 Mam wlasnie tylko sie waham Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: skok w bok IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.07, 07:34 Ja też mam ale na razie nie ma chętnej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: skok w bok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 09:31 chyba każdy czasem ma....problem zaczyna się wtedy kiedy się poważnie zaangażujesz... ale jak ktoś mądrze powiedział: lepiej żałować niż nie mieć czego żałować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Q Re: skok w bok IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.07, 09:33 Jak macie chęć to uważajce bo cz-wa to strasznie mała dziura .... łatwo na kogoś wleźć albo żeby ktoś zobaczył ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: skok w bok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 09:56 życzę wszystkim facetom tutaj wypisujacym żebyście zostali ZDRADZENI przez NAJBLIŻSZE Wam osoby ,wtedy zobaczycie jak to jest . Czy opłaca Wam się skok w bok czy nie? pomyslcie, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: skok w bok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 09:58 czemu sądzisz że wpisują się tu tylko faceci, uważasz że tylko facetom to się przytrafia? Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorzpob Re: skok w bok 30.01.07, 10:22 ponieważ kobietki się do brze ukrywaja pod nikami niby facetów, nie potrafia sie wpisać z nickiem np. "jestem sama, czy cheten, obachce poflirtować" Uważam że ludzie któryz potrafia spisac swoj typu "gość" to nieudaczniczy takich z forum powinno się usuwać. BRAK ODWAGI hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorzpob Re: skok w bok 30.01.07, 10:18 to że cz-wa to dziura to wiadomo ale nie warto sie ukrywac ponieważ niczłego sienie stanie. Gorzej jak chcesz by nikt Ciebie nie zauważył wtedy plaga znajomych. Trzeba umiec... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: skok w bok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 10:25 Grzesiu, jaki jestes doświadczony.. znam takiego jednego Grzesia.. "poszukiwacza" Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorzpob Re: skok w bok 30.01.07, 10:29 Grzegorz to popularne imię, jak to mówieono nie kazdemy psu Burek na imię? Jeśli znasz mnie co jest raczej nie mozliwe to moze wynienimy spostrzeżenia swoje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: skok w bok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 10:46 pewnie, chętnie, tylko że muszę teraz trochę popracować Odpowiedz Link Zgłoś
xxx1980 Re: skok w bok 30.01.07, 20:46 Maja.. praca nie zając a w pracy tez mozna poflirtowac. nawet lepiej smakuje.... to jak z zakazanym owocem.... a tak przy okazji ile masz lat? :) a kto mowi o spotykaniu w czewie.... przeciez mozna gdzies wyskoczyc prawda?? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ano Re: skok w bok-xxx IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 23:00 ciekawy temat z punktu psychologii ale ważne żeby nie przesadzić. Ja mam zbyt wiele takich slodkich tejemnic i wcale nie jest tak fajnie bo z nikim nie moge o tym rozmawiać , a tymi co bym mógł nie ma po co... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: skok w bok-xxx IP: 83.167.235.* 30.01.07, 23:12 widzisz wlasnie internet jest takim miejscem gdzie spokojnie mozesz "porozmawiac" z innymi nie bojac sie ze ktoś moze Cie znac lub moze sie smiac z Twoich pomyslow...fantazji. Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorzpob Re: skok w bok 30.01.07, 10:26 Maju co się tak denerwujesz, przecież wiadomo że naszemiasto inteligencji mamało, nikt nie potrafi normalnie mówiec tylko przezywać. Są to mało odważni ludzie, potrafiatylko krzyczeć a nie mówieć czy tez porozumiewać sie prostymi słowami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chromosom Re: skok w bok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.07, 06:18 Predzej czy pózniej" skok na bok" odbije sie na całej rodzinie a sportowiec jezeli ma jakiekolwiek uczucia wobec zdradzanej połowy bedzie zniesmaczony.Przerabiałem to wiec wiem o czym mówie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klarav Re: skok w bok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.07, 09:03 lepszy taki niz,,gosc,, Odpowiedz Link Zgłoś