wapaha Re: Prawdziwy relaks, ech wypoczynek.... 06.07.18, 19:13 dawaj z nami w bieszczady Odpowiedz Link Zgłoś
a.va Re: Prawdziwy relaks, ech wypoczynek.... 06.07.18, 19:31 Nie znoszę, jak obok mnie ktoś puszcza głośną muzykę albo drze japę. Na szczęście jakoś nigdy mi się na wakacjach nie zdarzyło takie towarzystwo. Inna sprawa, że programowo nie jeżdżę do kurortów, właśnie ze względu na hałas i tłumy, więc ryzyko cudzej muzyki puszczonej na full mam mniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
iskierka3 Re: Prawdziwy relaks, ech wypoczynek.... 06.07.18, 22:21 Hmm, ja nie mam znajomych tak rozumiejacych wypoczynek, moze nie jest to zatem AZ TAK powszechna forma? Odpowiedz Link Zgłoś
kornelia_sowa Re: Prawdziwy relaks, ech wypoczynek.... 06.07.18, 23:02 Nie, nie jestes jedyna. My jestesmy totalne krejzole-stac na wakacje w naprawde drogich miejscach i najlepszych hotelach a pakujemy sie w auto i jedziemy w polskie góry. I tak wybieramy ze czesto jestesmy sami na szlaku : Bystrzyckie, Izery, Złote. Woda mineralna, bulka, owoce. My, lasy, gory... Żadne tam kurorty nadmorskie czy Hawaje. Moje marzenie-odchowac dzieci, wziąc meza za reke i na 2 tygodnie w gory i spimy tylko w schroniskach Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Prawdziwy relaks, ech wypoczynek.... 06.07.18, 23:04 kornelia_sowa napisała: > Nie, nie jestes jedyna. > My jestesmy totalne krejzole Nie widzę tu krejzolstwa, zwłaszcza totalnego. Każdy wypoczywa, jak lubi. Odpowiedz Link Zgłoś
butch_cassidy Re: Prawdziwy relaks, ech wypoczynek.... 06.07.18, 23:19 Nie mówiąc już o tym, że zapewne i na Hawajach są piękne miejsca, które da się odwiedzić w przyjemny sposób... Odpowiedz Link Zgłoś
chicarica Re: Prawdziwy relaks, ech wypoczynek.... 06.07.18, 23:23 Mam to samo. Polecam Skandynawię. Do tego stopnia polecam, że aż się sama wyniosłam. Odpowiedz Link Zgłoś
joa66 Re: Prawdziwy relaks, ech wypoczynek.... 07.07.18, 09:32 Chicaria - już wszyscy wiedzą, w kazdym wątku na temat i nie na temat to powtarzasz Odpowiedz Link Zgłoś
chicarica Re: Prawdziwy relaks, ech wypoczynek.... 07.07.18, 10:59 Mam taką dobrą radę - zablokuj mnie i nie będziesz musiała czytać. Proszę bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
joa66 Re: Prawdziwy relaks, ech wypoczynek.... 07.07.18, 11:29 Ależ ja Cię czytam z przyjemnością Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: Prawdziwy relaks, ech wypoczynek.... 07.07.18, 00:18 A ja nie lubie przyrody w sensie ja i niebo. Lubie miejsca gdzie sa ludzie, jest gwarno, jest muzyka. Nie lubie plaz na odludziu. Lubie duze kurorty z ludzmi. Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Re: Prawdziwy relaks, ech wypoczynek.... 07.07.18, 10:04 Też lubię odpoczywać w ciszy, patrzę jak trawa rośnie i takie tam. Odpowiedz Link Zgłoś
leanne_paul_piper Re: Prawdziwy relaks, ech wypoczynek.... 07.07.18, 11:08 Szczerze mówiąc, nie spotkałam się na plaży z głośną muzyką ani z piciem. Polecam wybierać dzikie plaże, na których jest się całkiem samemu, no może czasem spotka się rybaków wracających z połowów, albo ich dzieci przychodzą się pokąpać popołudniami. Ale coś za coś - takie plaże są zwykle kompletnie pozbawione infrastruktury, a tu człowiek marzy o mrożonej kawie, może być ze starbunia (jeśli tam serwują mrożoną kawę). A jak już nie da się wybrać dzikiej plaży, to wybieramy dobre hotele przy plaży i z 2-3 basenami. Wtedy przynajmniej jeden jest ze strefą relaksu i ciszy. I zawsze to powtarzam - niestety unikamy rodaków na wakacjach, zwłaszcza teraz. Dlaczego? Krejzi ma taką bardzo trafną sygnaturkę, tę z pijanym Januszem. Odpowiedz Link Zgłoś
izabella1991 Re: Prawdziwy relaks, ech wypoczynek.... 07.07.18, 11:16 Leanne_paul_piper- masz racje z tymi basenami ze strefa ciszy. Juz paru milosnikom wypoczynku w ciszy polecilam jeden z hoteli na Teneryfie.Jeden z basenow jest tak polozony, ze slychac tylko jaszczurki miedzy trawami.Cudnie tam wypoczelam... A kto aktywnosci spragniony- ten parenascie krokow w dol ma animacje- te gimnastyki w basenach i na trawie. Kto ciekaw- moge pogac nazwe hotelu, ale nie wiem, czy moderacja nie wytnie albo za spam nie uzna. Jezeli jezdze juz gdzies, to bron Boziu nie w sezonie, natomiast Baltyk jesienia czy zima- to jest to. Odpowiedz Link Zgłoś