Dodaj do ulubionych

Dziwna sytuacja z booking. Słyszałyscie o tym?

07.07.18, 12:26
Z bookingu znikneła moja rezerwacja. Miałam zarezerwowany pobyt na tydzien za granicą. Zarezerwowany, ustalony, Na 100% nikt z moich domowników nie ruszał tego. Tylko ja znam hasło do swojego proflu w booking.
Obecnie - nie mam maili na koncie wp. pl w ktorych rozmawiałam z właścicielką- nie kasowałam ich.
Na moim profilu nie ma tej jednej rezerwacji, nie ma też info o odwołaniu.
Po prostu jakby nigdy jej nie było a wiem że była. Nie skasowałabym jej bo to nadal aktualne przeciez ,szykujemy się przeciez na te wakacje.
Obecnie czekam na odp z bookingu, dodatkowo wczoraj napisałam maila i dzisiaj sms do właścicielki i też póki co nie mam odpowiedzi...
Spotkałyscie sie z czyms takim?
Obserwuj wątek
    • ichi51e Re: Dziwna sytuacja z booking. Słyszałyscie o tym 07.07.18, 12:36
      Moze jakis glitch? Probowalas sie zalogowac z innego komputera?
      • 18lipcowa3 Re: Dziwna sytuacja z booking. Słyszałyscie o tym 07.07.18, 12:42
        z telefonu tylko
    • mamma_2012 Re: Dziwna sytuacja z booking. Słyszałyscie o tym 07.07.18, 12:39
      A zaliczka ci zeszła albo masz blokadę na koncie?
      Mi tak kiedyś „zginęły” bilety lotnicze. Znalazły się w innej linii (byłam pewna, że robiłam w A, a okazało się, że w B). Może skorzystałaś z innej strony rezerwacyjnej?
      • 18lipcowa3 Re: Dziwna sytuacja z booking. Słyszałyscie o tym 07.07.18, 12:43
        nie płacilam nic bo calosc do zaplacenia przy meldowaniu
        nie, na 100 nie mam innej strony do rezerwacji
        • mamma_2012 Re: Dziwna sytuacja z booking. Słyszałyscie o tym 07.07.18, 12:58
          Ale chyba nawet przy płatności na miejscu system blokuje kwotę na karcie, bo jak inaczej zabezpieczyć się ma wypadek, gdy komuś się odwidzi? Obawiam się, że nie został ślad finansowy i rezerwacja nie powstała.
          • 18lipcowa3 Re: Dziwna sytuacja z booking. Słyszałyscie o tym 07.07.18, 13:00
            Nie blokuje. Rozmawialam przecież z właścielka na mailach. Nawet jeśli bym nie zapłaciła to by mi napisała.
            • asmarabis Re: Dziwna sytuacja z booking. Słyszałyscie o tym 07.07.18, 13:22
              A moze bylas jakas upierdliwa i wlascicielka miala cie dosc?
            • iberka Re: Dziwna sytuacja z booking. Słyszałyscie o tym 07.07.18, 18:22
              Nr karty podać musiałaś, bo bez tego rezerwacja nie przejdzie - nawet z płatnością na miejscu. Co za tym idzie? Właścicielka mogła ją preauyoryzować- sprawdziłabym w banku/ na koncie
              • 18lipcowa3 Re: Dziwna sytuacja z booking. Słyszałyscie o tym 07.07.18, 18:33
                Nie zawsze się podaje nr karty.
                Moja karta nie była obciążona.
                • iberka Re: Dziwna sytuacja z booking. Słyszałyscie o tym 07.07.18, 23:37
                  Dziwne. Otrzymujemy tylko rezerwacje z nr karty, który jest istotny w sytuacji gdy gość nie przyjedzie , nie informuje, nie rezygnuje i owa karta zostaje obciążona na 100% wartości.
                  Preautiryzacja na 1PLN pozwala stwierdzić czy karta działa/ nie jest kradziona itp.
              • werdipurke Re: Dziwna sytuacja z booking. Słyszałyscie o tym 07.07.18, 18:39
                sa takie oferty gdzie karta nie jest wymagana a platnosc jest na miejscu. nawet sporo jest takich ofert
    • zasiedziala Re: Dziwna sytuacja z booking. Słyszałyscie o tym 07.07.18, 12:45
      A ta kwatera/hotel/apartament dalej jest na booking?
      • 18lipcowa3 Re: Dziwna sytuacja z booking. Słyszałyscie o tym 07.07.18, 12:48
        Moje daty nie
        • 18lipcowa3 Re: Dziwna sytuacja z booking. Słyszałyscie o tym 07.07.18, 12:50
          Inne daty dostępne. Moje nie. Sprawdziłam.
          Mnóstwo dobrych opinii.
          • zasiedziala Re: Dziwna sytuacja z booking. Słyszałyscie o tym 07.07.18, 13:02
            No to obstawialabym, że to jakiś błąd systemu i poczekała na info od właściciela albo zadzwoniła po prostu. Dziwne to zniknięcie maili na wp, nie przeniosłaś do innego folderu?
            Mnie się chyba nic podobnego nie zdarzyło, ale ja na bookingu rezerwuję, drukuję potwierdzenie, wkładam do torby i nie zaglądam tam więcej, więc mogło się zdarzyć, ale nic o tym nie wiem wink
            • 18lipcowa3 Re: Dziwna sytuacja z booking. Słyszałyscie o tym 07.07.18, 13:07
              Na pewno nie. Był jeden mail z potwierdzeniem a potem kilka osobnych z właścicielka też przez booking. Co jakiś czas wchodziłam i oglądałam ta rezerwacje.
              • asmarabis Re: Dziwna sytuacja z booking. Słyszałyscie o tym 07.07.18, 13:13
                No jeszcze uwierze ze w jakis sposob moglo dojsc do anulowania rezerwacji ale ze zniknely maile ze skrzynki?
                Moze rodzina nie chce jechac i sie zmowila i ci wykasowala wszystko a nie bookingwink
                • asmarabis Re: Dziwna sytuacja z booking. Słyszałyscie o tym 07.07.18, 13:14
                  W sensie z twojej skrzynki mailowej- przeciez o wszystkom dostajesz powiadomienia na swojego maila, musialby byc jakis slad
                  • 18lipcowa3 Re: Dziwna sytuacja z booking. Słyszałyscie o tym 07.07.18, 13:19
                    Nie ma śladu.
                    • barbibarbi Re: Dziwna sytuacja z booking. Słyszałyscie o tym 07.07.18, 16:48
                      niemożliwe, jak były maile to muszą być, booking ci maili nie wykasował. Może są w archiwum, poszukaj w wyszukiwarce po słowach kluczowych.
    • bigzaganiacz Re: Dziwna sytuacja z booking. Słyszałyscie o tym 07.07.18, 12:52
      Obecnie - nie mam maili na koncie wp. pl w ktorych rozmawiałam z właścicielką

Moze ci sie wydawalo ze z kims rozmawiasx
      • 18lipcowa3 Re: Dziwna sytuacja z booking. Słyszałyscie o tym 07.07.18, 12:59
        Sugerujesz że sama ze soba pisałam I nawet wymyslilam sobie inne imię?
        • werdipurke Re: Dziwna sytuacja z booking. Słyszałyscie o tym 07.07.18, 18:45
          a jak sie logujesz na to konto? bo ja mam tak ze odbiorcze mi sie zgadzają zaroano na stronie jak i na komorce ale juz wyslanych nie, musze dobrze poszukac w innych folderach zebym np na komorce znalazla wyslane z komputera i odwrotnie.

przychodzi mi do glowy kilka opcji:
          - rezerwowalas podajac inny adres email niz ten co teraz szukasz maili
          - rezerwowalas dawniej niz myslisz i musisz przeszukac inny okres
          - rezerwowalas na komputerze ktory sciagal maile na offline na komputer nie robiac kopi na serwerze
          - minal termin rezerwacji, wyjazd juz minal, bo np pomylilas miesiace
          -pomylilas rok i zarezerwowalas na 2019 rok (mi sie tak zdarzylo ostatnio)
          - maz sobie te rezerwacje przepial do siebie(a maile to moze jednak z innego konta...)
          - robilas rezerwacje na koncie meza a nie swoim i nawet nie zwrocilas uwagi,teraz sie przelogowalas i dlatego nie widzisz tego
          • 18lipcowa3 Re: Dziwna sytuacja z booking. Słyszałyscie o tym 07.07.18, 20:18
            serio, zadna z tych rzeczy
            • werdipurke Re: Dziwna sytuacja z booking. Słyszałyscie o tym 07.07.18, 21:35
              a czy stawdzalas konto booking przez apke na telefonie czy tez na komputerze?

oraz-czy dzwonilas na booking?
              • 18lipcowa3 Re: Dziwna sytuacja z booking. Słyszałyscie o tym 07.07.18, 22:16
                Napisałam dziś do nich. Czekam na odp. Jak nie będzie to w poniedziałek zadzwonie
                • werdipurke Re: Dziwna sytuacja z booking. Słyszałyscie o tym 07.07.18, 22:27
                  podziwiam
                  ja bym nie wytrzymala tylko od razu dzwonilabym
                  cos tu jest nie halo
                • izabella1991 Re: Dziwna sytuacja z booking. Słyszałyscie o tym 07.07.18, 22:28
                  Jak tylko dostaniesz odpowiedz- to prosze, daj znac- co to bylo....
                  Przeciekawa jestem.Tobie zas i Twojej rodzinie zycze mimo tego incydentu super udanych wakacji.Dobrej nocy i trzymam kciuki.Iza
    • asmarabis Re: Dziwna sytuacja z booking. Słyszałyscie o tym 07.07.18, 13:10
      A dobrze doczytalas zasady rezerwacji?
      Bo mi tez o maly wlos by anulowali teraz- musisz do okreslonego terminu "udostepnic " karte kredytowa.
      Ja niestety mam ustawione limity na karcie na platnosci internetowe bo mnie kiedys okradli i ta karta nie mogla byc autoryzowana. W koncu sie kapnelam i zwiekszylam limit i wszystko jest na szczescie ok.

Ale powinnas dostac jakies maile powiadamiajace, w nagle znikniecie rezerwacji nie wierze bo to raczej porzadna firma i wola stracic kase niz zawiesc klienta
      • 18lipcowa3 Re: Dziwna sytuacja z booking. Słyszałyscie o tym 07.07.18, 13:21
        Doczytalam. Zrobiłam przez booking jakieś 50 rezerwacji. Nigdy czegoś takiego nie miałam.
    • biala_ladecka Re: Dziwna sytuacja z booking. Słyszałyscie o tym 07.07.18, 13:12
      Pamietasz kiedy robilas rezerwacje?
      • tanebo2.0 Re: Dziwna sytuacja z booking. Słyszałyscie o tym 07.07.18, 13:15
        I czy nie był to sen? (Poznasz po tym że w trakcie rezerwacji goły Ronaldo smarował cię olejkiem)
      • 18lipcowa3 Re: Dziwna sytuacja z booking. Słyszałyscie o tym 07.07.18, 13:20
        W marcu
        • biala_ladecka Re: Dziwna sytuacja z booking. Słyszałyscie o tym 07.07.18, 13:27
          Sprawdz wszystkie skrzynki mailowe, czasem pamiec plata figla. I koniecznie spam. Jezeli pisalas za posrednictwem booking lub ich adresow mailowych korespondecja moze byc w spamie. Cuda wianki dzialy sie w maju po wejsciu RODO, ale rezerwacja z marca nie przepadla bez sladu.
          • 18lipcowa3 Re: Dziwna sytuacja z booking. Słyszałyscie o tym 07.07.18, 13:31
            Sprawdziłam. Nic nie ma.
    • kurt.wallander Re: Dziwna sytuacja z booking. Słyszałyscie o tym 07.07.18, 13:23
      Mógł byc wtedy lub jest teraz błąd systemu. Niestety, zdarza się na booking. A może system zaakaceptował dwie rezerwacje na ten sam termin, właścicielka obiektu interweniowała i booking anulował twoją rezerwację?
      • 18lipcowa3 Re: Dziwna sytuacja z booking. Słyszałyscie o tym 07.07.18, 13:24
        Czemu nie dostałam maila?
        • mama.nygusa Re: Dziwna sytuacja z booking. Słyszałyscie o tym 07.07.18, 13:27
          Dostalas! ale jak te pierwsze w cudowny sposob zniknal.
          • 18lipcowa3 Re: Dziwna sytuacja z booking. Słyszałyscie o tym 07.07.18, 13:32
            Nic nie dostałam od bookingu Kumasz?
        • asmarabis Re: Dziwna sytuacja z booking. Słyszałyscie o tym 07.07.18, 13:28
          A moze napisz do Wp.Pl gdzie sa te maile bo to jest najdziwniejsze w tej calej sprawie……
          rozumiem ze rezerwacja moze zniknac z booking. pl ale jednoczesnie maile z wp.pl?????
          • 18lipcowa3 Re: Dziwna sytuacja z booking. Słyszałyscie o tym 07.07.18, 13:33
            Zrobię tak.
            • werdipurke Re: Dziwna sytuacja z booking. Słyszałyscie o tym 07.07.18, 18:47
              a dzwonilas na booking? jesli pamietasz jakie tl bylo miejsce to oni widza cala historie korespondencji i moze dzieki temu wyjasnią Ci co sie stalo
        • zabka141 Re: Dziwna sytuacja z booking. Słyszałyscie o tym 07.07.18, 13:34
          To teraz sie dziwisz? A w marcu nie sprawdzilas?
          • 18lipcowa3 Re: Dziwna sytuacja z booking. Słyszałyscie o tym 07.07.18, 13:37
            Ale. O jakim mailu mówisz? O tym że potwierdzenie rezerwacji? Oczywiście że dostałam i trzymałam go na poczcie. Pod nim zaraz były 3 maile wymienione z właścicielka. I wszystkie zniknęły.
            • milka_milka Re: Dziwna sytuacja z booking. Słyszałyscie o tym 07.07.18, 13:43
              Nie wydrukowałaś potwierdzenia? Nie zapisałaś gdzieś na stałe?
              • 18lipcowa3 Re: Dziwna sytuacja z booking. Słyszałyscie o tym 07.07.18, 13:54
                Po co skoro miałam na mailu
                • 18lipcowa3 Re: Dziwna sytuacja z booking. Słyszałyscie o tym 07.07.18, 14:08
                  i na koncie booking tez mialam
                  • lianis Re: Dziwna sytuacja z booking. Słyszałyscie o tym 07.07.18, 14:17
                    No wlasnie po to...
                    A teraz wydaje ci sie ze zarezerwowalas i wydaje ci sie ze rozmawialas...
                • milka_milka Re: Dziwna sytuacja z booking. Słyszałyscie o tym 07.07.18, 15:30
                  Właśnie po to. Masz nauczkę, że lepiej drukować.
                  • najstarszy_syn_ksiedza_biskupa Re: Dziwna sytuacja z booking. Słyszałyscie o tym 07.07.18, 15:47
                    milka_milka napisała:

> Właśnie po to. Masz nauczkę, że lepiej drukować.

W pośredniej, nie do końca rozwiniętej paranoi można jeszcze maile zapisywać jako pliki na jakimś dysku zewnętrznym nie dostępnym z sieci. Wtedy Reptilianie może nie sięgną.

W ostatnim stadium paranoi pozostaje już tylko drukowanie i do segregatora.

Xsioonc
                    • milka_milka Re: Dziwna sytuacja z booking. Słyszałyscie o tym 07.07.18, 15:54
                      Jestem w ostatniej fazie. Dzięki temu nic mi nie ginie z rzeczywistości.
                      • najstarszy_syn_ksiedza_biskupa Re: Dziwna sytuacja z booking. Słyszałyscie o tym 07.07.18, 15:56
                        milka_milka napisała:

> Jestem w ostatniej fazie. Dzięki temu nic mi nie ginie z rzeczywistości.

Ale pewnego dnia mogą Cię przygnieść segregatory i już się z pod nich nie wygrzebiesz!

Xsioonc
                        • eliszka25 Re: Dziwna sytuacja z booking. Słyszałyscie o tym 07.07.18, 22:42
                          najstarszy_syn_ksiedza_biskupa napisał(a):

> Ale pewnego dnia mogą Cię przygnieść segregatory i już się z pod nich nie wygrz
                          > ebiesz!
                          >
                          > Xsioonc

wystarczy systematycznie segregowac papiery i niepotrzebne oddawac na makulature. dziala zawsze i nie trzeba sie martwic o segregatory tongue_out
            • zabka141 Re: Dziwna sytuacja z booking. Słyszałyscie o tym 07.07.18, 13:48
              Powtorze jeszcze raz - to nie jest mozliwe
              • 18lipcowa3 Re: Dziwna sytuacja z booking. Słyszałyscie o tym 07.07.18, 13:54
                No ale tak się zadzialo własnie
                • 18lipcowa3 Re: Dziwna sytuacja z booking. Słyszałyscie o tym 07.07.18, 14:09
                  Nie wiem jak mam to wyjasnic. Naprawde mam full rezerwacji, zawsze doczytuje, zawsze kontaktuje sie z obiektem.
                  Ta rezerwacja byla zarowno na booking jak i na wp.pl
                  Ogladalam ją kilkanascie razu. Teraz nie ma sladu.
                  • werdipurke Re: Dziwna sytuacja z booking. Słyszałyscie o tym 07.07.18, 18:49
                    mysle ze cos Cie zacmilo i najpewniej bylo to na innym loginie/na innym koncie
                    • 18lipcowa3 Re: Dziwna sytuacja z booking. Słyszałyscie o tym 07.07.18, 20:18
                      ile razy mam mowic ze nie?
                      mam jeden login i jedno konto
            • kamyk-555 Re: Dziwna sytuacja z booking. Słyszałyscie o tym 08.07.18, 21:19
              "Pod nim zaraz były 3 maile wymienione z właścicielka. I wszystkie zniknęły."

Też raz tak miałam z mailami (nie z booking.com).
              Konto pocztowe na portalu, mało maili kasuję i nagle brak maili od miesiąca wstecz. Zdurniałam.
              Napisałam do BOK-u portalu z moją skrzynką pocztową o przywrócenie zaginionych maili i ... na drugi dzień wróciły.
      • asmarabis Re: Dziwna sytuacja z booking. Słyszałyscie o tym 07.07.18, 13:27
        Raczej by wtedy do niej zadzwonili i zaproponowali jakas znizke na drozszy hotel czy cos.
        Juz mialam u nich rozne sytuacje i zawsze stawali na wysokosci zadania
    • zabka141 Re: Dziwna sytuacja z booking. Słyszałyscie o tym 07.07.18, 13:32
      Ale dlaczego nie masz maila z potwierdzeniem?
      • 18lipcowa3 Re: Dziwna sytuacja z booking. Słyszałyscie o tym 07.07.18, 13:33
        No nie mam. Zniknął.
        • zabka141 Re: Dziwna sytuacja z booking. Słyszałyscie o tym 07.07.18, 13:35
          To nie jest mozliwe.

Moze maila nigdy nie dostalas?
          • 18lipcowa3 Re: Dziwna sytuacja z booking. Słyszałyscie o tym 07.07.18, 13:38
            Dostałam. Bo oglądałam ta rezerwacje kilka razy przez te miesiące. Pokazywałam dzieciom.,mezowi itp. Jeszcze 2 3 tyg temu była.
            • 18lipcowa3 Re: Dziwna sytuacja z booking. Słyszałyscie o tym 07.07.18, 13:41
              Naprawde żeby to był 1 mój raz... Ale ja tyle rezerwacji robiłam w różnych wariantach że naprawdę wiem co miałam zamówione i na jakich warunkach.
              • asmarabis Re: Dziwna sytuacja z booking. Słyszałyscie o tym 07.07.18, 13:44
                A nie jestes jakas przemeczona i zestresowana?

No nic w kazdym razie czekamy na rozwiazanie zagadki bo jest troche jak odwiedziny UFO smile
        • vinca Re: Dziwna sytuacja z booking. Słyszałyscie o tym 07.07.18, 13:53
          No jak zniknąłbig_grin Rezerwacje widoczne na booking.com to jedno, ale email z potwierdzeniem to przeciez zupelnie inna sprawa...
          • asia_i_p Re: Dziwna sytuacja z booking. Słyszałyscie o tym 07.07.18, 22:52
            Można skasować przez pomyłkę, jeżeli się trzyma w skrzynce odbiorczej.
            • rysiowa85 Re: Dziwna sytuacja z booking. Słyszałyscie o tym 07.07.18, 23:01
              i w wysłanych też przez pomyłkę skasowała?
              a potem kosz wyczyściła przez pomyłkę?
              Twierdzi ze ma tylko jedno konto mailowe na wp, nikt inny z rodziny nie ma , na urządzeniu z którego korzystała nie ma zapamiętywania haseł i na pewno nie logowała sie z innego konta. Mail w magiczny sposób nie zniknął jak jest przekonana że ktoś zhakował jej skrzynkę żeby usunać korespondencje dotyczaca bookingu, niech napisze do wp i poprosi o odzyskiwanie skasowanych maili.
    • brenya78 Re: Dziwna sytuacja z booking. Słyszałyscie o tym 07.07.18, 13:40
      Stawiam dolary przeciw orzechom, że logujesz się z innego konta. Zarówno do booking jak i do konta mailowego.
      • 18lipcowa3 Re: Dziwna sytuacja z booking. Słyszałyscie o tym 07.07.18, 13:44
        Hahaha naprawdę proszę cię. Nie mam innych kont.
        • werdipurke Re: Dziwna sytuacja z booking. Słyszałyscie o tym 07.07.18, 18:50
          18lipcowa3 napisała:

> Hahaha naprawdę proszę cię. Nie mam innych kont.
          >

a moze męża?
          • 18lipcowa3 Re: Dziwna sytuacja z booking. Słyszałyscie o tym 07.07.18, 19:09
            Nie ma
      • najstarszy_syn_ksiedza_biskupa Re: Dziwna sytuacja z booking. Słyszałyscie o tym 07.07.18, 13:44
        brenya78 napisał(a):

> Stawiam dolary przeciw orzechom, że logujesz się z innego konta. Zarówno do boo
        > king jak i do konta mailowego.

I jest na tyle tempa, że tego nie widzi!?

Xsioonc
        • brenya78 Re: Dziwna sytuacja z booking. Słyszałyscie o tym 07.07.18, 13:51
          Kiedyś miałam identyczną sytuację. Okazało się, że na bookingu funkcjonuje zarówno pod kontem gazetowym (nawet nie pamiętam kiedy i że w ogóle zakładałam) oraz gmailowym. No i kiedyś dostałam zaćmienia i byłam przekonana ze używam konta gazetowego na bookingu i rezerwacje "zniknęły", historia "zniknęła". Odnalazły się cudownie jak przeszukalam konto gmailowskie.

Sorry, o ile jestem w stanie uwierzyć, że był jakiś glitch w bookingu, to nie wierzę w znikające majle ze skrzynki emailowej.
          • vinca Re: Dziwna sytuacja z booking. Słyszałyscie o tym 07.07.18, 13:54
            o to to.
            • 18lipcowa3 Re: Dziwna sytuacja z booking. Słyszałyscie o tym 07.07.18, 13:55
              Ale ja nie mam innych kont
              • izabella1991 Re: Dziwna sytuacja z booking. Słyszałyscie o tym 07.07.18, 14:10
                Lipcowa- a sprawdzalas tez swoje konto na bookingu?
                Bo wierze w Twoja historie, chociaz faktycznie 4 osoby nie zostaly zacmienia umyslu przeciez.
                Byl moze czyszczony twardy dysk? Albo ktos zahaczyl ,, zahakerowal " znaczy Twoje konto.
                Masz jakiegos b.dobrego informatyka wsrod znajomych?
                • 18lipcowa3 Re: Dziwna sytuacja z booking. Słyszałyscie o tym 07.07.18, 14:14
                  sprawdzalam, mam tam rezerwacje na wszystkie noclegi w wakacje, lacznie z tym ktory poprzedza nasz pobyt tam bo jedziemy ze stopem
                  Mozeliwe ze mam wirusa? ale akurat by zginela ta jedna rezerwacja i maile dotyczace jej?
                  Skanowalam tylko kompa programem anty wirus ale potem jeszcze rezerwacja byla
                  • werdipurke Re: Dziwna sytuacja z booking. Słyszałyscie o tym 07.07.18, 18:52
                    w zeszlym tygodniu moja aplikacja booking na komorce takze nie widziala jednego z noclegow,takze jednego ze srodka czyli 4go z 6ciu w ktorych bedziemy nocowac... ale usiadlam do komputera i zalogowalam sie no i okazalo sie ze jednak wszystko jest.
                    pomogla aktualizacja apki na komorce.
                    po drugie zadzwon na booking-oni widza historie korespondencji itp
        • myszu13 Re: Dziwna sytuacja z booking. Słyszałyscie o tym 07.07.18, 14:05
          Nam zginęła rezerwacja z powodu zbyt małego limitu na karcie. Całość sumy mieliśmy zapłacić przed wyjazdem. Wszystko dogadane i zaskoczenie, ze rezerwacji nie ma. Przeszukaliśmy pocztę i okazało się, ze booking musi mieć całą sumę na karcie przed ostatnim dniem możliwego odwołania. Limit na karcie był mniejszy o ok 100zł całej sumy do zapłacenia. Strasznie się wkurzylismy. Przepadł domek, który był zarezerwowany pół roku temu dla nas i naszych znajomych. Teraz zostało nam tylko pole namiotowe.
          • kurt.wallander Re: Dziwna sytuacja z booking. Słyszałyscie o tym 07.07.18, 14:10
            myszu13 napisała:

rcie był mniejszy o o
            > k 100zł całej sumy do zapłacenia. Strasznie się wkurzylismy. Przepadł domek, kt
            > óry był zarezerwowany pół roku temu dla nas i naszych znajomych. Teraz zostało
            > nam tylko pole namiotowe.

W takiej sytuacji warto skontaktowac się z właścicielem obiektu bezpośrednio, możliwe, że będzie mozna jednak domek wynająć, tyle, że poza bookingiem.
          • 18lipcowa3 Re: Dziwna sytuacja z booking. Słyszałyscie o tym 07.07.18, 14:11
            ale tam nie było przedpłaty
            poza tym jak nie moze zejsc z konta kasa to tez przychodzi mail
            poza tym tam bezpłatne odwołanie było do dnia przed czyli do 4 sierpnia
            • izabella1991 Re: Dziwna sytuacja z booking. Słyszałyscie o tym 07.07.18, 14:22
              Lipcowa- ty dobrze piszesz, w przypadku sciagniecia kasy z karty tez przychodzi mail z potwierdzeniem.
              No to teraz zostaje tylko kontakt z bookingiem, z wlascicielem obiektu lub sprawdzania pamieci dysku.
            • myszu13 Re: Dziwna sytuacja z booking. Słyszałyscie o tym 07.07.18, 14:29
              Przez booking rezerwujemy od lat i nigdy nie mieliśmy takiej sytuacji. Może zmieniły się ostatnio zasady ? U nas to świeża sprawa. Bezpłatne odwołanie mieliśmy do 30 czerwca ,a o tym , ze anulowano rezerwację dowiedzieliśmy się dwa dni później przez przypadek. Żadnych telefonów. Wygląda na to, ze anulowanie poszło z automatu. A domek poszedł w ciągu tych dwóch dni. Po przekopaniu poczty mąż znalazł maila z bookingu z informacją o karcie/limicie.
              • asmarabis Re: Dziwna sytuacja z booking. Słyszałyscie o tym 07.07.18, 14:44
                No ja mialam taka sama sytuacje.
                Kiedys nie mozna bylo zarezerwowac bez karty z limitem - na pewno bo ja ciagle mam jakies problemy bo ciagle zapominam ze mam ustawione 100 pln limitu
                no ale przeciez maila dostaliscie z ostrzezeniem kilka dni przed uplywem tego terminu i to jescze w tytule pisze "uwaga…" wiec to juz nie wina booking no ale rzeczywiscie ciezko sie przestawic
              • werdipurke Re: Dziwna sytuacja z booking. Słyszałyscie o tym 07.07.18, 18:54
                no nie wierze ze dowiedzieliscie sie przez przypadek. ze nie przyszedl mail.
            • biala_ladecka Re: Dziwna sytuacja z booking. Słyszałyscie o tym 07.07.18, 14:35
              Znajdz swoje maile to zagadka sie rozwiaze. Moze kiedy robilas rezerwacje, a potem ja przegladalas kto inny byl zalogowany na booking? Maz, sasiadka, kochanka meza wink?
              Zadzwon do obiektu i zapytaj czy maja rezerwacje na nazwisko lipcowa lub czy kiedykolwiek mieli. Oni Ci powiedza co sie stalo z ta rezerwacja. Jezeli maja spytaj o poczatek maila z rezerwacji, w adresie sa pierwsze litery imienia i nazwiska osoby ktora robila rezerwacje, to sie dowiesz na czyim koncie jej szukac.
          • biala_ladecka Re: Dziwna sytuacja z booking. Słyszałyscie o tym 07.07.18, 14:27
            To nie "zginela" Wam rezerwacja tylko zostala anulowana. Nie myl pojec. W przyrodzie nic nie ginie wink
    • volta2 Re: Dziwna sytuacja z booking. Słyszałyscie o tym 07.07.18, 14:24
      chyba 2 razy w życiu booking mi anulował rezerwację, w tym roku doczytałam, że niektóre obiekty chwalą się, że nigdy nie zrobiły overbookingu. czyli obstawiałabym over ale to jednak powinna przyjść do ciebie na skrzynkę informacja

gdyby z kartą było coś nie tak(też mi się zdarzyło) to booking daje info że masz to naprawić w ciągu 24 godzin i w tym czasie rezerwacja jest ważna, jak nie dopełnisz formalności, to ją anulują.

czyli popatrz na skrzynkę, może przegapiłaś maila, może przyszedł na spam i się zagapiłaś, stąd masz anulowanie?

no i banalna awaria systemu...
      • izabella1991 Re: Dziwna sytuacja z booking. Słyszałyscie o tym 07.07.18, 14:31
        Ale Lipcowa pisala, ze konto spam tez juz sprawdzone.
        Sprawdz w takim razie wszystkie foldery( w tym kosz ) raz jeszcze.
        Obstawiam jakiegos gnojka, domoroslego hackera- moze ktorys z kolegow twojego dziecka zrobil durny kawal?
        No sytuacja taka, ze rece opadaja.
        • 18lipcowa3 Re: Dziwna sytuacja z booking. Słyszałyscie o tym 07.07.18, 14:36
          Dzieci nie korzystaja z mojego kompa
          • thea19 Re: Dziwna sytuacja z booking. Słyszałyscie o tym 07.07.18, 14:45
            a nie mozesz zadzwonic/napisac do wlascicielki obiektu? to chyba najszybsze rozwiazanie.
            • 18lipcowa3 Re: Dziwna sytuacja z booking. Słyszałyscie o tym 07.07.18, 14:46
              Tak właśnie zrobię
              • asmarabis Re: Dziwna sytuacja z booking. Słyszałyscie o tym 07.07.18, 14:55
                jejku, umieram z ciekawosci, konecznie napisz jak najszybciej co sie stalo smile
      • iberka Re: Dziwna sytuacja z booking. Słyszałyscie o tym 07.07.18, 23:33
        24h jeśli do przyjazdu pozostało więcej niż dzień....lub dwa - tak czy inaczej tuż przed przyjazdem, czas jest zdecydowanie krótszy.
    • najstarszy_syn_ksiedza_biskupa Re: Dziwna sytuacja z booking. Słyszałyscie o tym 07.07.18, 14:56

Natłukłyście 70 postów na temat opowieści, która się kupy dupy nie trzyma.
      Naprawdę?
      Wyjaśnienie jest banalnie proste:
      Reptilianie potrzebowali tego obiektu na swoją kwaterę w tym czasie i dlatego przejęli rezerwację!

Xsioonc
      • thaures Re: Dziwna sytuacja z booking. Słyszałyscie o tym 07.07.18, 15:08
        Niestety, chyba tak to wygląda. Mnie poznikały maile z kartami pokładowymi w monecie, gdy odwołali nam lot. Potem nie dostałam żadnej wiadomości dlaczego tak się stało- jakby tej rezerwacji nigdy nie było.
        • asmarabis Re: Dziwna sytuacja z booking. Słyszałyscie o tym 07.07.18, 15:27
          a platnosc z karty w banku tez sie rozmyla czy to sie zachowalo?
          • najstarszy_syn_ksiedza_biskupa Re: Dziwna sytuacja z booking. Słyszałyscie o tym 07.07.18, 15:31
            asmarabis napisała:

> a platnosc z karty w banku tez sie rozmyla czy to sie zachowalo?

Reptilianie kontrolują rzeczywistość w poziomie i w pionie. Tak więc oczywiście transakcja bankowa również zniknęła!

Xsioonc
            • izabella1991 Re: Dziwna sytuacja z booking. Słyszałyscie o tym 07.07.18, 15:38
              Jezeli Lipcowej booking nic nie sciagnal z karty- to pal szesc.Ale to zaiste przedziwna sprawa, bo ma dziewczyna nocleg ,, w drodze" oplacony i rezerwacja na niego jest, a na to tygodniowe lokum wakacyjne ni ma i jakby nigdy nie bylo.
              Czy ktos z innego kompa Lipcowej sie nie zahakerzyl? Bo i taka mozliwosc istnieje.
              • tanebo2.0 Re: Dziwna sytuacja z booking. Słyszałyscie o tym 07.07.18, 15:43
                I maila ukradł?
                • tanebo2.0 [...] 07.07.18, 15:43
                  Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                  • szalona-matematyczka Re: Dziwna sytuacja z booking. Słyszałyscie o tym 08.07.18, 18:43
                    Tanebo, ten tekst o menopauzie zglosilam do moderacji. Menopauza nie powoduje zreszta amnezji, jest normalnym etapem w zyciu kazdej kobiety, takze twojej matki, zony...Robienie z kobiety w menopauzie wariatki, osoby z amnezja jest seksistowskie. Ja nie imputuje mezczyznie w andropauzie, ze jest w zwiazku z tym histerykiem czy ma amnezje.
                    • najstarszy_syn_ksiedza_biskupa [...] 08.07.18, 18:48
                    • pani-noc Re: Dziwna sytuacja z booking. Słyszałyscie o tym 08.07.18, 21:32
                      W pełni się zgadzam.
                      Altzheimer atakuje coraz młodszych ludzi i nie dyskryminuje ze względu na płeć. Może dotknąć i 40 latka i 40 latkę. Pisanie o menopauzie w kontekście zaników pamięci to li i jedynie seksizm.
              • bergamotka77 Re: Dziwna sytuacja z booking. Słyszałyscie o tym 07.07.18, 18:18
                izabella1991 napisała:

> Jezeli Lipcowej booking nic nie sciagnal z karty- to pal szesc.Ale to zaiste pr
                > zedziwna sprawa, bo ma dziewczyna nocleg ,, w drodze" oplacony i rezerwacja na
                > niego jest, a na to tygodniowe lokum wakacyjne ni ma i jakby nigdy nie bylo.
                > Czy ktos z innego kompa Lipcowej sie nie zahakerzyl? Bo i taka mozliwosc istni
                > eje.

Mówi się zhakowac konto a nie zahakerzyc wink
      • tanebo2.0 [...] 07.07.18, 15:35
        • najstarszy_syn_ksiedza_biskupa [...] 07.07.18, 15:42
          • izabella1991 Re: Dziwna sytuacja z booking. Słyszałyscie o tym 07.07.18, 15:48
            Te teksty o menopauzie daruj sobie, kolego.Ew.wlasnej matce czy zonie zaserwuj i ciesz sie , jak kopa w cztery litery nie dostaniesz.
            Ja obstawiam jakis zlosliwy, durny dowcip ew.blad systemu.
            • tanebo2.0 Re: Dziwna sytuacja z booking. Słyszałyscie o tym 07.07.18, 15:52
              Ale kradzież maila to miszczostwo świata hakerów.
            • najstarszy_syn_ksiedza_biskupa Re: Dziwna sytuacja z booking. Słyszałyscie o tym 07.07.18, 15:53
              izabella1991 napisała:

> Te teksty o menopauzie daruj sobie, kolego.

Nie potrafisz nawet poprawnie skorzystać z drzewka i właściwie zaadresować swojej wypowiedzi, a dziwisz się, że cieszymy się z kobiet, które nie ogarniają booking.com!?

Xsioonc
              • tanebo2.0 Re: Dziwna sytuacja z booking. Słyszałyscie o tym 07.07.18, 15:58
                Wężykiem?
              • izabella1991 Re: Dziwna sytuacja z booking. Słyszałyscie o tym 07.07.18, 16:04
                Po prostu pisze pod ostatnia odpowiedzia.Kto madry i myslec umie, to sie domysli, do kogo odpowiedz byla skierowana.
                Nie o kradziezy maila tu mowa, a o jego wykasowaniu.Owszem, to jest jak najbardziej mozliwe , a wlamac sie do cudzej skrzynki i balaganu narobic to potrafia i 13- letni domorosli hakerzy.
                • najstarszy_syn_ksiedza_biskupa Re: Dziwna sytuacja z booking. Słyszałyscie o tym 07.07.18, 16:37
                  izabella1991 napisała:

> Po prostu pisze pod ostatnia odpowiedzia.

Oczywiście! Po co jakieś tam ustalenia i zasady. Ja piszę jak chcę a reszta ma się domyśleć o co mogło chodzić i do kogo to było!

> Kto madry i myslec umie, to sie domysl i, do kogo odpowiedz byla skierowana.

Mądrzy i myślący ludzie potrafią się dostosować do obowiązujących zasad. A reszcie Reptilianie znikają rezerwacje czy też loty.

Xsioonc

• asmarabis Re: Dziwna sytuacja z booking. Słyszałyscie o tym 07.07.18, 16:42
                    Piekna klotnia ale dajcie sie wypowiedziec autorce bo chyba nie moze sie wbic tutaj
                    • najstarszy_syn_ksiedza_biskupa Re: Dziwna sytuacja z booking. Słyszałyscie o tym 07.07.18, 17:08
                      asmarabis napisała:

> Piekna klotnia ale dajcie sie wypowiedziec autorce bo chyba nie moze sie wbic t
                      > utaj

A może Reptilianie przejęli login do foruma, żeby ukryć prawdę o znikających rezerwacjach. Nie pomyślałaś o tym?

Xsioonc
                • mamma_2012 Re: Dziwna sytuacja z booking. Słyszałyscie o tym 07.07.18, 16:55
                  Ale tu musiałby ktoś równolegle włamać się do poczty i systemu bookingu. Kto i po co?
    • premeda Re: Dziwna sytuacja z booking. Słyszałyscie o tym 07.07.18, 16:51
      A jaki masz system w kompie windows10? Bo po ostatnich zmianach różne kwiatki się dzieją, mi wiecznie zżera tundrę do WOT-a 😕
      • izabella1991 Re: Dziwna sytuacja z booking. Słyszałyscie o tym 07.07.18, 16:58
        Wiecie co, juz rece mi opadly.
        Wierze w to, co Lipcowa napisala i w to, ze jezeli cala rodzina te rezerwacje na monitorze widywala, no to fatamorgana toto nie byla.
        • madlam Re: Dziwna sytuacja z booking. Słyszałyscie o tym 07.07.18, 17:26
          Lipcowa napisała, ze sprawdzała pocztę na wp przez telefon. Sugeruje zalogowanie sie z dowolnego kompa na stronie wp.pl i przeglądnięcie folderów. Jak ktos złośliwie usunął, to moze jeszcze w koszu zostało?
          Swoją drogą bardzo interesująca sprawa i tez oczekuję rozwiązania zagadki
          • 18lipcowa3 Re: Dziwna sytuacja z booking. Słyszałyscie o tym 07.07.18, 17:32
            Wchodziłam już z kompa i telefonu.
            Nie ma nic.
    • ganesza Re: Dziwna sytuacja z booking. Słyszałyscie o tym 07.07.18, 17:19
      poczta na wp zmieniła jakiś czas temu wygląd. posprawdzaj to, co jest w innych folderach niż główny. jeśli było w spamie to po grzybach, automatycznie usuwają (wcześniej po 30 dniach, ale to i tak poszło sobie, teraz chyba po siedmiu). no i powinnaś mieć to, co sama wysyłałaś (o ile z wp) w wysłanych. sprawdzałaś?
      • 18lipcowa3 Re: Dziwna sytuacja z booking. Słyszałyscie o tym 07.07.18, 17:33
        Nie ma tego w wysłanych bo kontaktowałam się z obiektem przez booking. Wtedy nie ma tego w wiadomościach wyslanych
        • tanebo2.0 Re: Dziwna sytuacja z booking. Słyszałyscie o tym 07.07.18, 18:13
          Czyli to był sen...
        • werdipurke Re: Dziwna sytuacja z booking. Słyszałyscie o tym 07.07.18, 21:40
          skoro kontaktowalas sie z nimi via booking to zadzwon na infolinie bookingu i niech oni to sprawdzą. w ich systemie jest wszystko.
    • iberka Re: Dziwna sytuacja z booking. Słyszałyscie o tym 07.07.18, 18:24
      Na bookingu też nic? Bo korespondencja idzie zawsze przez ich system. Może napisałaś coś niewłaściwego np.swój adres @, adres www lub druga strona to zrobiła?
      • 18lipcowa3 Re: Dziwna sytuacja z booking. Słyszałyscie o tym 07.07.18, 18:34
        Napisałam dobrze bo już kontaktowałam się z tym obiektem. Poza tym zamawiałam inne pokoje i tu nic nie znikło.
        • asmarabis Re: Dziwna sytuacja z booking. Słyszałyscie o tym 07.07.18, 18:39
          No ale odpisali ci juz z booking albo ta właścicielka na sms?
    • agnieszka_kak Re: Dziwna sytuacja z booking. Słyszałyscie o tym 07.07.18, 19:04
      W to, że coś zniknie z booking, wierzę, ale nie ze skrzynki pocztowej!
      • izabella1991 Re: Dziwna sytuacja z booking. Słyszałyscie o tym 07.07.18, 19:15
        A dlaczego nie?
        Ja tu widze celowe, wredne dzialanie na szkode Lipcowej.
        Jezeli ktos ma jeden, jedyny e- mail i haslo, to uzywa tegoz do zalogowania sie wszedzie: na bookingu, na poczcie jakiejkolwiek, w liniach lotniczych i gdzie tylko...
        Zakladam, ze jakis sredniosprytny haker( licho wie, kto) poznawszy e- mail i haslo, wyczyscil dziewczynie i historie rezerwacji i moze cos jeszcze.
        Chyba, ze i na stronie bookingu ktos zrobil niezly bajzel- tak przy okazji.
        Skoro hakerzy potrafia narobic bigosu przy super- hiper strzezonych danych o np.tematach egzaminow maturalnych, to w czym booking gorszy?
        • rysiowa85 Re: Dziwna sytuacja z booking. Słyszałyscie o tym 07.07.18, 22:40
          "Jezeli ktos ma jeden, jedyny e- mail i haslo, to uzywa tegoz do zalogowania sie wszedzie" - bez komentarza....
          Po co niby jakis"haker" miałby wchodzić na skrzynkę wp po to żeby usunąć maila bez znaczenia?

Ja podejrzewam początki schizofrenii, mani prześladowczej. Lipcowa może i pokazywała maila rodzinie, co rodzina może potwierdic, a potem sama go skasowała
          Bardziej wierzę w poczytalność hakerów (którzy nie zajmują się hakowaniem skrzynek na wp żeby jakiejś kobiecinie w Polsce usunąć maila na temat wakacji) niż ematki.
          • najstarszy_syn_ksiedza_biskupa Re: Dziwna sytuacja z booking. Słyszałyscie o tym 07.07.18, 23:03
            rysiowa85 napisał(a):

> Ja podejrzewam początki schizofrenii,

Przecież od początku obstawiam Reptilian!

Xsioonc
    • muchy_w_nosie Re: Dziwna sytuacja z booking. Słyszałyscie o tym 07.07.18, 19:23
      Kobieto, zaloguj się z innej przeglądarki, innego sprzętu, też tak mialam że widzialam maili z mojego tel, ba z tel meża ale poznalezieniu laptopa, przetarcuy go z kurzu i uruchomieniu (sciagnieciu 3 tysiecy zalegly maili) znalazłam.
      • izabella1991 Re: Dziwna sytuacja z booking. Słyszałyscie o tym 07.07.18, 19:54
        O- i to moze byc to.
        Bardzo dobry pomysl- muchy_w_ nosie.
    • alpepe Re: Dziwna sytuacja z booking. Słyszałyscie o tym 07.07.18, 19:57
      Mam konto na wp.pl, ale nie wchodziłam na nie coś z rok, no i ostatnio mnie wzięło na to, by tam wejść, a konto puste, null, zero maili w jakichkolwiek folderach. Nie wiem, może zmienili coś w warunkach prowadzenia konta, że maile znikają, musiałabyś się wczytać w wp.pl.
      • iberka Re: Dziwna sytuacja z booking. Słyszałyscie o tym 07.07.18, 23:30
        Rodo?
        • izabella1991 Re: Dziwna sytuacja z booking. Słyszałyscie o tym 07.07.18, 23:50
          A to bardzo, ale to bardzo mozliwe.
          Nawet najmozliwsze...
          Trzeba by sie wczytac w warunki prowadzenia konta np.na wp , bo mozliwe, ze przez to nieszczesne RODO e- maile Lipcowej poznikaly.
          Nie wmawiajcie tu dziewczynie paranoi, ani jej rodzinie.
          • werdipurke Re: Dziwna sytuacja z booking. Słyszałyscie o tym 08.07.18, 00:10
            ja jej nie wmawiam paranoi ale kazdy normalny czlowiek dzwoni od razu zalatwic wyjasnic sprawe a ona pisze maila do booking i czeka na odpowiedz kilka dni... cos tu sie kupy nie trzyma
            • 18lipcowa3 Re: Dziwna sytuacja z booking. Słyszałyscie o tym 08.07.18, 09:28
              Ale ja od razu napisałam maila do kobiety. Jak dziś nie odpisze to zadzwonie
              • asmarabis Re: Dziwna sytuacja z booking. Słyszałyscie o tym 08.07.18, 09:31
                pisalas ze wyslalas jej sms, zdecyduj sie na jedna wersje smile
              • najstarszy_syn_ksiedza_biskupa Re: Dziwna sytuacja z booking. Słyszałyscie o tym 08.07.18, 11:55
                18lipcowa3 napisała:

> Ale ja od razu napisałam maila do kobiety. Jak dziś nie odpisze to zadzwonie

Pisałaś też, że się z obiektem kontaktowałaś przez booking, dlatego nie masz mail do obiektu w wysłanych. Nagle zmieniłaś sposób kontaktu?! Pewnie dlatego, że booking przejęli Reptilianie...

Xsiooonc
                • 18lipcowa3 Re: Dziwna sytuacja z booking. Słyszałyscie o tym 08.07.18, 14:20
                  Bo jak piszesz przez booking to nie masz ich w wysłanych
    • lady-z-gaga Re: Dziwna sytuacja z booking. Słyszałyscie o tym 08.07.18, 00:17
      W razie gdyby Ci ten wątek zniknął, jestem gotowa poświadczyć, że istniał.
      • antyideal Re: Dziwna sytuacja z booking. Słyszałyscie o tym 08.07.18, 07:58
        smilesmilesmile
    • kosheen4 Re: Dziwna sytuacja z booking. Słyszałyscie o tym 08.07.18, 00:18
      Sprawdzili twoją historię i doszli do wniosku że "thank you but no, thank you" big_grin
      • antyideal Re: Dziwna sytuacja z booking. Słyszałyscie o tym 08.07.18, 07:56
        Właścicielka to ematka, skojarzyla z opóźnieniem, ze to Lipcowa, z którą poprztykala się 10 lat temu i po cichu usunęła rezerwację. Poprosiła też zaprzyjaźnionego hakera o usunięcie wszelkich śladów, a teraz siedzi na wątku i robi sobie z Lipcowej podsmiewujki.
    • ertyla Re: Dziwna sytuacja z booking. Słyszałyscie o tym 08.07.18, 07:33
      Piszesz, że zrobiłaś z 50 rezerwacji na bookingu....
      A z ilu zrezygnowałaś?....
      Z 48 ?
      Może to jest odpowiedź? Zbanowali Cię ?
      • astomi25 Re: Dziwna sytuacja z booking. Słyszałyscie o tym 08.07.18, 10:26
        Mhh ale to chyba tak nie dziala, nie da sie zbanowac za takie cos😉 Jesli jest opcja bezplatnego odwolania to se mozesz korzystac do oporu. Po to jest.
        Nie wiem od kiedy korzystam z bookingu ale juz dobrych pare lat...na wiele wykorzystanych rezerwacji sporo odwolalam. Bywa
    • mildred.pierce Re: Dziwna sytuacja z booking. Słyszałyscie o tym 08.07.18, 12:41
      Wierzę Ci z wp pocztą. Od zmiany wyglądu jej nie znoszę, mejle są rozkładane po folderach, ktorych nie chiałam, prrzy czym straszą, że po iluś dniach je automatycznie usuwają. Znaleźć tam jakiegoś mejla to niemożliwość. Szukanie po nadawcy nie działa, po słowach z mejla też nie. I na komputerze, i na komórce.
    • aankaa Re: Dziwna sytuacja z booking. Słyszałyscie o tym 08.07.18, 18:29
      juź wiem dlaczego ważne maile zawsze wysyłam z kopią do siebie smile
    • 18lipcowa3 Zadzwoniłam tam - do obiektu 09.07.18, 09:58
      rezerwacja oczywiście jest
      Pani mówi że odpisywala mi na pytanie, na booking, że odpisywała PANU czyli mojemu mezowi bo na jego nazwisko jest rezerwacja ale mail jest mój, ten sam i login na booking tez moj
      NIE MAM INNYCH
      a ja nic nie mam nadal...

Najważniejsze że jest ale same widzicie, przeciez nie zakładałabym postu gdyby było ok
      teraz tylko jeszcze pogadam z bookingiem i moze sie maile i rezerwacja znajdzie
      to tu jest rozwiązanie zagadki, u nich
      • izabella1991 Re: Zadzwoniłam tam - do obiektu 09.07.18, 10:04
        No to tu bym obstawiala po prostu albo RODO albo przebudowanie poczty na wp i niemoznosc znalezienia rezerwacji...
        No nic- ulzylo mi.A tym, ktorzy Ciebie/Was posadzali o zwidy czy amnezje- pokazuje jezyk do samego pasawink)
      • brenya78 Re: Zadzwoniłam tam - do obiektu 09.07.18, 10:14
        Ja już nic nie rozumiem. Korespondowałyscie w końcu na bookingu czy na wp? Bo raz piszesz tak, raz smak. Wszyscy ci piszą że na bookingu może coś nie działać (zaktualizowała apke, kompa?), ale że coś zginelo z wp to nie wierzę, chyba że masz ustawione kasowanie maili po jakimś czasie.

Konto to samo, hasło to samo, ale jednak rezerwacja na nazwisko męża. Co jeszcze ci się pokickalo?
        • 18lipcowa3 Re: Zadzwoniłam tam - do obiektu 09.07.18, 12:04
          jak piszesz przez booking to dostajesz kopie wiadomosci na poczte to raz
          nie mam ustawionego kasowania maili, sa starsze maile, lacznie z tymi ktore były przed i po naszej korespondencji to dwa
          konto to samo, haslo to samo a tylko wpisany mąz a nie ja na booking - nie ma to znaczenia
          wiec chyba ty czegos nie rozumiesz
          • asmarabis Re: Zadzwoniłam tam - do obiektu 09.07.18, 12:45
            No a masz odpowiedz z wp. Pl co sie stało z tymi mailami ?
            • 18lipcowa3 Re: Zadzwoniłam tam - do obiektu 09.07.18, 12:47
              nie mam, napisalam dzis jeszcze do wp
      • gaskama Re: Zadzwoniłam tam - do obiektu 09.07.18, 10:22
        A możliwe, że masz przepełnioną skrzynkę? Mąż nie dostaje od miesięcy maili od administracji. Okazało się, że wykorzystał limit skrzynki.
        • 18lipcowa3 Re: Zadzwoniłam tam - do obiektu 09.07.18, 12:05
          nie, na pewno nie
      • ewa_mama_jasia Re: Zadzwoniłam tam - do obiektu 09.07.18, 11:05
        No to wydrukuj na wszelki wypadek potwierdzenie rezerwacji. Obojętnie na Ciebie czy męża, grunt że jest.
      • asmarabis Re: Zadzwoniłam tam - do obiektu 09.07.18, 11:44
        Hahah
        Czyli jednak lekka schizofrenii jest bo pisałaś ze ty sama wszystko załatwiałas na swoje dane a tu wychodzi ze maz tez ma udział
        A maile- powiadomienia z booking o odpowiedziach pewnie sama wykasowalas
        Ale dobre ze sie wyjaśniło i wszystko dobrze jest
        • 18lipcowa3 Re: Zadzwoniłam tam - do obiektu 09.07.18, 12:05
          Zadna schiza, po prostu w formatce- dane goscia wpisalam jego
          maili nie kasowałam
          • asmarabis Re: Zadzwoniłam tam - do obiektu 09.07.18, 12:44
            Ale po co wpisywać dane męża skoro ty zajmujesz sie rezerwacja?
            • 18lipcowa3 Re: Zadzwoniłam tam - do obiektu 09.07.18, 12:48
              jakie dane? imie i nazwisko, jedziemy tam razem, co za roznica?
              • asmarabis Re: Zadzwoniłam tam - do obiektu 09.07.18, 13:02
                skoro pisalas ze to twoje konto to musialas edytowac, i po co skoro to rezerwacja dla ciebie, po co taka dodatkowa praca i potem tyle opcji ze sama nie pamietasz co i jak
                • 18lipcowa3 Re: Zadzwoniłam tam - do obiektu 09.07.18, 13:18
                  nic nie edytowałam - masz tam opcję DANE GOŚCIA- wpisalam tam imie i naziwsko meza , po prostu, czasem tak robię, jak jedziemy razem nie ma roznicy , nie zmienia to ustawien konta
                  całe konto jest na mnie i mail na mnie
                  ja dokladnie pamietam co i jak i wiem co robilam, nie zmieia to wcale faktu ze nie ma tej rezerwacji nadal
                  • asmarabis Re: Zadzwoniłam tam - do obiektu 09.07.18, 13:31
                    Tak, tylko to dodatkowa opcja bo rezerwacja jest automatycnzie na ciebie, ale jak sie uprzez to moglabys przeciez wpisac tez w miejcu telefonu telefon dziecka ,a w miejscu adresu email adres drugiego dziecka
                    Tylko po co, zeby otaczajacy chaos byl jeszcze wiekszy?
                    Skoro masz czas na takie dziwne rzeczy to nie masz juz czasu zeby panowac nad sama rezerwacja, bo doba nie jest z gumy
                    • 18lipcowa3 Re: Zadzwoniłam tam - do obiektu 09.07.18, 13:45
                      przestan juz bo piszesz glupoty , nie chce mi sie tego z toba roztrzasać
                      • asmarabis Re: Zadzwoniłam tam - do obiektu 09.07.18, 13:48
                        A ja chce roztrzasac bo masz do wszystkich pretensje a tak jak wiekszosc przewidywala sama narobilas balaganu i jescze nekasz wlascicielke jako ty mimo ze wczesniej pisalas jako osoba plci meskiej, smieszne to jest po prostu smile

No ale baw sie dobrze skoro masz tyle czasu zeby wystepowac w dwoch osobach smile
                        • 18lipcowa3 [...] 09.07.18, 13:53
                        • werdipurke [...] 09.07.18, 19:11
                • dyzurny_troll_forum_2 Re: Zadzwoniłam tam - do obiektu 09.07.18, 13:56
                  asmarabis napisała:

> skoro pisalas ze to twoje konto to musialas edytowac, i po co skoro to rezerwac
                  > ja dla ciebie, po co taka dodatkowa praca i potem tyle opcji ze sama nie pamiet
                  > asz co i jak

Powinnaś chyba wiedzieć, że w kulturze muzułmańskiej kobieta to gdzieś tak w domowym inwentarzu pomiędzy krową a kozą. A widziałaś kiedyś rezerwację hotelu na kozę? Nie!? No właśnie, dlatego musiała wpisać męża!
                  • niu13 Re: Zadzwoniłam tam - do obiektu 09.07.18, 19:52
                    Słuchajcie, nie wiem co się dzieje, ale mnie też dziś zniknął mail ze skrzynki gmail! Przeczytałam go na tel., chciałam zajrzeć jeszcze raz, a on zniknął!!
                    • wkurzo-namama Re: Zadzwoniłam tam - do obiektu 02.08.18, 19:11
                      Niu, a nie przenioslas maila do notesu? Ja tak kiedyś zrobiłam w tel i potem w notesie w poczcie na lapku go nie było
    • 18lipcowa3 dalszy dziwny ciąg 02.08.18, 18:45
      jako że z wlaścicielką się dogadałam i wiedzialam ze ma konkretne daty na moje nazwisko, to odpuścilam śledzenie tego na booking, pisanie tam, dzwonienie
      wyjazd za 3 dni, dostałam maila przez booking od właściciela by okreslić godziny przyjazdu, przez link który był podany weszlam w MOJĄ rezerwację i była. TADAM!
      na stronie booking nadal jej nie ma ale co najważniejsze...odpisałam kobiecie, ona odpisała mi że ok i fajnie,,,,ale
      2 godziny pozniej znowu na poczcie wp zero maili z nią, a było to dziś rano...nie kasowałam bo cieszyłam się że są

owszem mam stronę w historii na ktorej jest ta rezerwacja , mam screena , mam pewnosc bo rozmawialam z kobietą, ale dziwne bo nadal sprawa moich wakacji i na wp i na booking znika po prostu
      • asmarabis Re: dalszy dziwny ciąg 02.08.18, 18:55
        > 2 godziny pozniej znowu na poczcie wp zero maili z nią, a było to dziś

Hahahahahah
        Moze umówcie sie zeby to maz zajmował sie rezerwacja bo nie ma tyle pojemności na forum żebyś opisywała nam o której godzinie miałaś maile a w których nue miałaś wink
        • 18lipcowa3 Re: dalszy dziwny ciąg 02.08.18, 19:28
          podniecam cię, co ?
          • martialis Re: dalszy dziwny ciąg 03.08.18, 09:48
            Nie masz zrobionej jakiejś reguły na poczcie, która przenosi/usuwa/przesyła gdzieś maile od konkretnego nadawcy?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka