Dodaj do ulubionych

IPhone - pytanie do użytkowniczek.

07.07.18, 21:18
Jako telefoniczny laik, proszę o opinie. Czy jesteście zadowolone ze swoich iphonów, są warte swojej ceny, różnią się znacząco od telefonów innych marek? Właśnie stoję przed wyborem nowego telefonu i nie wiem, czy iść w kierunku dotychczas użytkowanych (Samsung, Huawei), czy jednak rozważyć iphona (kusi mnie od dłuższego czasu). Nie biorę pod uwagę najnowszych modeli, myślałam o 6 lub 7, zależy mi przede wszystkim na dobrej jakości zdjęć. Z góry dziękuję za pomoc.
Obserwuj wątek
    • filipianka Re: IPhone - pytanie do użytkowniczek. 07.07.18, 21:32
      poużytkuj trochę pożyczony od kogoś telefon na IOSie to się przekonasz
      dla mnie tylko Android
      na iPhonie nie ma "wstecz"smile))))
      • catroux Re: IPhone - pytanie do użytkowniczek. 07.07.18, 23:12
        No wez! Ja po ajfonie nie moge sie juz przestawic na przycisk, machanie palcem wydaje mi aie o wiele bardziej intuicyjne. Zaleta na pewo jest aparat-bajka, a wada szybka, ktora peka i rysuje sie od byle stukniecia.
        • ras.szamra Re: IPhone - pytanie do użytkowniczek. 08.07.18, 07:38
          Na szybkę można przykleić specjalną folijke. Kosztuje nieduzo, a na pewno nie zarysujesz ekranu. Tylko trzeba uważać, by folia nie przykleić do ekranu pylkow, bo to potem irytuje smile
      • eliszka25 Re: IPhone - pytanie do użytkowniczek. 07.01.21, 17:52
        Ale, że jak nie ma wstecz? Mam iPhone i mam wstecz. Nie jest to jakiś specjalny guzik, tylko strzałka w lewym dolnym rogu ekranu. Poza tym nie trzeba też klikać tej strzałki, wystarczy w odpowiednią stronę machnąć palcem po ekranie i masz i „wstecz” i „w przód”.
    • mari.sol Re: IPhone - pytanie do użytkowniczek. 07.07.18, 21:50
      Aktualnie mam Iphone i muszę przyznać, że ma kilka zalet:
      - czas pracy na baterii,
      - bezpieczeństwo,
      - świetny aparat.
      Mimo wszystko wad widzę więcej:
      - cena,
      - technologie, które wcześniej były już stosowane w telefonach z androidem w Iphonach pojawiły się dużo później (nfc, quick charge, face id),
      - brak przycisku "wstecz", do tej pory mnie to irytuje,
      - mniej aplikacji, często nie ma w ogólne odpowiednika niektórych aplikacji z androida na IOS,
      - działanie aplikacji w tle to nieporozumienie,
      - aplikacja do robienia zdjęć zbyt prosta, być może można używać innej, ale nie szukałam,
      - mnóstwo aplikacji jest płatnych,
      - serwis bardzo drogi i lepiej naprawiać w autoryzowanych serwisach i na oryginalnych częściach, gdyż inaczej może nie działać poprawnie.
      Są jednak osoby, które kochają te telefony, więc chyba to rzecz gustu.
      Natomiast zdecydowanie polecam Macbooki. Potrzeba tygodnia, żeby przestawić się z Windowsa na MacOS, ale te komputery to rewelacja. Podstawowy Macbook Air jest idealny do prac biurowych czy przeglądania Internetu.
      • jak_matrioszka Re: IPhone - pytanie do użytkowniczek. 07.07.18, 22:08
        Ty zachwalasz czas użytkowania baterii, a mi te telefony sie przede wszystkim z kiepska bateria kojarza. Moj Małżonek ładuje co chwile, córka też, jak słysze, że ktoś szuka pożyczyć ładowarki, to prawie włacznie iPhone tongue_out
        Najwiekszym plusem urzadzenia jest dodawanie właścicielowi +100 do zajebistości wink
      • werdipurke Re: IPhone - pytanie do użytkowniczek. 08.07.18, 00:44
        co wy z tym „wstecz”?
        ale niby w jakiej sytuacji to potrzebne? bo mi sie wydaje ze on jest...
        • 3-mamuska Re: IPhone - pytanie do użytkowniczek. 10.07.18, 20:53
          werdipurke napisał(a):

> co wy z tym „wstecz”?
          > ale niby w jakiej sytuacji to potrzebne? bo mi sie wydaje ze on jest...

NO pewnie ze jest wstecz strzałka w dolnym lewym rogu ekranu.

Ja tam od początku miałam iphona przez 3-4-5-6 teraz bedzie 8.
          A mąż miał sony, samsunga, syn sony i dla mnie te telefony to nieporozumienie.
          Mąż też wrócił do iphona. Corka tez.
    • berdebul Re: IPhone - pytanie do użytkowniczek. 07.07.18, 22:00
      Bardzo, najdłużej użytkowany przeze mnie telefon. Zero awarii, wieszania się, problemów z aktualizacją/ekranem/czymkolwiek. Mam 6, ale lepszy aparat i poreczniejszą wielkość ma SE.
      • milka_milka Re: IPhone - pytanie do użytkowniczek. 08.01.19, 15:23
        Masz szczęście. Mnie się iPhone zawiesił, a koleżanka straciła wszystkie dane, bo jej telefon szlag trafił (na gwarancji był).
        • ichi51e Re: IPhone - pytanie do użytkowniczek. 08.01.19, 15:31
          Kolezanka jakos nieogarnieta ze chmury nie uzywala?
          • milka_milka Re: IPhone - pytanie do użytkowniczek. 08.01.19, 15:33
            Dlaczego? Ja też nie używam, nie lubię rozsiewać swoich danych.
            • ichi51e Re: IPhone - pytanie do użytkowniczek. 08.01.19, 15:46
              No to nie nalezy sie dziwic jak sie zepsuje i ci zawartosc szlag trafi. Albo robic back up na innym sprzecie przy ladowaniu np...0
              • milka_milka Re: IPhone - pytanie do użytkowniczek. 08.01.19, 16:21
                Na innym sprzęcie mam. Tylko w chmurze nie.
                • osia83 Re: IPhone - pytanie do użytkowniczek. 08.01.19, 16:23
                  To przecież z innego sprzętu kopiujesz z powrotem na iphone i po kłopocie.
              • lilyrush Re: IPhone - pytanie do użytkowniczek. 09.01.19, 13:46
                możesz jak ci firma pozwala. Jam mam służbowego srajphona i nie moge zrobić żadnego backupu. Nie moge nawet miec na służbowym laptopie itunesa. Nie chwale sie tym, ze ma na prywatnym, zeby moj miec jakąkolwiek muzykę
                • ichi51e Re: IPhone - pytanie do użytkowniczek. 09.01.19, 17:38
                  No ale to ze ty masz sluzbowego i girma ci nei pozwala uzywac chmury nie znaczy ze zepsyty telefon rowna siw utrata wszystkich danych. To tylko znaczy ze wybierasz nie robic backupu.
            • dr.amy.farrah.fowler Re: IPhone - pytanie do użytkowniczek. 07.01.21, 10:52
              To się backup na kompie robi. Trzeba mieć źle w głowie, żeby nie zabezpieczać danych z urządzenia, które się nosi przy sobie i można je rozwalić, zgubić albo może zostać ukradzione.
    • spirit_of_africa Re: IPhone - pytanie do użytkowniczek. 07.07.18, 22:17
      kocham iPhone'a a stalam sie jego wlascicielka z przypadku bo zawsze uwazalam, ze ludzie go kupują tylko ze względu na markę i wygląd. Dla mnie to telefon intuicyjny, aplikacje lepiej dzialaja niz na samsungu, nie zawiesza się, lubię tez appki uruchamiane na odcisk palca np. do banku. Minusy: to otwieranie za pomocą kluczyka, sluchawki od 7 są już tylko w wersji z wtyczką lightning a ja notorycznie gubię i do 6 podlaczalam jakiekolwiek na minijacka a tu sie musze bawic z przelaczkami. W 6 mialam taki problem ze jak mi zaczelo brakowac pamieci to wszystko bylo w chmurze i musialam np. ksiazke w ibooks sciagac za kazdym razem na nowo ilekroc chcialam kontynuowac czytanie.
      • beverlyja90210 Re: IPhone - pytanie do użytkowniczek. 07.07.18, 22:33
        Prerabialam wiele telefonów i wszystkie mnie czymś w.urwialy,nie kupowałam Iphona bo potrzebowałam w celach zawodowych Androida. Zreszta Iphony zawsze mim zdaniem
        bardziej pasowały młodszym itp. Przypadek sprawił ze stałam się posiadaczem 7 i jestem zachwycona,czytałam co tam ktoś napisał wyżej w punktach jakieś wady, nic z tego nie zrozumiałam ale wiem jedno ten telefon mnie niczym nie w.urwia,nie wiesza się,nie psuje,bateria bdb trzyma (Alleluja) zdjęci robi dobre już nie nosze ze sobą aparatu wszedzie wystarczy mi telefon.
        • spirit_of_africa Re: IPhone - pytanie do użytkowniczek. 07.07.18, 23:15

> wiem jedno ten telefon mnie niczym nie w.urwia,n
          > ie wiesza się,nie psuje

Mam tak samo miła to odmiana po zawieszającym sie samsungu z Androidem. Co do baterii to moja juz powoli wysiada ale tez eksploatowana jest niemiłosiernie No i raz zaliczyła kąpiel w wodzie.
          • alaveda Re: IPhone - pytanie do użytkowniczek. 07.07.18, 23:22
            Nigdy nie zawiasił mi sie telefon. Nie trzeba było wchodzić na podejrzane strony.
            • szarsz Re: IPhone - pytanie do użytkowniczek. 08.07.18, 08:14
              Mi się zawieszał samsung. Trójka. Teraz mam (przedpotopową) piątkę i problemu nie ma.
            • spirit_of_africa Re: IPhone - pytanie do użytkowniczek. 10.07.18, 11:28
              hahaha. Doczytaj sobie dlaczego telefony się zawieszają.
              • edelstein Re: IPhone - pytanie do użytkowniczek. 08.01.19, 16:45
                No dlaczego?bo mi sie nigdy nie zawiesil😎
      • sandrasj Re: IPhone - pytanie do użytkowniczek. 08.01.19, 16:36
        Wszystkie telefony teraz otwiera się na kluczyk.
    • jolinka102 Re: IPhone - pytanie do użytkowniczek. 07.07.18, 22:38
      Moim zdaniem iPhone jest grubo przereklamowany. Dlugo bronilam sie przed iphonem, ale po tym jak w ciagu roku zniszczylam z wlasnej winy dwa Samsungi postanowilam sie ukarac i nie kupowac nowego Samsunga tylko zaczelam uzywac iPhone 6, ktory lezal w szufladzie. W przyszlosci raczej wroce do Samsunga gdyz do wszystkiego idzie sie przyzwyczaic ale czas pracy baterii jest katastrofalny.
      • alaveda Re: IPhone - pytanie do użytkowniczek. 07.07.18, 23:05
        Mam telefon zwygodnym ekranem 6", ajfon ze swoim malusim okienkiem to jakieś nieporozumienie, poza tym mam fajną nawigację, której ajfon nie obsługuje smile
      • 3-mamuska Re: IPhone - pytanie do użytkowniczek. 10.07.18, 20:56
        Bo stary telefon skoro leżał w szufladzie, ktoś go użytkował stad problem z baterią.
    • bei Re: IPhone - pytanie do użytkowniczek. 07.07.18, 23:23
      Mam 7mkę, odkąd zrobiłam pierwsze zdjęcia odłożyłam na półkę lustrzanki
    • kouda Re: IPhone - pytanie do użytkowniczek. 07.07.18, 23:28
      Dla mnie to telefon ulubiony i wyjątkowy 😉 już trzeci roku używam tylko iPhonów i nie chciałabym się zamieniać - niezawodny, szybko działający l, nic nie muli, robi ładne zdjęcia, pamięci mam dość, bo w zasadzie na bieżąco synchronizuje się z chmurkami i czyszczę telefon. Szybka raz się poddała, kiedy mi tejefon rymsnal na bruk kantem, a mimo to telefon działał jak złoto mimo stłuczenia, w zasadzie działa nadal, bo stary model przejął syn. Wada jest inna wtyczka ładowarki - go chyba jedyne, co mi czasem doskwiera 😉 sama bateria trzyma całkiem fajnie
    • undoo Re: IPhone - pytanie do użytkowniczek. 08.07.18, 00:37
      Nie ma porownania z innymi telefonami na rynku. iPhone jest nie do pobicia.
    • milka_milka Re: IPhone - pytanie do użytkowniczek. 08.07.18, 00:51
      Mam iPhona od roku i już wiem, że wrócę do androida. No nie po drodze mi z iOS. Mało intuicyjny, brak przycisku wstecz.
      • szarsz Re: IPhone - pytanie do użytkowniczek. 08.07.18, 08:16
        Parę osób o yym pisało. To jak się cofa na ajfonie?
        • saszanasza Re: IPhone - pytanie do użytkowniczek. 08.07.18, 08:30
          szarsz napisała:

> Parę osób o yym pisało. To jak się cofa na ajfonie?

Bez przesady, cofa się normalnie - albo strzałkami albo tym okrągłym przyciskiem. Tu nie widzę żadnych problemów.
          • catroux Re: IPhone - pytanie do użytkowniczek. 08.07.18, 10:26
            cofa sie, przesuwajac palcem po ekranie - wedlug mnie to genialny pomysl.
            • milka_milka Re: IPhone - pytanie do użytkowniczek. 08.07.18, 15:19
              Wg. mnie przycisk w samaungu jest lepszy.
              Nie leży mi iPhone i tyle. Korzystam, bo mam, a gdy będę zmieniać to już na samsunga .
    • jola-kotka Re: IPhone - pytanie do użytkowniczek. 08.07.18, 01:01
      Ja jestem zadowolona i moge powiedziec ze aparat nie przeklamuje kolorow co czesto robia inne smartfony.
    • saszanasza Re: IPhone - pytanie do użytkowniczek. 08.07.18, 08:27
      Nie wiem co wy z tymi aparatami, dla mnie aparat przynajmniej w SE to nieporozumienie (zresztą jak w niższych modelach), nie wiem co z modelami wyższymi, ale przypuszczam ze dupy również nie urywa. Dla mnie telefon prost wręcz intuicyjny. Na plus - face time, o ile ktos w rodzinie ma również Iphona, no i że można go skonfigurować z ipadem lub innymi urządzeniami appla tak, że wykonywane czynności na jednym, zapisywane są na innych urządzeniach. I tylko przez tego typu wygodę mam Iphona i Ipoda, innych zalet nie widzę. Moim zdaniem technologicznie te urządzenia są jednak zacofane.
      I mała uwaga: kupowanie Iphona czy Ipoda z dyskiem 16 czy 32GB to nieporozumienie. Lepiej sobie odpuścić.
    • tyggrysio Re: IPhone - pytanie do użytkowniczek. 10.07.18, 18:04
      Wiekszosc uzytkownikow Android podaje tutaj Samsunga jako swoj telefon, ale eg mnie Pixel jest bardzo dobry - nie ma niepotrzebnych programow, ktorych nie da sie odinstalowac. Jesli patrzysz na tansze Androidy, to wez pod uwage, ze niektorzy producenci monitoruja, co robisz na swoim telefonie uncertain
      Ja uzywam glownie iPhone’a (mam tez starego Samsunga) i faktycznie wiele aplikacji jest platnych, ale tez sa one sprawdzane przez Apple’a. Na Androidzie trzeba bardzo uwazac, co sie instaluje - kiedys znalazlam aplikacje Metronom, ktora chciala miec dostep do m.in. SMSow...
    • rosapulchra-0 Re: IPhone - pytanie do użytkowniczek. 10.07.18, 18:49
      "Odziedziczyłam" po córce Iphona. Jakiś miesiąc temu. A byłam przyzwyczajona do Samsunga, więc na początku faktycznie doskwierał mi brak przycisku cofania. Teraz już nie mam z tym problemu, bateria działa jak złoto, nie to co w Samsungu. Podoba mi się w nim m.in. to, że jeśli podłączę zdechły do reszty telefon, to po jakimś czasie on sam się włącza. A! I opcja "prowadzisz auto, nie masz powiadomień" oraz odblokowywanie telefonu przez odcisk palca. Ogólnie polecam.
      • edelstein Re: IPhone - pytanie do użytkowniczek. 08.01.19, 16:49
        Ja opcja jest w samsungu Tak samo jak urachamianie odciskiem palca
    • bo1 Re: IPhone - pytanie do użytkowniczek. 10.07.18, 19:20
      Ma zalety. Piękne zdjęcia, wysoka jakość wyświetlacza, mnóstwo rozmaitych efektów, jeśli ktoś lubi, pierdylion opcji, z których nigdy nie skorzystam, jest bezpieczny, jeśli chodzi o wirusy. Wadą jest cena, słaba jak dla mnie intuicyjność, no i to, że Apple wie lepiej. Bez żadnej mojej ingerencji potrafi mi zmienić ułożenie zdjęć, zaproponować jakąś "fantastyczną muzykę" w chwili, gdy natychmiast muszę dostać się do konkretnego mojego pliku dźwiękowego, cała ceremonia ściągania aktualizacji, często gęsto kończąca się żądaniem haseł. W ogóle Apple ochoczo proponuje założenie haseł na każdą możliwą okazję, nie wiedzieć po kiego. No i ten śmiesznie krótki kabelek od ładowarki. Chcesz mieć wygodniejszy? Trzeba nieźle zabulić, bo wszystko co do ajfona musi być odpowiednio kosztowne.
      • spirit_of_africa Re: IPhone - pytanie do użytkowniczek. 10.07.18, 20:43
        Pol roku temu kupiłam 2lub 3metrowy kabel z końcówka lightning w rossmanie za 50zl. Jak potrzebuje dłuższy to przełączam do wtyczki z oryginalnej ładowarki i juz. Na Limango są często akcje z niedrogim akcesoriami do iPhoneow
      • loola_kr Re: IPhone - pytanie do użytkowniczek. 10.07.18, 21:46
        We Flying Tiger są po 12 zł.
        • bo1 Re: IPhone - pytanie do użytkowniczek. 11.07.18, 08:29
          Ja wiem, że na rynku jest możliwość kupna zamienników w znacznie niższej cenie. Mnie wkurzają ceny akcesoriów oryginalnych. Za kabelek 2-metrowy do mojego telefonu w sklepie Apple'a trzeba zapłacić 150 zł. No sorry. Miałam w życiu różne komórki, ale żadnej z nich producent nie ośmielił się sprzedać z ładowarką z zaledwie 1-metrowym kablem. Czyli jak chcę pogadać przez telefon podpięty właśnie do ładowania w standardowo umieszczonym w ścianie gniazdku, to w zasadzie powinnam położyć się na podłodze wink.
          • spirit_of_africa Re: IPhone - pytanie do użytkowniczek. 11.07.18, 16:44
            To prawda kabel jest skandalicznie krótki.Mnie jeszcze wnerwiaja słuchawki na wejście lightning. Ale generalnie zalety przewyższają wady
    • loola_kr Re: IPhone - pytanie do użytkowniczek. 10.07.18, 19:22
      ja miałam 5, 6 teraz mam X i kocham iphony. Wszystko jest idealne. X ma zdecydowanie lepszą baterię i aparat.
      Wczesniej miałam Samsungi i LG, niestety ostatni LG to byla zupełna porażka, miałam już dość androida.
      ja nawet nie wiem co to jest przycisk wstecz.
    • chicarica Re: IPhone - pytanie do użytkowniczek. 10.07.18, 19:27
      Dla mnie za iphone przemawia przede wszystkim bezpieczeństwo aplikacji. Pracowałam w firmie robiącej aplikacje mobilne. Publikacja appki w appstorze trwa jakieś 6 tygodni i dostajesz w tym czasie mnóstwo pytań, w sklepie Google Play max 2 tygodnie i zero pytań, czyli jak myślisz, gdzie lepiej sprawdzają appkę pod kątem malicious code? Nie było do tej pory aplikacji wykradających dane itp. w appstore, a w sklepie google i owszem.
      • chicarica Re: IPhone - pytanie do użytkowniczek. 10.07.18, 19:28
        Z tym jest też związana liczba aplikacji dostępnych na dany telefon, dodam. Google play generalnie publikuje każde g... które mu się wyśle, appstore nie. Dlatego mnogość aplikacji na androida do mnie nie przemawia. Z jakiegoś powodu niektóre aplikacje w appstore nie przechodzą weryfikacji.
        • oasis331 Re: IPhone - pytanie do użytkowniczek. 11.07.18, 22:00
          Dziękuję za wszystkie odpowiedzi. Zaryzykuję kupno iphona, mam nadzieję, że będę zadowolonawink
          • majenkir Re: IPhone - pytanie do użytkowniczek. 08.01.19, 17:33
            Mysle, ze bedziesz smile. Moj maz byl anty apple do czasu kiedy wzial stary telefon syna na poprobowanie, ma go do tej pory tongue_out i teraz planuje kupno nowego.
    • milka_milka Re: IPhone - pytanie do użytkowniczek. 08.01.19, 15:20
      Nie jestem zadowolona. Nie znoszę IPhone, gdy tylko będę mogła, wracam do Samsunga. Nieintuicyjny, małe pole decyzyjne, ustawienie dzwonków spoza lisy to koszmar. Ogólnie bardzo go nie lubię. Choć jakościowo, przyznaję, dobry. Ale wszelkie akcesoria kosmicznie drogie.
      • milka_milka Re: IPhone - pytanie do użytkowniczek. 08.01.19, 15:25
        O, dopiero zauważyłam, że już pisałam. smile
        No i Safari.... Drugiej równie beznadziejnej przeglądarki nie znam.
    • verydry Re: IPhone - pytanie do użytkowniczek. 08.01.19, 16:13
      Jedyna różnica in plus w porównaniu do tych, które wcześniej miałam (szajsung i huawei oraz nokia) to żywotność baterii.
      Faktycznie - potrafię przez 2 dni korzystać bez ładowania, a użytkuje intensywnie.
      I ładuje się tez błyskawicznie.

Ktoś tu pisał, ze zamienił lustrzankę na iPhone - cóż - szczerze? W porównaniu do huawei 10 to IP8+ robi foty średnie. I to mocno srednie.

I to by było na tyle.
      • wadestevw Re: IPhone - pytanie do użytkowniczek. 09.01.19, 12:28
        The function for the that looks a bit trash where the user needs to know in detail so for that epsonsupports.net/blog/epson-printer-not-printing/ will guide in such a way for them
        • verydry Re: IPhone - pytanie do użytkowniczek. 09.01.19, 14:55
          Co mi tu próbujesz imputować? Toć tłumaczę, że taki huawei robił intuicyjnie, bez żadnego wnikania w ustawienia, stokroć lepsze zdjęcia niż 8+.
          A mi nie zależy na jakości lustrzanki, ani nie mam potrzeby bawienia się ustawieniami.
          Jakość ZWYKŁYCH fot w porównaniu do huawei10 to jakość o połowę gorsza.
          Z pewnością, jeśli bym się pobawiła i wgryzła w ustawienia, to dałabym radę (mąż ma zacięcie i robi jakieś artystyczne wydziwojtki swoim x), ale mówimy tu o użytkową przewagą IP. Taką codzienną.
    • mrs.solis Re: IPhone - pytanie do użytkowniczek. 09.01.19, 13:39
      Mam iphona tylko z jednego powodu. Wczesniej uzywalam ipoda przez wiele lat, wiec nie mialam problemu z uzytkowaniem iphona. Nie wiem czy jestem bardziej zadowolona niz uzytowniczka samsunga, bo samsunga nigdy nie mialam. Mysle, ze samsung jest tak samo dobry jak iphone.
    • beverlyja90210 Re: IPhone - pytanie do użytkowniczek. 09.01.19, 13:42
      Nie rozumiem tych biadolen ja mam od kołku dni 8 plus i nie potrafię się przyczepić do niczego a jakie zdjęcia robi smile
      • ladyinred84 Re: IPhone - pytanie do użytkowniczek. 09.01.19, 14:03
        Tez bym chciała kupic sobie iphona po tym wątku ale ja musze miec dual sima a iphone chyba nie ma takiej opcji? nie rozumiem czemu nie robia na dual sim a dwóch telefonow niestey nie chce mis ie nosic.
      • verydry Re: IPhone - pytanie do użytkowniczek. 09.01.19, 14:51
        Zdjęcia? Średnie. I to mocno średnie.
        • beverlyja90210 Re: IPhone - pytanie do użytkowniczek. 09.01.19, 16:32
          Nie masz racji
          • verydry Re: IPhone - pytanie do użytkowniczek. 09.01.19, 16:37
            najwyraźniej ty nie masz albo ajsrona, albo porównania
    • miss_fahrenheit Re: IPhone - pytanie do użytkowniczek. 09.01.19, 14:59
      oasis331 napisała:

> Jako telefoniczny laik, proszę o opinie. Czy jesteście zadowolone ze swoich iph
      > onów, są warte swojej ceny, różnią się znacząco od telefonów innych marek?

Miałam krótko i szybko wróciłam do Samsunga. Nie ma w ogóle porównania. Natomiast bateria w Iphone rzeczywiście przyzwoita i to chyba jedyny (acz mocny) plus.
      • zurekgirl Re: IPhone - pytanie do użytkowniczek. 09.01.19, 17:12
        Mialam po kolei wszystkie iphony az do 6. Zaczynalam od 3 lata temu. Wiecznie walczylam z bateria, czyli wieczorem ladowanie konieczne. Kupilam ostatnio taniego Samsunga J6. Jest cudowny. Jedyne, co dziala gorzej, to aparat, po przyblizeniu zdjecia sa bardziej rozmazane. Jednak jesli wnprzyszlosci bede wymieniac telefon, to na lepszego Samsunga, nie wroce do iphonow.
    • clk Re: IPhone - pytanie do użytkowniczek. 09.01.19, 17:31
      Mam 8plus jestem bardzo zadowolona.
      2 lata temu dałam się namówić na Huawei 9, byłam niezadowolona od 2 tygodnia. Po 1,5roku telefon umarł - wylacZal się przy stanie baterii 50%.
      Wróciłam do Apple i uwielbiam
    • filipinek69 Re: IPhone - pytanie do użytkowniczek. 25.04.19, 18:57
      Nie polecamnowych iPhonów ile ja nerwów zjadłem nowy telefon pousówał mi kontakty bardzo ważne pomieszał je tak ze nie idzie tego przywrócić . Wracam do Samsunga zdecydowanie nie chce sie juz wkuwia* co chwile
    • jola-kotka Re: IPhone - pytanie do użytkowniczek. 25.04.19, 19:14
      Kup smialo jak raz bedziesz miec nie kupisz juz nigdy innego od wygladu po funkcjonalnosc nr1. Zgadzam sie z opinia ze jak sie duzo korzysta to trzeba codziennie ladowac i tak jest tez przy nowych aparatach nie tylko jak lezal czy jest z drugiej reki. Z tym ze ja mowie o takim korzystaniu duzo, duzo.
      • milka_milka Re: IPhone - pytanie do użytkowniczek. 25.04.19, 23:00
        Mam iPhone od dwóch lat i już nigdy nie popełnię tego błędu. Marzę o zmianie telefonu.
        • bominka Re: IPhone - pytanie do użytkowniczek. 07.01.21, 15:35
          Piekne zdjęcia robia Samsungi. Aktualnie noszę s10.
          • antyka Re: IPhone - pytanie do użytkowniczek. 08.01.21, 16:35
            Bylam iphoniara, ciagle ladowalam komorke, non stop. Zmienilam na nowszy model (nowy), po pol. toku tel. zaczal zamulac. Corki tez iphoniary - ciagle dzwonily do mnie i mowily, ze im sie bateria zaraz wyladuje. Nie zlicze, ile nowych kabelkow kupilam, bo oryginalne ciagle przestawaly dzialac. Kiedys, gdy jechalam autostrada iphone zakomunikowal, ze jest goracy i musi sie wylaczyc smile A ja na gpsie w obcym kraju. Od trzech lat jestem huaweiowa - najpierw p20 pro, teraz p30 pro. Corki P20 pro i P20 Lite. Skonczyly sie problemy z ladowaniem i kabelkami. Fotki przepiekne. Ja bardzo polecam Huawei - P30 to ostatni model z googlem

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka