kotomama 18.07.18, 10:44 Dlatego nie zapytam jak pogoda nad Bałtykiem. Bałtyk latem to środowisko testowe listopada Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bergamotka77 Re: Nie jestem złośliwa 18.07.18, 10:47 Przyjemna. Wyszło słońce. A dwa dni temu się spalilam trochę 😛 Odpowiedz Link Zgłoś
kotomama Re: Nie jestem złośliwa 18.07.18, 10:51 Hmmm. Znaczy nad Bałtykiem pojawienie się słońca jest dość rzadkim zjawiskiem. Odpowiedz Link Zgłoś
joa66 Re: Nie jestem złośliwa 18.07.18, 10:48 Oooo pojawił się w końcu cykliczny watek krejzi - Bałtyk Następny to dlaczego ateisci obchodzą Boże Narodzenie czy jeszcze cos jest w międzyczasie? Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: Nie jestem złośliwa 18.07.18, 10:57 Polecam gdansk.webcamera.pl/ Zazdroszczę, u nas lało a tam 24 stopnie i piękne błękitne niebo. Dziś też. Uwielbiam Bałtyk, nie tylko w PL. Nie byłam już kilka lat, ale jest tyle pięknych miejsc do zwiedzenia, urlopu nie starcza. Odpowiedz Link Zgłoś
kotomama Re: Nie jestem złośliwa 18.07.18, 11:07 24 stopnie to temperatura wody? Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: Nie jestem złośliwa 18.07.18, 11:16 Mam dziś dzień dobroci. We Władysławowie aktualnie woda w Bałtyku 22 stopnie. Jak na Bałtyk zajebiście. No chyba, że ty z tych, którzy krytykują temperaturę w Bałtyku generalnie. Ale to tak, jakby krytykować za dużo piasku na Saharze, huragany na Florydzie, wilgoć w tropikach czy węże w Australii. Trzeba mieć coś nie teges z IQ i braki w edukacji. Odpowiedz Link Zgłoś
kotomama Re: Nie jestem złośliwa 18.07.18, 11:23 Władysławowo? Czy to jest to miejsce gdzie discopolo miesza się ze smrodem pangi smażonej na zużytym oleju silnikowym z malucha w budzie zbitej z paździeżowej płyty i wypełnionej januszami, grażynkami których dzieci sebix i karynka zarzygują w tym czasie plaże w Mielnie? Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: Nie jestem złośliwa 18.07.18, 11:24 Nie wiem? Boże, gdzieś ty bywał? Odpowiedz Link Zgłoś
kotomama Re: Nie jestem złośliwa 18.07.18, 11:26 Użyłaś nazwy Władysławowo więc się pytam. Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: Nie jestem złośliwa 18.07.18, 11:26 W okolicę Władka jeżdże tu www.rosevia.pl/ nie widziałam opisanych przez ciebie rzeczy. Kurcze, szczerze ci współczuję. Odpowiedz Link Zgłoś
kotomama Re: Nie jestem złośliwa 18.07.18, 11:31 Hmmmm.... 7 dniowy pobyt HB dla pary od 5310... Czyli 14 dni HB to około 10600. Przepraszam ale zacytuję... "trzeba mieć coś nie teges z IQ i braki w edukacji" żeby za 10600 spędzić tam 14 dni. Odpowiedz Link Zgłoś
gaskama Re: Nie jestem złośliwa 18.07.18, 11:34 ??? Nie wiem, o co chodzi, ale niech to już pozostanie twoją słodką tajemnica. Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Nie jestem złośliwa 18.07.18, 23:29 Pewnie zabronili jej wynosić żarcie z hotelowej restauracji i ma uraz 😂 Odpowiedz Link Zgłoś
araceli Re: Nie jestem złośliwa 18.07.18, 19:10 kotomama napisał(a): > Hmmmm.... 7 dniowy pobyt HB dla pary od 5310... Czyli 14 dni HB to około 10600. > Przepraszam ale zacytuję... "trzeba mieć coś nie teges z IQ i braki w edukacji" > żeby za 10600 spędzić tam 14 dni. Cena z kosmosu... zawsze mi wychodzi, że nie stać mnie na wakacje w kraju Odpowiedz Link Zgłoś
mamma_2012 Re: Nie jestem złośliwa 18.07.18, 11:48 We Władysławowie obowiązuje zakaz kąpieli. Odpowiedz Link Zgłoś
obrus_w_paski Re: Nie jestem złośliwa 18.07.18, 19:51 mamma_2012 napisała: > We Władysławowie obowiązuje zakaz kąpieli. Dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
takisobieludz Re: Nie jestem złośliwa 18.07.18, 20:06 Puck, kilka km od wlafyslawowa- biala flaga, temperatura powietrza ok 24 st, wody 22- ciepla jak zupa. Wiaterek taki, zeby nie bylo za goraco. Meeeega przyjemnie. Odpowiedz Link Zgłoś
mamma_2012 Re: Nie jestem złośliwa 18.07.18, 21:21 22 stopnie to ciepła woda, ale dla morsów. Ja nie jestem Puck odpada, miałam jechać do Władysławowa, bo tam są znajomi, dojazdy samochodem na plażę to dla mnie ostateczność (zwłaszcza jeśli jestem kierowcą). Odpowiedz Link Zgłoś
szarsz Re: Nie jestem złośliwa 19.07.18, 12:45 > wody 22- ciepla jak zupa. Chłodnik chyba. Odpowiedz Link Zgłoś
takisobieludz Re: Nie jestem złośliwa 19.07.18, 17:45 Biorac pod uwage roznice temperatur miedzy woda a powietrzem utrzymuje swoje zdanie, ze ciepla jak zupa Odpowiedz Link Zgłoś
takisobieludz Re: Nie jestem złośliwa 19.07.18, 17:47 A czemu Puck odpada? Ja uwielbiam! Odpowiedz Link Zgłoś
bistian Re: Nie jestem złośliwa 18.07.18, 14:01 gaskama napisała: > Uwielbiam Bałtyk, nie tylko w PL. Brudna bezrybna kałuża! Ale jest zawsze równy wiatr, ładny piasek i... nie mamy nic lepszego. Odpowiedz Link Zgłoś
vasaria Re: Nie jestem złośliwa 18.07.18, 11:17 W zeszłym tygodniu nie miałam ANI jednego dnia ładnej pogody. Wykazując hart ducha oraz ambicje w kierunku zostania morsem kąpaliśmy się raz (a oprócz nas jeszcze 3 inne - równie zdesperowane - osoby ). Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: Nie jestem złośliwa 18.07.18, 12:00 W miarę. Strzaskalem się w sob i nd. Wczoraj było beznadziejnie, deszcz cały dzień, dziś już całkiem przyjemnie. Odpowiedz Link Zgłoś
bergamotka77 Re: Nie jestem złośliwa 18.07.18, 13:49 Dziś już zrobiło się dość gorąco. Właśnie po długiej kapieli w morzu jemy lunch w cieniu z zimnym piwem. Odpowiedz Link Zgłoś
nolus Re: Nie jestem złośliwa 18.07.18, 13:58 W zachodniej Polsce niestety trochę kiszka. Pogoda z p..py, daleko od lubianego przeze mnie lata w mieście Nie, nie chcę jakoś mocno narzekać, bo wszystko ma swoje zalety. U mnie co jakiś czas pada, ale zimno na pewno nie jest. Nie wiem, który to już dzień bez słońca, ale powietrze jest przyjemne - przynajmniej można swobodnie oddychać, nie tak jak przy skwarze ostatnich tygodni. To jest też jakiś rodzaj ulgi dla ludzi, którzy w tym czasie pracują. Mi się przy takiej pogodzie pracuje najlepiej Odpowiedz Link Zgłoś
pani-noc Re: Nie jestem złośliwa 18.07.18, 19:22 To tak jak my. Na plaży nie dało się wysiedzieć tak było gorąco: wiekszość czasu spędziliśmy w morzu. Piękna pogoda. Odpowiedz Link Zgłoś
mamma_2012 Re: Nie jestem złośliwa 18.07.18, 19:34 A gdzie jesteście? Myślałam, żeby wyskoczyć na kilka dni, ale w wielu miejscach jest całkowity zakaz kąpieli. Nie żebym sama była taka dzielna, ale dziecko obok morza nie wysiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
default Re: Nie jestem złośliwa 19.07.18, 17:46 Jestem w tej chwili nad zalewem Siemianowka na Podlasiu. Pogoda piekna, 29 st., woda nie wiem ile, ale przyjemna, plywa sie fajnie. Ludzi malo, spokoj, cisza. Jestesmy od niedzieli - padalo tylko we wtorek do wczesnego popoludnia, potem sie wypogodzilo. Cieplo jest caly czas, dzisiaj to az za bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Nie jestem złośliwa 18.07.18, 13:57 Jutro będę to ci napiszę, ale mój partner nie narzeka, poza wczorajszym dniem. Odpowiedz Link Zgłoś
little_fish Re: Nie jestem złośliwa 18.07.18, 14:19 Ja nie nad Bałtykiem i też u mnie leje od wczoraj. Co w związku z tym? Odpowiedz Link Zgłoś
salinas Re: Nie jestem złośliwa 18.07.18, 18:36 Nie, nie jesteś złośliwy, bo to cecha ludzi inteligentnych ... Odpowiedz Link Zgłoś
nawoyka Re: Nie jestem złośliwa 18.07.18, 21:17 Ale już odparowała. Ciepło i wilgotno. Odpowiedz Link Zgłoś
18lipcowa3 Re: Nie jestem złośliwa 18.07.18, 20:07 u mnie,Gdansk, gorąco że zyc sie nie da Odpowiedz Link Zgłoś
araceli Re: Nie jestem złośliwa 18.07.18, 21:13 18lipcowa3 napisała: > u mnie,Gdansk, gorąco że zyc sie nie da 24st to żaden upał, żyć się nie da z powodu 95% wilgotności powietrza po wczorajszych ulewach. Odpowiedz Link Zgłoś
pigulkaszczescia888 Re: Nie jestem złośliwa 18.07.18, 21:19 Nie musisz, nad Batykiem jest ładniej niż na południu. U nas od końca czerwca leje, a moja złośliwa koleżanka wysyła mi od tegoż końca kwietnia zdjęcia z nad polskiego morza. Plaża, słońce, relax po robocie. Z małymi wyjątkami. Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: Nie jestem złośliwa 18.07.18, 21:28 Mimo deszczu ciepło 😊 Poniedziałek słonecznie, idealnie do plażowania. Wtorek, środa deszcz, ale ciepło- 21 stopni. Jutro ma być sucho (), i 20 na plusie, od piątq ma wrócić słońce. Odpowiedz Link Zgłoś
tryggia Re: Nie jestem złośliwa 18.07.18, 23:32 Przepięknie! Tropikalnie. Gorąco i wilgotnie. Dawno nie było takiego wiosno-lata (od kwietnia w sumie mamy lato), Odpowiedz Link Zgłoś
araceli Re: Nie jestem złośliwa 19.07.18, 07:17 tryggia napisała: > Przepięknie! Tropikalnie. Gorąco i wilgotnie. Gorąco i wilgotne wyklucza się z przepięknie Odpowiedz Link Zgłoś
zazou1980 Re: Nie jestem złośliwa 19.07.18, 07:32 Jestem mile zaskoczona, od soboty 1 dzien deszczowy, 1 pochmurny z przelotnymi opadami, 3 sloneczne, dzis juz klara, wiec po sniadaniu zbieramy sie na plaze Dzieciaki zadowolone z wyjazdu, wiec nie narzekam. Dodam, ze jestesmy w Krynicy, jak tysiace innych 500+, hehe... Odpowiedz Link Zgłoś
little_fish Re: Nie jestem złośliwa 22.07.18, 23:35 Dotarliśmy dzis6do Łeby. Pole kempingowe pełne, ustawiliśmy Siena ostatnim wolnym miejscu, w które weszła nasza przyczepa. Może kilka namiotów jeszcze dałoby radę. Pan obsługi mówi, że od początku wakacji były morze ze dwa dni z deszczem. Jak będzie teraz - zobaczymy 😊 Odpowiedz Link Zgłoś