Dodaj do ulubionych

Blizna na ustach

23.07.18, 17:03
Moj 12- latek wyrąbał się na rowerze i przejechał twarzą po betonie. Wyglądało słabo, ale wygoiło się błyskawicznie (w międzyczasie byliśmy u lekarza z inną sprawą, syn dostał maść na tę ranę). Niestety w górnej wardze zostało zgrubienie, zastanawiam się, czy da się coś z tym zrobić?
Wizualnie jest ok, chłopakowi przeszkadza chyba sam fakt, że to jest.. Macie doświadczenie w temacie? Z góry dzięki.
Obserwuj wątek
    • ertyla Re: Blizna na ustach 23.07.18, 17:36
      Skonsultuj może z jakimś gabinetem laserowym. Tylko u lekarza, nie u kosmetyczki. Szkoda to zostawić, szkoda, żeby dziecko nabierało kompleksów
    • default Re: Blizna na ustach 23.07.18, 17:48
      Laser. Moja corka wlasnie sobie likwiduje takie zgrubienie (blizne) nad warga. Powoli, ale sie wygladza. U mlodego dziecka na pewno szybciej pojdzie.
      • annpierle Re: Blizna na ustach 23.07.18, 17:56
        Rozcielam sobie warge też jak mialam 12 lat. Nie byla zszywana ale troche czasu sie zrastala. Zgrubienie samo zeszlo po chyba roku.
        • heheszki78 Re: Blizna na ustach 23.07.18, 18:52
          Na to liczę, ale może faktycznie lepiej skonsultować.
          Dzięki za rady.
    • milamala Re: Blizna na ustach 23.07.18, 22:25
      Mam doswiadczenie z blizna na ustach po wypadku samochodowym. Byl moment, ze chyba chcialam sie jej pozbyt, nawet bylam na wizycie u chirurga, ale ostatecznie zostalo jak zostalo. Zupelnie mi nie przeszkadza, jest czescia mnie, moich yciowych doswiadczen.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka