Dodaj do ulubionych

zabudowa kaloryfera

24.07.18, 23:07
Kaloryfer jest sobie jak kula u nogi, na ścianie, na której powinnam mieć półki na książki.
Najchętniej, żeby uniknąć przemieszczania grzejnika, chciałabym go ładnie obudować, a do tej obudowy, jako integralną część, zrobić słupek z półkami, nad nim. Tylko, że nie mam pojęcia, jaki zakład zrobi mi projekt i wykona takie cudo?
E matki robią i wiedzą wszystko.
Pomóżcie.
BTW- nie jestem nowa, nie jestem trollem, napisałam po prostu pod nickiem incognito.
Buziaki
Obserwuj wątek
    • mamtrzykoty Re: zabudowa kaloryfera 24.07.18, 23:16
      A to jakiś tajny kaloryfer, że incognito?

Każdy stolarz robiący meble na zamówienie ci taką zabudowę zrobi.
      • wifimitnie Re: zabudowa kaloryfera 24.07.18, 23:29
        Tajny komputer wink
        Machnęłam na nim parę dni temu wątek wyżalny na swojego męża, ale na szczęście skasowałam big_grin
    • thea19 Re: zabudowa kaloryfera 25.07.18, 00:35
      wpisz sobie w gugla "zabudowa kaloryfera" i bedziesz miec milion propozycji + reklamy okolicznych zakladow
      • niu13 Re: zabudowa kaloryfera 25.07.18, 00:42
        Google wypluwa wyłącznie opcje " kup w obi i zrób to sam"
        • minniemouse Re: zabudowa kaloryfera 25.07.18, 01:31
          mnie jest wiecznie zimno, to ci powiem z doswiadczenia ze jak budujesz to w zimie nie bedzie tak dobrze grzalo.
          wiec albo zrob tak abys w naprawde mrozy mogla otwierac albo zrezygnuj z zabudowy zrob tylko polki nad.
          tutaj stare kaloryfery weszly w mode i sie je odnawia. a szczegolnie jak takie rzezbione to szal
          kstroy-vrn.ru/vintage-radiators/
        • mamolka1 Re: zabudowa kaloryfera 25.07.18, 01:38
          Chyba ci się incognito wysypało 😜.. narysuj na kartce i pokaż stolarzowi ..to raczej nic trudnego skoro gugiel proponuje metodę Adama Słodowego 😉
          • minniemouse Re: zabudowa kaloryfera 25.07.18, 01:49
            moze zle szukalas
            zabudowa na kaloryfer
            oslony
            maskownice
            i pomysly jak

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka