osmycud8 17.09.18, 21:32 Jaki drobiazg do 40-50 zl kupić ? Słodycze i alkohol odpadają. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
osmycud8 Re: Prezent dla siostry 17.09.18, 21:36 Pasi, tylko nie wiem za bardzo co ona czyta. Odpowiedz Link Zgłoś
same-old_mona Re: Prezent dla siostry 17.09.18, 21:39 To ciepłe skarpetki, zima idzie :p Odpowiedz Link Zgłoś
korag100 Re: Prezent dla siostry 17.09.18, 21:46 Zestaw herbat lub jakiś fajny peeling do ciała. Odpowiedz Link Zgłoś
black-cat Re: Prezent dla siostry 17.09.18, 22:08 Skarpetki Many Mornings z serii każda inna, masło do ciała Oh!Tomi z rewelacyjnym składem i fajnymi zapachami (kawa, czekolada, grapefruit, wanilia z pomarańczą, truskawka, melon itd) albo piankę do mycia z tej serii, książkę, bon do empiku. Odpowiedz Link Zgłoś
greenbutterfly Re: Prezent dla siostry 17.09.18, 22:17 Bon do perfumerii/ksiegarni/kina/kosmetyczki (np na masaz twarzy), ekskluzywne konfitury/kawa/herbata, filizanka, apaszka, mily drobiazg dekoracyjny do domu (taki do zerkania co chwile) Odpowiedz Link Zgłoś
mama-ola Re: Prezent dla siostry 18.09.18, 08:27 Pod warunkiem, że nie nienawidzi świec, jak na przykład ja. To nie jest uniwersalny prezent. Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: Prezent dla siostry 18.09.18, 08:44 To prawda sle mozesz napisac czemu nie lubisz seiec bo ja kocham i to troszke zdziwilam sie . Swiece to zapach , nastroj , cieplo. Odpowiedz Link Zgłoś
mama-ola Re: Prezent dla siostry 18.09.18, 08:58 Kojarzą mi się z cmentarzem. Zdarzało mi się dostać na prezent świecę lub świecznik i zawsze moje ciało reagowało odruchowym wstrętem. To nie jest tak, że ja postanowiłam nie lubić świec, ja to odczuwam spontanicznie na ich widok. Kiedyś w supermarkecie weszłam w alejkę ze świecami różnych kształtów i kolorów - wstrętnie mi tam było i szybko stamtąd poszłam. Odpowiedz Link Zgłoś
eowen Re: Prezent dla siostry 18.09.18, 09:19 Ja też nie lubię. Lądują na dnie szuflady, a potem na Olx Odpowiedz Link Zgłoś