Dodaj do ulubionych

Makijaz permanentny

22.09.18, 12:03
Na zdjeciach widze switne, naturalne brwi ale w rzeczywistosci widzialam moze 2 przypadki dobre zrobionego makijazu uncertain . To samo z kreskami - zalezy m8 na grubych jak od eyelinera ale widze tylko cienkie i pomniejszajace oczy... czy znacie lingeriste ktory robi porzadne kreski?
Obserwuj wątek
    • katja.katja Re: Makijaz permanentny 22.09.18, 12:19
      A jakie miasto?
      • lemasakr Re: Makijaz permanentny 22.09.18, 17:18
        Warszawa
        • kropkaa Re: Makijaz permanentny 22.09.18, 18:29
          Wszystkie malunki, które widziałam, wyblakły (szare, miedziane), kreski były za długie, za grube (szczególnie dół) - nie ma znaczenia miasto (choć akurat koleżanki robiły w Warszawie).
          • lemasakr Re: Makijaz permanentny 22.09.18, 18:52
            Mnie intetesuja wylacznie gorne, dolne to jakies nieporozumienie
            • anahera Re: Makijaz permanentny 22.09.18, 23:19
              No wiesz, zalezy komu co pasuje. Ja akurat maluje tylko dolne, u mnie gorne to nieporozumienie, pomniejszaja mi oczy.
    • martaesz Re: Makijaz permanentny 22.09.18, 19:16

Ja upatrzylam sobie Agnieszkę Balicką.
      Na fb wrzuca cudne swoje prace. Prowadzi szkolenia.
      Idę do niej żeby mi poprawiła spaprane permanetne brwii i ust.
      • princesswhitewolf Re: Makijaz permanentny 22.09.18, 20:50
        Reklamodawca?
    • lalkaika Re: Makijaz permanentny 22.09.18, 21:48
      jak znajdziesz dobra makeupartist,to brwi wyjda fajnie.Kresek nie polecam.Absolutnie.<<cheerss<
      Life...
      • lemasakr Re: Makijaz permanentny 22.09.18, 22:09
        Dlaczego nie polecasz kresek?
    • ewcia1980 Re: Makijaz permanentny 22.09.18, 22:21
      Mam permanentną kreskę i permanentne usta.
      I jedno i drugie ekstra.
      Tyle, że namiary mogę podać ale we Wrocławiu.

Ps. a to, że widzisz cienkie to znaczy, że dziewczyny na takie się zdecydowały.
      "moja" pani od makijażu permanentnego ma w ofercie tylko zagęszczenie linii rzęs, kreskę zwykłą, pogrubioną , rozcieniowaną i dekoracyjną. Mówisz co chcesz i masz wink
      ja mam pogrubiona.
    • ofelia1982 Re: Makijaz permanentny 22.09.18, 22:28
      Jak chcesz w Waw dobry permanentny to do Saska Clinic
    • zabka141 Re: Makijaz permanentny 22.09.18, 22:47
      A po co ci makijaz permanentny? Na brwi jeszzce moge zrozumiec, ale makijaz na oku, tak by byl zawsze, w kazdy dzien i noc. Przeciez to nie zawsze pasuje, moze sie znudzic, itd.
      • ma-ura Re: Makijaz permanentny 22.09.18, 23:33
        Tatuaze ludzie robia na pol ciala i nikt nie rozkminia czy sie znudzi. Ja zrobilam gorna i dolna kreske i to byla najlepsza decyzja. Jak mowie komis, ze to permanetny makijaz to zawsze jest zdziwienie
      • jola-kotka Re: Makijaz permanentny 23.09.18, 04:06
        Raczej wie co sobie maluje na powiece od lat i czy jej sie znudzi czy nie. Zreszta to nie tatuaz ze bedziesz go miala do konca zycia.
    • jola-kotka Re: Makijaz permanentny 23.09.18, 04:10
      Diamond Place ul. Magiczna Warszawa u Iwony laska jest rewelacyjna w tym co robi .
    • jola-kotka Re: Makijaz permanentny 23.09.18, 04:16
      Aha i zeby nie bylo brwi, kreski, kontur ust, lip light mam tez pieprzyk spoko nic nie boli ale wypelnienie ust no to juz dramacik smile.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka