Dodaj do ulubionych

Problem z Allegro ktoś pomoże?

24.09.18, 13:29
Klientka kupiła jeden z przedmiotów na aukcji kilku identycznych przedmiotów. Za godzinę napisała e-maila, że rezygnuje z zamówienia. Po żmudnym błądzeniu po stronach Allegro znalazłam miejsce (nie wiem teraz gdzie ono było) i opisałam sytuację, dołączyłam e-maila z ta informacją . Dostałam po kilku dniach odpowiedź, że Klientka nie potwierdziła tego faktu, że nie kupiła. Ewidentna nieprawda ale co ja mogę dalej?. Na Allegro bywam sporadycznie... Jakaś specjalna procedura? Jakiś telefon do Allegro? qurcze, błądzę jak we mgle...
Obserwuj wątek
    • morgen_stern Re: Problem z Allegro ktoś pomoże? 24.09.18, 13:30
      Pewnie wysłali jej maila z prośbą o potwierdzenie, a ona na niego nie odpowiedziała. Napisz do niej, żeby poszukała w poczcie i to zrobiła, bo inaczej system uznaje sprzedaż za dokonaną i poprosisz w takim razie o zapłatę smile
      • feniks_z_popiolu Re: Problem z Allegro ktoś pomoże? 24.09.18, 13:54
        Klientka napisała do mnie w odpowiedzi na "formularz sprzedaży" Allegro, że rezygnuje z zakupu i ja to im wysłałam. Dzwonię do niej ale nie odbiera telefonu, na e-mail nie odpowiada. Dopuszczam myśl, że urlopuje. Ale co jeśli nie? Co jeszcze mogę???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka