Dodaj do ulubionych

brak czasu

25.09.18, 18:00
dziś chciałam się z partnerem wybrać gdzieś wieczorem ale tak się składa, że ma problemy zdrowotne i chodzi ostatnio do lekarzy. Napisał, że idzie do lekarza, a później będzie za pozno i trochę mu się nie chce. Czuję się samotna myślicie, że to ma sens? tak się składa, że przez to wszystko że tak się czuję zaczęłam pisać z kolegą z Portugalii, poznaliśmy się kiedyś na imprezie- wiem, wiem, że Latynos i nic z tego nie będzie i ma do mnie przyjechać w odwiedziny, tylko za około 2 miesiące bo teraz jest na innym kontynencie w pracy. Czuję się też źle że tak sobie flirtuje z kimś ale to przecież tylko zwykłe nic nie znaczące pisanie ale czuję się po prostu samotna. Boję się, że już na zawsze sama zostanę. Myślicie, że to ma sens z tym moim jak się czuje osamotniona?
Obserwuj wątek
    • hosta_73 Re: brak czasu 25.09.18, 18:04
      Błagam Was, nie odpisujcie jej. Może się znudzi...
      • 3jagodajagoda3 Re: brak czasu 25.09.18, 18:06
        ja mam problemy, czuję się samotna, a Ty się mnie czepiasz, już i tak mam dosyć
        • silenta Re: brak czasu 25.09.18, 21:13
          Dżizas, Cytryno-Malino, przecież masz identyczną sraczkę forumową co kilka miesięcy, tylko owoce zmieniasz.
      • stonkamarnotrawna Re: brak czasu 25.09.18, 18:14
        Może już niedługo bo pisze też na innych forach...
    • aaa-aaa-pl Re: brak czasu 25.09.18, 18:10
      Tak.Ma to sens.A może - nie ma sensu...
      • 3jagodajagoda3 Re: brak czasu 25.09.18, 18:12
        Czuję się po prostu samotna. Mówiłam już mu o tym i mówił, że mam go ale wlasnie widać jak mam, tak, że sama w mieszkaniu siedzę.
        • pani_tau Re: brak czasu 25.09.18, 20:34
          Masz go? A gdzie konkretnie?
          Co, na wszystkich świętych, wy macie z tymi zaimkami? Jak nie "tobie" zamiast "ci" to znowu "go" zamiast "jego". I założę się, że w miejsce "jego" wstawisz "go". Normalnie jak w "Psach" Pasikowskiego - "Całe życie nie mogę się jego pozbyć".
    • alpepe Re: brak czasu 25.09.18, 18:15
      idź sama do kina na Kler i tyle.
      • 3jagodajagoda3 Re: brak czasu 25.09.18, 18:16
        oo dobry pomysł
      • tt-tka Re: brak czasu 25.09.18, 18:18
        Lepiej niech obejrzy "Plac Zbawiciela", od razu doceni samotnosc w mieszkaniu big_grin

PS tak, wiem, nie karmic. Wiecej nie bede.
        • 3jagodajagoda3 Re: brak czasu 25.09.18, 18:24
          OK obejrze online i zdam recenzję smile Kleru na razie nie ma u mnie w kinie
    • taki-sobie-nick To straszne. Nie powinien do lekarza 25.09.18, 20:12
      chodzić. tongue_out
    • taki-sobie-nick Re: brak czasu 25.09.18, 20:32
      zaczęłam pisać z kolegą z Portugalii, poznaliśmy się kiedyś na imprezie- wiem, wiem, że Latynos

Portugalczyk to nie Latynos. tongue_out
      • korag100 Re: brak czasu 25.09.18, 20:45
        Jak ja bym chciała się nudzić. Albo żeby choć jeden weekend zostać sama. Ciągle coś. Pracy dużo, egzaminy, szkolenie, dom, dziecko. Nie rozumiem zupełnie jak można czuć się samotnym za każdym razem jak się jest samym. Już nie wspomnę o tym, że jak ja bym wymagała od partnera (i to tego z którym mieszkam ) towarzystwa 24 godziny na dobę to albo było by już dawno pozamiatane albo któryś z nas by tego drugiego zabił. Kobieto ogarnij się. Facet chory i ma tupet iść do lekarza zamiast Cię zabawiac. Rzuć fo w cholerę przecież powinien całą dobę patrzec Ci w oczy.
        • korag100 Re: brak czasu 25.09.18, 20:49
          I jeszcze jedno. Szczęśliwa to Ty musisz być najpierw sama ze sobą. Nie może to zależeć od niczego innego a zwłaszcza od bycia w związku.
    • ardiss1 Re: brak czasu 25.09.18, 20:52
      Lol 😀😀😀 Twoje wątki to musi być podpucha😀😀😀
    • luvyana Re: brak czasu 25.09.18, 21:09
      Nie ma smile tracisz czas na leniwca i na głupie flirty.
      W tym czasie ktoś umiera z samotności i marzy , żeby poznać ciebie.
      I nie pozna, bo albo siedzisz wyczekując na sms od leniwca, albo uprawiasz bezproduktywne flirty.
      Ogarnij się. To twoje życie. Nie ich.
    • lot_w_kosmos Re: brak czasu 25.09.18, 21:31
      Nie karmić trolli.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka