annpierle 22.10.18, 09:04 Patrzę na prognozy pogody i się zastanawiam: czy czas wskoczyć w puchówkę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ajaksiowa Re: Jesien idzie? 22.10.18, 10:19 Jak wskoczysz teraz w puchówkę to w co wskoczysz jak będzie _5?😮 Odpowiedz Link Zgłoś
35wcieniu Re: Jesien idzie? 22.10.18, 10:20 Jesien. Napisalas ze idzie, a ona przeciez przyszla juz dawno. Puchowka to nie wiem, pewnie u niektorych tez juz jest. Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie.plum Re: Jesien idzie? 22.10.18, 10:19 na razie buty z miękkimi, szerokimi cholewami i parka, taka jeszcze bez ocieplenia. jakiś długaśny miękki szalik. mmm... uwielbiam te chłody. Odpowiedz Link Zgłoś
kosmos_pierzasty Re: Jesien idzie? 22.10.18, 10:29 Wskoczyłam rano, jak z psem poszłam. A jaka piękna ta jesień. Szliśmy sobie we mgle, intensywnie kolorowe liści, tu i ówdzie słońce się próbowało przebić... Mistycznie wręcz Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Jesien idzie? 22.10.18, 10:35 co kto lubi u mnie bluza, sukienka i gołe nogi dziś pierwszy raz lekko zmarzła mi rzyć Odpowiedz Link Zgłoś
annpierle Re: Jesien idzie? 22.10.18, 10:40 Dziś tak. Ale jutro? I w następne dni? Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Jesien idzie? 22.10.18, 10:46 Dziś i jutro temperatura będzie podobna. W środę ciut spada. www.meteo.pl/ Rajstopy wkładam dopiero gdy naprawdę muszę. Szybciej włożę pewnie płaszcz. Puchówki są fujki. Odpowiedz Link Zgłoś
annpierle Re: Jesien idzie? 22.10.18, 11:14 Dzieki za link, wyglada w miare wiarygodnie Odpowiedz Link Zgłoś
janja11 Re: Jesien idzie? 22.10.18, 10:54 Oj przeraża mnie trochę perspektywa wskoczenia w puchówkę i kozaczki i świadomość, że dopiero ok.marca będzie można zmienić ten mundurek. Jakkolwiek dzisiejszy poranny mrozik to już był konkretny sygnał, że na puchóweczkę przyszedł czas Odpowiedz Link Zgłoś
patunki Re: Jesien idzie? 22.10.18, 14:09 Nie mam puchówki i nigdy mieć nie będę. Kocham chłód, nie marznę nigdy. Potrafię przy minus dziesięciu wyskoczyć w krótkim rękawku do ogrodu. Niedługo dwa najbardziej ukochane przeze mnie miesiące - listopad i grudzień. Odliczam już dni. Odpowiedz Link Zgłoś
koronka2012 Re: Jesien idzie? 22.10.18, 15:36 Ja się zastanawiam czy włączyć ogrzewanie.... A puchówkę też wyciągnę - mam parę jesiennych kurtek, ale cienka puchówka jest the best. Lekka i ciepła. Odpowiedz Link Zgłoś