01.11.18, 21:53
Zdarzało wam się być podrywana na siłowni? Tak myśle czy by się od nowego roku nie zapisać.
Obserwuj wątek
    • kouda Re: Siłownia 01.11.18, 21:58
      Ostatnio byłam podrywają przy kawach na Orlenie 😉 będzie taniej
    • gryzelda71 Re: Siłownia 01.11.18, 22:23
      Stracona kasa. Nie będą cię tam podrywać.
      • snakelilith Re: Siłownia 01.11.18, 22:27
        Mnie podrywano na siłowni. Ale mnie podrywano także w innych sytuacjach, więc na miejscu 21mada nie robiłabym sobie nadziei, czyli pełna zgoda - stracona kasa.
    • anika772 Re: Siłownia 01.11.18, 22:25
      Tak, zdarza się że panowie nie kryją zainteresowania.
    • 35wcieniu Re: Siłownia 01.11.18, 22:27
      Jak Cię nie podrywają jak jesteś czysta i estetyczna, to tym bardziej nie będą jak będziesz spocona i zmachana. Chyba że zamierzasz się tylko przechadzać, ale to możesz np. w korytarzu albo pod wejściem, chyba bez karnetu nawet big_grin
      • 21mada Re: Siłownia 02.11.18, 16:19
        Ale może w obcisłym stroju będę mieć większe szanse?
      • ykke Re: Siłownia 02.11.18, 20:07
        35wcieniu napisał(a):

> Jak Cię nie podrywają jak jesteś czysta i estetyczna, to tym bardziej nie będą
        > jak będziesz spocona i zmachana. Chyba że zamierzasz się tylko przechadzać, ale
        > to możesz np. w korytarzu albo pod wejściem, chyba bez karnetu nawet big_grin
        Czasem spocone i zmachane kręcą bardziej, tak wiec hmm. smile
    • lauren6 Re: Siłownia 01.11.18, 22:30
      Z siłowni głównie kojarzę zdesperowane panie 35+ obskakujące młodych, umięśnionych i głupich jak but trenerów osobistych.
      • 21mada Re: Siłownia 02.11.18, 14:11
        Co to znaczy - obskakujące?
        • anika772 Re: Siłownia 02.11.18, 14:51
          U mnie to trenerzy "obskakują" klientkibig_grin No i nie są głupi, na szczęście!
        • lauren6 Re: Siłownia 02.11.18, 17:45
          Znaczy, że np zanoszą się perlistym śmiechem na pół siłowni, gdy trener powie jakiś czerstwy żart.

Dość żenujące zjawisko.
          • anika772 Re: Siłownia 02.11.18, 20:02
            To znaczy, że za słaby wpiedrol dostają. Ja bym nie miała siły na perlisty, kurde, śmiech, o nie.
    • mikams75 Re: Siłownia 01.11.18, 22:48
      ale chcesz sie zapisac, zeby byc podrywanym?
      • 21mada Re: Siłownia 02.11.18, 14:10
        A ktoś tam chodzi z innych powodów?
        • piataziuta Re: Siłownia 02.11.18, 14:34
          big_grin
          • 35wcieniu Re: Siłownia 02.11.18, 14:46
            To moje ulubione trolisko big_grin Nieustająco dziwi się światu i zadaje pytania od czapy, zupełnie toto nieszkodliwe, w porównaniu do obrzydliwych gazeciarzy, śmiesznie patrzeć jak niektóre forumki próbują z tym gadać na poważnie. big_grin Prywatnie chyba dość ostro zaburzona jednostka, ale co poradzić.
            • alpepe Re: Siłownia 02.11.18, 15:02
              a tam, ja chciałam jej poradzić, by zaczęła chodzić po marketach budowlanych, tam się kręci dużo samotnych mężczyzn, gdyby nie to, że nie byłam zainteresowana, to bym już niejednego miśka złowiła na jakiś brzeszczot czy wkładkę do zamka.
              • miruka Re: Siłownia 02.11.18, 15:06
                O ja głupia, na siłownię z mężem chodzę
              • black_halo Re: Siłownia 02.11.18, 15:14
                Skelpy z wszelaka eleketronika sa tez niezle. Mozna zawsze jakies wyrwac na "damsel in distress" czyli "ojej, nie wiem jaki komputer/aparat/drukarke wybrac"...
                • 21mada Re: Siłownia 02.11.18, 16:20
                  >"ojej, nie wiem jaki komputer/aparat/drukarke wybrac"...
                  Ale to w sumie drogo wychodzi :-o
              • kouda Re: Siłownia 02.11.18, 16:06
                nie, samotni maja wywalone na markety budowlane
                po budowlanych chodza tylko mezusie, ktorzy spelaniaja remontowe zyczenia zon, czesto spodziewajacych sie dzidziusia i wijacych gniazdko
                samotni maja hobby czesto dziwne, czaso i kosztochlonne, bo w przeciwienstwie do mezusiow moga sobie na nie pozwolic
                np scianki jakies, paralotniarstwo, motorki, freeride
                czesto sie zlatuja i robią typu obozy - najlepsze miejsce i duzo czasu, mozna wybrac i skutecznie wyrwac
                gdyby ja musiala jeszcze wejsc na matrymonialny rynek, to tak bym celowala smile
                ale ja lubie energicznych facetow, no moze poza motocyklistami
                gdybym wolala inny temperament, to dkf, joga, biblioteka, ewentualnie spotkania modlitewne
                trzeba sie zastanowic, kogo chcesz znalezc
                • kouda Re: Siłownia 02.11.18, 16:09
                  oo, mamy w okolicy klub speleologiczny, tez przystojni faceci, choc kilku gejów
                • 21mada Re: Siłownia 02.11.18, 16:20
                  >trzeba sie zastanowic, kogo chcesz znalezc
                  Nikogo nie chcę znaleźć. Chcę BYĆ PODRYWANA.
                  • kouda Re: Siłownia 02.11.18, 16:36
                    pfff, myslalam ze szukasz faktycznie kogos wartosciowego
                    jak podrywana, to zaloz krotka kiecke i idz na drinka
                  • black_halo Re: Siłownia 02.11.18, 16:51
                    Po co Ci to? Uwazasz, ze beda podchodzili tylko fajni, przystojni, inteligetni? W ogole rokujacy? To sobie wyobraz, ze podrywa cie pan 60+, ktory wprost proponuje ci trening u niego w lozku. Chcesz, zeby ci pewnosc siebie podskoczyla? To ja sobie zbuduj tak, zeby nie byla zalezna od meskich spojrzen.
                    • 21mada Re: Siłownia 02.11.18, 17:01
                      Ale kiedy mi brak właśnie męskiej adoracji 🙂
                      • black_halo Re: Siłownia 02.11.18, 17:42
                        Ale do czego Ci potrzebna ta meska adoracja?
                        • 21mada Re: Siłownia 02.11.18, 17:47
                          Na poprawę nastroju 🙂
                          • black_halo Re: Siłownia 02.11.18, 18:06
                            Jest tysiac innych sposobow na poprawe tego nastroju.

To jest juz ktorys z kolei watek na ten temat, na poczatku sie krygowalas, ze nie o meska atencje Ci chodzi, cycki chcialas powiekszac. Przyznaj sie co Ci jest? Stuknelo cos z przedzialu 40-50 i czujesz, ze nie przyciagasz spojrzen? Rzucil Cie jakis patafian i potrzebujesz sobie poprawic humor wyrwaniem kilku facetow na jedna noc? Wypatrzylas pierwsza zmarszczke czy pierwszego siwego wlosa?
                            • 21mada Re: Siłownia 02.11.18, 18:54
                              > na poczatku sie krygowalas, ze nie o meska atencje Ci chodzi
                              O, przepraszam - od początku pisałam, że chodzi mi właśnie o męska atencję. Tylko że wiele osób nie mogło tego pojąć i wmawiało mi, że kogoś szukam / chce kogoś uwieść / mam kogoś na oku itp.
                              • black_halo Re: Siłownia 04.11.18, 13:40
                                Ale ta meska atencja co ma Ci dac konkretnie? Naprawde uwazasz, ze Ci sie humor poprawi jak namolnie zaczna Cie podrywac faceci? Zreszta powiem szczerze - nie uda Ci sie ta sztuka bo za bardzo chcesz i smierdzisz desperacja.
                                • 21mada Re: Siłownia 04.11.18, 13:42
                                  To co mam robić?
                                  • black_halo Re: Siłownia 04.11.18, 15:59
                                    Zajac sie soba. Jak chcesz to zapisz sie na silownie ale dla siebie. Albo na malarstwo. Albo kup sobie psa ale porzuc mysl o zabieganiu o meska atencje. Prawda jest taka, ze najwiecej maja jej te, ktore sprawiaja wrazenie, ze wcale nie potrzebuja meskich spojrzen bo sa zadowolone z siebie.

Po drugie - przeczytaj ksiazke Sztuka Uwodzenia - Robert Greene ale wersje po angielsku i ksiazke "New Rules of Attraction". Przemysl sobie pare spraw wtedy ale sadze, ze ci sie zdanie odmieni i stwierdzisz, ze Ci ta meska atencja do niczego niepotrzebna.
                • alpepe Re: Siłownia 02.11.18, 17:14
                  No, a co masz do mężusiów? Obie strony byłyby zadowolone. A te ścianki i te inne, za duże ryzyko, że ci wolni nadal chcą pozostać wolni.
            • anilka Re: Siłownia 04.11.18, 14:33
              O nienie, nie znasz się na trollach
        • mikams75 Re: Siłownia 02.11.18, 15:56
          musisz zalozyc nowy watek np. gdzie trzeba bywac, zeby byc podrywanym. Jak widzisz po tym watku, sa lepsze/tansze/przyjemniejsze miejsca niz silownia.
    • kropkaa Re: Siłownia 02.11.18, 15:10
      Nie zwróciłam uwagi. Koncentruję się na przeżyciu.
      • alpepe Re: Siłownia 02.11.18, 15:13
        haha
    • black_halo Re: Siłownia 02.11.18, 15:12
      Tak, zdarza sie. A nie wygladam jak Chodakowska. Ani nawet jak Lewandowska.
      • mamusia1999 Re: Siłownia 02.11.18, 19:10
        Właśnie. Ja niezainteresowana, ale nawet radziłam samotnej koleżance, bo na przestrzeni lat dużo par się na mojej sił znalazło. I to na prawdę w każdym wieku i bez modeli w rolach głównych. Może nawet takie hobby lepiej rokuje niż clubbing np.
        Na zasadzie spin off otwiera się dla sprawnych cała gama aktywności na świeżym powietrzu.
        • mamusia1999 Re: Siłownia 02.11.18, 19:16
          O przepraszam, nie doczytałam, że ma być rwanie i tylko rwanie. To faktycznie mini i usiąść przy barze w klubie.
          • snakelilith Re: Siłownia 02.11.18, 20:36
            Proponuję jednak zdjąc majtki, zadrzeć spódnicę i przejść się na pierwszą lepszą budowę, bo jak widać wszelkie inne próby zwrócenia na siebie uwagi u autorki wątku nie funkcjonują.
    • aqua48 Re: Siłownia 02.11.18, 21:21
      Nie, ale ostatnio byłam podrywana przed Biedronką na wsi smile
    • jeziorowa Re: Siłownia 04.11.18, 14:25
      Jeżeli kobieta jest atrakcyjna (nie oznacza że ładna) to jest podrywania wszędzie: w pracy, sklepie, kościele, na spacerze i w poczekalni. Jeśli nie jest atrakcyjna to nawet wejście na golasa do nocnego klubu nie pomoże - co najwyżej wywoła śmiech. Twoje zachowanie przypomina desperackie próby niewidomego aby nauczyć się cudownie malować. Każdy człowiek ma swoje ograniczenia - w jednych dziedzinach jest dobry, w innych świetny, w jeszcze innych kiepski. Ty jesteś dla mężczyzn przezroczysta, może to tylko wynik twojej niewiarygodnej desperacji a może czegoś więcej. Zapytaj życzliwą osobę, która cię osobiście zna.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka