k1234561
02.11.18, 04:19
Idę na dość huczną imprezę rodzinną.Szwagierka kończy 50 lat i mąż jej wyprawia przyjęcie na 60 osób.Mamy liczną rodzinę ,ona też pochodzi z dość dużej rodziny,oboje mają też dużo znajomych i te 60 osób to tak lekką ręką wypada zaprosić.Ale do rzeczy.I teraz drogie panie mam zgryz jak każda baba w co się ubrać.Kupiłam sobie sukienkę.Zaszalałam i kupiłam czerwoną.Nigdy w takim kolorze nie miałam sukni.Ale ta, tak mi się spodobała jak ją ubrałam i tam dobrze się w niej czułam,że stwierdziłam,że skoro dotychczas ubierałam się na tego typu imprezy w sukienki w kolorach czarny,granat,szary,to raz chciałam mieć coś innego.No ale problem mam teraz bo podczas spędu rodzinnego na Wszystkich Świętych babki się zgadały kto w czym idzie na tą 50-tkę i większość idzie w czerwonych sukniach.No i teraz nie wiem co zrobić iść w tej czerwonej czy bezpiecznie wybrać jak zwykle jakąś czarną lub granatową.Czy to będzie bardzo nie halo jak przyjdę np.siódma w czerwonej sukni?Fason i krój sukni na pewno się nie powtórzy,ale ten kolor.....