Dodaj do ulubionych

Pakiet SPA u kosmetyczki

14.12.18, 15:16
Chciałabym wyregulować brwi i usunąć wąsik. Ale nie nie ma takiej możliwości. Widocznie za mało, za krótko i za tanio. Pakiet SPA Henna obejmuje wprawdzie powyższe, a do tego oczyszczenie twarzy pianką, nałożenie maseczki i kremu oraz masaż. Zabiegi trwają ok. 50 minut. W cenie 60 złotych. Warto? Zdecydowałybyście się?
Obserwuj wątek
    • katja.katja Re: Pakiet SPA u kosmetyczki 14.12.18, 18:48
      Nie, nie lubię takiego naciągactwa.
    • aqua48 Re: Pakiet SPA u kosmetyczki 14.12.18, 18:53
      Zdecydowałabym się. Ta henna to na brwi i rzęsy? Moim zdaniem warto.
      • katja.katja Re: Pakiet SPA u kosmetyczki 14.12.18, 19:25
        Może ona nie potrzebuje henny na rzęsy? Dużo kobiet ma naturalnie ciemne rzęsy nie potrzebuje henny.
        Ja nie lubię takie zmuszania klienta do zakupu zestawu zabiegów bo "inaczej się nie opłaca, klienta tylko na regulację wytrze niepotrzebnie fotel" uncertain
        Sama chodzę do salonu gdzie można się umówić na samą depilację wąsika za 15 zł i nikt się nie krzywi.
    • 35wcieniu Re: Pakiet SPA u kosmetyczki 14.12.18, 18:53
      Gdybym miała taką potrzebę, to bym się zdecydowała. Gdybym chciała tylko wyregulować brwi to nie, bo po co. Wąsów nie mam, ale analogicznie.
    • frey.a86 Re: Pakiet SPA u kosmetyczki 14.12.18, 19:49
      Ja bym poszła gdzieś indziej, bo mam wrażenie, że trochę naciągają. Za samą hennę z regulacją płaciłam ok. 30zł i zabieg trwał ok. 20 minut. Teraz z braku czasu robię to sama w domu. Oczyszczanie twarzy i maseczki też robię sobie sama i uważam, że efekt jest porównywalny, jeśli nie lepszy, z zabiegami u kosmetyczki. No ale ja jestem z tych, co nie lubią dotykania przez obce osoby, zabiegi kosmetyczne nie sprawiają mi przyjemności ani nie relaksują.
    • lilicziczi Re: Pakiet SPA u kosmetyczki 14.12.18, 20:01
      Nie - nigdy nie płacę za coś, co uważam, że jest mi niepotrzebne. Chodzę co miesiąc/6 tygodni na hennę i regulację brwi oraz na manicure a co dwa - trzy miesiące na pedicure oraz pełny zabieg kosmetyczny na cerę (oczyszczanie i pielęgnacja) - uważam, że warto, ale zabieg musi być indywidualnie dobrany do aktualnych potrzeb mojej cery. Nie może więc to być Pakiet SPA, który proponują wszystkim jak leci.
    • fil.lo Re: Pakiet SPA u kosmetyczki 14.12.18, 20:19
      Nie, wkurzyłabym się.
    • tt-tka Re: Pakiet SPA u kosmetyczki 14.12.18, 22:18
      Zrezygnowalabym z uslug tego zakladu.
      Moja kosmetyczka robi male i tanie zabiegi - a gdyby nie robila, poszukalabym takiej, ktora robi smile
      Nie lubie wciskania mi czegos, czego nie zamawialam i nie potrzebuje.
      • beverlyja90210 Re: Pakiet SPA u kosmetyczki 14.12.18, 23:55
        60zl za to co opisałaś to jak za darmo,ja bym poszła.
        Jeśli jednak czujesz się oszukana itp. to nie idź,proste
        • alina460 Re: Pakiet SPA u kosmetyczki 19.12.18, 13:30
          Dziękuję za opinie. W obliczu takiego postawienia sprawy znalazłam inną kosmetyczkę, która wykonała usługi, o które prosiłam bez wciskania dodatkowych.
        • katja.katja Re: Pakiet SPA u kosmetyczki 19.12.18, 18:16
          Jakie za darmo? Henna z wąsikiem to maks 30 zł. Oczyszczanie twarzy pianką? To pewnie zwykłe zmycie twarzy tylko tym konkretnym preparatem, robi się to za darmo przy okazji innych zabiegów. Masaż twarzy to maks 15 zł.Razem 45 zł. Maseczka? Pewnie jakaś byle jaka.
          • beverlyja90210 Re: Pakiet SPA u kosmetyczki 19.12.18, 22:16
            Dla mnie jak za darmo

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka