anberte1 06.01.19, 21:51 Czy podoba Wam sie ? Nosicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
taki-sobie-nick Re: Bizuteria Swarovski'ego 06.01.19, 21:53 Kolejny wątasek o zmyślonej zakupoholiczce? Odpowiedz Link Zgłoś
anberte1 Re: Bizuteria Swarovski'ego 06.01.19, 21:58 Obiecuje, to moj ostatni raz pod tym nick'iem. Ale pytanie dotyczylo bizuterii a nie jakiejs zakupoholiczki. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Bizuteria Swarovski'ego 06.01.19, 22:00 anberte1 napisała: > Obiecuje, to moj ostatni raz pod tym nick'iem. Skoro już musisz trollować, naucz się przynajmniej, kiedy NIE WSTAWIAĆ apostrofów. Odpowiedz Link Zgłoś
mdro Re: Bizuteria Swarovski'ego 06.01.19, 22:03 Dotyczy to też tytułu wątku, tak nawiasem Odpowiedz Link Zgłoś
anberte1 Re: Bizuteria Swarovski'ego 07.01.19, 12:05 angazetka napisała: > Ale to boli w oczy. Nie zdawalam sobie sprawy, z tego, ze az tak bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
pani_tau Re: Bizuteria Swarovski'ego 07.01.19, 08:32 anberte1 napisała: > Obiecuje, to moj ostatni raz pod tym nick'iem. > Ale pytanie dotyczylo bizuterii a nie jakiejs zakupoholiczki. Dlaczego zmieniasz nick? Odpowiedz Link Zgłoś
anberte1 Re: Bizuteria Swarovski'ego 07.01.19, 12:06 taki-sobie-nick napisała: > Kolejny wątasek o zmyślonej zakupoholiczce? O poprawnosc jezyka polskiego to Ty dbasz...sprobuj zadbac takze, o jego kulture. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Bizuteria Swarovski'ego 07.01.19, 00:34 Wychodzę z założenia, albo prawdziwa biżuteria, albo wcale, a kryształy Swarovskiego nie robią na mnie wrażenia. Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: Bizuteria Swarovski'ego 07.01.19, 01:01 tak, mam rozne kolczyki, takie codzienne. Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir Re: Bizuteria Swarovski'ego 07.01.19, 05:55 Troche tego mam, bo lubie blyskotki, a nie placilabym za prawdziwe brylanty. Nawet moj pierscionek zareczynowy lezy w pudelku, a na palcu zastepuje go swarovski Odpowiedz Link Zgłoś
pani_tau Re: Bizuteria Swarovski'ego 07.01.19, 08:26 Jablonex wiecznie żywy. Zdecydowanie nie. Odpowiedz Link Zgłoś
danaide Re: Bizuteria Swarovski'ego 07.01.19, 09:38 O to to. Mam za to choinkę w domu i z przyjemnością lubię sobie na nią popatrzeć jak migocze. Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Bizuteria Swarovski'ego 07.01.19, 08:32 Mam parę drobiazgów. Lubię je nosić. Ale na większość rzeczy w sklepie Swarovskiego tylko można popatrzyć- to jakieś drogie, świecące durnostojki Odpowiedz Link Zgłoś
princy-mincy Re: Bizuteria Swarovski'ego 07.01.19, 08:35 Mam jedną bransoletkę skórzaną, niestety te 'kryształy' z niej poodpadały w wielu miejscach a nie mam jak zareklamować bo to był prezent. Szkoda, bo bardzo ładna ta bransoletka ale niestety nie jest trwała. Mam też dwa pierścionki. Reszta mi się średnio podoba, za błyszczące dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
berdebul Re: Bizuteria Swarovski'ego 07.01.19, 10:11 Do prezentów Swarovski dołącza specjalny paragon bez ceny, w mini kopertce. Zawsze można reklamować. Odpowiedz Link Zgłoś
princy-mincy Re: Bizuteria Swarovski'ego 07.01.19, 10:33 o widzisz, nie wiedzialam, poszukam tego, bo gdzies powinnam jeszcze miec. Dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś
madzioreck Re: Bizuteria Swarovski'ego 07.01.19, 10:38 Jak chcesz, to zrób fotkę, co i gdzie odpadło i pokaż na gazetowego, może da się naprawić. Odpowiedz Link Zgłoś
same-old_mona Re: Bizuteria Swarovski'ego 07.01.19, 08:41 Mam zegarek z malutkimi kryształkami, uwielbiam go. Mam też coś w rodzaju kolii, prezent od koleżanki robiącej artystyczną biżuterię. Ładna ale nie noszę, bo zbyt błyszcząca i okazji brak na takie świecidełka:p Odpowiedz Link Zgłoś
same-old_mona Re: Bizuteria Swarovski'ego 07.01.19, 09:58 Żeby uściślić - kolia jest zrobiona przez koleżankę, jedynie kryształki użyte do wyrobu są Swarovski. Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Mona 07.01.19, 11:12 > Mam zegarek z malutkimi kryształkami, uwielbiam go. Mam też coś w rodzaju kolii, > prezent od koleżanki robiącej artystyczną biżuterię. Ładna ale nie noszę, bo > zbyt błyszcząca i okazji brak na takie świecidełka:p Mona, a nie masz ochoty puscic tej kolii w obieg wtorny? jesli tak, to moglabys mi przyslac zdjecie na maila gazetowego? ja za "oficjalnym" swarowskim nie przepadam, ale bardzo lubie i blyszczace i rekodzielnicze rzeczy, zwlaszcza naszyjniki ... moze jakis interes ubijemy? Odpowiedz Link Zgłoś
same-old_mona Re: Mona 07.01.19, 11:22 Kuro droga, chyba jednak nie, bo ma dla mnie wartość sentymentalną Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Re: Mona 07.01.19, 11:28 > Kuro droga, chyba jednak nie, bo ma dla mnie wartość sentymentalną absolutnie rozumiem! ja mam ciagle pierwszy "wyrafinowany" grzebien do wlosow, ktory sobie kupilam jako nastolatka a o fotke moglabym i tak poprosic? z ciekawosci - moze sie zaprzyjaznie z Twoja kolezanka Odpowiedz Link Zgłoś
same-old_mona Re: Mona 07.01.19, 11:40 Jasne, z tym, że muszę poprosić chłopa, żeby znalazł, bo jest na piętrze, a mi dysk wypadł i jestem unieruchomiona :p Odpowiedz Link Zgłoś
kura17 Re: Mona 07.01.19, 11:54 o matko, wspolczuje dysku! siedz, nic nie rob z kolia, ja poczekam Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Bizuteria Swarovski'ego 07.01.19, 09:53 Mam proste kolczyki i wisiorki, teraz pod choinkę dostałam kolczyki i naszyjnik. Kolczyki mam ileś lat, noszę na co dzień, są wybitnie trwałe. Odpowiedz Link Zgłoś
anika772 Re: Bizuteria Swarovski'ego 07.01.19, 11:06 Mam pierscionek i kilka par kolczykow i zawieszek, podobają mi się, noszę. Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Bizuteria Swarovski'ego 07.01.19, 11:18 nie. juz wolalabym jablonexa Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Bizuteria Swarovski'ego 07.01.19, 13:11 Co to za dziwne nazwisko? A nie powinien to być Swarowski? Coś jak szczęsliva.pl Odpowiedz Link Zgłoś