7katipo 18.01.19, 22:39 Tekst linka nic dodać, nic ująć Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bazia8 Re: nec temere, nec timide 19.01.19, 05:55 Dziękuję Ci za wklejenie tego linku. Odpowiedz Link Zgłoś
araceli Re: nec temere, nec timide 19.01.19, 08:18 Dzięki ci wielkie. Jak wstałam rano i przeczytałam cały ten nocny ściek to na chwilę serce mi stanęło Jednak świat nie zwariował... Odpowiedz Link Zgłoś
wilan.an Re: nec temere, nec timide 19.01.19, 08:25 Dziękuję, przeczytałam, wspaniały spokój bije z tego listu, bardzo mi go ostatnio brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
jan.kran Re: nec temere, nec timide 19.01.19, 08:46 Przeczytałam kilka dni temu i podałam dalej na FB,bardzo dobry tekst.Na fejsie jest sporo mądrych i godnych wypowiedzi i artykułów.Mam zaabonowane wiele ciekawych stron.Trochę pomaga mi w tych ponurych dniach świadomość źe są jeszcze ludzie w tym kraju a nie same taborety. Odpowiedz Link Zgłoś
ginger.ale Re: nec temere, nec timide 19.01.19, 10:47 Dobry tekst. Smutno tylko, że prawica w Polsce nie chce, a nawet nie próbuje mieć takiego oblicza. Odpowiedz Link Zgłoś
afro.ninja Re: nec temere, nec timide 19.01.19, 10:53 Blagam! Obie strony sa tak zacietrzewione i tak pelne pychy i obłudy, ze nie da sie juz tego wytrzymac! A ludzie co ani za pisem, a ni za po, to juz w ogole zycia nie maja, bo tak zle i tak niedobrze. Tekst jest bardzo madry, ale ja chociazby po tym forum widze, ze nie ma i nie bedzie zadnego komunikowania sie miedzy soba. Jest hejterski post, po prostu lepiej milczec, nic nie pisac, sam zginie w otchlani netu, albo nacisnac kosz i czekac, az moderacja go usunie. Media, internet zyja hejtem, wrecz sie nim karmia, czasami jak czytam te "poprawne politycznie" mysle sobie, ze one wrecz czekaja, az sie jakis troll pokaze. Odpowiedz Link Zgłoś
ginger.ale Re: nec temere, nec timide 19.01.19, 14:47 Ja akurat w pyskówki z polit-trollami się nie wdaję. Odpowiedz Link Zgłoś
madame_edith Re: nec temere, nec timide 19.01.19, 15:32 Z Holownia sie zgadzam niemal za kazdym razem. Odpowiedz Link Zgłoś
gaga-sie Re: nec temere, nec timide 20.01.19, 16:06 Ja też, ostatnio mogłabym się podpisać obiema rękoma pod jego wypowiedziami. Przeczytałam to wtedy na świeżo, bardzo były mi te słowa potrzebne. Odpowiedz Link Zgłoś
pani_tau Re: nec temere, nec timide 20.01.19, 11:33 Do tej pory nie znosiłam Hołowni, więc aż mnie wryło. Odpowiedz Link Zgłoś