Dodaj do ulubionych

nec temere, nec timide

18.01.19, 22:39
Tekst linka

nic dodać, nic ująć
Obserwuj wątek
    • bazia8 Re: nec temere, nec timide 19.01.19, 05:55
      Dziękuję Ci za wklejenie tego linku.
    • tojamarusia Re: nec temere, nec timide 19.01.19, 08:16
      Świetnie napisane.
    • araceli Re: nec temere, nec timide 19.01.19, 08:18
      Dzięki ci wielkie. Jak wstałam rano i przeczytałam cały ten nocny ściek to na chwilę serce mi stanęło sad Jednak świat nie zwariował...
    • wilan.an Re: nec temere, nec timide 19.01.19, 08:25
      Dziękuję, przeczytałam, wspaniały spokój bije z tego listu, bardzo mi go ostatnio brakuje.
      • jan.kran Re: nec temere, nec timide 19.01.19, 08:46
        Przeczytałam kilka dni temu i podałam dalej na FB,bardzo dobry tekst.Na fejsie jest sporo mądrych i godnych wypowiedzi i artykułów.Mam zaabonowane wiele ciekawych stron.Trochę pomaga mi w tych ponurych dniach świadomość źe są jeszcze ludzie w tym kraju a nie same taborety.
    • pade Re: nec temere, nec timide 19.01.19, 10:34
      Piękne...
    • ginger.ale Re: nec temere, nec timide 19.01.19, 10:47
      Dobry tekst. Smutno tylko, że prawica w Polsce nie chce, a nawet nie próbuje mieć takiego oblicza.
      • afro.ninja Re: nec temere, nec timide 19.01.19, 10:53
        Blagam! Obie strony sa tak zacietrzewione i tak pelne pychy i obłudy, ze nie da sie juz tego wytrzymac! A ludzie co ani za pisem, a ni za po, to juz w ogole zycia nie maja, bo tak zle i tak niedobrze. Tekst jest bardzo madry, ale ja chociazby po tym forum widze, ze nie ma i nie bedzie zadnego komunikowania sie miedzy soba. Jest hejterski post, po prostu lepiej milczec, nic nie pisac, sam zginie w otchlani netu, albo nacisnac kosz i czekac, az moderacja go usunie. Media, internet zyja hejtem, wrecz sie nim karmia, czasami jak czytam te "poprawne politycznie" mysle sobie, ze one wrecz czekaja, az sie jakis troll pokaze.
        • ginger.ale Re: nec temere, nec timide 19.01.19, 14:47
          Ja akurat w pyskówki z polit-trollami się nie wdaję.
    • madame_edith Re: nec temere, nec timide 19.01.19, 15:32
      Z Holownia sie zgadzam niemal za kazdym razem.
      • gaga-sie Re: nec temere, nec timide 20.01.19, 16:06
        Ja też, ostatnio mogłabym się podpisać obiema rękoma pod jego wypowiedziami. Przeczytałam to wtedy na świeżo, bardzo były mi te słowa potrzebne.
    • pani_tau Re: nec temere, nec timide 20.01.19, 11:33
      Do tej pory nie znosiłam Hołowni, więc aż mnie wryło.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka