betty_bum 26.01.19, 15:51 No dobra, raczej mi, bo dentystce to pewnie nie spędza snu z powiek Górna szczęka dramat, dolna jak u nastolatki. Jak to możliwe? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bei Re: Pomóżcie mojej dentystce:) 26.01.19, 16:21 Ale coś więcej? Dramat to próchnica, choroby przyzębia? Problem ortodontyczny? Odpowiedz Link Zgłoś
betty_bum Re: Pomóżcie mojej dentystce:) 26.01.19, 16:25 Próchnica, powyrywane zęby, bo już nie było co ratować, ortodontycznych problemów brak. Górne jak od menela, dolne jak od gwiazdy filmowej Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaryba78 Re: Pomóżcie mojej dentystce:) 26.01.19, 16:30 U mnie odwrotnie Dolne mocno stłoczone. Mocno, mocno, naprawdę mocno, jeden nachodzi na drugi. O aparacie nawet nie marzę, bo finansowo absolutnie poza zasięgiem... Górne - śliczne. Odpowiedz Link Zgłoś
impala Re: Pomóżcie mojej dentystce:) 27.01.19, 03:19 >O aparacie nawet nie marzę, bo finansowo absolutnie poza zasięgiem ??? nie możesz wziąć choćby kredytu na 5 tys. zł? albo wziąć jakąs druga robotę na kilka mies/rok? dziwne... Ja właśnie zakladam aparat na dół i całość leczenia (nie tylko aparat) ortodontka wyceniła na 5 tys. zł. W drogim raczej gabinecie więc... Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaryba78 Re: Pomóżcie mojej dentystce:) 28.01.19, 12:49 Życie to nie bajka, niestety... Pracuję ile mogę, żeby prywatnie leczyć inne choroby. Zęby to w tej chwili najmniejszy problem. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Pomóżcie mojej dentystce:) 26.01.19, 21:50 betty_bum napisał(a): > Próchnica, powyrywane zęby Wstawić. Odpowiedz Link Zgłoś
czarniejszaalineczka Re: Pomóżcie mojej dentystce:) 26.01.19, 16:26 za bardzo ściśnięte zęby w górnej szczęce ? Odpowiedz Link Zgłoś
mamtrzykoty Re: Pomóżcie mojej dentystce:) 26.01.19, 16:27 Może jesteś bulimiczką? Odpowiedz Link Zgłoś
ruscello Re: Pomóżcie mojej dentystce:) 26.01.19, 16:30 W znanym mi przypadku winny był silny refluks. Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.solis Re: Pomóżcie mojej dentystce:) 26.01.19, 18:33 W sumie ciekawe, bo moje gorne tez sa w gorszym stanie niz dolne. MOze myjesz dolne dluzej i dokladniej od gornych. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaryba78 Re: Pomóżcie mojej dentystce:) 28.01.19, 12:52 A tak baj de łej jest tu jakaś miła pani stomatolog albo ktoś, kto zna się na odczytywaniu zdjęć rtg zębów? Chciałam skonsultować jednego zęba. Odpowiedz Link Zgłoś