21mada 28.01.19, 16:07 Oglądacie ten program? W niedziele na jedynce. 😊 Jakie wrażenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
taki-sobie-nick Re: Sanatorium miłości 28.01.19, 22:30 Myślałam, że postulujesz założenie takiej instytucji. Sanatorium, bo starzy? Obraźliwe. "Dziadek szuka żony". Odpowiedz Link Zgłoś
bominka Re: Sanatorium miłości 28.01.19, 23:05 Jest ciekawie. Ludzie z pasjami, miło posłuchać i obejrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
21mada Re: Sanatorium miłości 29.01.19, 16:15 > Myślałam, że postulujesz założenie takiej instytucji. No wiesz! 😀 > Sanatorium, bo starzy ? Obraźliwe ? Co jest obraźliwego w słowach "sanatorium" albo "stary"? Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Sanatorium miłości 29.01.19, 21:28 21mada napisał(a): > > Myślałam, że postulujesz założenie takiej instytucji. > No wiesz! 😀 > > > Sanatorium, bo starzy ? Obraźliwe > ? Co jest obraźliwego w słowach "sanatorium" albo "stary"? Obraźliwe jest łączenie osoby starszej automatycznie i jedynie z sanatorium. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Sanatorium miłości 29.01.19, 21:31 21mada napisał(a): > > Myślałam, że postulujesz założenie takiej instytucji. > No wiesz! 😀 Dlaczego? Mnie się to kojarzy z miejscem, gdzie pary mające problemy w związku przyjeżdżają i są terapeucone. Takich par teraz od groma, bo każdy uważa, że motylki i pioruny sycylijskie powinny występować minimum przez pierwszych 50 lat związku. Odpowiedz Link Zgłoś
tryggia Re: Sanatorium miłości 28.01.19, 23:17 Przerosła mnie po kilku minutach. Rozumiem, ale nie uniosę. Odpowiedz Link Zgłoś
ajaksiowa Re: Sanatorium miłości 29.01.19, 10:31 Czy to nie jest taka komedia romantyczna grana przez naturszczyków?nie lubię i nie oglądam Odpowiedz Link Zgłoś
feniks_4 Re: Sanatorium miłości 29.01.19, 14:37 Pan Cezary z programu Sanatorium Miłości wystapil w Pytaniu na Sniadanie. Ma ogromne wymagania co do wygladu partnerki.. pytanienasniadanie.tvp.pl/41065908/czy-roznica-wzrostu-ma-znaczenie-dla-zwiazku?fbclid=IwAR2k6H6ECZjqepdhCDjn4moZreX5eq-rzpjxSZJo_0c1NQ4fCOCr0dq1r8M Odpowiedz Link Zgłoś
21mada Re: Sanatorium miłości 29.01.19, 16:18 O tak, wygląd u kobiety jest na pierwszym miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
kermicia Re: Sanatorium miłości 29.01.19, 14:42 Jest tam taki jeden pan, który mi się autentycznie podoba To pierwszy osobnik 60+ którego uważam za atrakcyjnego pod wieloma względami, również fizycznym. A sama nigdy nie spotykałam się z nikim powyżej 40-tki ) Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Re: Sanatorium miłości 29.01.19, 14:48 Mi też się jeden pan podoba choć jest ode mnie starszy o 30 lat - pan szosowiec. Program podglądam, bo mi się moja bracia przypomina - ona uwielbiała sanatoria, wieczorki, tańce... zawsze przywoziła zdjęcia, na nich tylko ona i koledzy. Na każdym inny. Zdjęć koleżanek nie przywoziła Podziwiałam jej otwartość na życie, a te panie mi ją przypominają . Odpowiedz Link Zgłoś
agniesia331 Re: Sanatorium miłości 29.01.19, 23:26 Ubaw lepszy niz przycrolniku. O tej porze robie juz ostatnie przygotowania do tygodnia wiec relaksik jest panowie bardzobogarnieci. Jeden tylko maruda ten " zebys mi tu kolezanek do pokojow nie przyprowadzal" .Z pan stewardesa bfajna. I te 2 wesole panie. Te 2 blondynki nudne i sztywne. Odpowiedz Link Zgłoś
miki_riki_11 Re: Sanatorium miłości 12.01.20, 08:18 Dla mnie ten program jest nie do przyjęcia,tego się nie da oglądać,podglądałam czasami,jednak nie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
barbra25 Re: Sanatorium miłości 15.02.20, 18:48 Ja obejrzałam dziś pierwszy raz. Dobrze że jest w TV miejsce też dla starszych osób z niedoskonałą urodą. Odpowiedz Link Zgłoś