tanebo2.0 01.02.19, 11:55 www.plotek.pl/plotek/7,154063,24419885,malgorzata-rozenek.html#s=BoxOpCzol10 żal mi tego Majdana. Chyba że ma osobną dietę... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tt-tka Re: Żal mi Majdana 01.02.19, 12:04 O matko, jak ja ci zazdroszcze ! Chcialabym miec tylko takie powody do zalu Majdan jest duzy i raczki ma obie, zdaje sie ? No to moze sobie zrobic cos do jedzenia wg wlasnego gustu i potrzeb. Albo isc do baru/restauracji, chyba go to nie zrujnuje ? Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo6.0 Re: Żal mi Majdana 01.02.19, 12:13 Czy nie byłaby to zdrada dietetyczna? Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Żal mi Majdana 01.02.19, 12:07 Jej współczuję. Musi być stale głodna. I niejedzenie po 18 jawi mi się jako koszmar (chyba że chodzi się spać o 21). Odpowiedz Link Zgłoś
milva24 Re: Żal mi Majdana 01.02.19, 12:10 Po 19 napisała. Ale rzeczywiście na tym co podała ja byłabym cały czas głodna. Odpowiedz Link Zgłoś
ajaksiowa Re: Żal mi Majdana 01.02.19, 12:22 Niejedzenie po 18 ej jest popularne od conajmniej 30 lat, staram się przestrzegać💪 Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Żal mi Majdana 01.02.19, 12:25 Wiem, ale dla mnie jest upiorne. Ostatnio posiłek powinno się jeść trzy godziny przed snem Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Żal mi Majdana 01.02.19, 12:29 A o ktorej chodzisz spac? BO ja np po północy. MOja kolezanka tez sie chwali ze nie je po 18, o 20.30 jest juz w łozku Odpowiedz Link Zgłoś
bramstenga Re: Żal mi Majdana 01.02.19, 12:51 To całe menu to oczywiście stek bzdur, gorzej, że niejedna wyznawczyni pewnie się tym przejmie i zacznie się głodzić, żeby wyglądać jak "Małgosia". (Notabene określanie podstarzałych, a co najmniej mocno dojrzałych kobiet mianem "Kasi" czy "Gosi" to jakiś koszmar). Odpowiedz Link Zgłoś
pasquda77 Re: Żal mi Majdana 01.02.19, 12:59 Oooo tak , mam znajomą 40+ mówi o sobie per Joleczka 😂😂😂 Odpowiedz Link Zgłoś
kosheen4 Re: Żal mi Majdana 01.02.19, 13:00 Ale Rozenkowa nie uzurpuje sobie miana autoryretu chyba? Tam jest jasno napisane że to nie żadne naukowe podstawy tylko ona sama czuje się lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
bramstenga Re: Żal mi Majdana 01.02.19, 13:48 Pisząc "stek bzdur", miałam na myśli, że ma się to nijak do jej faktycznego żarcia (co rusz fotografuje się np. nad talerzem z rybą). Nie wiem zresztą, czy ona w ogóle czyta swojego bloga, bo że go nie pisze, to dam głowę, takie rzeczy zleca się specjalistom (zetknęłam się zawodowo z książkami "autorstwa" MR). Odpowiedz Link Zgłoś
jak_matrioszka Re: Żal mi Majdana 01.02.19, 13:46 Żal Ci go, bo on musi na to patrzeć? Czy sadzisz że to on gotuje i musi pamietać co kiedy i w jakich ilościach? Odpowiedz Link Zgłoś
jak_matrioszka Re: Żal mi Majdana 01.02.19, 14:04 Może oni maja rozdzielność stołu, tak jak inni maja rozdzielność sypialni? W artykule nie ma nic o tym, że on też tak je. Odpowiedz Link Zgłoś
ola_fatyga Re: Żal mi Majdana 01.02.19, 13:49 A Rozenkowa będzie wyglądała jeszcze starzej...Wieloletni weganie/frutarianie wyglądają jak starcy, chociaz nimi nie są. Cukry czyli wegle rozwalaja trzustke. Steve Jobs- frutarianin- zmarł na raka trzustki. Odpowiedz Link Zgłoś
milva24 Re: Żal mi Majdana 01.02.19, 14:44 Ona wegetarianką chyba jest, to jednak co innego. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Żal mi Majdana 01.02.19, 13:50 Mnie absolutnie nie dziwi, że kobiecina musi się błądzić by zachować bardzo szczupłą sylwetkę. Dziwię się, że ta informacja może kogoś dziwić. Odpowiedz Link Zgłoś
ginger.ale Re: Żal mi Majdana 01.02.19, 13:57 A co rączki mu ujeb.ło, że Ci go żal? Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo6.0 Re: Żal mi Majdana 01.02.19, 14:01 A znasz takiego który powiedział żonie że zle gotuje? Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Żal mi Majdana 01.02.19, 14:04 1. Żona wcale nie musi gotować. 2. Mąż wcale nie musi być zainteresowany dietą, na której jest żona. Odpowiedz Link Zgłoś
ginger.ale Re: Żal mi Majdana 01.02.19, 14:31 tanebo6.0 napisał: > A znasz takiego który powiedział żonie że zle gotuje? Co ma piernik do wiatraka? Znam takich mężów, którzy gotują, żony, które nie gotują i twierdzą, że nawet wodę na herbatę przypalą...ale co to ma wspólnego z majdanem? Odpowiedz Link Zgłoś
ginger.ale Re: Żal mi Majdana 01.02.19, 14:32 A i tak, znam takiego, który nie ukrywa, że żona gotuje gorzej. Jest zawodowym kucharzem. Odpowiedz Link Zgłoś
maslova Re: Żal mi Majdana 01.02.19, 17:30 Przecież sam pisałeś o gotowaniu w nawiązaniu do tematu wątku: "A znasz takiego który powiedział żonie że zle gotuje?" Odpowiedz Link Zgłoś
raczek47 Re: Żal mi Majdana 01.02.19, 14:09 Nie wierzę i nikt rozsądny nie uwierzy,że przy takiej diecie na co dzień ona ma siłę uprawiać sport/regularne treningi.Więc albo żyje tylko tymi kiełkami i ledwo nogami powłóczy albo.je zupełnie co innego i dwa razy więcej i po prostu dużo ćwiczy. Sama regularnie uprawiam sport i wiem ile potrzebuję zjeść do tego. Na bardzo podobnej diecie do tej,którą Rozenek opisuje zasłabłam kiedyś podczas biegania. Nikt rozsądny i dorosły w to nie uwierzy.Jedynie nastolatki mogą się nabrać, ze szkodą dla zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś
thea19 Re: Żal mi Majdana 01.02.19, 14:05 Śniadanie: tost pełnoziarnisty z awokado (kupuję zwykły chleb żytni, a nie tostowy) II Śniadanie: koktajl warzywny Obiad: krem z cukinii posypanym prażonymi ziarnami słonecznika Przekąska: garść orzechów Kolacja (spożywana do godziny 19.00): sałatka z komosą i ciecierzycą przeciez to sciema jakich malo. zaden dorosly czlowiek bedacy na takiej diecie nie pociagnie dlugo a ona sie przeciez nie odchudza nawet. no i te zwierzatka tak ja martwia a avon reklamuje, fajki jara. Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: Żal mi Majdana 01.02.19, 14:27 To chyba nowy eksperyment😊, jeszcze niedawno widziałam w jakimś programie jak gotowała z kimś- i zajadała się mięskiem. Ta zmiana to pod konkurentkę- Rusin, która już od dawna deklarowała, ze mięsa nie jada. Co myślę o Jej diecie- wcale nie musi chodzić głodna, przecież nie napisała jakie ilości sałatki czy zupy zjada. Zapewne musi suplementowac taką dietę. Odpowiedz Link Zgłoś
thea19 Re: Żal mi Majdana 01.02.19, 14:41 jesli w salatce jest makaron, mozarella, gotowane jajka to i moze ale tu mamy przedstawione menu w taki sposob, ze z glodu to juz myslami lodowke otwieram. Odpowiedz Link Zgłoś