Dodaj do ulubionych

Żal mi Majdana

01.02.19, 11:55
www.plotek.pl/plotek/7,154063,24419885,malgorzata-rozenek.html#s=BoxOpCzol10 żal mi tego Majdana. Chyba że ma osobną dietę...
Obserwuj wątek
    • tt-tka Re: Żal mi Majdana 01.02.19, 12:04
      O matko, jak ja ci zazdroszcze ! Chcialabym miec tylko takie powody do zalu big_grin

Majdan jest duzy i raczki ma obie, zdaje sie ? No to moze sobie zrobic cos do jedzenia wg wlasnego gustu i potrzeb. Albo isc do baru/restauracji, chyba go to nie zrujnuje ?
      • tanebo6.0 Re: Żal mi Majdana 01.02.19, 12:13
        Czy nie byłaby to zdrada dietetyczna?
        • maslova Re: Żal mi Majdana 01.02.19, 16:59
          A skąd taki śmiały wniosek?
    • angazetka Re: Żal mi Majdana 01.02.19, 12:07
      Jej współczuję. Musi być stale głodna. I niejedzenie po 18 jawi mi się jako koszmar (chyba że chodzi się spać o 21).
      • milva24 Re: Żal mi Majdana 01.02.19, 12:10
        Po 19 napisała. Ale rzeczywiście na tym co podała ja byłabym cały czas głodna.
        • ajaksiowa Re: Żal mi Majdana 01.02.19, 12:22
          Niejedzenie po 18 ej jest popularne od conajmniej 30 lat, staram się przestrzegać💪
          • angazetka Re: Żal mi Majdana 01.02.19, 12:25
            Wiem, ale dla mnie jest upiorne. Ostatnio posiłek powinno się jeść trzy godziny przed snem wink
          • hanusinamama Re: Żal mi Majdana 01.02.19, 12:29
            A o ktorej chodzisz spac? BO ja np po północy. MOja kolezanka tez sie chwali ze nie je po 18, o 20.30 jest juz w łozku
    • aaa-aaa-pl Re: Żal mi Majdana 01.02.19, 12:20
      I te rytuały żywieniowe...
    • bramstenga Re: Żal mi Majdana 01.02.19, 12:51
      To całe menu to oczywiście stek bzdur, gorzej, że niejedna wyznawczyni pewnie się tym przejmie i zacznie się głodzić, żeby wyglądać jak "Małgosia". (Notabene określanie podstarzałych, a co najmniej mocno dojrzałych kobiet mianem "Kasi" czy "Gosi" to jakiś koszmar).
      • pasquda77 Re: Żal mi Majdana 01.02.19, 12:59
        Oooo tak , mam znajomą 40+ mówi o sobie per Joleczka 😂😂😂
      • kosheen4 Re: Żal mi Majdana 01.02.19, 13:00
        Ale Rozenkowa nie uzurpuje sobie miana autoryretu chyba? Tam jest jasno napisane że to nie żadne naukowe podstawy tylko ona sama czuje się lepiej.
        • bramstenga Re: Żal mi Majdana 01.02.19, 13:48
          Pisząc "stek bzdur", miałam na myśli, że ma się to nijak do jej faktycznego żarcia (co rusz fotografuje się np. nad talerzem z rybą). Nie wiem zresztą, czy ona w ogóle czyta swojego bloga, bo że go nie pisze, to dam głowę, takie rzeczy zleca się specjalistom (zetknęłam się zawodowo z książkami "autorstwa" MR).
    • tanebo6.0 Re: Żal mi Majdana 01.02.19, 13:32
      Wychodzi jakieś 1200 kalorii.
    • jak_matrioszka Re: Żal mi Majdana 01.02.19, 13:46
      Żal Ci go, bo on musi na to patrzeć? Czy sadzisz że to on gotuje i musi pamietać co kiedy i w jakich ilościach?
      • tanebo6.0 Re: Żal mi Majdana 01.02.19, 13:47
        Żal bo musi to jeść.
        • angazetka Re: Żal mi Majdana 01.02.19, 13:50
          Ale to jej dieta, nie jego.
        • jak_matrioszka Re: Żal mi Majdana 01.02.19, 14:04
          Może oni maja rozdzielność stołu, tak jak inni maja rozdzielność sypialni? W artykule nie ma nic o tym, że on też tak je.
    • ola_fatyga Re: Żal mi Majdana 01.02.19, 13:49
      A Rozenkowa będzie wyglądała jeszcze starzej...Wieloletni weganie/frutarianie wyglądają jak starcy, chociaz nimi nie są. Cukry czyli wegle rozwalaja trzustke. Steve Jobs- frutarianin- zmarł na raka trzustki.
      • milva24 Re: Żal mi Majdana 01.02.19, 14:44
        Ona wegetarianką chyba jest, to jednak co innego.
    • lauren6 Re: Żal mi Majdana 01.02.19, 13:50
      Mnie absolutnie nie dziwi, że kobiecina musi się błądzić by zachować bardzo szczupłą sylwetkę. Dziwię się, że ta informacja może kogoś dziwić.
    • ginger.ale Re: Żal mi Majdana 01.02.19, 13:57
      A co rączki mu ujeb.ło, że Ci go żal?
      • tanebo6.0 Re: Żal mi Majdana 01.02.19, 14:01
        A znasz takiego który powiedział żonie że zle gotuje?
        • angazetka Re: Żal mi Majdana 01.02.19, 14:04
          1. Żona wcale nie musi gotować.
          2. Mąż wcale nie musi być zainteresowany dietą, na której jest żona.
        • ginger.ale Re: Żal mi Majdana 01.02.19, 14:31
          tanebo6.0 napisał:

> A znasz takiego który powiedział żonie że zle gotuje?

Co ma piernik do wiatraka?

Znam takich mężów, którzy gotują, żony, które nie gotują i twierdzą, że nawet wodę na herbatę przypalą...ale co to ma wspólnego z majdanem?
          • ginger.ale Re: Żal mi Majdana 01.02.19, 14:32
            A i tak, znam takiego, który nie ukrywa, że żona gotuje gorzej. Jest zawodowym kucharzem.
        • maslova Re: Żal mi Majdana 01.02.19, 17:04
          Serio sądzisz, że M. Rozenek gotuje?
          • tanebo2.0 Re: Żal mi Majdana 01.02.19, 17:26
            Tudno nazwać to gotowaniem...
            • maslova Re: Żal mi Majdana 01.02.19, 17:30
              Przecież sam pisałeś o gotowaniu w nawiązaniu do tematu wątku:
              "A znasz takiego który powiedział żonie że zle gotuje?"
      • raczek47 Re: Żal mi Majdana 01.02.19, 14:09
        Nie wierzę i nikt rozsądny nie uwierzy,że przy takiej diecie na co dzień ona ma siłę uprawiać sport/regularne treningi.Więc albo żyje tylko tymi kiełkami i ledwo nogami powłóczy albo.je zupełnie co innego i dwa razy więcej i po prostu dużo ćwiczy.
        Sama regularnie uprawiam sport i wiem ile potrzebuję zjeść do tego. Na bardzo podobnej diecie do tej,którą Rozenek opisuje zasłabłam kiedyś podczas biegania.
        Nikt rozsądny i dorosły w to nie uwierzy.Jedynie nastolatki mogą się nabrać, ze szkodą dla zdrowia.
    • thea19 Re: Żal mi Majdana 01.02.19, 14:05
      Śniadanie: tost pełnoziarnisty z awokado (kupuję zwykły chleb żytni, a nie tostowy)
      II Śniadanie: koktajl warzywny
      Obiad: krem z cukinii posypanym prażonymi ziarnami słonecznika
      Przekąska: garść orzechów
      Kolacja (spożywana do godziny 19.00): sałatka z komosą i ciecierzycą

przeciez to sciema jakich malo. zaden dorosly czlowiek bedacy na takiej diecie nie pociagnie dlugo a ona sie przeciez nie odchudza nawet. no i te zwierzatka tak ja martwia a avon reklamuje, fajki jara.
    • bei Re: Żal mi Majdana 01.02.19, 14:27
      To chyba nowy eksperyment😊, jeszcze niedawno widziałam w jakimś programie jak gotowała z kimś- i zajadała się mięskiem.
      Ta zmiana to pod konkurentkę- Rusin, która już od dawna deklarowała, ze mięsa nie jada.
      Co myślę o Jej diecie- wcale nie musi chodzić głodna, przecież nie napisała jakie ilości sałatki czy zupy zjada. Zapewne musi suplementowac taką dietę.
      • thea19 Re: Żal mi Majdana 01.02.19, 14:41
        jesli w salatce jest makaron, mozarella, gotowane jajka to i moze ale tu mamy przedstawione menu w taki sposob, ze z glodu to juz myslami lodowke otwieram.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka