sirella
01.02.19, 15:02
Kobiety pomóżcie. Od 4 miesięcy ciągle mam nawroty problemów okołogardłowych. Już ze 3 razy w tym czasie byłam regularnie chora że nie chodziłam do pracy, jakiś wirus, gardło i krtań na ostro, za każdym razem wywala mi duże migdałki, a w migdałkach biała wydzielina i różne wybrzuszenia.
Brałam już groprinosin, neosine, steryd do nosa, ibuprom, aulin, przeciwzapalne, przeciwbólowe, kilka odmian tabletek do ssania, psikam czasem unibenem, płukałam szałwią, czasem biorę witaminę e+e,
obecnie zużywam już drugą butelkę glimbaks...
W styczniu 1 tydzień byłam zdrowa że nic mi się nie działo. Potem był smog i trochę zmarzłam i znowu od kilku dni boli jeden migdał a drugi zaczyna pobolewać, wczoraj nacisnęłam i wycieka biała lejąca wydzielina.
No szlag mnie już trafia.
Tak, Byłam w grudniu u internisty, oglądał gardło stwierdził że nic tam nie ma podejrzanego, antybiotyk odradził.
Wymusiłam skierowanie do laryngologa, pani laryngolog niespecjalnie oglądała, tylko zerknęła do gardła, przepisała neosinę, aulin i ten steryd do nosa.
W trakcie brania chłop mi jeszcze innego wirusa przywlókł i na poczatku stycznie znowu byłam chora konkretnie.
Poradziłam się on-line kolejnego internisty i brałam jeszcze te witaminy, groprinosin i glimbax. Po 2 tygodniach zaczęło być lepiej, tydzień było ok, i teraz od nowa migdały zaczynają puchnąć i mieć wydzielinę...
AAAAAA !
Któraś miała podobnie?
Co z tym robić??