tanebo2.0 03.02.19, 17:27 mamadu.pl/140835,jak-mezczyzni-reaguja-na-wiadomosc-ze-ich-partnerka-chce-miec-dziecko a jak wasi mężczyźni zareagowaliby? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
milva24 Re: Chcę mieć dziecko 03.02.19, 17:55 Mój teraz i tak wie, że nic z tego ze względów zdrowotnych, więc domyśliłby się, że to podpucha. Poza tym to dla mnie zbyt poważny temat, żeby sobie takie żarty robić. Ale niektóre odpowiedzi niezłe Odpowiedz Link Zgłoś
anberte1 Re: Chcę mieć dziecko 03.02.19, 18:03 Ludzkie dziecko - najlepsza odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: Chcę mieć dziecko 03.02.19, 18:11 Nie pamiętam co odpowiedziałam mężowi - chyba że jeszcze nie teraz Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Chcę mieć dziecko 03.02.19, 18:30 Na takie teksty mój facet reaguje w zależności od nastroju: a)ja też MOŻE, za parę lat... b)ale ja nie chcę mieć dzieci! A że nie mam zamiaru marnować sobie życia czyimś dualizmem osobowości, nawet jeśli jest to mój partner życiowy, już wiem, że decyzję o dziecku podejmę sama. Problemem jest natomiast to, że musiałabym być dla tego dziecka matką.. Gdybym mogła być ojcem - miałabym dziecko już dawno. Równie chętnie zostałabym babcią, albo dziadkiem - czysta radość! Ale MATKĄ??? Nad tym się jeszcze zastanowię... Odpowiedz Link Zgłoś
greenbutterfly Re: Chcę mieć dziecko 03.02.19, 18:35 Tak, majac poglady takie... nie spiesz sie Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Chcę mieć dziecko 03.02.19, 19:45 Człowiek, który jest bardzo pewny siebie w jakiejś dziedzinie i mówi że będzie super, jest po prostu głupi. Prawdopodobnie właśnie się do tego grona zakwalifikowałaś. Odpowiedz Link Zgłoś
beneficia Re: Chcę mieć dziecko 03.02.19, 20:20 Przecież ona Ci nie napisała, że będzie super, czemu ją atakujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
milva24 Re: Chcę mieć dziecko 03.02.19, 20:51 Bo nie umie czytać ze zrozumieniem? Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Chcę mieć dziecko 04.02.19, 11:09 "Przecież ona Ci nie napisała, że będzie super, czemu ją atakujesz? " Greenbutterfly zastosowała zawoalowany pojazd - skoro mam TAKIE poglądy, to się na matkę nie nadaję. Czyli sama nie miała wątpliwości w kwestii macierzyństwa. Dla mnie człowiek który nie miewa wątpliwości (myśli i mówi, że będzie super), jest po prostu głupi. Odpowiedz Link Zgłoś
thebeat Re: Chcę mieć dziecko 03.02.19, 19:16 piataziuta napisała: > Problemem jest natomiast to, że musiałabym być dla tego dziecka matką.. > Gdybym mogła być ojcem - miałabym dziecko już dawno. Równie chętnie zostałabym > babcią, albo dziadkiem - czysta radość! > Ale MATKĄ??? Hehe, mam podobnie. Odpowiedz Link Zgłoś
malia Re: Chcę mieć dziecko 03.02.19, 20:15 Ja się długo zastanawiałam, bo bycie MATKĄ jawiło mi się jako coś dziwnego, niewyobrażalnie odpowiedzialnego, trudnego. Bycie matką jest zwyczajne, nie ma jednego wzorca. Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Chcę mieć dziecko 04.02.19, 11:12 bycie matką może i jest zwyczajne, ale zmienia wszystko i to najbardziej u kobiety także ten jeszcze się zastanowię Odpowiedz Link Zgłoś
kora.bez.loginu Re: Chcę mieć dziecko 04.02.19, 10:08 Świetnie ujęte! 😉 Gdybym mogła być ojcem, miałabym ze czwóreczkę!! Muszę być matką, poprzestanę na jednym 😂😂 Odpowiedz Link Zgłoś
cruella_demon Re: Chcę mieć dziecko 03.02.19, 18:47 To jest tak głupie, że nie wiem jak to skomentować. Odpowiedz Link Zgłoś
alaveda [...] 03.02.19, 20:01 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
beneficia Re: Chcę mieć dziecko 03.02.19, 20:22 Lat 43, nie 3. pl.m.wikipedia.org/wiki/Stulejka Odpowiedz Link Zgłoś
sofia_87 Re: Chcę mieć dziecko 03.02.19, 20:19 Mój mąż zareagowałaby entuzjastycznie, na raxie mamy dwoje, w planach jest trzecie, za ok dwa lata Odpowiedz Link Zgłoś
bo_gna Re: Chcę mieć dziecko 03.02.19, 20:23 Mój przeszedłby do czynów w trybie natychmiastowym Odpowiedz Link Zgłoś
grru Re: Chcę mieć dziecko 03.02.19, 21:06 Teraz? Zaproponowałby seks na przyspieszenie porodu Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.solis Re: Chcę mieć dziecko 03.02.19, 21:45 Moj by pewnie pomyslal, ze ktos mi ukradl telefon. Odpowiedz Link Zgłoś
buszujaca.w.zbozu Re: Chcę mieć dziecko 04.02.19, 09:42 Moj by sie ucieszyl i zaczal rozbierac Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik-niecodziennik Re: Chcę mieć dziecko 04.02.19, 10:00 kiedys - "dawaj!" obecnie - "wiesz jak jest". Odpowiedz Link Zgłoś
katja.katja Re: Chcę mieć dziecko 04.02.19, 10:25 Nie ma to sensu. Masz X (małe dziecko w rodzinie) to możesz się zająć Nie mamy warunków Etc. Odpowiedz Link Zgłoś
dorotal4 Re: Chcę mieć dziecko 04.02.19, 11:15 To chyba pytanie dla chłopaków, a nie mężów, ojców naszych dzieci, Mój by pewnie odpisał coś w stylu "to dobrze bo już nie oddamy" Odpowiedz Link Zgłoś