Dodaj do ulubionych

Seks po pierwszej randce

23.02.19, 20:44
Na kanwie watku obok - czy to naprawde takie dziwum? Facet z ktorym sie spotkalo 3 razy tez moze klamac na wszelki temat.
Obserwuj wątek
    • muchy_w_nosie Re: Seks po pierwszej randce 23.02.19, 21:05
      Nic mnie nie dziwi ale to nie dla mnie, no chyba że pierwsza randka następuje po kilku latach znajomości ;P
      Ogólnie nie umówię się nacwieczór z kimś nowopoznanym, bo nie i już.
      • gryzelda71 Re: Seks po pierwszej randce 25.02.19, 09:35
        Umówić się na wieczór oznacza ze trzeba się bzykac?
    • katja.katja Re: Seks po pierwszej randce 23.02.19, 21:05
      Zgadza się, dlatego najlepiej "dawać" (jeżeli już koniecznie przed ślubem trzeba) po minimum półrocznej znajomości ze spotkaniami minimum 2 razy w tygodniu i poznaniem jego znajomych, rodziny maksymalnie po dwóch miesiącach. Ileż tragedii wtedy byłoby mniej i chorób wenerycznych.
      • minniemouse Re: Seks po pierwszej randce 24.02.19, 02:22
        katja.katja napisała:
        Zgadza się, dlatego najlepiej "dawać".

dawać to mozna jałmużnę.
        z takim podejściem to powinno się urodzić w XIX wieku, najpóźniej - moja panno.

Minnie
        • baba67 Re: Seks po pierwszej randce 24.02.19, 10:07
          Przecież katja ironizuje, minnie,
          • minniemouse Re: Seks po pierwszej randce 25.02.19, 00:32
            baba67 napisała:
            > Przecież katja ironizuje, minnie,

a jak tak, to moze faktycznie trochę za bardzo mnie poniosło. Sorry, Katja.
            bo wkurza mnie jak kobiety same siebie nie szanują.

Minnie
            • katja.katja Re: Seks po pierwszej randce 25.02.19, 07:25
              Nie, ja naprawdę tak myślę,
              O wiele mniej nieszczęść by było, gdyby kobiety się szanowały i nie dawały na prawo i lewo każdemu kto na nie spojrzy i postawi kawę.
              Potem są choroby weneryczne, tzw. opinia, niechciane ciąże, aborcje i inne komplikacje. Seks powinien nastąpić jeśli już po co najmniej kilku miesiącach znajomości.
              • baba67 Re: Seks po pierwszej randce 25.02.19, 08:43
                Tez tak uważam ale to bardzo niepopularny pogląd. Zaraz tu usłyszymy coś o pewnym typie nakrycia głowy zrobionym z określonego rodzaju przędzy smile
              • dziennik-niecodziennik Re: Seks po pierwszej randce 25.02.19, 14:55
                Na choroby, aborcje itd wystarczy antykoncepcja.
                Na tzw opinie - tylko wymarcie staruszkow mentalnych stosujacych podwojne standardy.
                • heavy_metal_thunder Re: Seks po pierwszej randce 25.02.19, 15:28
                  A jeśli ktoś sam jako facet nie uprawia takiego seksu, to od razu ma podwójne standardy i jest staruszkiem mentalnym? Zresztą ja nikomu nie wystawiam żadnych opinii. Nie chcę pani z nieodpowiednią przeszłością i tyle. Ani ja bym do niej nie pasował ani ona do mnie.
                  • dziennik-niecodziennik Re: Seks po pierwszej randce 25.02.19, 15:30
                    O, Jozek. Zwiodles mnie. Juz ide naprawic swoj blad.
                    • heavy_metal_thunder Re: Seks po pierwszej randce 25.02.19, 15:58
                      A wygaszaj mnie, wygaszaj. Tyle lat się znamy z forum, napisałaś mi kiedyś parę ciepłych i krzepiących słów, ja Cię ceniłem i uważałem za dobrego człowieka. Ty jednak poszłaś w "suczowatość" w stosunku do mnie, a ja i tak jestem nieszczęśliwy i nie mogę trafić na miłość.
                      • dziennik-niecodziennik Re: Seks po pierwszej randce 25.02.19, 16:08
                        "Ty jednak poszłaś w "suczowatość" w stosunku do mnie"

Bo jestes niereformowalny, nudny i meczacy.

> a ja i tak jestem nieszczęśliwy

Na wlasne zyczenie

> i nie mogę trafić na miłość.

I nie trafisz. Bedziesz zyl samotnie i umrzesz samotnie. Chyba ze pojdziesz w koncu do psychologa.
                        Bye.
                        • heavy_metal_thunder Re: Seks po pierwszej randce 25.02.19, 16:11
                          Tak wysyłaj do psychologa. Jak już widzisz, kiedyś potrafiłem znaleźć związek, tylko totalnie nie wyszło.
                          • heavy_metal_thunder Re: Seks po pierwszej randce 25.02.19, 16:59
                            Poza tym, nie byłem kiedyś najlepszą partią i podczas gdy inni zdobywali doświadczenia damsko-męskie, ja ciężki pracowałem nad sobą żeby w ogóle się jakiejś spodobać. Nie powiem, dużo myślałem o swoim wyglądzie zamiast np. się dokształcać, ale nie wszyscy dostajemy równo od natury i ja musiałem na głowie stawać by obycie wśród ludzi i wygląd polepszyć.
                          • baltycki Re: Seks po pierwszej randce 25.02.19, 19:56
                            heavy_metal_thunder napisał:

> Jak już widzisz, kiedyś potrafiłem znaleźć związek, tylko totalnie nie wyszło.
                            Liczyla na orgazm, przeliczyla sie?
                            Dokuczyla tak, ze zachwiala wiare w siebie po dzis dzien?

• bistian Re: Seks po pierwszej randce 25.02.19, 18:04

> a ja i tak jestem nieszczęśliwy i nie mogę trafić na miłość.

Niemożliwe, podobno jesteś lepszy od Radka, a Radek jest szczęśliwy. wink
                        Ja Ci to wyjaśnię po pisowsku, jesteś z PiS, więc zrozumiesz. big_grin

To jest jakiś spisek złych sił i złych kobiet, tzw. kobiet. wink Poszukaj sobie jakąś z PiS, ale do tego musisz zmienić forum. Albo zgadaj się z gogocośtam, może Wam będzie dobrze razem? big_grin

Wczoraj mi moja upiekła ciasto, takie, jak lubię i kupiła piwko, o jedno i drugie nie prosiłem. Miło, ale gdyby miała suchary i się podzieliła, też byłbym zadowolony. Ale mi nigdy do głowy nie wpadło pytać się o poprzednich partnerów, zupełne mnie to nie interesuje, staram się za to dowiadywać i domyślać, czego potrzebuje obecnie, bo to jest dla mnie ważne. Kwestia priorytetów.
                        • heavy_metal_thunder Re: Seks po pierwszej randce 25.02.19, 19:28
                          Wiesz, Ty jesteś w innym wieku, może już po rozwodzie, więc tak jak piszesz, inne priorytety. Ja z kolei nie lubię jak kobieta jest dużo bardziej doświadczona ode mnie. Zostawiam takie samcom, które też swoje bzyknęli.
                          • bistian Re: Seks po pierwszej randce 25.02.19, 19:42

> Wiesz, Ty jesteś w innym wieku, może już po rozwodzie, więc tak jak piszesz, in
                            > ne priorytety. Ja z kolei nie lubię jak kobieta jest dużo bardziej doświadczona
                            > ode mnie. Zostawiam takie samcom, które też swoje bzyknęli.

Bo ja nie jestem zafiksowany i tym się różnimy.
                            Masz wybór, wybrałeś, więc nie miaucz. wink
                            • heavy_metal_thunder Re: Seks po pierwszej randce 25.02.19, 21:43
                              Myślę, że każdy ma jakąś, mniejszą lub większą fiksację wink
                • jowita771 Re: Seks po pierwszej randce 26.02.19, 11:53
                  dziennik-niecodziennik napisała:

> Na choroby, aborcje itd wystarczy antykoncepcja.
                  > Na tzw opinie - tylko wymarcie staruszkow mentalnych stosujacych podwojne stand
                  > ardy.

Zgadzam się. Dlatego po pierwsze stosujemy, a po drugie czekamy.
                  • majaa Re: Seks po pierwszej randce 26.02.19, 14:43
                    jowita771 napisał:

> a po drugie czekamy.
                    >

Tyle że raczej się nie doczekamy, bo zawsze będą osoby mające inne zdanie. To jakiś problem?
              • minniemouse Re: Seks po pierwszej randce 26.02.19, 00:27
                katja.katja napisała:
                Nie, ja naprawdę tak myślę, O wiele mniej nieszczęść by było, gdyby kobiety się szanowały i nie dawały na prawo i lewo każdemu kto na nie spojrzy i postawi kawę. Potem są choroby weneryczne, tzw. opinia, niechciane ciąże, aborcje i inne komplikacje. Seks powinien nastąpić jeśli już po co najmniej kilku miesiącach znajomości.

kobieta moze mieć ochotę na seks lub nie. i tyle.

serio uwazasz ze z tym samym facetem (syfilitykiem od początku znajomości lub mogacym złapać syfilisa w ciągu tych kilku miesięcy znajomości) jak się pójdzie do łózka nie od razu a po kilku miesiącach czarowania kotka za pomocą młotka to sie od niego już tego nie złapie? lolol
                nie chodziłaś do szkoły Katja? zapobieganie chorobom to przede wszystkim prezerwatywy, prezerwatywy, prezerwatywy, prezerwatywy kobiece, szczepienia!!, badania profilaktycznie, kontrolne itp itd. TO zapobiega szerzeniu sie chorobom wenerycznym.

I jeszcze jedno - kiedy pojmiesz ze kwestia "szanowania się" to nie jest kwestia łóżkowa?

Minnie
                • beneficia Re: Seks po pierwszej randce 26.02.19, 08:55
                  Minnie, katja to jest psychicznie chory mężczyźna.
                  • heavy_metal_thunder Re: Seks po pierwszej randce 26.02.19, 09:06
                    Możliwe, że to troll-konto z którego pisze grupa znajomych.
                    • beneficia Re: Seks po pierwszej randce 26.02.19, 10:03
                      Styl pisania jest spójny, sądzę, że to jedna osoba. Bardzo zaburzona.
                      Nie wiem, dlaczego jeszcze nie ma bana.
                      • heavy_metal_thunder Re: Seks po pierwszej randce 26.02.19, 10:09
                        Bo może to projekt moderacji, który ma ruch rozkręcić? Ja z kolei banów miałem sporo, ale wszystkie z powodów politycznych.
                      • sumire Re: Seks po pierwszej randce 26.02.19, 10:56
                        On nie jest zaburzony, on bardzo dobrze wie, co robi. I będzie tu siedzieć tak długo, jak długo forumki będą z nim gadać, a nawet uważać go za dowcipnego, nie zauważając, że typ drze z nich łacha.
                        • heavy_metal_thunder Re: Seks po pierwszej randce 26.02.19, 14:28
                          Zaburzony jestem ja, prawdopodobnie mam jakiś rodzaj depresji lub CHAD.
                          • triismegistos Re: Seks po pierwszej randce 27.02.19, 11:54
                            Jesteś chory na swoje ego.
                            • heavy_metal_thunder Re: Seks po pierwszej randce 27.02.19, 16:00
                              Nie jest jakoś wybujałe big_grin
                              • triismegistos Re: Seks po pierwszej randce 27.02.19, 19:34
                                Nie, wcale. Tylko do każdefgo watku o kotletach czy tam innej motoryzacji wciskasz swoje nudne pierdy o tym jakiej to kobiety byś nie chciał, jakie miałes straszne dzieciństwo i o swoich pryszczach. Womit mnie bierze od twojej forumowej pisaniny, realu od takich osób ucieka się z krzykiem.
                                • heavy_metal_thunder Re: Seks po pierwszej randce 28.02.19, 17:26
                                  Największym narcyzem to jest D. Tusk, który jakimiś preparatami sztucznie sobie włosy zagęszcza, a raczej ich skrajnie przerzedzone resztki. Polityczny narcyz, skupiony na swoim wyglądzie, władzy i piłce nożnej. Do tego wyjątkowo mściwy człowiek, który podobno kazał przetrzymywać kibiców wykrzykujących hasła skierowane przeciwko niemu.
                                  • triismegistos Re: Seks po pierwszej randce 28.02.19, 17:47
                                    I taki złodupiec rucha, a józek nie tongue_out
                                    • heavy_metal_thunder Re: Seks po pierwszej randce 28.02.19, 21:34
                                      Tusk za młodu był ładny i do tego miał wyjątkowo bujne włosy, które naprawdę robiły wrażenie, poza możliwe że jako potencjalny agent obcych służb miał możliwości finansowe niedostępne dla innych. Żaden z niego geniusz polityczny, który potrafi zmniejszać ubóstwo i kraj przenieść z trzeciego świata do pierwszego. To typ cwaniaka, a kobiety cwaniaków lubią.
      • baba67 Re: Seks po pierwszej randce 24.02.19, 10:04
        Ty sobie jaja robisz ale za mojej młodości tak było,I nie pisze o jakichś szczególnie pobożnych osobach ( w latach 80tych, bom wtedy młoda była, wiara była sprawa polityczną). Wynikało to z prymitywnego poziomu antykoncepcji, ogólną fobią w sprawie powikłań po aborcji oraz złym odbiorem tzw panien z dzieckiem.Nie znam danych nt chorób wenerycznych, ale facet szukający bzyku za friko nie miał łatwo,kobieta ogolnie mogła liczyć na więcej atencji, postawa wobec pań była bardziej dworna. To ciekawy temat, jak zmieniły sie obyczaje i co z tego wynikło.
        • mikk25 Re: Seks po pierwszej randce 24.02.19, 12:07
          Przecież w tym czasie były i pigułki antykoncepcyjne i spirale i prezerwatywy. I chęci panie też miały różne.
          Internetu nie było.
          • baba67 Re: Seks po pierwszej randce 24.02.19, 17:29
            Może porozmawiaj szczerze w jakąs starsza kobieta o tej antykoncepcji jak to w praktyce było bezproblemowo,Była jeszcze jedna okoliczność-panie które ogarniały antykoncepcję i lubiły seks rekreacyjny miały wzięcie ale nie miały brania-panowie pocztą pantoflowa przekazywali sobie namiary . Panie chetnie przyjmowały tez prezenty , choc nie w gotówce, miały niezbyt pochlebną łatkę cichodajek. Egzotyka, panie dzieju.
    • piekna_remedios4 Re: Seks po pierwszej randce 23.02.19, 21:37
      Z moim mężem spotkałam się sam na sam, na wieczór, właściwie na noc, po około roku znajomosci luźnej i kilku spotkaniach w gronie znajomych. Czyli mieliśmy „pierwszą randkę”, która była typowo spotkaniem na seks. No, ale mieliśmy po 21 lat, w tym wieku hormony buzują i dopadł nas piorun sycylijski. Zostaliśmy tak razem do tej pory 17 lat. Wener sobie nie sprzedaliśmy.
    • jola-kotka Re: Seks po pierwszej randce 23.02.19, 21:55
      Ja mialam seks na pierwszej randce z facetem ktory teraz jest moim mezem ale po bardzo dlugim pisaniu na gg praktycznie cale noce i pol dnia przez pol roku i godzinach rozmow telefonicznych my sie kochalismy zanim sie spotkalismy i to nie zart.
      • aankaa Re: Seks po pierwszej randce 23.02.19, 22:05
        jola-kotka napisała:

> Ja mialam seks na pierwszej randce z facetem ktory teraz jest moim mezem

za czasów pierwszego męża ?
        • jola-kotka Re: Seks po pierwszej randce 23.02.19, 22:07
          Z obecnym mezem. O co pytasz dokladnie?
          • aankaa Re: Seks po pierwszej randce 23.02.19, 22:10
            bardzo dlugim pisaniu na gg praktycznie cale noce i pol dnia przez pol roku i godzinach rozmow telefonicznych
            ===
            czy byłaś już rozwódką
            • jola-kotka Re: Seks po pierwszej randce 23.02.19, 22:11
              Nie bylam.
              • aankaa Re: Seks po pierwszej randce 24.02.19, 00:36
                po bardzo dlugim pisaniu na gg praktycznie cale noce i pol dnia przez pol roku i godzinach rozmow telefonicznych my sie kochalismy zanim sie spotkalismy
                ---
                byłaś już rozwódką ?
                ---
                Nie bylam

===
                brak mi słów
                • jola-kotka Re: Seks po pierwszej randce 24.02.19, 00:43
                  😀a ty jakas obronczyni moralnosci jestes? Pilnuj siebie i swoich morale.
                  • memphis90 Re: Seks po pierwszej randce 24.02.19, 09:59
                    Tu filutko, Ty! 😜
                  • annajustyna Re: Seks po pierwszej randce 24.02.19, 17:57
                    Ale byłaś już w separacji?
                    • jola-kotka Re: Seks po pierwszej randce 24.02.19, 18:16
                      Jak pisalam czy jak sie bzykalam? 😀. Nie bylam dopiero pol roku pozniej od pierwszego bzykania powiedzialam mezowi ze chcialabym zebysmy sie rozstali ale on inteligentny byl i powiedzial ze spodziewal sie tego bo domysla sie ze kogos mam. Takze taka tajemnica nie tajemnica.
                      • jowita771 Re: Seks po pierwszej randce 26.02.19, 12:06
                        Chyba, że tak. To w sumie go nie oszukałaś. Gdyby nie był inteligentny, to co innego, ale inteligentny się domyśli, więc kłamstwa nie ma. Gdyby się nie domyślił, to znaczy, że wcale nie taki inteligentny, więc cię oszukiwał. A jak on ciebie oszukiwał, to ty jego też możesz. To chyba jasne? suspicious
                        • jola-kotka Re: Seks po pierwszej randce 28.02.19, 22:02
                          Kazdy niech pilnuje swojej moralnosci. Ja go oszukiwalam nie ty wiec problemu nie masz.
    • dziennik-niecodziennik Re: Seks po pierwszej randce 23.02.19, 21:56
      ojprdl
      niby kobiety juz takie do przodu a tu ciagle takie rozkminy...
      jak ktoś ma ochotesie bzyknąć na peirwszej randce, albo i bez randki, to droga wolna. zabezpieczyc sie i wio.
      seks juz od daaaawna nie jest gwarantem niczego ani swiadectwem niczego. przestańmy z tego robic wielkie halo.
      • jola-kotka Re: Seks po pierwszej randce 23.02.19, 22:03
        Ale to chyba zalezy od danych osob czy nie jest swiadectwem bo gwarantem to nie ale swiadectwem dla wielu nadal tak.
      • euze_bia0 Re: Seks po pierwszej randce 23.02.19, 22:04
        Dokładnie. A już tym bardziej dziwią mnie w tamtym wątku teksty o tym, żebym poszła pracować do agencji (!) od kogoś, kto sam się chwalił dość bujnym życiem seksualnym

Tak, a seks z kimś ledwo znanym jest jeszcze bardziej podniecający i kręcący. Dla mnie.
        • dziennik-niecodziennik Re: Seks po pierwszej randce 23.02.19, 22:07
          no i ok. ryzykujesz, ale to twoja sprawa.
          ja zawsze wolałam na jednorazowe bzykanko znajomych mi ludzi. ryzyko mniejsze.
      • aankaa Re: Seks po pierwszej randce 23.02.19, 22:07
        dziennik-niecodziennik napisała:

>jak ktoś ma ochotesie bzyknąć na peirwszej randce, albo i bez randki, to droga
        > wolna. zabezpieczyc sie i wio.
        > seks juz od daaaawna nie jest gwarantem niczego ani swiadectwem niczego. przest
        > ańmy z tego robic wielkie halo.

>
        dawajcie na prawo i lewo
        w końcu to tylko fizjologia tongue_out
        • dziennik-niecodziennik Re: Seks po pierwszej randce 23.02.19, 22:10
          spadaj trollu.
          • taki-sobie-nick Re: Seks po pierwszej randce 23.02.19, 23:13
            ależ dlaczego trollu, przecież zachęca do przypadkowego seksu? tongue_out
            • dziennik-niecodziennik Re: Seks po pierwszej randce 24.02.19, 10:38
              Bo to troll, biorac pod uwagę calosc wypowiedzi a nie tylko te tutaj smile
          • aankaa Re: Seks po pierwszej randce 24.02.19, 00:40
            ja zawsze wolałam na jednorazowe bzykanko znajomych mi ludzi. ryzyko mniejsze
            • dziennik-niecodziennik Re: Seks po pierwszej randce 24.02.19, 10:37
              So?...
      • heavy_metal_thunder Re: Seks po pierwszej randce 25.02.19, 14:47
        I przez taką postawę jak Twoja, młode dziewczyny mają potem po 20 i więcej partnerów seksualnych na karku. Dla mnie to jedna z oznak upadku moralności.
        • dziennik-niecodziennik Re: Seks po pierwszej randce 25.02.19, 14:53
          Jak sie mlodzi - i nie tylko - panowie grzmoca ma prawo i lewo to jest git, tylko dziewczyny maja krocze oszczedzac? big_grin
          • heavy_metal_thunder Re: Seks po pierwszej randce 25.02.19, 15:02
            To już pytanie do was panie, co preferujecie i czego od facetów odczekujecie smile Jakiś syfiarz, co smrodzi i kruszy wszędzie chipsami pewnie znajdzie kobietę, kobieta która zachowuje się tak samo dla mnie jest obleśna i niekobieca. Są cechy, które inaczej są odbierane zależnie od płci.
            • dziennik-niecodziennik Re: Seks po pierwszej randce 25.02.19, 15:04
              Czyli podwojne standardy big_grin
              • heavy_metal_thunder Re: Seks po pierwszej randce 25.02.19, 15:17
                Mogłabyś mi to zarzucać, jakbym był biseksem. Tymczasem ja facetów nie oceniam. To wam faceci mają pasować, nie mi. Poza tym ja w kobiecie szukam delikatności, wrażliwości, uduchowienia, dziewczęcości, a nie drapieżnego szukania przygód seksualnych. Kobiety prowadzące bujne życie seksualne zwykle są egoistycznymi hedonistkami, skupionymi na przyjemnościach, ciuchach oraz szukaniu przystojnych i majętnych facetów. Dzisiaj, by spodobać się kobiecie, na głowie trzeba stanąć. Facet przystojny i przedsiębiorczy znajdzie złotą kobietę, która życiowej łamagi bez dobrej pracy nie weźmie. Naprawdę mało ją będzie interesować, że ten przedsiębiorczy np. hurtowo korzystał z usług prostytutek lub "zaliczał" dziewczyny, obiecując im miłość.
                • dziennik-niecodziennik Re: Seks po pierwszej randce 25.02.19, 15:22
                  Krótko mowiac - kobiety sa rozsadne i patrza na to co istotne, a facetom tak oczy pipka zarastaja, ze niewazne jaka, byle czysta byla.
                  To nie swiadczy o was zbyt dobrze big_grin
                  • heavy_metal_thunder Re: Seks po pierwszej randce 25.02.19, 15:32
                    Raczej kobiety są skoncentrowane na aspektach materialnych, stąd dla nich wiele rzeczy przełkną.
                    • sumire Re: Seks po pierwszej randce 25.02.19, 15:39
                      Józek, to ty?
                    • dziennik-niecodziennik Re: Seks po pierwszej randce 25.02.19, 15:51
                      I wlasnie dlatego jestes sam i umrzesz sam.
                      • heavy_metal_thunder Re: Seks po pierwszej randce 25.02.19, 16:03
                        Obserwuję rzeczywistość i widzę, jakich facetów kobiety wybierają. Niestety obawiam się, że nie spełniam wielu waszych wymogów, jako nieco rozmarzony idealista który fascynuje się ideałami walki o lepszy świat, o wielką Polskę. Chciałbym człowiekiem szlachetnym jak Jan Olszewski, który za darmo pomagał pokrzywdzonym przez prawo. Ja niestety jednak prawnikiem nie jestem, a prostym chłopakiem (z bloku), który ciężko pracuje, walcząc o swój byt.
                • umi Re: Seks po pierwszej randce 25.02.19, 16:40
                  Już miałam nie wchodzić na forum dzisiaj, ale az mnie korci, odezwę się tongue_out Ludzie są rózni, po co oceniac? Ktoś potrzebuje wielu partnerów i wielu miał, to sobie znajduje taka samą osobę i tyle. Ktoś nie potrzebuje wielu, to sobie znajdzie takiego, co tez wielu nie potrzebuje. Bardzo dobrze, że się teraz tego nie stygmatyzuje u obu płci, bo każdy może byc sobą. Może na dłuższą metę mniej będzie rozstań z powodu róznych oczekiwań seksualnych w związku. Kiedys facet z wielkim przebiegiem wiązał się z dziewczyną z doswiadczeniem równym okrągłe zero, bo tak przeciez wypadało i to była "dobrze prowadzaca się kobieta", a potem narzekał ze jej sie nie chce i głowa boli. A znowu jej nie pasowało, ze on chodzi a boki. Jak miał nie chodzic, jak to dla niego była norma? big_grin Nie ma co ludzi umoralniac na siłę. Każdemu jego klocki.
                  • heavy_metal_thunder Re: Seks po pierwszej randce 25.02.19, 16:50
                    No właśnie,ale mi tutaj odbierano "człowieczeństwo" jak pisałem że nie marzy mi się taka z dużym "przebiegiem". Nazywano to przedmiotowym traktowaniem kobiet.
                    • umi Re: Seks po pierwszej randce 25.02.19, 17:43
                      Ktoś pewnie może byc wyczulony na takie okreslenia, ja purystką językową nie jestem.
                      Jak dla mnie podejscie masz OK pod warunkiem, ze do siebie tez stosujesz. Są panie nie majace potrzeby częstej zmiany partnerów i one tez się z kims przeciez musza umawiac. Wiec taki facet jest dla nich grupa docelowa i szansa ze sie nie będa męczyć z samotnoscią czy w zwiazku z duzymi róznicami w tak kluczowej kwestii. Z drugiej strony dorosłych męzczyzn zmieniajacych czesto partnerki tez nie zamierzam linczowac (puki nikogo nie oszukują), bo sa panie, które tez takie zmiany lubią, wiec znow obie grupy do siebie pasują. Nikt sie nie musi męczyc, swiat jest szczesliwy itd. tongue_out
                      • heavy_metal_thunder Re: Seks po pierwszej randce 25.02.19, 19:31
                        Tu się zgodzę, trzeba się tak parować by do siebie pasować.
                    • minniemouse Re: Seks po pierwszej randce 27.02.19, 00:29
                      No właśnie,ale mi tutaj odbierano "człowieczeństwo" jak pisałem że nie marzy mi się taka z dużym "przebiegiem". Nazywano to przedmiotowym traktowaniem kobiet.

a ty zdecyduj sie - kupujesz auto czy chcesz znaleźć partnerkę?
                      niby jak masz zamiar sprawdzić ten "przebieg"? nie zauważyłam aby kobiety miały gdzieś obok jakiś "partneromierz" do sprawdzania.
                      A takich pytań sie nie zadaje. mnie osobiście jakby jakiś kretyn Józek nagle spytał z iloma przed nim spalam, to by dostał po pysku i poleciał z ubraniem za drzwi - nie jego zas*rany interes.
                      Tak ze walnij się w ten swój pusty łeb i (jeden i drugi, najlepiej) zastanow nad sobą.

Minnie
                      • heavy_metal_thunder Re: Seks po pierwszej randce 27.02.19, 16:01
                        Cóż nie muszę być dla Ciebie interesujący...
        • bistian Re: Seks po pierwszej randce 25.02.19, 14:56

> I przez taką postawę jak Twoja, młode dziewczyny mają potem po 20 i więcej part
          > nerów seksualnych na karku. Dla mnie to jedna z oznak upadku moralności.

A powiedz mi, ile partnerek seksualnych mają ich chłopaki? A może te dziewczyny tylko z koleżanką? wink
          Dla mnie tak duża liczba partnerek seksualnych u tych panów, to upadek moralności.
          • heavy_metal_thunder Re: Seks po pierwszej randce 25.02.19, 15:09
            Znasz zasadę pareto?
            • dziennik-niecodziennik Re: Seks po pierwszej randce 25.02.19, 15:19
              wszyscy znaja, ale ciekawi mnie Twoja interpretacja tejze w odniesieniu do seksu.
              • heavy_metal_thunder Re: Seks po pierwszej randce 25.02.19, 15:30
                Jest pewna niewielka grupa mężczyzn szczególnie pożądanych przez kobiety. To oni mają wiele partnerek seksualnych, podczas gdy "szaraki" mają często po jednej i np. jeszcze zahukanej, mało atrakcyjnej i wiecznie naburmuszonej, reagującej z histerią jak facet chce wydać swoje pieniądze by wyjść z kumplami na miasto na piwo.
    • aguar Re: Seks po pierwszej randce 24.02.19, 09:24
      Ja doświadczyłam różnych wariantów m.in. seks na pierwszej randce, seks na trzeciej, ale też wielka miłość bez seksu i kilkumiesięczny związek bez seksu. Ale właśnie czegoś takiego nie miałam, jak niektóre z Was piszą, czyli seksu z kimś znajomym od dawna. Raz sprawy ku temu zmierzały: przyjaźniliśmy się już prawie 10 lat, on był w separacji, ja jeszcze nie byłam mężatką...ale stchórzyłam, bałam się tego, że już nigdy nie będzie, jak wcześniej. Potem on wrócił do żony, ja wyszłam za mąż, w zbliżonym czasie urodziły nam się dzieci, przyjaźnimy się nadal.
      • katja.katja Re: Seks po pierwszej randce 25.02.19, 07:21
        Jestem wstrząśnięta jak wiele fajnych i rozsądnych nawet forumowiczek jest... ee,,yyy...
        • dziennik-niecodziennik Re: Seks po pierwszej randce 25.02.19, 14:55
          No powiedz, powiedz big_grin
          • katja.katja Re: Seks po pierwszej randce 25.02.19, 18:11
            Do rymu Kowalska lub do rymu biurwa, co kto woli.
            • dziennik-niecodziennik Re: Seks po pierwszej randce 25.02.19, 19:37
              A z czym sie rymuje ta Twoja wersja ktora bzyka sie z żonatym facetem?...
    • sumire Re: Seks po pierwszej randce 24.02.19, 09:29
      Myślę, że to jest w dużej mierze dziwum na potrzeby forum.

Inna rzecz, że większość tu piszących już raczej nie randkuje (a niektórzy nigdy tego nie robili), więc... wink
    • bella_roza Re: Seks po pierwszej randce 24.02.19, 09:48
      to nie jest dziwne. ale w XX wieku, czyli kiedy ostatnio randkowałam, facet nie pochodził 'znikąd'. przeważnie był poznany za pośrednictwem znajomych, czy znało się go ze studiów, z pracy itp - miał jakieś zahaczenie społeczne i uwiarygodnione dane typu imię czy nazwisko. a z internetu to może być naprawdę każdy, z drugiego końca kraju i z fałszywymi danymi...
      • saskia44 Re: Seks po pierwszej randce 24.02.19, 10:10
        No a czym to sie rozni?
    • ichi51e Re: Seks po pierwszej randce 24.02.19, 10:41
      Zalezy od chemii miedzy ludzmi - mozliwe to jest wszystko. Z tym ze nie zdziwilabym sie gdyby to byla pierwsza i ostatnia randka
      • dziennik-niecodziennik Re: Seks po pierwszej randce 24.02.19, 11:44
        Jak bedzie slaby seks to z pewnoscia wink
      • sumire Re: Seks po pierwszej randce 24.02.19, 11:51
        Ale to nie zależy od seksu, każda pierwsza randka może być ostatnią. I odwlekanie go w czasie też nie jest żadnym gwarantem trwałości związku.
    • zasiedziala Re: Seks po pierwszej randce 24.02.19, 10:47
      W liceum nie wypadało, w dorosłym życiu za bardzo nie kumam czym się różni seks nawet przed pierwszą randką, a taki po 50-tej. Seks to seks, ma zaspokoić odpowiednie potrzeby.
      • bazia8 Re: Seks po pierwszej randce 24.02.19, 10:55
        Też nie rozumiem tego świętego oburzenia (pomijając fakt, że Euzebia to troll), spotyka się dwoje dorosłych ludzi, czy muszą osiem razy spotkać się na kawie, by pójść do łóżka? A może porządna kobieta robi to dopiero po dwóch kolacjach przy świecach i 11 spotkaniach w teatrze?
        • sumire Re: Seks po pierwszej randce 24.02.19, 11:01
          Też nigdy tego nie rozumiałam. Przy kluczowym założeniu, że oboje tego chcą, to nie widzę, w czym tkwi problem czy niestosowność.
          • dziennik-niecodziennik Re: Seks po pierwszej randce 24.02.19, 11:45
            W tym ze "nie wypada" 😂
            • default Re: Seks po pierwszej randce 24.02.19, 18:50
              E, niekoniecznie. Ja się z moim mężem bzyknelam na którejś z kolei randce, po półtora miesiąca randkowania, choć juz na pierwszej były i okoliczności i chęci obustronne. Ale odmówiłam i nie było to z powodu "nie wypada", ale dlatego ze chciałam sobie najpierw ten "piorun" jaki nas trafił jakoś sobie jednak przemyśleć i poukładać, ocenić czy naprawdę chce i naprawdę warto - zanim definitywnie zdradze (byłam mężatką).
              • katja.katja Re: Seks po pierwszej randce 24.02.19, 20:21
                Brzydka kobieta z Ciebie.
                • dziennik-niecodziennik Re: Seks po pierwszej randce 24.02.19, 21:21
                  Tobie się podobac nie musze smile
      • taki-sobie-nick Re: Seks po pierwszej randce 24.02.19, 23:40
        zasiedziala napisała:

> W liceum nie wypadało, w dorosłym życiu za bardzo nie kumam czym się różni seks
        > nawet przed pierwszą randką, a taki po 50-tej.

Po 50. randce coś już się wie o potencjalnym partnerze.
        • zasiedziala Re: Seks po pierwszej randce 26.02.19, 09:44
          To na pewno. Pytanie czy ta wiedza z 50 spotkań jest niezbędna do uprawiania seksu.
          • taki-sobie-nick Re: Seks po pierwszej randce 26.02.19, 23:42
            zasiedziala napisała:

> To na pewno. Pytanie czy ta wiedza z 50 spotkań jest niezbędna do uprawiania se
            > ksu.

Wielu osobom owszem.
      • heavy_metal_thunder Re: Seks po pierwszej randce 25.02.19, 15:34
        Teraz niestety pewnie i w liceum wypada.
      • znowu.to.samo Re: Seks po pierwszej randce 26.02.19, 08:39
        Czego wy nie rozumiecie??? Żeby nie wyjść na łatwą!!!
    • la_mujer75 Re: Seks po pierwszej randce 24.02.19, 12:19
      Byłam na studiach, jak poznałam męża. I pewno od razu byśmy się bzyknęli, gdyby nie pewne okoliczności. Miał dziewczynę!
      To był piorun sycylijski. Musiało minąć kilka miesięcy, jak udało nam się "skonsumować" związek.
      To była nasza pierwsza oficjalna wink randka. Niedługo stuknie nam 20 lat bycia razem.
      • baba67 Re: Seks po pierwszej randce 24.02.19, 17:32
        Tak bywa, tez poznałam taką parę, już ponad 20 lat razem. Bardzo szczerze o tym mówią.
      • 21mada Re: Seks po pierwszej randce 24.02.19, 23:35
        > Niedługo stuknie nam 20 lat bycia razem.
        Czy dodawanie tej formułki jest obowiązkowego jeśli mowa o pierwszych randkach / piorunach sycylijskich?
        Czy komuś zdarzyło się uprawiac seks, który NIE skończył się ślubem?
        • dziennik-niecodziennik Re: Seks po pierwszej randce 24.02.19, 23:48
          Oczywiscie ze sie zdazylo. Powiem wrecz, ze wiecej moich seksow sie NIE skonczylo slubem niz skonczylo big_grin
        • thebeat Re: Seks po pierwszej randce 25.02.19, 18:04
          21mada napisał(a):

> > Niedługo stuknie nam 20 lat bycia razem.
          > Czy dodawanie tej formułki jest obowiązkowego jeśli mowa o pierwszych randkach
          > / piorunach sycylijskich?
          > Czy komuś zdarzyło się uprawiac seks, który NIE skończył się ślubem?

Hehe, piona. wink
      • taki-sobie-nick Re: Seks po pierwszej randce 24.02.19, 23:39

> To była nasza pierwsza oficjalna wink randka.

Ale wcześniej nieoficjalnie poznawaliście się dobrych kilka miesięcy, jego tożsamość mogły uwiarygodnić władze wydziału oraz koledzy etc.

To co innego niż spotkanie pierwszy raz kogoś, o kim nie wiadomo, kim jest i skąd się wziął.
    • leanne_paul_piper Re: Seks po pierwszej randce 24.02.19, 17:03
      Zawsze uprawiam seks na pierwszej randce. That's how I am. Tylko że praktycznie nigdy nie mam one night standów. Faceci chcą natychmiast zacząć związek ze mną. That's how it is. Happend to me again.
      • daisy Re: Seks po pierwszej randce 24.02.19, 23:42
        "That's how I am" znaczy: tak się miewam. A pewnie chciałaś powiedzieć: "that's what I am like" (taka już jestem).
        Sorka. Znowu policja językowa.
        • taki-sobie-nick Re: Seks po pierwszej randce 24.02.19, 23:49
          daisy napisała:

> "That's how I am" znaczy: tak się miewam. A pewnie chciałaś powiedzieć: "that's
          > what I am like" (taka już jestem).
          > Sorka. Znowu policja językowa.

Nie wiem jak autorka wypowiedzi, ale ja dziękuję.
        • minniemouse Re: Seks po pierwszej randce 24.02.19, 23:50
          nie. mówi się własnie "that's how I am" w znaczeniu "taka/i jestem", "tak sie zachowuje" niezależnie od sytuacji.

Minnie
          • annajustyna Re: Seks po pierwszej randce 25.02.19, 15:11
            Gdzie niby?
          • princesswhitewolf Re: Seks po pierwszej randce 25.02.19, 22:01
            Polecilabym przeanalizowac roznice w tym zdaniu znaczenia z "how" oraz " what" /"who"bo w przeciwienstwie do j.polskiego " how" w wielu kontekstach ma nieco inne znaczenie

• thebeat Re: Seks po pierwszej randce 25.02.19, 18:06
        big_grin
      • bywalec.hoteli Re: Seks po pierwszej randce 28.02.19, 12:15
        leanne_paul_piper napisała:

> Zawsze uprawiam seks na pierwszej randce. That's how I am. Tylko że praktycznie
        > nigdy nie mam one night standów. Faceci chcą natychmiast zacząć związek ze mną
        > . That's how it is. Happend to me again.

W kawiarni ? smile
    • madami Re: Seks po pierwszej randce 24.02.19, 23:52
      No i co w tym złego, jak jest ochota, fluidy itp? Że kobieta niby nie powinna? Bzdura, jak ma ochotę niech korzysta.
      • katja.katja Re: Seks po pierwszej randce 25.02.19, 09:00
        Jak jest ochota to czemu nie napić się wódki, choćbyśmy mieli później prowadzić czy opiekować się dzieckiem. Jak jest ochota to koniecznie trzeba dać jej upust.
        • gryzelda71 Re: Seks po pierwszej randce 25.02.19, 09:39
          Następnym razem jak najdzie ochota na trzepania to odpuść.
        • minniemouse Re: Seks po pierwszej randce 27.02.19, 01:08
          katja.katja napisała:
          Jak jest ochota to czemu nie napić się wódki, choćbyśmy mieli później prowadzić czy opiekować się dzieckiem. Jak jest ochota to koniecznie trzeba dać jej upust.
          >

rownie dobrze mozna dac sobie upust po przykładnie pol roku znajomosci i tez miec wpadke z niemiłymi konsekwencjami. tez mozna w rezultacie miec niechciane dziecko z ojcem znikniętym w sinej dali.
          Nie rozumiesz, widzę, ze seks na pierwszej randce to jeszcze nie żadne 'zło'.
          Złem jest jak sie do tego biora osobniki bezmyślne, bez zabeczpieczenia, nie zmarszczywszy czółka mysla o przyszlosci.
          A to, zauważ, moze stac sie w każdej chwili, nie tylko na pierwszej randce ale i po ślubie.
          mozna np natrzaskac piecioro dzieci w rodzinie alkoholikow, przemocowcow i pedofilow kazirodcow.
          tam to dopiero jest upust...

Minnie
    • mrs.solis Re: Seks po pierwszej randce 25.02.19, 03:07
      Zrobilam to na pierwszej randce po dwoch latach calkowitego celibatu. Nie obchodzilo mnie wtedy co ten gosc o mnie pomysli.
      • minniemouse Re: Seks po pierwszej randce 25.02.19, 03:20
        Mrs Solis - 👍👍👍👍
        bo nikogo nie powinno - twoj wybor! twoja decyzja! a o tym celibacie nawet nie musialas nadmieniac. g..o to kogo obchodzi co ty robisz kiedy i z kim.

Minnie
        • katja.katja Re: Seks po pierwszej randce 25.02.19, 07:17
          Nie do końca jej wybór, tzn. wybór jest jej, ale nie pozostaje bez konsekwencji społecznych dla innych kobiet. Łatwość kobiet zawsze się na nich mści.
          • sumire Re: Seks po pierwszej randce 25.02.19, 08:47
            Nudny jesteś.
            • katja.katja Re: Seks po pierwszej randce 25.02.19, 08:59
              Jestem kobietą, proszę zwracać się do mnie jak do kobiety.
              • dziennik-niecodziennik Re: Seks po pierwszej randce 25.02.19, 14:56
                Nie jestes.
          • minniemouse Re: Seks po pierwszej randce 25.02.19, 23:01
            katja.katja napisała:
            Nie do końca jej wybór, tzn. wybór jest jej, ale nie pozostaje bez konsekwencji społecznych dla innych kobiet. Łatwość kobiet zawsze się na nich mści.

prosta sprawa - zajmij się wyłącznie sobą i nie zaglądaj nikomu do łózka.
            i poczujesz się lepiej, i rozliczania "kto z kim kiedy gdzie ile razy" nie będzie smile

Minnie
            • princesswhitewolf Re: Seks po pierwszej randce 26.02.19, 10:23
              Minnie, przypominam ze to watek na forum a nie konkretna osoba. Kazdy moze napisac swoje zdanie. Gazeta tu pisze hipotetycznie o osobie i co on uwaza. Nie zakazuj mu sie wpowiadac i nie ustawiaj pod linijke. Ludzie maja prawo do innych pogladow niz ty i moga je wyrazac.
              Jesli ktos uwaza ze chce tylko jednego rodzaju wypowiedzi to niech nie zaklada watkow. Ale chodzenie po watku i ustawianie ludzi jest smieszne
              • minniemouse Re: Seks po pierwszej randce 27.02.19, 00:47
                princesswhitewolf napisała:
                > Jesli ktos uwaza ze chce tylko jednego rodzaju wypowiedzi to niech nie zaklada
                watkow. Ale chodzenie po watku i ustawianie ludzi jest smieszne

nikomu bron boże nic nie zakazuje i nie ustawiam.
                tak jak ty, i każdy, wypowiadam swoje zdanie.
                pisze co myślę. a myślę inaczej.

minnie
          • mrs.solis Re: Seks po pierwszej randce 25.02.19, 23:16
            No wlasnie nie bylam latwa i ni stad ni z owad zrobilo sie ponad dwa lata celibatu w najlepszym okresie zycia , kiedy czlowiek jest mlody i hormony buzuja jak w piecu. Ja w tym czasie nawet z nikim sie nie pocalowalam, wiec wybacz, ale czasem trzeba dac swojemu cialu to czego sie domaga.
            • heavy_metal_thunder Re: Seks po pierwszej randce 25.02.19, 23:37
              Z kolei moje po 30tce już chyba tak przestaje się domagać seksu jak kiedyś, motywacja do szukania baby mniejsza i pewnie na stare lata skończę jako samotny i zapomniany. Jedyne co trochę motywuje do szukania to wstyd z powodu starokawalerstwa.
            • princesswhitewolf Re: Seks po pierwszej randce 26.02.19, 10:24
              >ale czasem trzeba dac swojemu cialu to czego sie domaga.

I masz prawo do wlasnych wyborow ale nie pisalabym w kontekscie " trzeba". To indywidualny wybor.
              • sumire Re: Seks po pierwszej randce 26.02.19, 11:07
                Nikt chyba w tym wątku nie twierdzi, że jest inaczej?...
    • princesswhitewolf Re: Seks po pierwszej randce 25.02.19, 09:06
      Mamy 21 wiek wiec nie dziwum, ale jak ktos tu powiedzial nie pokazuje sie krocza na dzien dobry.
      • sumire Re: Seks po pierwszej randce 25.02.19, 09:09
        A kiedy można?
        • katja.katja Re: Seks po pierwszej randce 25.02.19, 09:21
          Po kilku miesiącach znajomości.
          Wiem skąd to pytanie akurat z Twojej strony wink
          • sumire Re: Seks po pierwszej randce 25.02.19, 09:24
            Zjeżdżaj, bucu.
        • boogiecat Re: Seks po pierwszej randce 25.02.19, 11:34
          Krocze sie pokazuje najwyzej po wypelnieniu przez pana formularza informacyjnego z numerami tablic rejestracyjnych i takie tam😉
        • princesswhitewolf Re: Seks po pierwszej randce 25.02.19, 21:48
          Sumire, zakladam ze mowa o facecie, ktorego dopiero poznalas. Serio po 2-3 godz znajomosci od zobaczenia faceta pokazujesz krocze?

I nie mowie o koledze z pracy z ktorym gadasz pol roku i na pierwszej randce seks. Nie mowie l znajomym znajomej ktorego juz znasz lepiej. Nie mowie o facecie z ktorym gadasz online 3 miesiace a potem sie spotykasz.
          Mowie o pierwszej randce. Czyli poznalam faceta , zjadlam z nim kolacje i siup do wyrka po 2- 3 godzinach od zobaczenia go.

Oooo nie. To nie ja.zdecydowanie
          • dziennik-niecodziennik Re: Seks po pierwszej randce 25.02.19, 22:11
            Jak jest chemia, ona jest dorosła i bez zobowiazan, on jest dorosly i bez zobowiazan - to czemu nie???
            • princesswhitewolf Re: Seks po pierwszej randce 26.02.19, 10:18
              >Jak jest chemia, ona jest dorosła i bez zobowiazan, on jest dorosly i bez zobowiazan - to czemu nie???

Do kryminalu sie tez nie idzie za romans z zonatym. To nie sa kwestie jedynie sluszne uniwersalnie. To wszystko jest kwestia indywidualnego poczucia co wlasciwe a co nie. Na pierwszej randce poszlam do lozka ale z kims kogo znalam wiele miesiecy jako kolege. Nie chodze z kims kogo poznalam 2 godz temu tylko dlatego ze ladnie mi pachnie i ma ladne ramiona. Dla mnie do chemii trzeba trochr czasu. Ale to ja i moja persepktywa a kazdy ma inna
          • minniemouse Re: Seks po pierwszej randce 26.02.19, 08:42
            > Sumire, zakladam ze mowa o facecie, ktorego dopiero poznalas. Serio po 2-3 godz
            > znajomosci od zobaczenia faceta pokazujesz krocze?

a czy ona pyta o twoja opinie, lub, co śmieszne, pozwolenie?

Minnie
            • princesswhitewolf Re: Seks po pierwszej randce 26.02.19, 10:13
              >a czy ona pyta o twoja opinie
              Tak, jak i twoja i dlatego zalozyla watek

>Lub, co śmieszne, pozwolenie?

A widzisz gdzies zakaz? Napisalam co ja na swoim podworku sadze w odpowiedzi. Nie zgadzasz sie to twoja sprawa i twoje zycie. To chyba oczywiste dla kazdego watku na forum. Trzeba byc conajmniej cudakiem by co niebywale smiessne poruszac kwestie pytania o pozwolenie w kontekscie anonimowych nickow na forum. Wyluzuj.
              • minniemouse Re: Seks po pierwszej randce 27.02.19, 01:45
                A widzisz gdzies zakaz? Napisalam co ja na swoim podworku sadze w odpowiedzi.
                Nie zgadzasz sie to twoja sprawa i twoje zycie. To chyba oczywiste dla kazdego watku na forum. Trzeba byc conajmniej cudakiem by co niebywale smiessne poruszac kwestie pytania o pozwolenie w kontekscie anonimowych nickow na forum. Wyluzuj.

Droga Princess, ja tylko przyłożyłam lusterko vide tego co napisałaś.
                Podobnie jak ty nie mam zakazu wypowiadać sie smile
                I tak a propos kwestii: "czy na pierwszej randce pokazujesz krocze" zapytałam ciebie w innej formie "a co cie to obchodzi?" - co jest jedynie opinia na temat w formie pytania. nie zrozumiałaś (znowu), trudno.
                Nie rozumiem wiec zupełnie dlaczego się obruszasz. chyba zdajesz sobie sprawę z tego ze ty tez, pisząc na forum, narażasz się na komentarz?
                A wyluzowana jestem, dziękuję smile

Minnie
          • sumire Re: Seks po pierwszej randce 26.02.19, 09:41
            Takie rzeczy się zdarzają. Jeśli to jest podyktowane obustronną chęcią i oboje są świadomi tego, co robią, to nie widzę żadnego problemu.
            • princesswhitewolf Re: Seks po pierwszej randce 26.02.19, 10:14
              No to chyba oczywiste co napisalam w 1 wszym zdaniu. Ale to nie znaczy ze ja to praktykuje.
              • sumire Re: Seks po pierwszej randce 26.02.19, 10:18
                Ale nie musisz smile
                • princesswhitewolf Re: Seks po pierwszej randce 26.02.19, 10:24
                  Oczywiscie
              • minniemouse Re: Seks po pierwszej randce 28.02.19, 02:07
                No to chyba oczywiste co napisalam w 1 wszym zdaniu. Ale to nie znaczy ze ja to praktykuje.

jestem co najmniej zdumiona - a ty myślałaś ze ci którzy dobrowolnie uprawiają seks na pierwszej randce siłą rzeczy tymże do tego także ciebie zmuszają? ależ nie! ..... 😄😄😄

Minnie
          • minniemouse Re: Seks po pierwszej randce 28.02.19, 02:10
            > Mowie o pierwszej randce. Czyli poznalam faceta , zjadlam z nim kolacje i siup
            > do wyrka po 2- 3 godzinach od zobaczenia go.

> Oooo nie. To nie ja.zdecydowanie

klap klap klap.
            i co w związku a tym?

(ziew)

Minnie
      • triismegistos Re: Seks po pierwszej randce 27.02.19, 08:25
        Cudne. Wyobraziłam to sobie. Pierwsza randka, rozmowa przy stoliku, kobieta pilnuje czasu uważnie. Mijają dwie godziny, pani podnosi spódniczkę i okazuje krocze 😂
      • triismegistos Re: Seks po pierwszej randce 27.02.19, 08:25
        Cudne. Wyobraziłam to sobie. Pierwsza randka, rozmowa przy stoliku, kobieta pilnuje czasu uważnie. Mijają dwie godziny, pani podnosi spódniczkę i okazuje krocze 😂
    • edelstein Re: Seks po pierwszej randce 25.02.19, 09:10
      Jessu ja juz nie pamietam czy to byla dtuga czy trzecia randka.Tak pozno tylko dlatego,ze jakos okolicznosci nie sprzyjaly😂jestesmy razem .
      W sumie kiedys chodzilam z facetem b.dlugo po czym okazalo sir,ze jestesmy lozkowo niekompatybilni i cala milosc szlag trafil.Drugi taz kota w worku nie chcialam😂
      • katja.katja [...] 25.02.19, 09:22
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • majaa Re: Seks po pierwszej randce 25.02.19, 12:27
      W dzisiejszych czasach to nie dziwum, obyczaje znacznie się poluźniły. Co nie znaczy, że wszystkim musi się to podobać.
      • madzioreck Re: Seks po pierwszej randce 25.02.19, 15:30
        majaa napisała:

Co nie z
        > naczy, że wszystkim musi się to podobać.

Nie musi, ale też nikt im się seksić nie nakazuje, ani na pierwszej randce, ani w ogóle suspicious
        • heavy_metal_thunder Re: Seks po pierwszej randce 25.02.19, 15:33
          Gorzej, gdy większość kobiet jest "po przejściach" i facet ma problemy ze znalezieniem pasującej mu, niemającej na karku 10 lub więcej partnerów seksualnych.
          • gryzelda71 Re: Seks po pierwszej randce 25.02.19, 15:52
            To facet będzie do końca singlem.
            • heavy_metal_thunder Re: Seks po pierwszej randce 25.02.19, 16:05
              Tak, dążmy poprzez życzenie innym źle do tego żeby na świecie było jeszcze więcej ludzi samotnych, nieszczęśliwych ludzi o złamanych sercach.
              • fawiarina Re: Seks po pierwszej randce 25.02.19, 20:00
                Chyba jednak aż tak wielu zafiksowanych na punkcie doświadczeń seksualnych kobiet to nie ma, żebyśmy musieli się tym przejmować...
                • heavy_metal_thunder Re: Seks po pierwszej randce 27.02.19, 17:34
                  Ja wolę jednak czekać na spotkanie swojego prawie ideału.
              • triismegistos Re: Seks po pierwszej randce 27.02.19, 08:09
                Józek, ty to jesteś nieszczęśliwy na własne życzenie, nie forumek. I dobrze, obrońca pedofila zasługuje na wszystko co najgorsze.
                • heavy_metal_thunder Re: Seks po pierwszej randce 27.02.19, 11:54
                  Bzdura, nie odnosiłem się w ogóle do sprawy pedofila, atakowałem KODziarza i to tyle. A nieszczęśliwy jestem, bo nie mam takiego wyglądu by laski rwać na sam wygląd.
                  • triismegistos Re: Seks po pierwszej randce 27.02.19, 12:57
                    Broniłeś zboczucha w sutannie i próbowałeś oczerniac ludzi, którzy przewrócili jego pomnik. Dno józek.
                    • heavy_metal_thunder Re: Seks po pierwszej randce 27.02.19, 17:33
                      KOD nigdy nie robi nic bezinteresownie, o h działania zawsze mają drugie dno... polityczne. Jakby chodziło o Pieronka lub Życińskiego to by nabrali wody w usta, podobnie jak to zrobili w przypadku Smogorzewskiego i ponownego przyjęcia do PO R. Węgrzyna. Jakimiś "Farmazonami", agresywnymi starymi babami i oszustem Kijowskim gardzę. Pluję na zbiórki dla tego krętacza, które robi siostra Pawłowicz. Hołdys po podstawce, który prowadził po pijaku to dla mnie żaden autorytet.
                      • triismegistos Re: Seks po pierwszej randce 27.02.19, 19:57
                        Co ty pier... dolisz?
                        • heavy_metal_thunder Re: Seks po pierwszej randce 27.02.19, 22:13
                          To, że pomnik przewrócono bo Jankowski kojarzony był z prawicą. Gdyby był kapelanem PO jak jakiś Lemański, do tego by nie doszło.
                          • triismegistos Re: Seks po pierwszej randce 27.02.19, 23:32
                            Tyś całkiem oxujał? Mówimy o pedofilu. Nie wiem jak trzeba mieć zrytą banię, żeby jakimś politycznym pier.doleniem usprawiedliwiac takie coś? Jak złym człowiekem trzeba być, żeby usprawiedliwać takie coś?
                            • bistian Re: Seks po pierwszej randce 27.02.19, 23:43
                              triismegistos napisała:

> Nie wiem jak trzeba mieć zrytą banię, że
                              > by jakimś politycznym pier.doleniem usprawiedliwiac takie coś?

Polecę klasykiem wink
                              Józek nigdy nie robi nic bezinteresownie, jego działania zawsze mają drugie dno... polityczne.
                  • bistian Re: Seks po pierwszej randce 27.02.19, 13:37

> A nieszczęśliwy jestem, bo nie mam takiego wyglądu by laski rwać na sam
                    > wygląd.

Masz jedną fajną cechę, nie umiesz ukryć swoich odpałów, a wręcz jesteś z nich dumny. big_grin
                    Chroni to te nieszczęsne, które chciałyby jakiegoś związku, od razu rezygnują.
          • madzioreck Re: Seks po pierwszej randce 25.02.19, 17:42

> Gorzej, gdy większość kobiet jest "po przejściach" i facet ma problemy ze znale
            > zieniem pasującej mu, niemającej na karku 10 lub więcej partnerów seksualnych.

To jest tak jakby problem tego faceta, proszę Ciebie.
        • majaa Re: Seks po pierwszej randce 25.02.19, 17:33
          Nikt nikomu niczego nie nakazuje, ale swoją opinię chyba wolno wypowiedzieć, czyż nie?
          • madzioreck Re: Seks po pierwszej randce 25.02.19, 21:36
            No przecież nie mówię, że nie wolno. Tylko zastanawiam się, co tu jest do podobania się czy nie w sprawach cudzego łóżka...
            • heavy_metal_thunder Re: Seks po pierwszej randce 25.02.19, 21:38
              A jeśli to jest ocena potencjalnego partnera/partnerki?
              • madzioreck Re: Seks po pierwszej randce 25.02.19, 21:43
                No jest nadal jego problem. Aha, facet, który by mnie wypytywał o takie sprawy, szybko przestałby być potencjalnym.
                • heavy_metal_thunder Re: Seks po pierwszej randce 25.02.19, 22:22
                  No cóż, facet ma prawo nie chcieć kota w worku, więc Twoja reakcja byłaby dla niego zbawienna.
                  • madzioreck Re: Seks po pierwszej randce 25.02.19, 22:30
                    Owszem, obustronnie zbawienna. Nie interesowali mnie nigdy faceci traktujący drugiego człowieka jak towar.
                    • heavy_metal_thunder Re: Seks po pierwszej randce 25.02.19, 23:26
                      To jest traktowanie jak towar? Dla mnie podejście do seksu świadczy o wyznawanych wartościach, a jako konserwatysta szukam raczej romantyczki.
                      • madzioreck Re: Seks po pierwszej randce 25.02.19, 23:40
                        Sęk w tym, Józeczku, że nawet romantyczkę możesz wystraszyć i/lub zniechęcić do siebie takim podejściem.
                        • heavy_metal_thunder Re: Seks po pierwszej randce 26.02.19, 00:51
                          To najwyżej będę sam. Nie jestem "kompromisowcem" jak sprzedawczyki które nas sprzedały przy okrągłym stole. Widzę, że mnie pamiętasz smile
                          • gryzelda71 Re: Seks po pierwszej randce 26.02.19, 07:51
                            Czemu piszesz będę? Ty jesteś sam.
                            • heavy_metal_thunder Re: Seks po pierwszej randce 26.02.19, 08:46
                              Bo dalej będę. nie uważam, że mam na siłę się dostosowywać i zacząć akceptować zachowania, które wzbudzają we mnie odrazę nie nawet obrzydzenie. Poczułbym się jak Boni, który poszedł na współpracę z SB, a teraz na Polskę donosi. Mam swoje zasady i jestem nim wierny. Z jednej strony atakują oszołomy pro-life, z drugiej świry co chcą aborcji na życzenie do końca ciąży. Ja jestem od zawsze za aktualnym kompromisem. Bo to jest dobry kompromis. Akceptacja, że kobieta zaliczyła 20 facetów to dla mnie w żadnym przypadku nic dobrego. Zresztą ja też dla takiej nie byłabym zapewne ciekawy, bo takie lubią pewnych siebie babiarza. Nawet zdradę przebaczą mu potem, jeśli taki grzechu warty.
                              • gryzelda71 Re: Seks po pierwszej randce 26.02.19, 09:33
                                Zyj po swojemu i nie marudź.
                              • bistian Re: Seks po pierwszej randce 26.02.19, 09:35

>...który poszedł na współpracę z SB...

Spadaj na forum pisowskie, tam będziesz miał powodzenie, może znajdziesz kobietę, z którą będziecie mieli wspólne poglądy, a jak się poszczęści, będziecie mieli te same leki big_grin
                                • heavy_metal_thunder Re: Seks po pierwszej randce 26.02.19, 09:51
                                  Na prawicy jest dużo młodych i ładnych dziewczyn. Problem w tym, że za samą prawicowość z nikim się one nie umówią. Selekcja naturalna jest taka sama, jak wszędzie. Podobnie jak np. w subkulturach. Więc to słodkie kłamstwo z tym, że wspólne zainteresowania czy poglądy łączą. Może koleżeńsko tak, bo z prawicowymi dziewczynami mogę razem śmiać się z dowcipów o Tusku i Kijowskim, ale jakoś na randkami to się nie kończy.
                                  • bistian Re: Seks po pierwszej randce 26.02.19, 10:47

> Na prawicy jest dużo młodych i ładnych dziewczyn. Problem w tym, że za samą pra
                                    > wicowość z nikim się one nie umówią. Selekcja naturalna jest taka sama, jak wsz
                                    > ędzie.

To zrób coś w końcu ze swoją depresją. Idziesz do psychiatry, dostajesz leki i po miesiącu jest lepiej. Znajdziesz kobietę, będziecie sobie dyskutować o tym, jak Was ten zły Tusk skrzywdził, ale z dystansem, bo przecież są ciekawsze rzeczy w życiu, niż stałe biadolenie, i o to przecież chodzi! big_grin
                                    • heavy_metal_thunder Re: Seks po pierwszej randce 26.02.19, 10:54
                                      Obawiam się, że ja się po prostu kobietom nie podobam i jeśli nie nadrobię własną firmą lub super pracą to nie mam nic praktycznego do zaoferowania.
                          • madzioreck Re: Seks po pierwszej randce 26.02.19, 17:46

>Widzę, że mnie pamiętasz smile

No pamiętam, pamiętam, tym bardziej, że dawno temu trochę pogadaliśmy na pw. Uważam, że zupełnie bez sensu marudzisz na swój wygląd, upatrujesz źródła niepowodzeń w złym miejscu, po prostu. Naprawdę większość ludzi to nie miss i adonisy, większość też nie zarabia kokosów i dla znacznej większości z nich nie są to przeszkody do stworzenia związku. Nie ja jedna Ci napisałam, w czym problem i dlaczego możesz wystraszyć nawet dziewczynę, która by Ci odpowiadała pod tym... hm, newralgicznym względem.
                            • heavy_metal_thunder Re: Seks po pierwszej randce 26.02.19, 17:55
                              Wiesz u mnie najgorsza sprawa to niestety przespane lata i stracone doświadczenia. Wtedy jednak nie czułem się gotowy na bycie z kobietą, mieszkałem z rodzicami, z pracą było różnie, a wygląd by przyszedł gdybym przy okazji był adeptem IT z suvem w leasingu. Teraz jest lepiej, ale ja naprawdę kiedyś mogłem o kobiecie tylko pomarzyć, a straconego braku doświadczeń nie nadrobię.
                              • heavy_metal_thunder Re: Seks po pierwszej randce 26.02.19, 17:58
                                Miałem wtedy pstro w głowie, do tego uznałem w pewnym momencie że nie ma sensu się rozwijać skoro kobieta i co najwyżej poleci na kasę i to nie będzie nie fair, że dopiero wtedy dostanę to co inni dostają za sam ładny wygląd. Durne to było jak nie wiem co, a miałem już wtedy z 25, jak nie więcej lat.
                                • heavy_metal_thunder Re: Seks po pierwszej randce 26.02.19, 18:06
                                  Ale dzięki za pełne ciepła słowa.
                                • umi Re: Seks po pierwszej randce 26.02.19, 19:20
                                  Taaa... A niejeden zdązył się w tym czasie ożenić, rozwieźć i tak jak Ty szuka, tylko z alimentami i majac mniej czasu, bo musi go tez poswiecic dzieciom wink Ciekawe kto jest w lepszej sytacji suspicious
                                  • heavy_metal_thunder Re: Seks po pierwszej randce 26.02.19, 19:25
                                    Ale ma dzieci, które kocha i które zajmą się nim na starość.
                                    • umi Re: Seks po pierwszej randce 26.02.19, 19:31
                                      Albo się nie zajmą, będą tylko wołały pieniądze i powiedzą, że się go wstydzą, bo jest gruby wink Moga tez wyjechac do innego kraju i najwyzej zapłącic za opeikę, o ile je będzie w ogóle stac. Czemu jestes czarnowidzem? Potencjalnie masz duzo większe szanse niż Twoi koledzy dzieciaci rozwodnicy, taka prawda.
                                      • heavy_metal_thunder Re: Seks po pierwszej randce 26.02.19, 21:21
                                        Lepszy rozwodnik z dziećmi, niż stary kawaler taki jak ja.
                                  • dziennik-niecodziennik Re: Seks po pierwszej randce 27.02.19, 10:37
                                    jesli piszesz z Józkiem to powiem Ci - KAŻDY jest w lepszej sytuacji niż on. Bo Józek nawet nie spróbuje zawalczyc. on sam sobie tworzy w głowie ograniczenia, jak mu przejdzie jedno to sobie wybuduje drugie - nawet nie po to żeby usprawiedliwiac porażki, ale żeby rozgrzeszac to że w ogole nie próbuje.
                                    • heavy_metal_thunder Re: Seks po pierwszej randce 27.02.19, 11:55
                                      A jak mam taki wygląd, że nie jestem nim w stanie zdobyć żadnej kobiety?
                                      • madzioreck Re: Seks po pierwszej randce 27.02.19, 12:10
                                        Nie masz. Nosz qwa, Józek!!!
                                        • heavy_metal_thunder Re: Seks po pierwszej randce 27.02.19, 16:03
                                          A Ty mnie widziałaś?
                                          • madzioreck Re: Seks po pierwszej randce 27.02.19, 19:43
                                            Jakbym nie widziała, to chyba bym się nie wypowiadała, prawda? suspicious
                                            • heavy_metal_thunder Re: Seks po pierwszej randce 27.02.19, 22:15
                                              Czasem niektórzy piszą aby pisać, zakładając że wiedzą lepiej nawet jak kogoś nie widzieli :p
                                              • madzioreck Re: Seks po pierwszej randce 27.02.19, 22:32
                                                No więc ja widziałam i na tej podstawie się wypowiadam, bo podesłałeś foto całkiem fajnego faceta, a marudziłeś zupełnie tak samo jak teraz i zawsze wink
                                                • heavy_metal_thunder Re: Seks po pierwszej randce 28.02.19, 06:14
                                                  No to dzięki, jak sądzisz, ale w tamtych czasach trądzik był na pewno jeszcze niemały smile
                                      • umi Re: Seks po pierwszej randce 27.02.19, 12:40
                                        Nie ma takiego wyglądu, który by w 100% dyskwalifikował ze zwiazku. Jesli nie masz nierealnych oczekiwan i niepełnosprawnosci w stopniu cięzkim, wszystko przed Tobą smile
                                        • baba67 Re: Seks po pierwszej randce 01.03.19, 10:23
                                          Nierealne oczekiwania to chyba najgorsza plaga tzw wiecznych singli. I dziwna rzecz -rozmawiasz takim to się wydaje że wszystko z gostkiem ok, właściwie posądzasz znajome szukające o kataraktę połaczona z astygmatyzmem. Diabeł , jak to diabeł, tkwi w szczegółach.Stąd dowcip o kiblach.
                                          • heavy_metal_thunder Re: Seks po pierwszej randce 01.03.19, 10:33
                                            Pytanie, czy wieczne obniżanie wymagań i zagryzanie zębów prowadzi do szczęścia.
                                    • umi Re: Seks po pierwszej randce 27.02.19, 12:33
                                      No więc niech sobie juz nie tworzy i zawalczy wink Jeśli ktos sam sobei nie uswiadamia, to inn mu mog uswiadomic. Pierwszym krokiem wyjscia poza własne złudzenia moze byc konfrontacja z rzeczywistością. Rzeczywistość jest taka, ze wątek obok inny urzytkownik ma DZIECKO i z tego powodu uważa że NIE MA SZANSY na stały związek z panią, któa mu sie podoba. Panowie podobno są bardziej logicnzy od nas. Zatem jest nadzieja, że przykłąd trafi smile
                                      • umi Re: Seks po pierwszej randce 27.02.19, 12:40
                                        * przepraszam policję językową za błędy tongue_out
                                      • dziennik-niecodziennik Re: Seks po pierwszej randce 27.02.19, 13:19
                                        Umi, serio, myslisz ze to pierwszy raz?...
                                        Jozek jest na forum od lat. Od lat ma tluczone co i jak. I NIC sie nie zmienia.
                                        I sie nie zmieni.
                                        • heavy_metal_thunder Re: Seks po pierwszej randce 27.02.19, 17:38
                                          Bo z wiekiem coraz ciężej się przełamać, dodatkowo mi się nie marzy związek z rozsądku, a gorąca, namiętna i pełna pożądania relacja, jak u młodych na wakacjach. Chcę kobiety, dla której po prostu będę atrakcyjny fizycznie,a nie takiej która doceni mnie za to że się "staram", ale tak poza tym to mój wygląd dla niej pozostawia sporo do życzenia.
            • majaa Re: Seks po pierwszej randce 26.02.19, 09:59
              madzioreck napisała:

> No przecież nie mówię, że nie wolno. Tylko zastanawiam się, co tu jest do podob
              > ania się czy nie w sprawach cudzego łóżka...

To samo, co w każdej innej sprawie... jeden coś robi, a drugiemu to się podoba lub nie, takie życie.
    • verydry Re: Seks po pierwszej randce 25.02.19, 20:27
      "Nie chcę być kontrowersyjna"wink
      Ale moje 40letnie życie pozwala mi na wysunięcie pewnych wniosków.
      Otóż... uważam, że seks (zarówno pierwszy raz, jak i kolejne w tym na pierwszej, ósmej i ochnastej randce) mają takie samo znaczenie dla obu płci.
      I zdarzyło mi się uprawiać seks z facetem (nie koniecznie na pierwszej randce, choć takie incydenty też mam w swoim życiorysie) i potem uciekać w popłochu przed rzewnymi wyrzutami "jak to? przecież seks uprawiałaś ze mną?!"
      Zdarzało mi się też, że facet unikał seksu przez kilka randek, bo "mnie szanował".
      Zdarzyło się, że uprawiałam seks na drugiej randce, po roku znajomości i usłyszałam, że jestem za łatwa, bo seks uprawia się na trzeciej.
      Zdarzyło się, że uprawiałam seks na pierwszej randce i oboje wiedzieliśmy, że nic z tego nie będzie, ale seks uprawialiśmy jeszcze kilka razy przez jakiś czas, bo byliśmy wolni i się lubiliśmy.

I teraz sedno - ledwo pamiętam pierwszy seks, nie jestem w stanie określić wyglądu penisa żadnego poza tym należącego do mojego obecnego męża i uważam że do seksu jako takiego wszyscy przywiązują zbyt wielką wagę.
      Seks to seks. Po prostu.
      • 21mada Re: Seks po pierwszej randce 26.02.19, 08:44
        Pięknie to opisałaś! 😊 Już abstrahując od seksu, ludzie często zachowują się tak jak myślą że POWINNI się zachowywać, bo otoczenie tego od nich wymaga, bo inni koledzy tak robią, bo co ludzie powiedzą. Sa zewnatrzsterowni i kierują się opiniami innych, pragną pasować do ustalonych ramek. Stad te przedziwne zasady o "szanowaniu się" i seksie na trzeciej randce.
        • heavy_metal_thunder Re: Seks po pierwszej randce 26.02.19, 08:48
          A ja z kolei nie porównywałbym seksu z piciem piwa, czy myciem zębów. To szczególny akt i powinniśmy to zrobić z osobą, która wzbudza w nas szacunek
          Mierzi mnie podejście kobiet, że bez związku to można się nawet z przystojnym tłumokiem bzyknąć lub dilerem narkotyków, bo to tylko seks.
          • minniemouse Re: Seks po pierwszej randce 26.02.19, 09:14
            - zapłakał incel...
            • heavy_metal_thunder Re: Seks po pierwszej randce 26.02.19, 09:22
              Najpierw dowiedz się,co to znaczy. To ostatnio modne słowo klucz na tym forum.
            • gryzelda71 Re: Seks po pierwszej randce 26.02.19, 09:40
              Ojej bzykać się z osoba która wzbudza w nas szacunek.
              • heavy_metal_thunder Re: Seks po pierwszej randce 26.02.19, 09:46
                To się bzykaj z narkomanem lub złodziejem.
                • gryzelda71 Re: Seks po pierwszej randce 26.02.19, 10:19
                  A ty szukaj dziewicy co wzbudzi twój szacunek. Nie pożądanie, nie musi ci się podobać, aby wzbudziła szacunek.
                  co ty z tymi narkomanami?
                  • heavy_metal_thunder Re: Seks po pierwszej randce 26.02.19, 10:39
                    Pożądanie jest istotne, tak naprawdę najważniejsze, ale jakbym je poczuł do tępej dziewuchy z wiejskiej dyskoteki, z cycem na wierzchu, to bym wolał z siebie to wypierać i się do tego nie przyznawać.
                    • gryzelda71 Re: Seks po pierwszej randce 26.02.19, 10:59
                      A jak do dziewicy w golfie?
                      • heavy_metal_thunder Re: Seks po pierwszej randce 26.02.19, 11:07
                        Zależy kim by była, jak pustakiem i tępakiem, to też bym chciał swoje uczucia zdusić. Tak samo nie ma szans, by się umówił z palącą, choćby bardzo mi się podobała i była cudownym człowiekiem.
                        • gryzelda71 Re: Seks po pierwszej randce 26.02.19, 11:40
                          Słowem jeszcze się taka nie urodziła,coby i pożądanie i szacunek w tobie wzbudziła. Czas więc pogodzić się,ze dożywotnio będziesz singlem.
                          • heavy_metal_thunder Re: Seks po pierwszej randce 26.02.19, 12:23
                            Dlaczego nie? Może i takie są, ale nie jestem jedynym kandydatem i mają w kim przebierać? Dodatkowo, jeśli już jakaś kobieta budzi zainteresowanie jakiegoś mężczyzny, to zwykle nie jest on jedynym któremu ona się podoba. Tak już ten świat jest zbudowany.
                            • gryzelda71 Re: Seks po pierwszej randce 26.02.19, 12:34
                              Nudzisz, nudzisz i jeszcze raz nudzisz.
                              • heavy_metal_thunder Re: Seks po pierwszej randce 26.02.19, 13:14
                                Bo prawdę piszę. Konkurencja czyhai trzeba się wyróżnić. Poza tym dziś kobieta woli być sama, niż z mało porywającym. No chyba, że nie ma źródła utrzymania, to weźmie pijaczka który nie ma wszystkich zębów ale za to jakąś tam robotę.
                                • sumire Re: Seks po pierwszej randce 26.02.19, 13:26
                                  Owszem, myślę, że większość kobiet woli być sama niż z jawnymi mizoginami, które postrzegają je jako łase na kasę ladacznice. Jeśli w końcu to załapiesz, to może twój los się odmieni, ale na razie wątpię, bo dla przeciętnej kobiety podejście prezentowane przez ciebie jest wyczuwalne na kilometr i tak zachęcające, jak padaczka.
                                  • heavy_metal_thunder Re: Seks po pierwszej randce 26.02.19, 14:31
                                    Wymyśliłaś sobie z tym mizoginem. Co w tym dziwnego, że kobiety cenią sobie facetów zaradnych, a nie marzycieli z głową w chmurach? Nie mam o to do kobiet pretensji.
                                • gryzelda71 Re: Seks po pierwszej randce 26.02.19, 15:13
                                  Wyróżniasz się, ale nie w ten sposób, żeby mieć dziewczynę.
                                  • heavy_metal_thunder Re: Seks po pierwszej randce 26.02.19, 15:18
                                    Jeszcze napisz, że jestem największym mizoginem pod słońcem. Widzisz ja na głowie stawałem, by mieć kobietę, by jej pokazać że jestem samodzielny i mieszkam na swoim oraz w dbam o zdrowię i sylwetkę.
                                    • gryzelda71 Re: Seks po pierwszej randce 26.02.19, 17:31
                                      Ciągle tylko ja, ja, ja. A gdzie tu miejsce dla tej ew. kobiety?
                                      • heavy_metal_thunder Re: Seks po pierwszej randce 26.02.19, 18:00
                                        Najpierw musiałaby się pojawić. Niemniej sporo rzeczy poczyniłem, by być lepszym partnerem dla przyszłej partnerki.
                                        • gryzelda71 Re: Seks po pierwszej randce 27.02.19, 08:15
                                          Nie pojawi się, bo nikogo poza sobą nie widzisz.
                                          • heavy_metal_thunder Re: Seks po pierwszej randce 27.02.19, 10:46
                                            Bzdura, po prostu chciałbym być dobrą partią dla kobiety, a w tej roli się jeszcze nie widzę.
                                            • umi Re: Seks po pierwszej randce 27.02.19, 12:42
                                              Nadgorliwośc jest gorsza od faszyzmu. Będziesz dobra partią, jak jakas uzna, ze jestes, nie jak Ty to uznasz. Zamiast szlifowac perfekcje w samotnosci, lepiej po prostu szukac wink Jak Cię piorun sycylijski trafi i tak nie bedziesz myslec i analizowac, ona zreszta tez tongue_out
                                              • heavy_metal_thunder Re: Seks po pierwszej randce 27.02.19, 17:29
                                                Praca nad sobą to chyba motto mojego życia, który niekoniecznie wypełniam tak jak bym chciał.
                                • bistian Re: Seks po pierwszej randce 26.02.19, 16:07

> No chyba, że nie ma źródła utrzymania, t
                                  > o weźmie pijaczka który nie ma wszystkich zębów ale za to jakąś tam robotę.

Wyrywasz zęby, popijasz, pracę już masz wink
          • ponis1990 Re: Seks po pierwszej randce 26.02.19, 13:50
            Gdzie ci wszyscy dilerzy narkotyków, myślałby kto że na każdym zakręcie;p
            • verydry Re: Seks po pierwszej randce 26.02.19, 16:15
              ponis1990 napisała:

> Gdzie ci wszyscy dilerzy narkotyków, myślałby kto że na każdym zakręcie;p
              >

smile no nie?! Kiedyś jakby więcej ich było.
      • katja.katja Re: Seks po pierwszej randce 26.02.19, 20:02
        Shellerka jest jak sałatka jarzynowa po zapiciu wódką. Zawsze wraca, choć w nieco innej formie big_grin
        • verydry Re: Seks po pierwszej randce 27.02.19, 08:40
          O co ci chodzi? 🤔
          • katja.katja Re: Seks po pierwszej randce 27.02.19, 08:53
            To Ty Shellerko big_grin
            • verydry Re: Seks po pierwszej randce 27.02.19, 09:11
              ?
    • znowu.to.samo Re: Seks po pierwszej randce 26.02.19, 09:09
      Ja jako małolata podchodziłam do tego inaczej niż teraz. Gdy nie znało się jeszcze smaku seksu to w grę bardziej wchodziły emocje, zauroczenia i porywy serca niż sam pociąg seksualny. Jak randki to pocałunki, przytulanie nawet mocne ale nic więcej. Męża poznałam jakoś szybko bo w wieku 20 lat... do łóżka poszliśmy po 3 mieś chodzenia. Teraz po latach gdy już człowiek "poznał co to seks" i nabrał doświadczenia w temacie, a mąż się oparzył to bywa trudno. Szczególnie gdy pojawi się jakiś okazały osobnik co tylko czeka na jeden znak 😄 Ale czy żałuję że nie korzystałam z okazji które się trafiały w młodości??? Powiem krótko Nie
      • katja.katja Re: Seks po pierwszej randce 27.02.19, 08:54
        Działa to w dwie strony. Ty też się opatrzyłaś mężowi.
    • sumire Re: Seks po pierwszej randce 28.02.19, 06:36
      Z ciebie jest jednak ciężki ....
      I to jest znacznie większy problem, niż twoje życie erotyczne.
      • heavy_metal_thunder Re: Seks po pierwszej randce 28.02.19, 21:36
        A rób ze mnie obrońcę pedofili. Ja bym ich na karę śmierci skazywał, taki ze mnie ich przyjaciel. KODziarzy tylko traktuję jak pośmiewisko i folklor, krzywdy im nie zamierzam robić.
    • tol8 Re: Seks po pierwszej randce 28.02.19, 08:26
      Nie zdarzyło mi się. Zawsze się szanowałam. Z mężem przespałam się po dwóch tygodniach codziennych spotkań. Z pierwszym po czterech latach smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka