21mada 28.02.19, 23:20 Jest w programie otyła dziewczyna i prowadząca oraz inne "asystentki" traktują ją bardzo protekcjonalnie. 😕 Włącznie ze wznoszeniem oczu do nieba za jej plecami. Oglądacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
milamala Re: Oglądam Sablewska 28.02.19, 23:28 Nie, nie ogladamy. Pare razy rzucilam oko na te jej metamorfozy. Masakra, kto to wo ogole oglada i lubi? Przeciez ta kobieta jest beznadziejna. Sama wyglada fatalnie i tak samo prowadza swoje ofiary. Odpowiedz Link Zgłoś
21mada Re: Oglądam Sablewska 28.02.19, 23:34 Sama wyglada jakby narzuciła za duża marynarkę i buty dziadka, a zapomniała włożyć spódnicy. 😳 Odpowiedz Link Zgłoś
ga-ti Re: Oglądam Sablewska 28.02.19, 23:40 Ale siostrzyczka się trafiła niezła Przełączyłam tv przez Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: Oglądam Sablewska 01.03.19, 04:08 Ja sama lubie ale za osobowosc natomiast jej osobisty styl nie moja bajka te spodnie przed kostke te bezksztaltne koszule no nie. Niestety metamorfozy ktore przeprowadza kiedys uwazalam za nieudane nie zawsze ale w wiekszosci. Teraz nie wiem bardzo dawno nie ogladalam jej programu. Odpowiedz Link Zgłoś
ajaksiowa Re: Oglądam Sablewska 01.03.19, 09:00 Jej nieruchome spojrzenie jest zastanawiające.... Odpowiedz Link Zgłoś
anberte1 Re: Oglądam Sablewska 01.03.19, 09:19 A ja lubie te metamorfozy Sablewskiej. Denerwujace sa jedynie te wynurzenia osobiste uczestniczek...po co to? Mam wrazenie, ze zostaly zmuszone do opowiedzenia wstydliwych i traumatycznych historii zyciowych - o ktorych wolalyby nie mowic do kamery. I nie lubie tez jak w finale pojawiaja sie przeklenstwa z zachwytu, moglyby po prostu byc zachwycone a nie 'o k...a'. Poza tym lubie ogladac, sluchac porad. Odpowiedz Link Zgłoś