mama_duzych_dzieci 09.03.19, 17:40 Nigdy nie musiałam się tym zajmować, ale kiedyś trzeba stawić czoła. Potrzebuję kupić piekarnik z płytą indukcyjną (jako całość) Co macie i możecie polecić? Będę wdzięczna za każdą pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
minerallna Re: piekarnik+płyta HELP 10.03.19, 00:04 Żadnej firmy nie polecę ale napiszę czym ja się kieruje. Ma spełniać te funkcje których ja potrzebuję, jak najprostszy model, im mniej bajerów tym lepiej. W dzisiejszych czasach z góry zakładam krótki żywot sprzętu. Czy ma prać, grzać, piec czy zmywać bez różnicy. Musi spełniać moje oczekiwania bo to ja na codzień będę używać. A nie sprzedawca pralki z wodotryskiem. Odpowiedz Link Zgłoś
princy-mincy Re: piekarnik+płyta HELP 10.03.19, 07:01 Ja tylko powiem, że niekoniecznie musi być ta samą firma obu sprzętów i kolor niekoniecznie czarny. Sama mam biały piekarnik i białą płytę i ta biała jest wg mnie o niebo lepsza niż czarna w utrzymaniu czystości. Odpowiedz Link Zgłoś
princy-mincy Re: piekarnik+płyta HELP 10.03.19, 08:12 Mogę Ci napisalam że mam oba sprzęty Whirlpool ale co to da? Piekarnik ma 12 lat i działa bez zarzutu. Płyta ma 4 i dotąd bezawaryjna, szkło ma tylko jedną rysę widoczną pod światło, płyta wciąż mi się podoba wizualnie. Odpowiedz Link Zgłoś
maslova Re: piekarnik+płyta HELP 10.03.19, 08:09 Ja mam Samsunga, płytę oraz piekarnik z funkcją mikrofalówki. Kupowalam jakieś 5 lat temu. Jestem bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
princy-mincy Re: piekarnik+płyta HELP 10.03.19, 08:14 Jeśli kiedyś będziemy wymieniać piekarnik to właśnie na taki z funkcją mikrofali. Odpowiedz Link Zgłoś
berdebul Re: piekarnik+płyta HELP 10.03.19, 09:14 Mam jasną płytę i polecam, dużo łatwiejsza do utrzymania w czystości niż czarna (nie widac paluchów ;P ). Mam siemensa i jestem zadowolona. Sprawdź czy Twoje garnki mieszczą się na wybranej płycie i czy np. mieszczą się wszystkie 4/ jeden obok drugiego. Odpowiedz Link Zgłoś