magazynka 19.03.19, 19:39 Jestem zalogowana. Piszę odpowiedź pod cudzym postem i wysyłając otrzymuję komunikat: "Nie masz uprawnień do wysyłania na to forum." Jak to? Nigdy nie miałam żadnego ostrzeżenia czy bana. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magazynka Re: Coś nie tak z forum 19.03.19, 19:41 Oczywiście chodzi o ematkę. Jak widać - wątek mogę założyć, ale odpowiedzieć komuś - już nie. Odpowiedz Link Zgłoś
magazynka Re: Coś nie tak z forum 19.03.19, 19:48 Już wiem! Sama sobie odpowiadam Właśnie, kiedy wysyłałam, wątek był usuwany ("Ateiści bardziej podatni na manipulację"). Już go nie widzę. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Coś nie tak z forum 19.03.19, 21:03 magazynka napisał(a): > Już wiem! Sama sobie odpowiadam > > Właśnie, kiedy wysyłałam, wątek był usuwany ("Ateiści bardziej podatni na manip > ulację"). Już go nie widzę. Ale w takim przypadku system powinien oznajmić coś w rodzaju "Nie można odpowiedzieć na tę wiadomość". Swoją drogą ciekawe, jakie wątki usuwa gazeta... Odpowiedz Link Zgłoś
katja.katja Re: Coś nie tak z forum 19.03.19, 19:45 Kara boska za wielonickowość. Odpowiedz Link Zgłoś
bergamotka77 Re: Coś nie tak z forum 19.03.19, 19:48 katja.katja napisała: > Kara boska za wielonickowość. > 😄😅🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
magazynka Re: Coś nie tak z forum 19.03.19, 19:49 Mam tylko jeden nick i konto, rozczaruję Cię złośliwa kobieto. Odpowiedz Link Zgłoś