Dodaj do ulubionych

Przestańcie

13.04.19, 05:53
się oszukiwać. Tak, nowy wątek. York, nie pies - nie ugryzie. Facet, wierny - nie zdradzi. Tym racjonalnie myślącym, które doszły do tego, jakie jest życie. Życzę powodzenia i siły. Tym, które jeszcze nie poznały życia i możliwości swoich misiów, życzę dużo optymizmu, a tym co przeżyły zdradę, życzę spokoju wewnętrznego a zarazem determinacji by ujeb..ć ch.. a po sprawie, żeby słońce zaświeciło i wróciła radość życia.
Obserwuj wątek
    • bialeem Re: Przestańcie 13.04.19, 08:37
      To się nazywa zaufanie. Póki nie zostanie nadwyrężone jest jakąś tam podstawą związku. Podejście typu "i tak mnie zdradzi" w takim wypadku nie ma sensu. Być może zdradzi, ale z tym należy sobie radzić po a nie przed faktem.
      Poza tym można sobie znaleźć takiego niezdradzadzalnego. Brzydszego od diabła, przemądrzałego i odpychającego charakterologicznie i bum. Szanse na rogi od razu malejąsmile
      • ichi51e Re: Przestańcie 13.04.19, 08:45
        co ty zawsze sie trafi laska ktora sie na takiego polasi. chyba ze brudas to moze wtedy... ale amatorki takich tez sa.
        • ichi51e Re: Przestańcie 13.04.19, 08:45
          100 pewnosci nie ma chyba ze sie zamknie w domu. A i wtedy moze sie trafic dostarczyciel pizzy
          • bialeem Re: Przestańcie 13.04.19, 08:49
            Tosz mówię - maleją, a nie znikająsmile
    • sumire Re: Przestańcie 13.04.19, 08:53
      Masz jakiś problem? Czy alkohol jeszcze nie wyparował?
      • ficus_carica Re: Przestańcie 13.04.19, 09:31
        Stawiam na to drugie.
        • kosmos_pierzasty Re: Przestańcie 13.04.19, 10:31
          Może jedno i drugi - alkohol pozbawia hamulców, a skądś te wywody się muszą brać. In vino veritas wink
    • homohominilupus Re: Przestańcie 13.04.19, 09:28
      hukop napisała:

> się oszukiwać. Tak, nowy wątek. York, nie pies - nie ugryzie. Facet, wierny - n
      > ie zdradzi. Tym racjonalnie myślącym, które doszły do tego, jakie jest życie. Ż
      > yczę powodzenia i siły. Tym, które jeszcze nie poznały życia i możliwości swoic
      > h misiów, życzę dużo optymizmu, a tym co przeżyły zdradę, życzę spokoju wewnętr
      > znego a zarazem determinacji by ujeb..ć ch.. a po sprawie, żeby słońce zaświeci
      > ło i wróciła radość życia.

A ja tobie życze opanowania deklinacji rzeczowników że szczególnym uwzględnieniem biernika.To może ból doopy przejdzie.
      • homohominilupus Re: Przestańcie 13.04.19, 09:40
        homohominilupus napisała:

> hukop napisała:
        >
        > > się oszukiwać. Tak, nowy wątek. York, nie pies - nie ugryzie. Facet, wier
        > ny - n
        > > ie zdradzi. Tym racjonalnie myślącym, które doszły do tego, jakie jest ży
        > cie. Ż
        > > yczę powodzenia i siły. Tym, które jeszcze nie poznały życia i możliwości
        > swoic
        > > h misiów, życzę dużo optymizmu, a tym co przeżyły zdradę, życzę spokoju w
        > ewnętr
        > > znego a zarazem determinacji by ujeb..ć ch.. a po sprawie, żeby słońce za
        > świeci
        > > ło i wróciła radość życia.
        >
        > A ja tobie życze opanowania deklinacji rzeczowników że szczególnym uwzględnieni
        > em biernika.To może ból doopy przejdzie.
        >
        >
        Errata. Celownika, nie biernika
        • peonka Re: Przestańcie 13.04.19, 10:16
          A co jest nie tak z jej celownikiem?
          • homohominilupus Re: Przestańcie 13.04.19, 11:34
            peonka napisała:

> A co jest nie tak z jej celownikiem?
            >

W poprzednim poście napisała kobietą zamiast kobietom.
            Wtórny analfabetyzm, przerażające
    • scarlett74 Re: Przestańcie 13.04.19, 09:39
      Hukop, jeszcze drinkujesz?🍸
      • homohominilupus Re: Przestańcie 13.04.19, 09:43
        Matko, dopiero spojrzałam na godzinę, o której wyprodukowała posta. Całą noc się miota i przeżywa jak mrówka okres 😁
    • mondovi Re: Przestańcie 13.04.19, 10:20
      Ja w pierwszej kwestii. Mojego syna ugryzł york, a mnie pies jeszcze mniejszy.
      • default Re: Przestańcie 13.04.19, 12:20
        Mały pies prędzej ugryzie. Bo jest mały i nadrabia agresją. Nie każdy oczywiście, ale jest to jakaś prawidłowość. Inna rzecz , ze to niegroźne ugryzienia smile
        A co do facetow - najlepiej nic z góry nie zakładać. Ani ze na pewno zdradzi, ani ze na pewno nie zdradzi. Pierwsze skutkuje tworzeniem dystansu i braku zaufania, drugie - narażeniem się na dużo większy ból, rozczarowanie i kompletne zawalenie swojego życia w przypadku gdy zdrada jednak nastąpi.
      • boogiecat Re: Przestańcie 13.04.19, 15:20
        Przeciez sie mowi- Maly, a wariat😛
    • aerra Re: Przestańcie 13.04.19, 15:05
      Ale jaki ty masz problem?
      Są faceci, niezależnie od zawodu i statusu, którzy zdradzają. A są tacy, którzy nie. Kobiety zresztą tak samo.
      I generalnie tak - ktoś wierny, z definicji nie zdradza. Jak zdradza to jest niewierny.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka