21mada 05.05.19, 10:07 rozkloszowanej spódnicy? Moim zdaniem pasuje tylko mała obcisła, ale to dość konserwatywne podejście. A wy jakie nosicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annpierle Re: Jaka bluzka do 05.05.19, 10:14 Tak samo. Inaczej wyglądam jak snopek siana. Odpowiedz Link Zgłoś
argentea Re: Jaka bluzka do 06.05.19, 13:21 Zależy jaką masz figurę. Niektóre noszą też bluzki koszulowe. Odpowiedz Link Zgłoś
lisa_elmqvist Re: Jaka bluzka do 06.05.19, 14:10 Byłoby tobie dobrze w tym fasonie "bywalcu foteli" , bo wygląda na to, że twoja żona nosi spodnie w tym stadle Odpowiedz Link Zgłoś
fawiarina Re: Jaka bluzka do 06.05.19, 14:59 Jak jesteś szczupła to spokojnie lekka, szeroka bluzka pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
lot_w_kosmos Re: Jaka bluzka do 06.05.19, 16:58 Tylko mała, obcisła, najlepiej z rękawem 3/4. Dla mnie to podstawa do takich spódnic. Mam 168 cm, obecnie 57 kilo. Koszulowe bluzki to do takich spódnic bezkarnie może nosić dziewczę w rodzaju Anki Rubik. Pozostałym tylko się wydaje, że mogą. Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Jaka bluzka do 06.05.19, 17:00 lot_w_kosmos napisała: > Tylko mała, obcisła, najlepiej z rękawem 3/4. > Dla mnie to podstawa do takich spódnic. Dla mnie też. Ale pasuje jeszcze tzw.hiszpanka i wszystkie bluzki z dekoltem w łódkę. Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Jaka bluzka do 06.05.19, 17:32 Przesadzacie. Obcisła góra to jakieś takie kompletnie staroświecko-gorsetowe wyjście. Odpowiedz Link Zgłoś
fawiarina Re: Jaka bluzka do 06.05.19, 20:51 Dokładnie taki zestaw miałam na myśli. To piękne wygląda! Ale trzeba być wiotką trzciną jednak, te babki na zdjęciach w rzeczywistości są bardzo chude. Odpowiedz Link Zgłoś
manon.lescaut4 Re: Jaka bluzka do 07.05.19, 08:22 Bardzo ładne te zestawy i jednak te koszule czy sweterki są raczej dopasowane, żadne oversizy. Nie wiem czemu na myśl o tych bluzkach koszulowych, skojarzyły mi się się stylizacje ze strony Zary, czyli ogólnie bluzki o uroku piżamy do rozkloszowanych spódnic czy szerokich spodni. Bardzo mi się to nie podoba, a styliści Zary bardzo forsują ten look. Odpowiedz Link Zgłoś
prawo.murphyego Re: Jaka bluzka do 07.05.19, 08:29 Snake jest bardzo-bardzo szczupla. Przy rozm 38 i wiekszym to pierwsze zestawienie jeszcze ujdzie,pozostałe nie bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Jaka bluzka do 06.05.19, 20:56 Niekoniecznie. Jak masz figure kepsydry i nie za duzy biust to koszulowa albo luźna wpuszczona w spódnice bedzie ok. Mam taką sasiadkę. Ma szczupłą talię i super wyglada w luźnej bluzce wpuszczonej w rozkloszowaną kieckę Odpowiedz Link Zgłoś
boogiecat Re: Jaka bluzka do 07.05.19, 08:30 Ja bym nawet powiedziala, ze luzna bluzka wpuszczona w spodnice z wysokim stanem robi talie Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: Jaka bluzka do 07.05.19, 18:29 Noszę xs, ale w koszulowej bluzce do szerokiej spódnicy to wyglądałabym jak ziemniak w worku. Wolę obcisłą. Odpowiedz Link Zgłoś
boogiecat Re: Jaka bluzka do 07.05.19, 21:24 Eee co wy z tymi obcislymi, kiczowato to wyglada: Na grubszej babce tez: Natomiast szerszy podkoszulek wlozony do srodka o niebo lepiej: Wersja dla 32-latki😛: Odpowiedz Link Zgłoś
michalyna Re: Jaka bluzka do 07.05.19, 17:37 Jak ktoś jest chudziutki to trochę luźniejsze też ujdą, schowane do środka. Odpowiedz Link Zgłoś
jak_matrioszka Re: Jaka bluzka do 07.05.19, 18:20 Krótka lub wpuszczona w spódnice, może być przy ciele, może być luźna. Babciny wyglad osiagniesz bluzka długa, taka do bioder i założona na wierzch, szczególnie jeśli zatrze linie talii. Odpowiedz Link Zgłoś
viridiana73 Re: Jaka bluzka do 07.05.19, 22:15 Może być ciut luzniejsza, koszulowa na przykład. Zobacz sobie, jak fajnie wyglądała A. Hepburn w "Rzymskich wakacjach". Gawroszkę możesz sobie darować😉 Ja noszę również takie krótkie, szerokie sweterki, wkładam do spódnicy tylko przód swetra (a nie jestem elfem, figurę mam normalną), fajnie to wygląda. Luźniejszy t-shirt do środka też daje radę. Odpowiedz Link Zgłoś