Dodaj do ulubionych

Moje efekty cwiczen

12.05.19, 02:36
[img]https://fotoforum.gazeta.pl/photo/0/se/tg/bucd/jbhIieNx0Tp95SLQ9B.jpg[/img]

Zaczelam cwiczyc od polowy stycznia, zeby zbudowac troche masy miesniowej. Na poczatku 20016 roku mialam 17 kg. nadwagi, wazylam wiecej niz w 9 miesiacu ciazy. Niestety wiekszosc wagi u mnie idzie w brzuch czego nie wiedzialam dopoki nie przytylam. Przez wieksza czesc zycia mialam niedowage, przytylam po antydepresantach, na ktorych bylam przez 3 lata. Wage zrzucilam raczej glodujac , bylam lzejsza ale wcale nie bylam zadowolona z efektow. Tym razem poszlam inna droga. Zaczelam cwiczyc i pilnowac zeby jesc. Niestety przy dlugotrwalej glowdowce siada metabolizm wiec stwierdzialam , ze potrzebuje miesni zeby go jakos podkrecic, wiec na miesniach sie glownie skupiam czyli trening silowy 3 razy w tygodniu po godzinie cwiczen. W pozostale dni robilam kardio, ale teraz jak robi sie coraz cieplej to wychodze na spacer ,robie porzadki albo jezdze na rowerze. Staram sie jesc tak jak jedza fitneski, szukam ich jadlospisow i jem to co one, wiec wiadomo, ze nie jadam pizzy, slodyczy , nie pijam slodkich napojow i niczego nie slodze itp. ale glodna nie chodze. Kalorii nie licze bo mnie to mierzi. Waga na zdjeciach to na 1. 63.4 kg. 2. 64.2 kg. 3. 63.3 kg. wiec jak widac wagowo prawie bez zmian.
Obserwuj wątek
    • minniemouse Re: Moje efekty cwiczen 12.05.19, 02:47
      Świetnie wyglądasz!! 👍👍👍
      Gratuluje, z opisu wyglada na to ze prowadzisz rozsadna diete a najwazniejsze ze nie glodujesz. powinnas zatem utrzymac taki stan bez problemu na zawsze.
      no, brawa!!! wow 🙆🏻‍♀️ żółwik👊🏻 i klap!👐🏻klap!

Minnie
      • minniemouse Re: Moje efekty cwiczen 12.05.19, 02:49
        ps
        z ciebie w ogóle niezła doopa jest! od pierwszego zdjęcia ! 😲💙
        • mrs.solis Re: Moje efekty cwiczen 12.05.19, 05:03
          Hehehehe,dziekuje za komplementy. Dupa to ja bylam dawno temu tongue_out
          • minniemouse Re: Moje efekty cwiczen 12.05.19, 06:31
            jesteś dalej, nie bądź taka skromna! a tys dzieciata w ogóle?

Minnie
            • mrs.solis Re: Moje efekty cwiczen 12.05.19, 15:01
              Tak, mam jedno dziecko.
              • minniemouse Re: Moje efekty cwiczen 13.05.19, 01:37
                no to naprawde - wow!!!
    • heavy_metal_thunder Re: Moje efekty cwiczen 12.05.19, 03:22
      Gratulacje. Też zgubiłem sporo kilo, wiem jaki to wysiłek i cieszę się z tego, że innym też się udaje. Masz ciało ekstra laski, jak z czasów studenckich. Tak trzymaj.
      • mrs.solis Re: Moje efekty cwiczen 12.05.19, 05:04
        Dziekuje.
        • heavy_metal_thunder Re: Moje efekty cwiczen 12.05.19, 09:28
          Tylko teraz nie rzuć się w wir pączków wink
    • kouda Re: Moje efekty cwiczen 12.05.19, 06:43
      wow, imponujace smile
    • lot_w_kosmos Re: Moje efekty cwiczen 12.05.19, 06:58
      Pięknie!
      Wielkie gratulacje!
      I tak trzymać smile
      👍
      • lot_w_kosmos Re: Moje efekty cwiczen 12.05.19, 07:00
        No ale i biuścioch to masz cacy!
        • minniemouse Re: Moje efekty cwiczen 12.05.19, 07:05
          no nie? jeszcze parę razy zajrzę w ten watek i mi się orientacja zmieni 🤣🤣🤣
        • mrs.solis Re: Moje efekty cwiczen 12.05.19, 15:07
          Wolalabym mniejszy, ale coz , tak czy inaczej jest lepiej niz bylo 3 lata temu.
    • vivyan Re: Moje efekty cwiczen 12.05.19, 07:13
      Super ! smile
    • pani-nick Re: Moje efekty cwiczen 12.05.19, 07:37
      👏👏👏
    • piataziuta Re: Moje efekty cwiczen 12.05.19, 07:57
      Super, brawo!
    • ginger.ale Re: Moje efekty cwiczen 12.05.19, 08:01
      Gratuluję rezultatów i samozaparcia!
    • kura17 Re: Moje efekty cwiczen 12.05.19, 08:01
      bardzo fajnie!
      jaki jest odstep czasu miedzy poszczegolnymi fotografiami?

miesiac temu moj syn (lat 14) sie zawzial, zeby zrobic miesieczny program fitnesowy dla mlodziezy (glownie brzuch) - i rzeczywiscie cwiczyl codziennie i efekty sa fajne.
      • unaragazza.bionda Re: Moje efekty cwiczen 12.05.19, 08:59
        Kuro, jaki to program?
        • kura17 Re: Moje efekty cwiczen 12.05.19, 09:37
          to jest niemiecka aplikacja na telefon: "waschbrettbauch in 30 tagen", czyli 6-ciopak w 30 dni wink
          po 30 dniach syn nie ma kaloryfera na brzuchu, ale wyrazne miesnie tak, stracil kilo i widac wyraznie, ze z okolicy brzucha. on jest, po mamusi, "mocno zbudowany", taki misio - bez nadwagi, ale musi uwazac, bo szybko mu brzuch rosnie - tak jak i mnie.
          • unaragazza.bionda Re: Moje efekty cwiczen 12.05.19, 09:51
            Dzięki. Szukałam na yt 😉
            • boo-boo Re: Moje efekty cwiczen 12.05.19, 23:16
              Ja od zawsze polecam programy Jillian Michaels - zwłaszcza 30 Day Shred.
      • mrs.solis Re: Moje efekty cwiczen 12.05.19, 15:11
        11 styczen, 22 marzec i 11 maj.
    • gamma76 Re: Moje efekty cwiczen 12.05.19, 08:20
      Mów co ćwiczysz, ale tak że szczegółami jak dla laika, wyglądasz absolutnie super!
      • mrs.solis Re: Moje efekty cwiczen 12.05.19, 15:22
        Jako rozgrzewke 5-10 minut wioslowania, albo orbitka. Pozniej to juz ciwcze na maszynach z obciazeniem, jedyny plan jaki mialam to zbudowac miesnie ramion, wzmocnic tulow (mam klopoty z plecami) i podbudowac miesnie nog i posladkow. Robie to wszystko instynktownie , nie stac mnie na trenera. Zaczynalam z mniejszymi obciazeniami i robilam 4 serie po 10 powtorzen. W miare czasu dokladalam obciazenia i redukowalam odpowiednio ilosc serii i powtorzen. Po silowych jak mam czas i energie to jeszcze 30 min. na orbitku. Biegac nie lubie, bo za bardzo czuje to w kolanach. Na orbitku tez daje rade sie spocic. Potem jeszcze w domu jak nie zapomne pare serii pompek. Zaczelam robic 6 waidera, ale w marcu uszkodzilam sobie plecy i dalam sobie spokoj z brzuszkami (uraz powstal od podnoszenia mebli nie od cwiczen).
        • hungaria Re: Moje efekty cwiczen 12.05.19, 15:30
          Gratulacje! Efekt tym bardziej imponujący, że nie upłynęło wiele czasu.
          Ja mam niestety progres bardziej jak od prawej do lewej uncertain
          A mogłabyś napisać, jak dokładnie ćwiczyłaś na tułów?
          • mrs.solis Re: Moje efekty cwiczen 12.05.19, 17:38
            Na maszynach, ktore robia miesnie plecow. Na brzuch w zasadzie nie robie nic. Brzuch pracuje przy pompkach i innych cwiczeniach, reszta to poprostu spalenie tkanki tluszczowej.
    • mamablue Re: Moje efekty cwiczen 12.05.19, 08:31
      Gratulacje! Super efekt! A ćwiczysz w domu czy siłka? Z obciążeniem? Z konkretną trenerką czy zmieniasz?
      • mrs.solis Re: Moje efekty cwiczen 12.05.19, 15:25
        Cwicze sama na silowni. Robie ten sam zestaw cwiczen, jedynie co jakis czas zwiekszam obciazenie, albo cwicze na innej maszynie.
    • ras.szamra Re: Moje efekty cwiczen 12.05.19, 08:33
      Ale masz figurę!!! Idealna smile
      Gratuluję samozaparcia i imponujących efektów smile
      • mrs.solis Re: Moje efekty cwiczen 12.05.19, 15:26
        Dziekuje, ale do idealu nawet jak na moj wiek to jeszcze troche mi zostalo. Najgorzej idzie palenie tluszczu sad
        • snakelilith Re: Moje efekty cwiczen 12.05.19, 15:37
          Ale super spalasz przecież tłuszcz. Różnica pomiędzy zdjęciem lewym i prawym jest spora. A jak waga została prawie ta sama, to znacza, że spaliłaś kupę tłuszczu, a na to miejsce masz mięśnie.
          • snakelilith Re: Moje efekty cwiczen 12.05.19, 15:42
            I jeszcze chciałam napisać, że nie tylko brzuch się zmienił, ale wyraźnie widać też, jaką super masz teraz linię bioder i ud. Masz wyraźniej ładniejsze uda.
            • mrs.solis Re: Moje efekty cwiczen 12.05.19, 17:36
              Bo je cwicze tak samo jak tylek,ktory sie zaokraglil i podniosl smile
    • huexido Re: Moje efekty cwiczen 12.05.19, 08:38
      Gratuluję!!! Piękny postęp.
    • ykke Re: Moje efekty cwiczen 12.05.19, 08:40
      Ładnie, ładnie. Idę ćwiczyć.
    • tojamarusia Re: Moje efekty cwiczen 12.05.19, 08:51
      Pięknie, zazdroszczę.. Żeby skały srały to i tak nigdy nie będę tak wyglądać😭😭
      • mrs.solis Re: Moje efekty cwiczen 12.05.19, 15:35
        Jako motywacje ogladam sobie filmiki w tym stylu i powtarzam sobie skoro im sie udalo mi tez moze. Ja naleze do osob, ktore dosc szybko sie zniechecaja jak nie widza efektow, ale za kazdym razem jak obejrzalam podobny filmik postanowilam dalej robic to co robie i cierpliwie czekac.
        • majenkir Re: Moje efekty cwiczen 12.05.19, 16:12
          Ja te videos to chyba juz wszystkie obejrzalam big_grin.
          Moge zapytac ile masz wzrostu?
          • mrs.solis Re: Moje efekty cwiczen 12.05.19, 17:39
            168 cm.
    • kachaa17 Re: Moje efekty cwiczen 12.05.19, 09:03
      Fajny efekt. Gratulacje. Mój brzuch wygląda jak Twój z pierwszego zdjęcia.
    • martaesz Re: Moje efekty cwiczen 12.05.19, 09:07
      Super , brawo.
    • anika772 Re: Moje efekty cwiczen 12.05.19, 09:10
      Brawo! Mądrą drogę wybrałaś!
    • katja.katja Re: Moje efekty cwiczen 12.05.19, 09:12
      No, naprawdę klasa smileTen a 3 zdjęciu prawie jak mów, tak, że jest dobrze smile
    • ck2 Re: Moje efekty cwiczen 12.05.19, 09:13
      Super efekt, gratuluję determinacji - dla mnie ćwiczenia 3 razy w tygodniu to optimum, a u ciebie jest codziennie? smile
      • mrs.solis Re: Moje efekty cwiczen 12.05.19, 15:44
        W styczniu stracilam prace i zeby nie wpasc w depresje i nie tyc z powodu braku zajecia chodzilam codziennie. Zaczynalam od wioslowania 30 min. dziennie po kilku tygodniach zaczelam cwiczyc silowo 3 razy w tygodniu w pozostale bylo kardio. Jak byla brzydka pogoda i wiedzialam, ze spedzimy dzien w domu chodzilam nawet w soboty i w niedziele, ale nie kazdego tygodnia.
    • kyrelime Re: Moje efekty cwiczen 12.05.19, 09:16
      Super! Gratuluję! Ja nie jestem jeszcze w połowie drogi, może gdzieś w okolicy Twojego drugiego zdjęcia. Dałaś mi motywację- dzięki😉
    • tryggia Re: Moje efekty cwiczen 12.05.19, 09:26
      Brawo, brawo, brawo! ❤️
    • cauliflowerpl Re: Moje efekty cwiczen 12.05.19, 09:35
      Ekstra zmiana smile
    • ravny Re: Moje efekty cwiczen 12.05.19, 09:39
      Extra, też powinnam zacząć - powiedziałam wcinając francuskie ciastka na śniadanie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka