boo-boo Re: Chodzenie bez stanika 30.06.19, 23:19 No ja zauważam, że stanika brak choć przyznam, że to na pewno w dużej mierze zależy od rozmiaru biustu i ubioru. Mam miskę D i bez stanika chadzam tylko po domu. Jestem skłonna porzucić druciaka na miękki pod warunkiem, że dobrze będzie modelował i podtrzymywał biust. Przyznam szczerze, że zdarzyło mi się ostatnio kilka razy pomykać w sportowym i było nawet ok. Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie.plum Re: Chodzenie bez stanika 30.06.19, 23:19 o, ja sobie ostatnio musiałam kupić stanik, bo mnie przybyło. pierwszy stanik od dziesięciu lat. jak tylko wracam do domu, to wyskakuję z tego sztywnego paskudztwa... Odpowiedz Link Zgłoś
fil.lo Re: Chodzenie bez stanika 30.06.19, 23:23 A mnie zaciekawiło (w poście startowym), że staniki powodują raka :0 Nie widuję kobiet bez staników, możliwe, że nie zauważam, a najprawdopodobniej chodzi o to, że nie wpatruję się raczej nikomu w okolice biustu ;D Zatem moja odpowiedź brzmi: nie obchodzi ) Sama chodzę w stanikach, miękkich na fiszbinie. Bez stanika czuję się nieswojo. Śpię jednak bez. Odpowiedz Link Zgłoś
qs.ibidem Re: Chodzenie bez stanika 01.07.19, 00:57 Rzadko widuję kobiety bez stanika. Mój onkolog twierdzi tak samo, niby nie ma żadnych większych badań, ale o ile dezodoranty/antyperspiranty nie zasłużyły sobie na złą sławę, to fiszbiny już trochę tak... Rzuciłabym, ale biust wyjątkowo dobrze mi w nich wygląda i dla mnie są wygodne. Przy 75B teoretycznie mogłabym bez... Ale. Cienkich szmatek nosić nie mogę, bo w komunikacji miejskiej mogłabym wybić komuś oko brodawkami Odpowiedz Link Zgłoś
fawiarina Re: Chodzenie bez stanika 01.07.19, 06:41 Bardzo chciałabym chodzić bez i wyobrażam sobie, że gdybym miała cycki, to rzuciłabym chodzenie staników w cholerę. Cycki miałam w życiu krótko, podczas karmienia. Ale wtedy też nie chodziłam bez, bo mi to cholerstwo skakało podczas chodzenia po schodach, kołysało się przy każdym ruchu i w ogóle bolało. No a teraz nie chodzę bez, bo by mi wiecznie sterczały sutki, a poza tym muszę tuszować brak cycków sztywnymi stanikami. Takie życie. I wiecznie zazdroszczę babkom bez staników latem. I tylko latem, bo zimą strasznie marznę w cycki. Odpowiedz Link Zgłoś
cauliflowerpl Re: Chodzenie bez stanika 01.07.19, 07:05 To nie noś. Jeśli ludzie, z którymi się stykasz mają więcej niż 16 lat, nikogo nie będzie obchodziło, że nie masz cycków i że sterczą Ci brodawki Odpowiedz Link Zgłoś
boogiecat Re: Chodzenie bez stanika 01.07.19, 09:07 Fawiarina, idz przymierz ten od sloggi zero feel, na male/ srednie biusty jest swietny, naprawde sie go nie czuje, ultrawygodny, a i poudaje ze sie ma wiecej cyckow jak trzeba, bardzo zgrabniutki, i majtki dokup z tej serii: Odpowiedz Link Zgłoś
z_lasu Re: Chodzenie bez stanika 01.07.19, 12:09 Serio chodzicie w majtkach 100% plastik? Ja nie jestem w stanie. Odpowiedz Link Zgłoś
chatgris01 Re: Chodzenie bez stanika 01.07.19, 12:25 Ja nie, też nie jestem w stanie. Nawet tylko z domieszką. Odpowiedz Link Zgłoś
boogiecat Re: Chodzenie bez stanika 01.07.19, 13:32 ja w sumie tez najbardziej lubie bawelniane zwykle majtki z Lidla, ale te zero feel sa tak wygodne, niewidoczne i chyba te plastiki tak teraz robia, ze skora oddycha- tak pisza przynajmniej a ja serio nie czuje zadnego dyskomfortu Odpowiedz Link Zgłoś
triismegistos Re: Chodzenie bez stanika 01.07.19, 20:58 Mam to cudo. Mam biust w rozmiarze 65h i nie jestem już nastolatką, ale bezobciachowo cchodzę w nim np. do pracy. Może i plastik, ale bardzo przyjemny, oddychający. Ostatnio specjalnie zaożyłam ten komplet na długą podróż, żeby wygodnie było. Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: Chodzenie bez stanika 01.07.19, 22:37 triismegistos napisała: > Mam to cudo. Mam biust w rozmiarze 65h A jaki kupiłaś rozmiar? Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Chodzenie bez stanika 01.07.19, 21:27 Jakie one sa ladne do tego at.sloggi.com/damen/labels/zero/10194066.html?cgid=s900021&color=00SH_Cognac Odpowiedz Link Zgłoś
baatexja Re: Chodzenie bez stanika 01.07.19, 11:37 Nawet kobiety nie odróżniają sutka od brodawki. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Chodzenie bez stanika 01.07.19, 11:36 ok u malobiusciastych ale u mnie to nie mozliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
lumeria Re: Chodzenie bez stanika 01.07.19, 18:56 Bieg z rozwianymi cycusiami brzmi tak uroczo.... Nawet faceci radzą, jak to zrobić najlepiej How to Run with a Large Chest - Running With Big Breasts Odpowiedz Link Zgłoś
ga-ti Re: Chodzenie bez stanika 01.07.19, 19:47 Bez stanika chodzę latem, ale prawie tylko w domu, na własnym podwórku, na jakimś wyjeździe urlopowym-plażowym. Do ludzi stanik zakładam. Od kilku lat nie noszę puch upów, wybieram jak najcieńsze, ale z drutami. Tak, zauważam, że kobieta jest bez stanika, zwykle podziwiam albo ładne, kształtne piersi, albo wdupiemanie pani Takie zalinkowane staniczki to nosi moja nastolatka, miałam pytać Was o radę w sprawie staników dla niej, ale skoro dla dorosłych takie staniki są ok, to dla początkujących pewnie też. Odpowiedz Link Zgłoś
saszanasza Re: Chodzenie bez stanika 01.07.19, 21:18 Lubię łazić bez stanika, choć ograniczam zewnętrzną ekspozycję do minimum😁 zresztą jestem plaska, więc nie ma co mi zwisać. Jedyny problem to odstające sutki...tak to mogłabym z powodzeniem chodzić bez😉 Odpowiedz Link Zgłoś
jehanette Re: Chodzenie bez stanika 02.07.19, 09:30 Chodzę po domu bez stanika, potrafię również wyskoczyć do sklepu bez, jakoś po 30tce przestałam się przejmować demonem Acoludziepowiedzo. W planach mam kupno jakiegoś miękkusa, to się braletka nazywa i jest modne ostatnio Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Chodzenie bez stanika 02.07.19, 12:28 Tak się zadumałam na rozmiarami waszych biustów. Ja ze swoim 36D to się mogę schować.. Mąż twierdzi, że moje piersi własnie teraz są takie.. aukuratne i najbardziej mu się własnie podobają. A rozmiary miałam naprawdę bardzo różne. No.. tak się tylko pocieszam Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Chodzenie bez stanika 02.07.19, 12:37 A dodam, że na co dzień chodzę w staniku ze stelażem, z miską D, choć za duża jest na mnie, ale dysproporcja między piersiami powoduje, że wolę nosić większe miski w staniku niż żeby jedna pierś mi ciągle "wychodziła" ze stanika. Aa! Rozmiarówka angielska. Odpowiedz Link Zgłoś