21mada 18.07.19, 16:47 W co się ubrać na kilkugodzinną wycieczkę pieszą? Doradźcie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aaa-aaa-pl Re: Wycieczka 18.07.19, 16:55 Góry? Morze? Zawiedzanie miasa? Generalnie, dla mnie najważniejsze są wygodne buty. Odpowiedz Link Zgłoś
jeziorowa Re: Wycieczka 18.07.19, 17:40 Litości mada☹️. Dorosły człowiek może nie wiedzieć w co się ubrać na oficjalne spotkanie z władcą Zimbabwe, ale nie ma możliwości aby nie wiedział jakie ubranie założyć na bal, pieszą wycieczkę, dyskotekę, basen, na egzamin i jakąkolwiek inną okoliczność, na której niewykluczeni społecznie ludzie co jakiś czas bywają. Odpowiedz Link Zgłoś
21mada Re: Wycieczka 18.07.19, 17:54 Nie chodzi o to że ja nie wiem tylko szukam inspiracji. Chciałabym ubrać się wygodnie ale zarazem szykownie. Odpowiedz Link Zgłoś
scarlett74 Re: Wycieczka 18.07.19, 18:03 Pisząc pagórki masz na myśli Giewont? Klapeczki lub szpileczki będą ok.😜 Odpowiedz Link Zgłoś
bromba11 Re: Wycieczka 18.07.19, 18:08 Naprawdę już nie można używać słowa "pomysłów", "propozycji" tylko wszędzie te pretensjonalne "inspiracje"? Każdego do TVN Style podłączyli? Odpowiedz Link Zgłoś
21mada Re: Wycieczka 18.07.19, 18:15 Kiedy ja właśnie chcę się zainspirować waszymi pomysłami. 😊 Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Wycieczka 18.07.19, 18:26 21mada napisała: > Kiedy ja właśnie chcę się zainspirować waszymi pomysłami. 😊 To włóż klasyczne niebieskie jeansy, conversy i jedwabną białą bluzkę koszulową. Koniecznie plecaczek zamiast torebki. Odpowiedz Link Zgłoś
35wcieniu Re: Wycieczka 18.07.19, 18:11 Słyszałam że gruba z księgowości chodzi w polarze któregoś ze swoich byłych zimą i w rozciągniętej koszulce latem, a i tak ma branie jakiego Ty ze swoją "szykowną inspiracją" nie doświadczysz. Przykro mi. Odpowiedz Link Zgłoś
anna.karenina Re: Wycieczka 18.07.19, 19:33 A do tego Gruba z ksiegowosci pazury ma wymalowane krwistoczerwona emalia! I jest sexy nawet na pieszej wycieczce wsrod pagorkow😎 Odpowiedz Link Zgłoś
chicarica Re: Wycieczka 18.07.19, 18:30 Zależy. Jak przewidziane jest pukanie, to najlepiej w coś, co łatwo unieść do góry jak się człowiek oprze o drzewo. W przeciwnym wypadku najlepiej coś wygodnego i długie rękawy, żeby komary nie gryzły. Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Wycieczka 18.07.19, 18:38 Można by włożyć szorty, ale jeśli występują tam kleszcze to lepiej nie. Borelioza jest mało seksowna Odpowiedz Link Zgłoś
raczek47 Re: Wycieczka 18.07.19, 18:47 Cóż. Ja w góry (chociaż piszesz o pagórkach) zawsze biorę spodnie długie,ale takie które szybko schną w razie ulewy albo przynajmniej za kolano (w razie upadku mniej pokaleczone) i buty z nieślizgającą się podeszwą(adidasy odpadają) i za kostkę koniecznie,by nogę trzymały oraz cienką kurtkę przeciwdeszczową i przeciwiatrową (zależy jak wysoko,jaka długa trasa i pogoda mniej więcej).i koniecznie coś na głowę-chustka/czapka. Ja mam ten sam zestaw od lat i zawsze się sprawdza. Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Wycieczka 18.07.19, 19:04 Ale czy jesteś w tym stroju szykowna??? Bo autorce głównie chyba o to chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
raczek47 Re: Wycieczka 18.07.19, 19:15 Nie,nie jestem. Ale w górach mi na tym nie zależy. Chociaż,fakt,Mada to co innego. Odpowiedz Link Zgłoś
thea19 Re: Wycieczka 18.07.19, 21:58 to trzeba przypiąć ozdobną broszkę, jakąś apaszkę czy kokardkę, włosy upiąć, biżu jakieś wyjściowe i już będzie elegancko a stosownie do okoliczności przyrody Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Wycieczka 18.07.19, 20:07 A dokąd się wybieracie? W góry? To mam szykonwną inspirację klasycznych skórzanych szortów: Odpowiedz Link Zgłoś
dominika9933 Re: Wycieczka 18.07.19, 20:13 Czy ta w różowej stylizacji to gruba z księgowości? Bo paznokcie czerwone ma Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Wycieczka 18.07.19, 20:31 Gruba z kisięgowości nie traci energii na łażenie po górach, a czeka na niego w dobrym humorze przy piecu: Odpowiedz Link Zgłoś
dominika9933 Re: Wycieczka 18.07.19, 20:40 Energia energią, ale jaka strata kalorii. Gruba ma rację. Odpowiedz Link Zgłoś
wolveryana Re: Wycieczka 18.07.19, 20:17 Znaczy różowe w góry, a brązowe na pagórki??? Czy odwrotnie??? Napisz dokładnie, które bo mada będzie miała problem z wyborem Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Wycieczka 18.07.19, 20:25 Ja bym zapakowała obie wersje. Różowe, pasujące do nastroju przy wchodzeniu pod górę i pasujące do humoru przy schodzeniu w dół brązowe, bo wątpię, że dojdzie tam do szczytowania. Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: Wycieczka 18.07.19, 20:30 przy schodzeniu w dół brązowe, bo wątpię, że dojdzie tam do szczytowania. Odpowiedz Link Zgłoś
dominika9933 Re: Wycieczka 18.07.19, 20:32 Sorry, głupio odpisałam, bo mecz oglądam, a nie mam podzielności uwagi. Macie rację, trzeba wziąć dwie stylizacje Odpowiedz Link Zgłoś
tt-tka Re: Wycieczka 18.07.19, 20:33 kroj swietny, ale osobiscie preferuje tworzywo/tkanine/skore w lamparci wzor ! Kicz straszliwy, ale jak sie w tym wyglada Odpowiedz Link Zgłoś
wolveryana Re: Wycieczka 18.07.19, 20:50 snakelilith napisała: > No problemo. Pytasz, masz: > > Tak! Tak! Tak! Tak mada powinna się ubrać Odpowiedz Link Zgłoś
tt-tka Re: Wycieczka 18.07.19, 21:00 snakelilith napisała: > No problemo. Pytasz, masz: > > Dzieki, ale ja zapragnelam dla mady tych spodni z gola pupa w lamparci wzor ! Znaczy spodnie we wzor. Choc moze pupa tez ? Albo pupa w lamparci do tych rozowych... czy do brazowych lepiej... ? Odpowiedz Link Zgłoś
wolveryana Re: Wycieczka 18.07.19, 21:35 snakelilith napisała: > > Eeeeee, ten nie Zbyt zachowawczy Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Wycieczka 18.07.19, 21:40 Ale ma turebeczkę na prezerwatywy. I nawet ręce ma się wolne. Odpowiedz Link Zgłoś
wolveryana Re: Wycieczka 18.07.19, 21:46 snakelilith napisała: > Ale ma turebeczkę na prezerwatywy. I nawet ręce ma się wolne. > Odpowiedz Link Zgłoś
chicarica Re: Wycieczka 19.07.19, 09:14 Jakby miał open crotch to brałabym. Szorty są bardzo niewygodne do gżenia się na łonie natury. Spódniczka w tej kwestii lepsza. Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Wycieczka 18.07.19, 21:40 Ale ma turebeczkę na prezerwatywy. I nawet ręce ma się wolne. Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Wycieczka 18.07.19, 21:41 Ale ma turebeczkę na prezerwatywy. I nawet ręce ma się wolne. Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Wycieczka 18.07.19, 21:42 Osz kurka, mój internet ma czkawkę ze śmiechu. Odpowiedz Link Zgłoś
wolveryana Re: Wycieczka 18.07.19, 21:32 tt-tka napisała: > Albo pupa w lamparci do tych rozowych... czy do brazowych lepiej... ? > > Jak pupa w lamparci, to tylko do różowych Odpowiedz Link Zgłoś
wolveryana Re: Wycieczka 18.07.19, 20:48 Taaaaak Mada jako lamparcica???? O kurcze, zwizualizowałam to sobie Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Wycieczka 18.07.19, 20:55 Jeszcze jedna stylizacja, gdyby jednak poszli "tylko" do parku: Odpowiedz Link Zgłoś
ailia Re: Wycieczka 19.07.19, 12:33 Dlaczego panie na takich zdjęciach tak wykręcają rękę? Nie można trzymać się badyla normalnie? Odpowiedz Link Zgłoś
bergamotka77 Re: Wycieczka 18.07.19, 21:01 Zaloz zgrabne dzinsowe szorty, biała koszulkę i na to koszule w krate plus buty trekkingowe, najlepiej brązowe. Do tego fajny plecak, okulary i voila! Pod spód może być ładna bielizna 😜 Odpowiedz Link Zgłoś
pani-nick Re: Wycieczka 19.07.19, 05:13 O! Koszula w kratę zamiast bluzy - podoba mi się. Odpowiedz Link Zgłoś
21mada Re: Wycieczka 19.07.19, 17:30 A czy zamiast szortów może być mini spódniczka? W sumie co to za różnica? W takiej miękkiej, dresowej nawet wygodniej się chodzi niż w sztywnych dżinsach. Odpowiedz Link Zgłoś
szafireczek Re: Wycieczka 18.07.19, 21:45 To zależy od składu osobowego wycieczki. Jak np. z psem, to bez znaczenia, bo jego miłość jest bezwarunkowa i na dodatek z kolorów widzi żółty, niebieski i szary. Weź za to parasol, to jest bardzo szykowne tak przechadzać się z parasolem...zwłaszcza w angielską kratę. Odpowiedz Link Zgłoś
wolveryana Re: Wycieczka 18.07.19, 21:49 Parasol w angielską kratę do różowych szortów i pupy w lamparci wzór??? Tak !!! Odpowiedz Link Zgłoś
pani-nick Re: Wycieczka 19.07.19, 05:12 Biały tshirt, spodnie dżinsowe (krótkie albo długie w zależności od pogody), bluza rozpinana na wszelki wypadek, plecaczek, wygodne buty. Odpowiedz Link Zgłoś
21mada Re: Wycieczka 19.07.19, 12:27 Fajny zestaw! 😊 Chyba wybiorę się na zakupy bo w ogóle nie mam t-shirtow Odpowiedz Link Zgłoś