isa10 24.09.19, 16:27 Chodzi o prezent dla koleżanki. Mało znanej, bo szkoła nowa. Co się w takiej sytuacji kupuje 15-16-latce? Prezent kupuje facet w podobnym wieku. Rzućcie jakieś inspiracje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
35wcieniu Re: Porada prezentowa potrzebna 24.09.19, 16:38 Hm, mało znana ale chyba coś o niej wiadomo? Jak nie wiadomo zupełnie nic oprócz wieku to nie mam pojęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
mildenhurst Re: Porada prezentowa potrzebna 24.09.19, 16:50 Bon do galerii. 50-100 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: Porada prezentowa potrzebna 25.09.19, 08:41 Stówka w prezencie koleżance okej, a w wątkach weselnych stówka olaboga jak uciułać taka kwotę Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.solis Re: Porada prezentowa potrzebna 24.09.19, 17:00 Gift card do jakiejs drogerii. Dziewczyna sobie kupi to co bedzie chciala. Odpowiedz Link Zgłoś
mail-na-gazecie Re: Porada prezentowa potrzebna 24.09.19, 17:09 Ja bym wybrała coś z biżuterii np. bransoletka Ani Kruk. Odpowiedz Link Zgłoś
mdro Re: Porada prezentowa potrzebna 24.09.19, 19:29 Bransoletkę? Od chłopaka dla mało znanej koleżanki z klasy? Już nic z własnej młodości nie pamiętasz? Do autorki: coś chyba o niej wie? Może coś czyta, może w coś gra? Odpowiedz Link Zgłoś
mail-na-gazecie Re: Porada prezentowa potrzebna 24.09.19, 19:52 Nie wiem o co Ci chodzi. Mój ma, może to istotny fakt, 12 lat i kupuję za niego. Skoro cała klasa kupuję badziew z Tigera albo bon składając się w kilka osób, to zapewne jeden taki drobiazg dziewczyński nie obraża jego koleżanek. Odpowiedz Link Zgłoś
obrus_w_paski Re: Porada prezentowa potrzebna 24.09.19, 20:24 Gdybym w wieku 15-16 lat dostała od mało znanego kolegi biżuterię z kruka, to bym pomyślała, ze jest we mnie zadurzony i albo bym była bardzo skrępowana albo ewentualnie zadowolona w zależności od tego jak bardzo mi się kolega podoba. Na początku liceum tylko raz dostałam biżuterię (z kruka), od chłopaka z którym chodziłam Odpowiedz Link Zgłoś
mail-na-gazecie Re: Porada prezentowa potrzebna 24.09.19, 20:44 Nie Kruk tylko Ania Kruk, która ma bransoletki ze sznurka za 40 50 zl w sam raz dla kolekcjonerek. Może niech się wypowie się mama nastolatki. Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Porada prezentowa potrzebna 25.09.19, 09:22 mail-na-gazecie napisał: > Nie Kruk tylko Ania Kruk, która ma bransoletki ze sznurka za 40 50 zl w sam raz > dla kolekcjonerek. Może niech się wypowie się mama nastolatki. borzeliściasty, matki ustalą, a chłopię wręczy Odpowiedz Link Zgłoś
bominka Re: Porada prezentowa potrzebna 24.09.19, 20:25 Można kupić kosmetyczkę, taka większa na podróż, albo mała do torebki i jakieś ciekawe skladane lustereczko kieszonkowe. Zestaw do skompletowania choćby w rossmanie. Niezawodny😊 Odpowiedz Link Zgłoś
mdro Re: Porada prezentowa potrzebna 24.09.19, 22:40 Jak napisała Obrus, biżuteria dawana 15-16-latce przez klasowego kolegę ma określony kontekst - nawet jeśli jest "nieprawdziwa". Ponadto jeśli to bransoletka ze sznurka, to już nie każdej dziewczynie w tym wieku pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
cruella_demon Re: Porada prezentowa potrzebna 24.09.19, 20:28 Zależy z jakiej okazji. Impreza urodzinowa? Jak tak to albo bym spytała co chce dostać albo dała bon do jakiejś drogerii/empiku. Odpowiedz Link Zgłoś
stara-a-naiwna Re: Porada prezentowa potrzebna 24.09.19, 22:26 podwójny bilet do kina bez wskazania konkretnego seansu Odpowiedz Link Zgłoś
mama-ola Re: Porada prezentowa potrzebna 25.09.19, 09:17 > podwójny bilet do kina bez wskazania konkretnego seansu I to jest bardzo fajny pomysł! Odpowiedz Link Zgłoś
mgla_jedwabna Re: Porada prezentowa potrzebna 25.09.19, 08:28 Pudełko lunchowe, ale takie fajne, z interesującym dizajnem itd., jeśli jest do niego woreczek w tym samym wzroku, albo inny drobiazg, to jeszcze lepiej. Do środka nasypac cukierków Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Porada prezentowa potrzebna 25.09.19, 08:48 jakaś niemota z tego 15-16 latka skoro mamę pyta o prezent dla koleżanki Odpowiedz Link Zgłoś
isa10 Re: Porada prezentowa potrzebna 25.09.19, 09:13 aankaa napisała: > jakaś niemota z tego 15-16 latka skoro mamę pyta o prezent dla koleżanki > Lepiej ci się zrobiło? To cudnie! Dzięki temu może nie uderzysz dzisiaj dziecka, nie kopniesz psa, nie zepchniesz ze schodów staruszki i nie naplujesz koleżance w pracy do kawy. Rozbroiłam frustrata! Jestem wielka! Odpowiedz Link Zgłoś
ajaksiowa Re: Porada prezentowa potrzebna 25.09.19, 16:35 Bilety do kina_jak dla mnie rewelka!👍 Odpowiedz Link Zgłoś
umi Re: Porada prezentowa potrzebna 25.09.19, 16:50 Ale z jakiej okazji i jaki budzet? I czy sie sklada sam czy z klasa? Odpowiedz Link Zgłoś