nena20 26.09.19, 08:21 Dziewczyny chcę kupić prywatnie pobyt w sanatorium. Możecie coś polecić w średnim standardzie? Pobyt centralna Polska np. Ciechocinek lub nad morzem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
megwhite25 Re: Sanatorium prywatnie 26.09.19, 10:50 Polecam sanatorium Dąbki Dukat byłam z dzieckiem na NFZ 1 raz , jest najlepsze w Dabkach. Wcześniej byłam w Susmedzie o wiele gorszy standard. W Dukacie jest basen więc w razie kiepskiej pogody można skorzystać. I morze bardzo blisko. Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Sanatorium prywatnie 26.09.19, 12:15 albo Geovita - też mają basen, pokoje w tzw "hoteliku leśnym" mają wyższy standard niż w budynku głównym do morza 50 m Odpowiedz Link Zgłoś
spanish_fly Re: Sanatorium prywatnie 26.09.19, 11:05 Nie ten rejon, ale znajoma była niedawno w Truskavcu na Ukrainie i wróciła zachwycona - bardzo tanio, wielki wybór różnych zabiegów, świetne żarcie, wygodne pokoje, itp. Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Sanatorium prywatnie 26.09.19, 11:06 Mój ojciec był w sanatorium Promień. Prywatnie i państwowo. Potem jednak pojechał do Nałęczowa i wrócił o wiele bardziej zadowolony. Zarówno z zabiegów jak i z okolicy, posiłków, pokoju itd. Tylko, że ona ma 81 lat Teraz się rozkręcił i na przyszły rok mam mu znaleźć coś na Litwie bo chce inny kraj zobaczyć Odpowiedz Link Zgłoś
grazbed Re: Sanatorium prywatnie 26.09.19, 19:03 Inowrocław Przy tężni ma bardzo dobre opinie. Słyszałam od mamy ale też od niejednej osoby postronnej. Odpowiedz Link Zgłoś
nena20 Re: Sanatorium prywatnie 26.09.19, 21:58 Może jest dodam że to nie dla mnie tylko rodziców. Odpowiedz Link Zgłoś