eemodelka 08.06.05, 11:39 cze. mie wiem jak golić włosy łonowe. ktoś mipomoże? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MeGi Re: jak się golić? IP: 153.95.95.* 08.06.05, 11:56 jaktojak?na poczatku w sumie jest trochetrudno, ale potem jest to bardzolatwe.ja zgolilam wszystkie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magdalena Re: jak się golić? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.05, 03:27 maszynka-robie to od lat i odpowiada mi to!!teraz dziwnie sie czuje,gdy mam chocby niewielki zarost!!...i pomyslec,ze kiedys nie wyobrazalam sobie miec lysa p...??!!kwestia przyzwyczajenia:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monisia Re: jak się golić? IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 10.06.05, 11:07 ja bym jednak chciała mić chociaż maly zarost:) trójkącik wystarczy:) Odpowiedz Link Zgłoś
bajka228 Re: jak się golić? 08.06.05, 12:53 eemodelka napisała: > ktoś mipomoże? pogielo Cie? Odpowiedz Link Zgłoś
snowpanter Re: jak się golić? 08.06.05, 18:37 Jeżeli boisz się maszynki do golenia to sróbuj veet'em choć w moim przypadku efekt troszkę opłakany..jednak polecam np gillete satin care zmiękczają włoski np żelami czy piankami a potem davaj golarka w ręke i po ptokach :) [pzdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grubcia Re: jak się golić? IP: *.chello.pl 08.06.05, 20:49 ...ja kiedys golilam za pomoca pianki i maszynki ale zawsze byla szordtka skora...teraz gole sie na sucho..poprostu przelatuje maszynka po suchutkiej skorze i jest gladziutkia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kostek Re: jak się golić? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 20:53 Ja tam swojej kobiecie kilka razy sam wygoliłem żeby się nie przemęczała:) Jak się golić? Chyba masz niedużo latek kobieto...chyba że teraz się obudziłaś i dowiedziałaś ze włosy łonowe się goli(podgala)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilarose Re: jak się golić? IP: *.net-serwis.pl 10.06.05, 11:34 Najlepiej golić pod włos :) i zgolić wszystkie włoski oprócz pionowego paska pośrodku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fakju Re: jak się golić? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 15:39 > Najlepiej golić pod włos :) i zgolić wszystkie włoski oprócz pionowego paska > pośrodku Eee, lepiej zostawić trójkącik, albo serduszko ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: netQa Re: jak się golić? IP: *.acn.waw.pl 10.06.05, 17:47 Normalnie, używasz do tego pianki i maszynki a póżniej smarujesz balsamikiem.Nic trudnego.Paseczek po środku wygląda sexi :). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obrośnięta Re: jak się golić? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 20:52 po to Bozia dała włoski aby je mieć! Odpowiedz Link Zgłoś