26.09.19, 19:04
Ematka ogląda? Przeczytałam dziś, że to "serial o neurotycznej egoistce socjopatce, z którą identyfikuje się każda kobieta" . Zabrzmiało to tak absurdalnie, że musiałam zobaczyć o cjo chodzi. I teraz mam dla Was...
twitter.com/i/status/814400576570073088
No padlam 😅😅😅
Obserwuj wątek
    • sumire Re: Fleabag! 26.09.19, 19:20
      Phoebe jest ekstra.
      Mam dla niej dodatkowy szacun za zrobienie symbolu seksu z Andrew Scotta (który zresztą też jest absurdalnie utalentowany).
    • edelstein Re: Fleabag! 26.09.19, 19:20
      Co to za song,skads go znam
      • lauren6 Re: Fleabag! 26.09.19, 19:23
        youtu.be/JaAWdljhD5o
        • edelstein Re: Fleabag! 26.09.19, 21:27
          Dzieki za cholere sobie przypomniec nie moglam
    • alicia033 Re: Fleabag! 26.09.19, 19:21
      nie.
      I to, co wkleiłaś zupełnie nie zachęciło do oglądania.
      • memphis90 Re: Fleabag! 26.09.19, 19:28
        Nie każdy lubi tego typu humor smile
    • zielona_strona_swiata Re: Fleabag! 26.09.19, 19:30
      Widzialam ze trzy odcinki chyba - z obu serii bo myslalam ze moze cos przegapilam? Rozumiem ze mialo byc przerysowane, ale dla mnie wyszlo przerazliwie smutno, niesmiesznie-tragicznie. Moze dlatego ze znam osoby z cechami postaci i sa one w ogromnej mierze nieszczesliwe, tkwiace w nieudanych relacjach, obwiniajace innych o swoje bledy, 'bo sie nie da'.
      • bywalec.hoteli Re: Fleabag! 08.01.21, 21:07
        zielona_strona_swiata napisała:

> Widzialam ze trzy odcinki chyba - z obu serii bo myslalam ze moze cos przegapil
        > am? Rozumiem ze mialo byc przerysowane, ale dla mnie wyszlo przerazliwie smutno
        > , niesmiesznie-tragicznie. Moze dlatego ze znam osoby z cechami postaci i sa on
        > e w ogromnej mierze nieszczesliwe, tkwiace w nieudanych relacjach, obwiniajace
        > innych o swoje bledy, 'bo sie nie da'.

Po pierwszym odcinku mam podobne odczucia.
    • mama-ola Re: Fleabag! 26.09.19, 19:42
      Skojarzyło mi się z Dniem świra - główny bohater jedzie pociągiem i postrzega ludzi wokół jako bandę kretynów.

Tez codziennie jeżdżę pociągiem, ale nie mam takiego negatywnego nastawienia do współpasażerów. Nawet gdy my period is coming smile
      • memphis90 Re: Fleabag! 26.09.19, 19:52
        Ale jakiego negatywnego nastawienia? Całe metro dzieli jej ból! To bardzo empatyczni wspolpasazerowie!
        • mama-ola Re: Fleabag! 26.09.19, 19:58
          A, to nie zrozumiałam. Myślałam - widząc jej zdegustowaną minę - że uważa ich za dziwaków.
    • joanna05 Re: Fleabag! 26.09.19, 19:59
      Jedna z najlepszych rzeczy jakie zrobiono dla telewizji ever, na równi z pierwszymi seriami Sherlocka BBC czy Bodyguardem z Maddenem. Złoto. Pierwsza seria mnie bolała jakoś przy oglądaniu, druga wzruszyła nieprzytomnie. Cudowna, poruszająca, romantyczna bez zbędnej czułostkowości. Tak się powinno pisać o miłości, to jest współczesne, prawdziwe i żywe. Niech Phoebe pisze jak najwięcej. Co za talent.
      Spodziewam się, że nowy Bond poprawiony przez nią będzie miał perfekcyjne dialogi, oby.
    • milka_milka Re: Fleabag! 26.09.19, 20:05
      Przepotwornie nudne. Obejrzałam dwa odcinki i stwierdziłam, że szkoda czasu.
    • pani_tau Re: Fleabag! 26.09.19, 21:15
      Uwielbiam! Boska scena na cmentarzu w pierwszym sezonie.
    • blablanie Re: Fleabag! 26.09.19, 21:24
      Gdzie to obejrzeć?
      • joanna05 Re: Fleabag! 26.09.19, 21:33
        Amazon Prime. Warto! smile
    • panpaniscus Re: Fleabag! 26.09.19, 21:33
      Oglądała, w porzo. Powiew świeżości - tj. nie było podobnego serialu, przynajmniej ja nie kojarzę.
    • agonyaunt Re: Fleabag! 26.09.19, 21:37
      Dla mnie odkrycie roku. Znakomity. I fantastycznie wielowarstwowy. Ale że neurotyczna egoistka socjopatka? Kurde, Józek to wymyślił?
      • memphis90 Re: Fleabag! 26.09.19, 21:59
        Jakis portal internetowy.....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka