mrs.solis 28.09.19, 22:08 Jak pamietacie to podajcie jakies linki na ten temat. Chcialabym dac do poczytania kuzynce,ktorej maz zaczal robic jazdy. Grozi jej ,ze odbierze jej dzieci, wyczyscil jej konta,pozakladal podsluchy i wynajal detektywa itp. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jola-kotka Re: Rozwod z psycholem 28.09.19, 22:25 Tak bez powodu ten detektyw czy facet mysli ze mu rogi rosna? Odpowiedz Link Zgłoś
raczek47 Re: Rozwod z psycholem 28.09.19, 22:35 Proponuję moje wątki-początek wrzesień 2014. Wszystko przez Ciebie wymienione przerobiłam i jeszcze więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
ginger.ale Re: Rozwod z psycholem 29.09.19, 17:00 raczek47 napisała: > Proponuję moje wątki-początek wrzesień 2014. Wszystko przez Ciebie wymienione p > rzerobiłam i jeszcze więcej. O matko, raczek, ale ten czas leci! Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.solis Re: Rozwod z psycholem 29.09.19, 21:08 Znalazlam narazie jednen , ktory mialam czas poczytac i twoja syt. byla troche inna. To twoj maz sie wyniosl do innej pani. Tam bedzie jazda, bo maja wybudowany wspolny dom , za plotem u tesciowej. Oni ja predzej zarzna niz pozwola ten dom sprzedac zeby ja splacic. Przeciez nie zostawi mu tego i nie pojdzie mieszkac pod most skoro ona pracuje od ponad 20 lat i wkladala swoja kase w budowe tego domu. Szczerze zaczynam sie o nia bac. Na miejscu nie ma nikogo z rodziny, jest u nich zupelnie sama, zreszta o sytuacji powiedziala tylko swojej matce, nikomu wiecej. Ja dowiedzialam sie przez przypadek. Odpowiedz Link Zgłoś
tt-tka Re: Rozwod z psycholem 29.09.19, 21:48 No to niech jej prawnik doradzi, jak zabezpieczyc jej finanse. Moze rowniez skorzystac z pomocy prawnika i psychologa w dowolnej organizacji antyprzemocowej, ich tam nic nie zdziwi i nie zaskoczy. A ty polec jej forum zycie rodzinne, tam swirow i rozwodowych historii wiecej niz ustawa przewiduje. Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.solis Re: Rozwod z psycholem 29.09.19, 00:55 Zlozyla pozew z orzeczeniem o winie, on jak tylko dostal papiery zlozyl swoj rowniez z orzeczeniem o winie. Podsluchy pozakladal pewnie po to zeby szukac hakow i miec ja pod kontrola. Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: Rozwod z psycholem 29.09.19, 01:23 Rozumiem. Czyli bedzie walczyl nie zazdroszcze sytuacji. natychmiast po przeczytaniu pomyslalam wlasnie raczku znajdz jej watki . Odpowiedz Link Zgłoś
triismegistos Re: Rozwod z psycholem 29.09.19, 09:19 Uuu, obrończynmi gaci na stanowisku. Odpowiedz Link Zgłoś
bistian Re: Rozwod z psycholem 29.09.19, 09:32 triismegistos napisała: > Uuu, obrończynmi gaci na stanowisku. A kobiety, to niby gaci nie noszą? Każdy reaguje stresem na taką sytuację, więc facet też. Być może się zastanawia, czy to nie przypadkiem pojawił się ktoś nowy na horyzoncie i żona mu się zbiesiła? Że to żadna jego wina. Ludzie bardzo różnie sobie to układają w głowie. Odpowiedz Link Zgłoś
mgla_jedwabna Re: Rozwod z psycholem 29.09.19, 18:15 Jak ktoś jest normalny, to mając podejrzenia może i zatrudni detektywa, ale nie będzie się tym chwalił. Tutaj detektyw został użyty jako straszak, a zastraszania współmałżonka uprawiają tylko psychole. Odpowiedz Link Zgłoś
mary_lu Re: Rozwod z psycholem 28.09.19, 22:38 Skontaktuj ją ze mną Niech idzie do dobrego prawnika. Niech zrobi wszystko, żeby się wyciszyć i nie reagować na świra nerwowo. Sądy raczej nie lubią takich krzywych akcji na szczęście, osoba zastraszająca, zakładająca podsłuchy, wynajmująca detektywów bez powodu ustawia się w gorszej pozycji. Sędzia musi wiedzieć, kto jest spokojnym rodzicem a kto psycholem, nie ma nic lepszego dla rozwodzącej się kobiety niż to, że jej psychiczny eks sam się pokaże od najciekawszej strony. Jak mój eks szalał, a ja już odzyskałam odrobinę sił psychicznych, to po każdym numerze powtarzałam sobie „bardzo dobrze, niech dalej tak robi, jak inaczej miałabym udowodnić, że mu totalnie odbiło, super, że to zrobił” Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.solis Re: Rozwod z psycholem 29.09.19, 00:41 Prawnika ma, co do tego zeby nie reagowac to chyba za pozno. Dzis mi powiedziala , ze wazy 40 kg i wypadla jej polowa wlosow, Od miesiecy nie moze spac. Poradzilam jej psychiatre , ale twierdzi, ze depresji nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
pulower8 Re: Rozwod z psycholem 29.09.19, 01:11 Niech idzie i tak, przepisze jej coś na sen chociaż. Niepotrzebnie się dziewczyna męczy. Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: Rozwod z psycholem 29.09.19, 01:29 Nie o takie reakcje chyba chodzilo a o robienie awantur czy np. Nie panowanie nad soba w obecnosci dzieci. Bo to ze stres przezywa itd. To normalne. Odpowiedz Link Zgłoś
kosmos_pierzasty Re: Rozwod z psycholem 28.09.19, 22:39 Z tym to chyba jednak najlepiej do adwokata. Wyczyszczenie kont to przemoc ekonomiczna, groźby (oczywiście bez pokrycia) - psychiczna. Moim zdaniem wizyta u osoby specjalizującej się w takich przypadkach (może razem z Tobą dla dodania otuchy?) da więcej niż studiowanie linków o różnej wiarygodności. Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.solis Re: Rozwod z psycholem 29.09.19, 00:45 Niestety nigdzie z nia nie pojde,bo ona mieszka w Polsce. Ona z tych co internetow nie czytuje i myski, ze to co zaczal wyprawiac jej maz to jest tak nieprawdopodobne, ze boi sie , ze nikt jej nie uwierzy. Chcialabym jej podrzucic jakies linki do takich histotii zeby wiedziala, ze nie tylko ja cos takiego spotkalo plus wasze cenne rady z tych watkow moga jej sie przydac. Odpowiedz Link Zgłoś
anika772 Re: Rozwod z psycholem 29.09.19, 09:24 Przekonaj ją, że wielu właścicieli właśnie tak się zachowuje, kiedy własność postanawia odejść. Nihil nove sub sole, sądy nie takie rzeczy widziały i słyszały. Niech się dziewczyna trzyma i dużo sił jej życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
45rtg Re: Rozwod z psycholem 28.09.19, 22:44 mrs.solis napisała: > Jak pamietacie to podajcie jakies linki na ten temat. Chcialabym dac do poczyta > nia kuzynce,ktorej maz zaczal robic jazdy. Grozi jej ,ze odbierze jej dzieci, w > yczyscil jej konta,pozakladal podsluchy i wynajal detektywa itp. mojedwieglowy.blogspot.com/ I książka autorki tego bloga. Chyba najlepsze, co jest dostępne w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
raczek47 Re: Rozwod z psycholem 29.09.19, 09:51 Ta książka mi bardzo pomogła.Sytuacje opisane w nich w wielu przypadkach były jak kalki zachowań mojego eks. Odpowiedz Link Zgłoś
raczek47 Re: Rozwod z psycholem 29.09.19, 20:08 "Moje dwie głowy" Mają Friedrich. Fragmenty są na jej blogu. Odpowiedz Link Zgłoś