Dodaj do ulubionych

temat rodem z SATC

15.10.19, 20:37
No więc problem jest następujący: podczas okresu bardzo skacze mi libido tongue_out Do góry. Bardzo. No, funkcjonuję jak człowiek, ale czuję się trochę jak kotka w rui. Wchodzę więc na emamę, żeby zająć myśli czymkolwiek (!) a tam wątki o soczystych romansach i inne seksy. No nie mogę. To chyba zresztą nielogiczne, z punktu widzenia natury. Nawet nie mam faceta, a jakbym miała, to i tak nie jestem zwolenniczką, żeby w "te dni". Ehh..
Co robić drogie Bravo, zbadać tarczycę?
Obserwuj wątek
    • lauren6 Re: temat rodem z SATC 15.10.19, 20:41
      Ale co Cię tak nakręciło? Seks z księdzem Szydło? Faktycznie poważna sprawa 🤔
      • grey.heart34 Re: temat rodem z SATC 15.10.19, 21:25
        Nic mnie nie musiało nakręcać, samo mi się zrobiło, ale takie tematy mnie dodatkowo drażnią..
    • triss_merigold6 Re: temat rodem z SATC 15.10.19, 20:41
      Jedź w delegację jak wojewoda małopolski Piotr Ćwik z PiS <wcześniej katecheta>
      krknews.pl/znany-polityk-pis-mogl-miec-romans-ze-swoja-podwladna-czego-sie-boi-wojewoda-malopolski/
      • grey.heart34 Re: temat rodem z SATC 15.10.19, 21:28
        To chyba Możdżer ostatnio gdzieś powiedział, że na świecie uwidacznia się ostatnio erupcja kumulowanej od lat energii seksualnej... ??? Może to to?
    • saszanasza Re: temat rodem z SATC 15.10.19, 21:30
      Kubeczek menstruacyjny kup😜 Wprawdzie orgazmu nie dostaniesz, ale będziesz go miała w sobie, a niektóre mają całkiem sporo w obwodzie😂😂
      • grey.heart34 Re: temat rodem z SATC 15.10.19, 21:37
        Mówisz? No dobra, w sumie planuję od dawna taki zakup ;P
        • saszanasza Re: temat rodem z SATC 16.10.19, 08:08
          grey.heart34 napisała:

> Mówisz? No dobra, w sumie planuję od dawna taki zakup ;P

No ja mam, polecam....dodatkowo ostatnio koleżanka mnie oświeciła że podobno kichanie to 1/100 orgazmu😅 szkoda tylko, że wynik się nie sumuje, może pod koniec dnia doszłabym😎
          • grey.heart34 Re: temat rodem z SATC 16.10.19, 10:04
            O borze, już nigdy podczas kichania nie będzie tak jak kiedyś... tongue_out
    • chocolatemonster Re: temat rodem z SATC 16.10.19, 00:54
      Ja jak mam ochote na seks to zbytnio nie przejmuje sie pora cyklu (a mam czesto). A! Wiesz, ze od masturbacji nie rosna wlosy na rekach? I, ze orgazm podczas miesiaczki dziala przeciwbolowo i relaksujaco? Milej nocy😁
      • grey.heart34 Re: temat rodem z SATC 16.10.19, 10:03
        Ehhh… No ja się przejmuję jednak porą cyklu, bo u mnie podczas okresu jest bardzo obficie... ale tak, uprzedzając pytanie, tampony też już dotarły do naszych rubieży cywilizacji... wink
        • chocolatemonster Re: temat rodem z SATC 16.10.19, 10:24
          To jest bardzo indywidualne. A o tampony nie zamierzalam pytac😁

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka