livia.kalina 16.10.19, 18:14 czyli doświadczenie i uznani parlamentarzyści. Pan poseł Dominik Tarczyński, znów jak zwykle honorowo "wyskocz na solo bydlaku", choć nieco innymi słowy: Myślicie, ze będzie walka w kisielu, na gołe klaty? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
profes79 Re: stare wygi sejmowe 16.10.19, 18:34 Przypomnę, że to JKM swego czasu zdzielił w twarz Boniego bo według niego należało mu się (zresztą podpierał się właśnie kodeksem honorowym) - no to teraz posmakuje własnego lekarstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: stare wygi sejmowe 16.10.19, 18:47 Ależ ja jak najbardziej zauważam, że jeden wart drugiego. Z niecierpliwością czekam na rozstrzygnięcie pojedynku. Odpowiedz Link Zgłoś
znowu.to.samo Re: stare wygi sejmowe 19.10.19, 13:55 Super! Czekamy z popcornem i colą. JKM należy sie jak mało komu Odpowiedz Link Zgłoś
znowu.to.samo Re: stare wygi sejmowe 19.10.19, 13:56 Zastanawiam sie też czy ludzie głosujący na konfederacje byli na pewno świadomi, czyja gęba jest twarzą tej partii??? Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: stare wygi sejmowe 18.10.19, 23:59 Korwin twierdzi, że nie będzie z Tarczyńskim rozmawiał. Nie zauważył, że Tarczyński nie chce rozmawiać, tylko się bić: wiadomosci.onet.pl/tylko-w-onecie/janusz-korwin-mikke-w-onet-opinie-dominik-tarczynski-nie-ma-zdolnosci-honorowych-nie/b5vsyjr Odpowiedz Link Zgłoś
dramatika Re: stare wygi sejmowe 19.10.19, 00:07 Wyzwanie na pojedynek honorowy - pewnie JKM nie przyjmie. Wielokrotnie przyznawał się do błędu, że Boni nie zasługiwał na spoliczkowanie dorzeczy.pl/kraj/74796/Korwin-Mikke-Zrobilem-blad-policzkujac-Boniego-powinienem-go-kijem-obic.html Widzę potencjał dla prawdziwego feminizmu, ale pewnie lewaczki zajęte walką o prawo do Masturbacji nie skojarzą w ogóle, że jest jakaś okazja Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: stare wygi sejmowe 19.10.19, 00:12 To ciekawe, że "pojedynek" dwóch świrów to "potencjał dla prawdziwego feminizmu".... Odpowiedz Link Zgłoś
chicarica Re: stare wygi sejmowe 19.10.19, 00:15 Oświadczam zatem jako prawdziwa feministkolewaczka zajęta walką o prawo do masturbacji, że po raz pierwszy od lat rozważam zakupienie jakiejś polskiej telewizji. Przy takim zoologu jaki obecnie trafił do sejmu zapowiada się przednia rozrywka. Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: stare wygi sejmowe 19.10.19, 00:20 Że też człowiek dowie się z forum, że jego masturbacja jest nielegalna i dopiero prawo do niej musi sobie wywalczyć ... Odpowiedz Link Zgłoś
dramatika Re: stare wygi sejmowe 19.10.19, 00:21 chicarica napisała: > Oświadczam zatem jako prawdziwa feministkolewaczka zajęta walką o prawo do mast > urbacji, że po raz pierwszy od lat rozważam zakupienie jakiejś polskiej telewiz > ji. Przy takim zoologu jaki obecnie trafił do sejmu zapowiada się przednia rozr > ywka. Wreszcie jakiś objaw zdrowego myślenia. Mem dość slaby, ale zawsze coś - zrobiony przez wyborców Konfy: Odpowiedz Link Zgłoś
chicarica Re: stare wygi sejmowe 19.10.19, 00:28 Ja mogę sobie być wesolutka, bo ten cyrk już nie z moich podatków Odpowiedz Link Zgłoś
dramatika Re: stare wygi sejmowe 19.10.19, 00:50 chicarica napisała: > Ja mogę sobie być wesolutka, bo ten cyrk już nie z moich podatków A coż to za podnieta No chyba że masz lepsze, typu masowe agresywne protesty, blokowania ulic przez czołgi, i tego typu atrakcje, które bawią zachodnią Europę. Odpowiedz Link Zgłoś
chicarica Re: stare wygi sejmowe 19.10.19, 12:52 No, u nas to wiadomo: strzelaniny, wyjście na miasto tylko w kevlarowej kamizelce, pożary samochodów i gwałty, te sprawy. Oraz miliony ciapatych na zasiłku odbierające jednocześnie pracę lokalsom. Gdzie tam miliony, miliardy wręcz! Odpowiedz Link Zgłoś
rekreativa Re: stare wygi sejmowe 19.10.19, 14:32 Jak to gdzie, w Kalifacie Francuskim Odpowiedz Link Zgłoś
kongijczyk_z_rimini Re: stare wygi sejmowe 19.10.19, 08:24 Będzie ubaw z Jachiry, Nowickiej, Śmiszka-Śmieszka i Sienkiewicza oraz kontynuacji kabaretu Wielgusowej. Żeby nie było, po prawej stronie będzie oszołom Braun i wolnorynkowy wariat Berkowicz. Jestem przeciwko wszystkim liberalizmom. Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: stare wygi sejmowe 19.10.19, 08:26 Józek, zamierzasz pobić rekord w kategorii żenujących nicków (uważaj, bywalec cię goni), czy po prostu identyfikujesz się z tymi panami z Rimini? Odpowiedz Link Zgłoś
kongijczyk_z_rimini Re: stare wygi sejmowe 19.10.19, 08:41 Identyfikować z nimi to się mogą liberalni demokraci, którzy ich do Europy przyjmują i na wykonanie wyroku potem nie odsyłają do rodzimego Kongo. Odpowiedz Link Zgłoś
kongijczyk_z_rimini Re: stare wygi sejmowe 19.10.19, 08:43 Widocznie moje nicki dręczą Twoje sumienie, że popierasz tu sprowadzanie bardzo "wybuchowego" towarzystwa i jednak to nie są tylko matki i dzieci oraz osławieni "lekarze i inżynierowie". Odpowiedz Link Zgłoś
kongijczyk_z_rimini [...] 19.10.19, 08:55 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
triismegistos Re: stare wygi sejmowe 19.10.19, 11:54 idziesz na rekord jeśli chodzi o wywoływanie odruchów wymiotnych u każdej kobiety, która zetknie się z tobą choćby internetowo? Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: stare wygi sejmowe 19.10.19, 12:07 Koleś normalnej babki nie dał rady złapać to teraz szuka hybristofilki Odpowiedz Link Zgłoś
kongijczyk_z_rimini [...] 19.10.19, 12:14 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
triismegistos Re: stare wygi sejmowe 19.10.19, 12:55 Zdecydowanie masz jakąś wstydliwą chorobę. Głowy. Obrzydliwy, wstrętny, mały człowieczek. Brzydzę sie toba. Odpowiedz Link Zgłoś
kongijczyk_z_rimini Re: stare wygi sejmowe 19.10.19, 12:58 Kuo sobie prywatną wyspę o tam przyjmuj imigrantów. Z dala od nas! Odpowiedz Link Zgłoś
triismegistos Re: stare wygi sejmowe 19.10.19, 14:46 Wszyscy się brzydzą takich jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
kongijczyk_z_rimini Re: stare wygi sejmowe 19.10.19, 15:43 Jeszcze dodaj, że afirmuję korzystanie z prostytutek i zdradzanie żony przez R. Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: stare wygi sejmowe 19.10.19, 16:11 Nie, nie dręczą mojego sumienia, po prostu zastanawiam się, co trzeba mieć w głowie, żeby zmieniać nicki na takie kojarzące się z okrucieństwem wobec kobiet. Masz, podrzucę ci następny: ted.bundy. W sam raz na twój poziom obrzydlistwa. Odpowiedz Link Zgłoś
kongijczyk_z_rimini Re: stare wygi sejmowe 19.10.19, 16:54 Te nicki mają raczej być przestrogą przed totalną opozycją i ich pomysłami. Europa niech sobie będzie kolorowa, Polska niech pozostanie maksymalnie biała. Odpowiedz Link Zgłoś
woman_in_love Re: stare wygi sejmowe 19.10.19, 11:05 Józek marzy o spoconych budowlańcach, wielkich Kongijczykach itd. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: stare wygi sejmowe 19.10.19, 09:13 Nie wpadłaś na to, że od wielu lat możesz oglądać obrady sejmu i komisji on line? Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: stare wygi sejmowe 19.10.19, 00:54 Wstyd mi jak ja czytam. Wyszło mi stare wargi sromowe, rzucam okiem na nicka zalożycielki i myślę, co ona chce od starych warg sromowych? I olsnienie. Myślicie, że psuje mi się wzrok, źle widze i mozg dorabia sam napis, czy cos takiego? Bo coraz częsciej tak mam, na ematce minimum raz dziennie. Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: stare wygi sejmowe 19.10.19, 12:08 Absolutnie dementuję plotki jakoby miałabym coś do starych warg sromowych Odpowiedz Link Zgłoś
znowu.to.samo Re: stare wygi sejmowe 19.10.19, 14:03 Tylko że JKM wygldem może przypominać stare wargi sromowe... Odpowiedz Link Zgłoś
mgla_jedwabna Re: stare wygi sejmowe 19.10.19, 01:09 Najbardziej podoba mi się komentarz, którego autorem jest Damian Duszczenko. Komentarz krąży po FB, pozwolę sobie przytoczyć jego treść w skrócie. Otóż "zodnie z kodeksem Boziewicza należałoby to chyba zakwalifikować jako obrazę najcięższą - obrazę familii." A więc należałoby w ciagu 24 godzin wysłać sekundantów, wyjątkowo można by też listem poleconym lub telegrafem. Współcześnie Twitter jest odpowiednikiem telegrafu, ale Tarczyński nie wyzwał JKM, po prostu zapowiedział wpuszczenie łomotu. Zatem JKM ma prawo wyzwania nie przyjąc ze względu na zwloke, gdyby nawet pojawilo się takowe. Podsumowanie pozwolę sobie zacytować: "A więc Panie Pośle Tarczyński, może pan jedynie wypłacić sprawiedliwość bez kodeksu, tak po chamsku, po mordzie. Czemu, nie ukrywam, kibicuję - nie dość, że Korwin dostanie po mordzie, to i pan wyrok. A jako skazany przestanie pan pełnić mandat posła." Odpowiedz Link Zgłoś
profes79 Re: stare wygi sejmowe 19.10.19, 11:00 Nie dostanie wyroku bo ma immunitet. Swoją drogą ma niezwykle ciekawą sytuację prawną i jestem ciekaw, jak do tego proceduralnie podszedłby PE No i druga kwestia - teraz jest niby wybrany posłem na Sejm - czy w ogóle mógł kandydować będąc wybranym posłem do PE? (co prawda z odroczeniem czasowym, ale jednak) Odpowiedz Link Zgłoś
maniaczytania Re: stare wygi sejmowe 19.10.19, 11:50 profes79 napisał: > No i druga kwestia - teraz jest niby wybrany posłem na Sejm - czy w ogóle mógł kandydować będąc wybranym posłem do PE? (co prawda z odroczeniem czasowym, ale jednak) Nie ma chyba odebranych praw obywatelskich? Zresztą już się wypowiedziała PKW, z tego, co pamiętam, wg nich, gdy okaże się (po Brexicie), że to miejsce w PE jest, wchodzi na nie kolejna osoba z listy. Odpowiedz Link Zgłoś
profes79 Re: stare wygi sejmowe 19.10.19, 12:43 To nie jest kwestia praw obywatelskich. Tylko zakazu łączenia takich stanowisk. Swoją drogą powinno się w końcu wprowadzić ustawowy zakaz kandydowania przy pełnieniu innej funkcji - skończyłoby się kandydowanie radnych, posłów itd. Chcesz kandydować np. do PE? Proszę bardzo - składasz mandat poselski i kandydujesz jako wolny człowiek. A nie na zasadzie "to ja se wezmę udział w wyborach to może się dopcham do lepszego korytka ale jak nie wyjdzie zawsze zostanie stare w zapasie". Ty myślisz, że Tarczyński by sobie zawracał głowę Sejmem jakby już brał tłuściutką kasę z PE? Odpowiedz Link Zgłoś
maniaczytania Re: stare wygi sejmowe 19.10.19, 16:53 Ale na razie niczego łączy, do PE jest, a w zasadzie był kandydatem-elektem. Co do zakazu kandydowania dla tych, którzy pełnią funkcję, to nie do przeprowadzenia - musiałby być zakaz kandydowania na kolejne kadencję. Swoją drogą to byłabym za. Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: stare wygi sejmowe 19.10.19, 13:08 przeczytalam: stare wargi sromowe czego mi brakuje? Odpowiedz Link Zgłoś
delecta Re: stare wygi sejmowe 19.10.19, 17:58 Jestem chora, przysypiam, próbuję przeglądać ematkę, żeby nie przegapić wzięcia antybiotyku. Po raz drugi trafiłam na tytuł wątku i po raz drugi oprzytomniałam na moment, bo - wiecie, co przeczytałam? STARE WARGI SROMOWE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mid.week Re: stare wygi sejmowe 19.10.19, 18:48 Przeczytałam "stare wargi sromowe" 😂 Odpowiedz Link Zgłoś
woman_in_love mogliby użyć pistoletów i się nawzajem 19.10.19, 18:51 wyeliminować z życia politycznego. Na amen. Ależ by było cudnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kaka-llina Re: stare wygi sejmowe 19.10.19, 18:53 Przeczytałam "stare wargi sromowe" ze mna jest serio cos nie tak Odpowiedz Link Zgłoś
kaka-llina Re: stare wygi sejmowe 19.10.19, 18:54 O teraz widzę, że nie tylko ja... Odpowiedz Link Zgłoś