Dodaj do ulubionych

Drogie panie

16.10.19, 18:54

Czy zgadzacie się z tymi facetami?

chwilesloneczne.blogspot.com/2019/04/kobiety-w-rozmiarze-wiekszym-niz-36-nie.html?m=1
Obserwuj wątek
    • iwoniaw Ja się zgadzam :-D 16.10.19, 19:10
      Zapewne panie z większym rozmiarem nie mają u nich szans, czemu miałabym wątpić?
    • kandyzowana3x Re: Drogie panie 16.10.19, 19:12
      A jak mozna zgadzac sie, czy nie zgadzac z tym jakie kobiety podobaja sie tym konkretnym mezczyznom. Jak widac sylwetka I wysportowany wyglad jest dla nich bardzo wazny, wiec wogole mnie nie dziwi, ze jest jednym z glownych kryteriow doboru partnerki
    • miss_fahrenheit Re: Drogie panie 16.10.19, 19:16
      Z tym, że tym konkretnym mężczyznom nie podobają się kobiety noszące rozmiar większy niż 36? Ich sprawa.
    • jak_matrioszka Re: Drogie panie 16.10.19, 19:23
      A jak niby z tym polemizować? Mi sie bardziej blondyni od brunetów podobaja, i co, nie zgodzisz sie i bedziesz mi wmawiać że jednak wole brunetów?
    • fragile_f Re: Drogie panie 16.10.19, 19:30
      Eee... z jakimi facetami? Serio myslisz, ze to sa wypowiedzi panow ze zdjec? Przeciez to jakiś clickbaitowy amalgamat.

Co nie zmienia faktu, ze sa faceci ktorzy tak myślą i jest to wylacznie ich sprawa. Sa tacy, ktorzy maja inne poglady i tez jest to ich sprawa. Ba, sa tez kobiety o określonym guscie wink ja np. nie moglabym byc z facetem o malych dloniach :p
    • 35wcieniu Re: Drogie panie 16.10.19, 19:31
      A jak się mam nie zgadzać ze zdaniem faceta, u którego kobiety w rozmiarze większym niż 36 nie mają szans? Nie mają to nie mają. Jak mu się większe nie podobają, to faktycznie ich szanse zbyt wielkie nie są, z tym tu się można nie zgadzać?
    • szalona-matematyczka Re: Drogie panie 16.10.19, 19:33
      Mnie tez podobaja sie tylko szczupli, wysportowani i wysocy mezczyzni. Nie moglabym byc z kurduplem czy grubaskiem. Po prostu mnie nie pociaga. I tak, wiekszosc otylych osob gdyby sie zabrala za siebie to by schudla. Chcesz wprowadzic jakis parytet? Ze jest obowiazek kochania grubasow albo kurdupli, bo im sie nalezy? O gustach sie nie dyskutuje. Jeden lubi niebieskie oczy, drugi okulary, a trzeci bogaczy.😁 Wiec nie troluj rosa.😜
    • hanusinamama Re: Drogie panie 16.10.19, 19:33
      Jak zobacyzłam pozę Kurtisa to sie mało nie posmarkałam. Jakoś mnie nie interesuje co taka męska popierdółka myśli o kobietach i ich rozmiarach. U mnie np taki wymyskany, wypindrzony, upozowany i zapatrzony w lusterko facet nie miałby szans...
      • jak_matrioszka Re: Drogie panie 16.10.19, 19:35
        Ja dla takich to bym sie poświeciła i do rozmiaru 40 na wszelki wypadek przytyła wink
    • chococaffe Re: Drogie panie 16.10.19, 19:41
      ?????

Mam sie zgadzać lub nie, że jakiemuś Wieskowi coś sie podoba albo nie podoba? Póki Wiesiek mnie nie tuczy/odchudza na siłę to mi wsyztsko jedno.
    • ajriszka Re: Drogie panie 16.10.19, 19:47
      Każdy ma inny gust. A to też zmienia się. Ostatnio podobają mi się miśki wink
      Te miśki to nie takie zwyczajne ale muszą mieć jakieś tam cechy fizyczne (i nie tylko) oprócz tej miśkowatości wink
    • anika772 Re: Drogie panie 16.10.19, 20:16
      Mają takie a nie inne upodobania, jak niby mam się z tym nie zgadzać?
    • chocolatemonster Re: Drogie panie 16.10.19, 21:24
      To ich sprawa, kazdemu podoba sie kto inny. Nie musze sie ani zgadzac ani nie zgadzac.
    • sowka.szara Re: Drogie panie 16.10.19, 21:29
      Zgadzam się. Co więcej, panie w rozmiarze 36 i mniejszym też nie mają u mnie szans.
    • jola-kotka Re: Drogie panie 16.10.19, 22:04
      Sa tacy co lubia panie w rozmiarku np. 60
      I tacy co w 32/34 i ok. Kazdy potrzebuje milosci.
    • ga-ti Re: Drogie panie 16.10.19, 22:05
      Że tak powiem, ci panowie to nie mój target, więc ich opinia na temat rozmiarów nie ma dla mnie znaczenia big_grin
    • simply_z Re: Drogie panie 16.10.19, 22:17
      rozmiar 36 to coś jak mitycznie stanikowe B, C i D. tak naprawdę nie do końca istnieje. niektóre ubrania uchodzące za 38, to tak naprawdę niegdysiejsze 40, z kolei 36 może być równie większą M jak i małą S.
      Wąska talia często nie idzie w parze z niskim rozmiarem, prędzej ją widać w przypadku figury typu klepsydra ale tutaj już mamy obfitsze biodra i biust, więc różnica jest bardziej widoczna.
    • bei Re: Drogie panie 16.10.19, 23:25
      Na pewno tacy istnieją, każdy ma inne upodobania-jedni wolą córkę, inni teściową 😉, całe szczęście ze różnimy się, inaczej byłoby nudno.
    • evee1 Re: Drogie panie 17.10.19, 00:42
      Jezeli Ci panowie wygladaja jak Ci na dolaczonych zdjeciach (ale to pewnie jacys modele), to mnie absolutnie ten typ nie pociaga.
    • hrabina_niczyja Re: Drogie panie 17.10.19, 00:59
      Absolutnie nie, odkąd gruba z księgowości wygrała 😀
    • kotejka Re: Drogie panie 17.10.19, 06:50
      Ja się zgadzam smile po pierwsze ci „panowie” to prędzej koledzy dla moich synów mogą być niż partnerzy dla mnie
      I oni tez raczej nie mówią o mamach 3 plus, a o dziewczętach w ich wieku
      Jak miałam 25 lat to tez miałam rozmiar 34/36 i nie było to większe osiągniecie ani wyrzeczenie wink
    • aga_mon_ber Re: Drogie panie 17.10.19, 06:58
      Czytalam to kiedys, To jest zapatrzony w siebie narcyz. Jemu lalka na pokaz jest potrzebna, nie kobieta.
      Normalna kobieta nie zwroci na niego uwagi, nawet jesli bedzie miala rozm 36 czy mniejszy.
      • ajaksiowa Re: Drogie panie 17.10.19, 07:11
        ,,Jeden lubi ogórki a drugi ogrodnika córki,,😜
    • triss_merigold6 Re: Drogie panie 17.10.19, 07:25
      Córek zapytaj, wiekowo to ich target.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka