rosapulchra-0 16.10.19, 18:54 Czy zgadzacie się z tymi facetami? chwilesloneczne.blogspot.com/2019/04/kobiety-w-rozmiarze-wiekszym-niz-36-nie.html?m=1 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwoniaw Ja się zgadzam :-D 16.10.19, 19:10 Zapewne panie z większym rozmiarem nie mają u nich szans, czemu miałabym wątpić? Odpowiedz Link Zgłoś
kandyzowana3x Re: Drogie panie 16.10.19, 19:12 A jak mozna zgadzac sie, czy nie zgadzac z tym jakie kobiety podobaja sie tym konkretnym mezczyznom. Jak widac sylwetka I wysportowany wyglad jest dla nich bardzo wazny, wiec wogole mnie nie dziwi, ze jest jednym z glownych kryteriow doboru partnerki Odpowiedz Link Zgłoś
miss_fahrenheit Re: Drogie panie 16.10.19, 19:16 Z tym, że tym konkretnym mężczyznom nie podobają się kobiety noszące rozmiar większy niż 36? Ich sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
jak_matrioszka Re: Drogie panie 16.10.19, 19:23 A jak niby z tym polemizować? Mi sie bardziej blondyni od brunetów podobaja, i co, nie zgodzisz sie i bedziesz mi wmawiać że jednak wole brunetów? Odpowiedz Link Zgłoś
fragile_f Re: Drogie panie 16.10.19, 19:30 Eee... z jakimi facetami? Serio myslisz, ze to sa wypowiedzi panow ze zdjec? Przeciez to jakiś clickbaitowy amalgamat. Co nie zmienia faktu, ze sa faceci ktorzy tak myślą i jest to wylacznie ich sprawa. Sa tacy, ktorzy maja inne poglady i tez jest to ich sprawa. Ba, sa tez kobiety o określonym guscie ja np. nie moglabym byc z facetem o malych dloniach :p Odpowiedz Link Zgłoś
35wcieniu Re: Drogie panie 16.10.19, 19:31 A jak się mam nie zgadzać ze zdaniem faceta, u którego kobiety w rozmiarze większym niż 36 nie mają szans? Nie mają to nie mają. Jak mu się większe nie podobają, to faktycznie ich szanse zbyt wielkie nie są, z tym tu się można nie zgadzać? Odpowiedz Link Zgłoś
szalona-matematyczka Re: Drogie panie 16.10.19, 19:33 Mnie tez podobaja sie tylko szczupli, wysportowani i wysocy mezczyzni. Nie moglabym byc z kurduplem czy grubaskiem. Po prostu mnie nie pociaga. I tak, wiekszosc otylych osob gdyby sie zabrala za siebie to by schudla. Chcesz wprowadzic jakis parytet? Ze jest obowiazek kochania grubasow albo kurdupli, bo im sie nalezy? O gustach sie nie dyskutuje. Jeden lubi niebieskie oczy, drugi okulary, a trzeci bogaczy.😁 Wiec nie troluj rosa.😜 Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Drogie panie 16.10.19, 19:33 Jak zobacyzłam pozę Kurtisa to sie mało nie posmarkałam. Jakoś mnie nie interesuje co taka męska popierdółka myśli o kobietach i ich rozmiarach. U mnie np taki wymyskany, wypindrzony, upozowany i zapatrzony w lusterko facet nie miałby szans... Odpowiedz Link Zgłoś
jak_matrioszka Re: Drogie panie 16.10.19, 19:35 Ja dla takich to bym sie poświeciła i do rozmiaru 40 na wszelki wypadek przytyła Odpowiedz Link Zgłoś
chococaffe Re: Drogie panie 16.10.19, 19:41 ????? Mam sie zgadzać lub nie, że jakiemuś Wieskowi coś sie podoba albo nie podoba? Póki Wiesiek mnie nie tuczy/odchudza na siłę to mi wsyztsko jedno. Odpowiedz Link Zgłoś
ajriszka Re: Drogie panie 16.10.19, 19:47 Każdy ma inny gust. A to też zmienia się. Ostatnio podobają mi się miśki Te miśki to nie takie zwyczajne ale muszą mieć jakieś tam cechy fizyczne (i nie tylko) oprócz tej miśkowatości Odpowiedz Link Zgłoś
anika772 Re: Drogie panie 16.10.19, 20:16 Mają takie a nie inne upodobania, jak niby mam się z tym nie zgadzać? Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatemonster Re: Drogie panie 16.10.19, 21:24 To ich sprawa, kazdemu podoba sie kto inny. Nie musze sie ani zgadzac ani nie zgadzac. Odpowiedz Link Zgłoś
sowka.szara Re: Drogie panie 16.10.19, 21:29 Zgadzam się. Co więcej, panie w rozmiarze 36 i mniejszym też nie mają u mnie szans. Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: Drogie panie 16.10.19, 22:04 Sa tacy co lubia panie w rozmiarku np. 60 I tacy co w 32/34 i ok. Kazdy potrzebuje milosci. Odpowiedz Link Zgłoś
ga-ti Re: Drogie panie 16.10.19, 22:05 Że tak powiem, ci panowie to nie mój target, więc ich opinia na temat rozmiarów nie ma dla mnie znaczenia Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Drogie panie 16.10.19, 22:17 rozmiar 36 to coś jak mitycznie stanikowe B, C i D. tak naprawdę nie do końca istnieje. niektóre ubrania uchodzące za 38, to tak naprawdę niegdysiejsze 40, z kolei 36 może być równie większą M jak i małą S. Wąska talia często nie idzie w parze z niskim rozmiarem, prędzej ją widać w przypadku figury typu klepsydra ale tutaj już mamy obfitsze biodra i biust, więc różnica jest bardziej widoczna. Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: Drogie panie 16.10.19, 23:25 Na pewno tacy istnieją, każdy ma inne upodobania-jedni wolą córkę, inni teściową 😉, całe szczęście ze różnimy się, inaczej byłoby nudno. Odpowiedz Link Zgłoś
evee1 Re: Drogie panie 17.10.19, 00:42 Jezeli Ci panowie wygladaja jak Ci na dolaczonych zdjeciach (ale to pewnie jacys modele), to mnie absolutnie ten typ nie pociaga. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabina_niczyja Re: Drogie panie 17.10.19, 00:59 Absolutnie nie, odkąd gruba z księgowości wygrała 😀 Odpowiedz Link Zgłoś
kotejka Re: Drogie panie 17.10.19, 06:50 Ja się zgadzam po pierwsze ci „panowie” to prędzej koledzy dla moich synów mogą być niż partnerzy dla mnie I oni tez raczej nie mówią o mamach 3 plus, a o dziewczętach w ich wieku Jak miałam 25 lat to tez miałam rozmiar 34/36 i nie było to większe osiągniecie ani wyrzeczenie Odpowiedz Link Zgłoś
aga_mon_ber Re: Drogie panie 17.10.19, 06:58 Czytalam to kiedys, To jest zapatrzony w siebie narcyz. Jemu lalka na pokaz jest potrzebna, nie kobieta. Normalna kobieta nie zwroci na niego uwagi, nawet jesli bedzie miala rozm 36 czy mniejszy. Odpowiedz Link Zgłoś
ajaksiowa Re: Drogie panie 17.10.19, 07:11 ,,Jeden lubi ogórki a drugi ogrodnika córki,,😜 Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Drogie panie 17.10.19, 07:25 Córek zapytaj, wiekowo to ich target. Odpowiedz Link Zgłoś