Dodaj do ulubionych

święty człowiek i małe prostytutki

14.11.19, 19:57
Obrońcy księdza pedofila nazywają jego ofiary małymi prostytutkami.
Nie wiem, ale czuje do nich chyba większe obrzydzenie niż do tego dewianta.
Co? Pytam się co musi pójść nie tak w życiu człowieka, że staje się takim zerem.

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114883,25409865,proboszcz-z-ruszowa-mial-molestowac-dziewczynki-jego-zwolennicy.html?utm_source=facebook.com&utm_medium=SM&utm_campaign=FB_Gazeta&fbclid=IwAR1PxGXdu0-F1AS2xIhqIolwH5LCpLqfhl0Fd4RQgv97uVTa4mrIxDgiOmw
Obserwuj wątek
    • malia Re: święty człowiek i małe prostytutki 14.11.19, 20:28
      To samo pomyślałam. Pedofil to jedno, ale co trzeba mieć w głowie , by iśc do sądu i psalmy w obronie zboczeńca śpiewać.
      Po południ był tu taki wątek, nie wiem czyj i nagle zniknął, w tytule miał słowo "święty".
      • azja001 Re: święty człowiek i małe prostytutki 14.11.19, 20:32
        Ludzie w tym kraju są wychowywania w kulcie koloratki, szczególnie te stare pokolenia. Taki efekt. Ksiądz to dla nich prawie święty
        • malia Re: święty człowiek i małe prostytutki 14.11.19, 20:37
          Ale tu chodziło o sprawy obecne i z przeszłości, te pokrzywdzone to przecież też w tej miejscowości mieszkały, to chyba nie jest jakaś metropolia, by ludzie się nie znali, to były czyjeś wnuczki, córki, kuzynki , sąsiadki. I co, lepiej staremu zbokowi wierzyć.
        • bywszy Re: święty człowiek i małe prostytutki 15.11.19, 15:19
          azja001 napisała:

> Ludzie w tym kraju są wychowywania w kulcie koloratki, szczególnie te stare pok
          > olenia. Taki efekt. Ksiądz to dla nich prawie święty

Stare pokolenia, czyli?... Od którego rocznika liczą się już nowe pokolenia? Orientacyjnie.
          • szalona-matematyczka Re: święty człowiek i małe prostytutki 16.11.19, 11:27
            Stara kobieta przeciez taka 35+, zas stary mezczyzna to tak 75+..Nie wiesz?😀
    • tojamarusia Re: święty człowiek i małe prostytutki 14.11.19, 20:33
      To jest tak nieprawdopodobne, że ciężko mi uwierzyć. Mimo wszystko, mimo otaczającej nas rzeczywistości molestowane i gwałcone dzieci powinny być ZAWSZE pod ochroną...
    • aniani7 Re: święty człowiek i małe prostytutki 14.11.19, 20:40
      Mna wstrzasnelo, kiedy mloda dziewczyna, matka dzieciom, powiedziala, ze nie jej oceniac tego (zwyrodnialca-dopisek autora) i kazdy moze popelnic blad, no zesz #smile€_/+)_&(::+=_#/+;
      • aniani7 Re: święty człowiek i małe prostytutki 14.11.19, 20:44
        Aaaaa ta niunia to tez z Ruszowa i jedno z jej dzieci idealne dla swietego Ruszowianina.
        • aankaa Re: święty człowiek i małe prostytutki 15.11.19, 01:17
          chciałaś napisać Ru(ch)owianina ?
          • aniani7 Re: święty człowiek i małe prostytutki 15.11.19, 12:52
            Chcialam. To chyba czytelne bylo, ze nawet nazwa miejscowosci sprzyja tam dewiacjom i sodomiom roznego rodzaju.
    • ichi51e Re: święty człowiek i małe prostytutki 14.11.19, 20:54
      Zauwaze tylko ze nawet w artykule jest ze ktos slyszal ze ktos slyszal ze tak obroncy ksiedza mowia...
    • 123zielona123 Re: święty człowiek i małe prostytutki 14.11.19, 21:01
      Zdecydowanie większe obrzydzenie. pedofilia jest póki co zaliczana do chorób, (a nie orientacji) . Ale może jak miał by wybór to może nie chciał by być pedofilem. Natomiast ktoś kto skrzywdzone dziecko uważa za małą prostytutkę...
    • alpepe Re: święty człowiek i małe prostytutki 14.11.19, 21:05
      Wpisałam się tam. Niejaka Maryjka to dopiero była prostytutka i oszustka, że niby ona i Duch Święty.
      • 123zielona123 Re: święty człowiek i małe prostytutki 14.11.19, 21:14
        Twoje stwierdzenie brzmi świętokradczo, bo jak to Maryję obrażać. Ale jeśli nie wierzymy w Boga i Ducha św. jest to jedyne logiczne wytłumaczenie. Żadne inne nie istnieje
        • majenkir Re: 14.11.19, 21:24
          123zielona123 napisała:
          > Ale jeśli nie wierzymy w Boga i Ducha św. jest to jedyne logiczne wytłumaczenie. Żadne inne nie istnieje

Roznie bywa. Nie ogladalas Jane the Virgin? wink
          • 123zielona123 Re: 14.11.19, 22:00
            Wtedy sztucznego zapłodnienia czy in witro nie było. Jezus był facetem więc partogeneza czy samoistny rozwój komórki jajowej pod wpływem jaiegoś czynnika odpada. Wtedy urodziła by sklonowaną małą Maryjke
        • taniarada Re: święty człowiek i małe prostytutki 14.11.19, 21:27
          123zielona123 napisała:

> Twoje stwierdzenie brzmi świętokradczo, bo jak to Maryję obrażać. Ale jeśli n
          > ie wierzymy w Boga i Ducha św. jest to jedyne logiczne wytłumaczenie. Żadne i
          > nne nie istnieje
          Maryja a Maria Magdalena to dwie różne osoby.Ludzie czytajcie a później proszę zabierać głos. Według Ewangelii Maria Magdalena przybyła do grobu Jezusa pierwszego dnia tygodnia. Prawdopodobnie towarzyszyły jej inne kobiety, które chciały namaścić ciało Chrystusa. Jednak autorzy wszystkich Ewangelii są zgodni: to Maria Magdalena jako pierwsza zobaczyła, że grób Jezusa jest pusty. Pobiegła zaraz do uczniów, aby przekazać im tę nowinę. A następnie wróciła razem z Piotrem i "umiłowanym uczniem" (utożsamianym ze św. Janem) do grobu.
          • 123zielona123 Re: święty człowiek i małe prostytutki 14.11.19, 21:57
            Ale my mówiny o nastoletniej Maryi,któraej mąż nie skonsumował małzeństwa a urodziłła dziecko. wybór jest albo wirzysz w Ducha św albo się puszczała wcześniej. Czyli była nieczystą młodą prostytutką
            • szalona-matematyczka Re: święty człowiek i małe prostytutki 15.11.19, 10:38
              Zielona, nie musiala byc prostytutka, moze byla wyzwolona emama?😀
              • szalona-matematyczka Re: święty człowiek i małe prostytutki 15.11.19, 10:46
                A tak na powaznie: mogla byc tez ofiara gwaltu, tez kazirodczego.
                • alpepe Re: święty człowiek i małe prostytutki 15.11.19, 11:01
                  Wiesz, moje posty są w odniesieniu do uznania upośledzonych molestowanych przez księdza dziewczynek za małe prostytutki. Tylko tyle.
                  • szalona-matematyczka Re: święty człowiek i małe prostytutki 15.11.19, 17:34
                    Wiem, rozumiem ironie. Tylko chcialabym zaznaczyc, iz (szczegolnie w czasach zamierzchlyc h) dziecko nieslubne niekoniecznie swiadczylo o zlym prowadzeniu sie dziewczyny. Byly i gwalty.
          • alpepe Re: święty człowiek i małe prostytutki 14.11.19, 22:09
            Ale nikt nie mówi o Marii Magdalenie, tym bardziej, że ona prostytutką nie była!!! Nieco wiedzy.
            • szalona-matematyczka Re: święty człowiek i małe prostytutki 15.11.19, 10:25
              A Maria, matka Jezusa, to nie byla brzemienna zanim wyszla za maz? Mo jakos mi sie ta wersja o uszy obila.
              • alpepe Re: święty człowiek i małe prostytutki 15.11.19, 10:29
                Przecież ja o niej napisałam, dlatego Józef chciał się tej młodocianej prostytutki ze swojego życia po cichu pozbyć, Duch Święty, no co ty?!
                • szalona-matematyczka Re: święty człowiek i małe prostytutki 15.11.19, 10:37
                  Ja znam wersje, ze Jozef, nieco starszy juz i raczej nieatrakcyjny chlopina, poslubil mlodziutka brzemienna Marie, ALE on o tej ciazy wiedzial. Mimo wszystko byl zadowolony, bo tak to nie mial raczej szansy na mlodziutka zone (byl niemajetny, starszy). Zreszta mial on z Maria potem wlasne dzieci. Nic nie slyszalam, ze Jozef chcial sie pozbyc swojej zony?
                  • szalona-matematyczka Re: święty człowiek i małe prostytutki 15.11.19, 10:41
                    Malzenstwa byly inicjowane przez swatki, czesto osoby z rodziny. Wydanie mlodziutkiej dziewczyny za starszego, nieatrakcyjnego i biednego mezczyzne, wskazywalo albo na to, ze dziewczyna felerna (ciaza tez byla tym.felerem) badz, ze rodzina dziewczyny jest bardzo biedna.
                  • mdro Re: święty człowiek i małe prostytutki 15.11.19, 10:51
                    On nie był stary (tzn. nigdzie nie ma mowy o jego wieku, ale nic nie jest też napisane, by był wdowcem, co sugeruje, że był młody). Starość Józefa wymyślono po to, by przekonać o tym, że Maryja pozostała dziewicą i po ślubie (mimo literalnego zapisu o "braciach Jezusa"). I nic też nie wskazuje na to, by miałby być biedny.
                    • alpepe Re: święty człowiek i małe prostytutki 15.11.19, 11:00
                      No i chodziło o to, że staremu to już nie staje, bo jakże to, Maryjkę chędożyć???
                      • szalona-matematyczka Re: święty człowiek i małe prostytutki 15.11.19, 17:31
                        Byl stary jak dla dziewczecia kilkunastoletniego. Byl biedny, inaczej Maryja nie rodzilaby po stajenkach, chedozyl, bo mieli przeciez wspolne dzieci (to poparte badaniami historycznymi, a nie biblijnymi powiastkami).
                        • tanebo2.0 Re: święty człowiek i małe prostytutki 15.11.19, 17:49
                          Był cieślą a w starożytności cieśla nie robił krzeseł. Wtedy cieśla budował okręty. Nie przypadkowo Jeshua zadawał się z rybakami. W dzisiejszych czasach byłby inżynierem techniki rakietowej. A ktoś taki z rodu Dawida w państwie przy granicy z Partą czyli z jedynym państwem które spuściło Legionom łomot insza inszość.
                          • szalona-matematyczka Re: święty człowiek i małe prostytutki 15.11.19, 19:54
                            Tanebo, kazdy wie, ze byl ciesla. Niemniej nie.mial.srodkow finansowych by Maryja urodzila w domu. Wiec, cos nieudanym ciesla byl. Notabene, znam czlowieka ze studiami inz. + MBA, ktory pracy nie moze znalezc, nawet w call center.
                            • tanebo2.0 Re: święty człowiek i małe prostytutki 15.11.19, 20:24
                              Miał środki żeby podróżować. Wtedy nie podróżowano samemu więc niemal na pewno miał wielbłąda - podróż trwała jakieś 20-30 dni. Musieli przez ten czas co jeść. A po drodze nie było żabek. Na osiołku by tego nie zmieścili. To raczej było kilka wielbłądów. Byli więc poganiacze i pewnie jacyś ludzie do ochrony. Na miejscu w Egipcie musieli mieć pieniądze na wymianę. Wtedy miał je mało kto. Na pewno nie cieśla robiący stołki.
                              • szalona-matematyczka Re: święty człowiek i małe prostytutki 15.11.19, 20:47
                                Wielblada?????? Tanebo, fantazja cie ponosi.😁😁😁
                            • attiya Re: święty człowiek i małe prostytutki 16.11.19, 09:17
                              o bogowie....Maria urodziła gdzieś w gospodzie czy innej oborze, bo akurat byli na spisie powszechnym, ludu było od zatrzęsienia, nie oni jedni pomieszkiwali w gospodach, jaskiniach, stajniach, pod gołym niebem, pod namiotem. I nie wynikało to z biedy, tylko z konieczności.
                              • szalona-matematyczka Re: święty człowiek i małe prostytutki 16.11.19, 11:24
                                Jakby byl bogaty to kwatera by znalazla. Sila pieniadza.
      • taniarada Żeby zabierać głos 14.11.19, 21:20
        alpepe napisała:

> Wpisałam się tam. Niejaka Maryjka to dopiero była prostytutka i oszustka, że ni
        > by ona i Duch Święty.
        >
        To trzeba poznać biblię czyli pismo święte.Anie wklejać mordkę , a nic nie przeczytać.Maria Magdalena wbrew obiegowym opiniom nie była prostytutką. Biblia nic na ten temat nie mówi. Mówi za to o tym, że znalazła się pośród kobiet, które Jezus „uwolnił od złych duchów i od słabości” (Łk 8,2).
        • cichadziewuszka Re: Żeby zabierać głos 14.11.19, 21:34
          Alepe raczej miała na myśli inną Marię
        • 7katipo Re: Żeby zabierać głos 15.11.19, 17:39
          A ta znowu swoje big_grin big_grin big_grin
    • majenkir Re: święty człowiek i małe prostytutki 14.11.19, 21:15
      Gdy przed rozpoczęciem środowej rozprawy Piotr M. wchodził do sądu, jedna z jego zwolenniczek krzyczała "Przepuśćcie świętego, przepuśćcie świętego"

Wiem, ze to smutny i powazny temat, ale z tego zdania to siedze i sie smieje wink.
      • ck2 Re: święty człowiek i małe prostytutki 14.11.19, 23:55
        A teraz pomyśl sobie, że w wyborach głos takiej osoby jest tak samo ważny jak twój.
        • majenkir Re: święty człowiek i małe prostytutki 15.11.19, 15:42
          A, wtedy robi sie juz straszno uncertain
    • taniarada Re: święty człowiek i małe prostytutki 14.11.19, 21:16
      Fałszywe oskarżenia są karalne.
      • tanebo2.0 Re: święty człowiek i małe prostytutki 14.11.19, 21:37
        Masz na myśli oskarżenie o prostytucję?
      • cosmetic.wipes Re: święty człowiek i małe prostytutki 15.11.19, 17:40
        taniarada napisał(a):

> Fałszywe oskarżenia są karalne.

Niewątpliwie mówienie o obrzydliwym zboku "święty" jest fałszywe.
    • australijka Re: święty człowiek i małe prostytutki 14.11.19, 21:32
      A mnie dziwi, że w budynku sadu pozwolono na takie śpiewy, krzyki i różańce . No ciekawe czy inny oskarżony mógłby ze sobą kolesi przyprowadzić, żeby mu na wuwuzeli na korytarzu grali. I nikt nie wziął za d...ę tych bab i nie wywalił na .... Straszno.
    • dramatika Re: święty człowiek i małe prostytutki 14.11.19, 22:12
      Dziennikarze serwisu rozmawiali także z osobami, które wspierają matki domniemanych ofiar. Jedna z nich twierdzi, że pewna osoba popierająca księdza nazwała dziewczynki "małymi prostytutkami"

Poważne dziennikarstwo - jedna baba drugiej babie. No ale jak brzmi jako tytuł wątku!
      Btw - może i jest święty. W każdym razie niewinny dopóki nie zapadnie prawomocny wyrok.
    • boogiecat Re: święty człowiek i małe prostytutki 14.11.19, 22:13
      ciezko wogole w to uwierzyc, mam szczera nadzieje, ze ci "zwolennicy" to najwyzej cztery osoby

kult koloratki to jedno (na pewno trzeba do niego dorzucic tradycje gnojenia dziewczynek), ale zwykla ludzka przyzwoitosc nakazywalaby przynajmniej nie obrazac tych dzieci, nawet jesli juz ci ludzie czuja sie zobowiazani do wspierania ksiedza
      • ck2 Re: święty człowiek i małe prostytutki 15.11.19, 00:00
        To się wpisuje w szerszą tradycję uważania kobiet za byle co i bronienia "dobrych chłopaków". Np. koledzy, którzy z okazji urodzin dali pigulke gwałtu koleżance i ją zgwałcili, tłumaczka zgwałcona przez ratownikow medycznych. Ich tez broniono, a kobiety oczerniano. Widać nawet z dzieci można zrobić k... które same tego chciały. Straszne.
      • zona_glusia Re: święty człowiek i małe prostytutki 15.11.19, 11:50
        boogiecat napisała:

> ciezko wogole w to uwierzyc,
        Dlaczego ciężko uwierzyć?
        Nie pamiętasz, co powiedział znany publicysta, prawnik, nauczyciel akademicki Stanisław Michalkiewicz o ofierze pedofila? I potem oczywiście był zapraszany na spotkania przez katolików i nikt nie widział w tym problemu. Otóż powiedział: "Żadne kurwy nie są tak wynagradzane na całym świecie."
    • aankaa Re: święty człowiek i małe prostytutki 15.11.19, 01:21
      trafny komentarz pod artykułem
      I to jest wlaśnie Polska powiatowa, Polska malych miasteczek i wsi, Polska pisowskiego suwerena. Bigoteryjna i zacofana, plaszczaca sie przed proboszczem i miejscowym pislamskim kacykiem. Gotowa zatluc sztachetami kazdego za jedno slowo powatpiewania w ich nieomylność.
      • szalona-matematyczka Re: święty człowiek i małe prostytutki 15.11.19, 10:28
        Ankaa, wlasnie. A jak ja na emamie napisalam, ze zycie w Warszawie to nie jest zycie na prowincji, to emamy podniosly krzyk, ze i na prowincji mozna wolnoscia sie delektowac.
    • makurokurosek Re: święty człowiek i małe prostytutki 15.11.19, 10:58
      Kiedyś słyszałam takie powiedzenie " Jak Bóg chce kogoś ukarać to mu rozum odbiera". Dla mnie osoby wypowiadające takie słowa pod adresem tych dziewczynek to osoby chore psychicznie i powinny z automatu po takich wypowiedziach znaleźć się pod opieką psychiatry .
      • alicia033 Re: święty człowiek i małe prostytutki 15.11.19, 12:03
        powinny ale polska psychiatria jest w stanie głęboko posuniętego rozkładu.
        • apallosa Re: święty człowiek i małe prostytutki 15.11.19, 23:20
          Aż mi się niedobrze zrobiło...
          A już najgorsze,to mieć takie pseudokatolickie ,moherowe scierwo we własnym domusad
          Kiedyś pisałam tu na tymże forum o mojej matce i o tym,jak moja,zgwalcona przez własnego ojca kuzynke od puszczalskich zdzir wyzwala.A to dziewczatko miało wówczas 15 latsad
          Jeszcze babsko miało czelność gwałciciela po odsiadce wielokrotnie odwiedzac i chwalić się tym....dobrze,ze mnie wowczas ze sobą nie zabierają,bo dziada w zyciu na oczy nie widziałam.
          Także są niestety i takie gnidy broniące pedofili na świecie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka