Dodaj do ulubionych

Prawdziwa eko-ankieta cd 4

09.12.19, 12:41
Czy jestes gotowa?
Obserwuj wątek
    • bi_scotti Re: Prawdziwa eko-ankieta cd 4 09.12.19, 14:13
      Oferuje swoj czas organizacjom focused na inne problem swiata. Planecie mussza (narazie) wystarczyc moje inne pro-eco wysilki - doba ma tylko 24 godziny, eh. Life.
      • boogiecat Re: Prawdziwa eko-ankieta cd 4 09.12.19, 14:22
        Tutaj niestety tez jestem na nie z braku czasu
    • sirella Re: Prawdziwa eko-ankieta cd 4 09.12.19, 15:00
      Ostatnio wyczytałam, że jakieś oszołomy zorganizowały zrzutkę na... uwaga uwaga... zakup 5 ha "pierwotnego lasu", czyli jakiegoś takiego w którym nie będzie się ścinac drzew i jak się jakieś przewróci to sobie będzie sobie lezeć aż zgnije. I to niby ma służyć ratowaniu planety i ocaleniu przyrody...
      No i znalazł się tłumek mieszczuchów-naiwniaków którzy się im na te 5 hektarów terenu zrzucili big_grinbig_grinbig_grin
      I teraz cwaniaki "pseudo-eko" nieroby mają 5 hektarów gruntu z drzewami na własność... Nie ma to jak chwytne hasło dla czesania frajerów...
      Zaraz zaczną ogłaszać EVENTY typu "wyprawa w głąb lasu i przytulanie się do pierwotnej kory pierwotnego drzewa!" za jedyne 300zł za półgodzinny seans... big_grin
      Pierwotny lat.....na 5 hektarach... Coś takiego na większości wsi funkcjonuje normalnie, bo chłopy wolą zarabiać na budowlance w Niemczech niż się zajmowac rolą i lasem rodzinnym, więc większość zarasta chaszczami, i nikt rolnikom do tych lasów nie dopłaca ani im nie daje kolejnych hektarów w prezencie.

A tu wystarczy wrzucić zgjęcie na fejsa z wiankiem z trawy założym na głowę, zapuścić rozczochraną brodę , rzucićc kilka ckliwych hasełek - i proszę bardzo - kasa na biznes płynie szerokim strumieniem, będzie na drewniany domek pod tym laskiem kupionym z cudzych składek a z ogłaszanych na fejsie eventów pośredniczenia w kontaktowanie się z PIERWOTNĄ naturą (big_grinDD) rozkręci się biznesik na wygodne życie.
      Niepojęta jest naiwnośc ludzka.. A już mitomania mieszczuchów w sferze przyrody szczególnie.
    • piataziuta Re: Prawdziwa eko-ankieta cd 4 09.12.19, 16:08
      czy agitacja w okresie przedwyborczym, na rzecz jedynej pro-ekologicznej partii się liczy?
      • boogiecat Re: Prawdziwa eko-ankieta cd 4 09.12.19, 16:18
        nie jestem pewna, ale bardzo chce wiedziec jak agitujesz
        • piataziuta Re: Prawdziwa eko-ankieta cd 4 09.12.19, 16:51
          będzie na priv tongue_out
          • boogiecat Re: Prawdziwa eko-ankieta cd 4 09.12.19, 16:58
            oczekuje najgorszego :p tak na szybko to mysle, ze wchodzisz topless do biur innych partii
            • piataziuta Re: Prawdziwa eko-ankieta cd 4 09.12.19, 20:05
              nee...
              nudy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka