jan.kran 15.12.19, 17:12 Ktoś oglądał Parenthood , The Romanoffs, The Tudors? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agonyaunt Re: Amazon prime. 15.12.19, 17:57 The Tudors - świetne, historycznie dziurawe ale fajnie zrobione. Parenthood - męczące, niby porusza ważne tematy ale jakoś tak kaznodziejsko poprawnie, sami święci dokoła, na dłuższą metę nuda. Trzeciego nie widziałam. Odpowiedz Link Zgłoś
szara.myszka.555 Re: Amazon prime. 16.12.19, 17:23 Z Amazona polecam "Good Omens" I "Carnival Row" a jeśli lubisz akcję, to również "Jack Ryan" oba sezony. Odpowiedz Link Zgłoś
mdro Re: Amazon prime. 16.12.19, 17:35 "Good Omens" koniecznie, "American Gods" wg Gaimana nieźle się zapowiadało, ale gdzieś przy czwartym odcinku zaczęło się ciągnąć i na razie spasowałam (zwłaszcza że się dopatrzyłam, że te dwa sezony jeszcze historii nie domknęły). Odpowiedz Link Zgłoś
leyla76 Re: Amazon prime. 16.12.19, 23:05 Sprubuj marvellous mrs maisel i catastrophe . Odpowiedz Link Zgłoś
jan.kran Re: Amazon prime. 17.12.19, 00:01 Fleabag i Mrs Maisel oglądałam,polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
jan.kran Re: Amazon prime. 17.12.19, 02:31 This is us to jeden z moich ulubionych seriali Odpowiedz Link Zgłoś
minniemouse Re: Amazon prime. 17.12.19, 02:50 Hanna jest ok. w niczym nie przypomina świetnej filmowej ale da sie oglądać. ktoś polecał mi The Widow z Kate Beckinsale ale osobiście nie oglądałam wiec nie wiem czy rzeczywiście dobry. oglądałam The Beat, niemiecki serial, bez przekonania - moze byc. Good Omens - super. The Boys sa OK. Preacher jak ktos lubi supernatural. Goliath - mafia - ok. Ugly Betty, Supernatural, Harrow, slyszalam zachwyty nad The Expanse (nie ogladalam) Odpowiedz Link Zgłoś
marianna1960 Re: Amazon prime. 17.12.19, 10:09 Nie oglądałam akurat tych ale polecam gorąco Marvelous Mrs Maisel, Good Omens, Carnival Row no i najlepszy serial o superbohaterach The Boys, i czwarty sezon The Expanse najlepszy serial science fiction poza Battlestar Galactica, a zapomniałam jeszcze Fleabag. Odpowiedz Link Zgłoś