Dodaj do ulubionych

Amazon prime.

15.12.19, 17:12
Ktoś oglądał Parenthood , The Romanoffs, The Tudors?
Obserwuj wątek
    • agonyaunt Re: Amazon prime. 15.12.19, 17:57
      The Tudors - świetne, historycznie dziurawe ale fajnie zrobione. Parenthood - męczące, niby porusza ważne tematy ale jakoś tak kaznodziejsko poprawnie, sami święci dokoła, na dłuższą metę nuda. Trzeciego nie widziałam.
      • jan.kran Re: Amazon prime. 16.12.19, 16:55
        Dziękuję,dopiszę do listysmile
    • szara.myszka.555 Re: Amazon prime. 16.12.19, 17:23
      Z Amazona polecam "Good Omens" I "Carnival Row" a jeśli lubisz akcję, to również "Jack Ryan" oba sezony.
      • mdro Re: Amazon prime. 16.12.19, 17:35
        "Good Omens" koniecznie, "American Gods" wg Gaimana nieźle się zapowiadało, ale gdzieś przy czwartym odcinku zaczęło się ciągnąć i na razie spasowałam (zwłaszcza że się dopatrzyłam, że te dwa sezony jeszcze historii nie domknęły).
    • leyla76 Re: Amazon prime. 16.12.19, 23:05
      Sprubuj marvellous mrs maisel i catastrophe .
    • pulower8 Re: Amazon prime. 16.12.19, 23:13
      Ja polecam Fleabag.
      • jan.kran Re: Amazon prime. 17.12.19, 00:01
        Fleabag i Mrs Maisel oglądałam,polecam!
        • kaka-llina Re: Amazon prime. 17.12.19, 00:04
          i jeszcze this is us
          • jan.kran Re: Amazon prime. 17.12.19, 02:31
            This is us to jeden z moich ulubionych serialismile
            • minniemouse Re: Amazon prime. 17.12.19, 02:50
              Hanna jest ok. w niczym nie przypomina świetnej filmowej ale da sie oglądać.
              ktoś polecał mi The Widow z Kate Beckinsale ale osobiście nie oglądałam wiec nie wiem czy rzeczywiście dobry. oglądałam The Beat, niemiecki serial, bez przekonania - moze byc.
              Good Omens - super. The Boys sa OK. Preacher jak ktos lubi supernatural. Goliath - mafia - ok. Ugly Betty, Supernatural, Harrow,
              slyszalam zachwyty nad The Expanse (nie ogladalam)
    • marianna1960 Re: Amazon prime. 17.12.19, 10:09
      Nie oglądałam akurat tych ale polecam gorąco Marvelous Mrs Maisel, Good Omens, Carnival Row no i najlepszy serial o superbohaterach The Boys, i czwarty sezon The Expanse najlepszy serial science fiction poza Battlestar Galactica, a zapomniałam jeszcze Fleabag.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka