aniela_ 05.06.02, 11:18 narasta we mnie podejrzenie że część z Was na wagarach jest i pije wódkę w parku zamiast powiekszac dochod narodowy brutto Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e.silver Re: lista obecności 05.06.02, 11:24 ja jestem, ale niczego nie powiększam :) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: lista obecności 05.06.02, 11:27 jestem, ale za 2 godziny mnie nie bedzie.... albo nawet wczesniej :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: lista obecności 05.06.02, 11:27 aha to niemoralne jest. nei ma w Toibe imperatywu nakazującego powiększac moze? Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: lista obecności 05.06.02, 11:30 aniela_ napisał(a): > aha to niemoralne jest. nei ma w Toibe imperatywu nakazującego powiększac moze? oj, we mnie jest taki jeden cholerny imperatyw.... ale dotyczy raczej zupelnie innej sfery... :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: lista obecności 05.06.02, 11:34 aniela_ napisał(a): > aha to niemoralne jest. nei ma w Toibe imperatywu nakazującego powiększac moze? nie ma, ja go nie czuję i nikt wokół nie próbuje go nawet we mnie wykształcić ;) Odpowiedz Link Zgłoś
istota Re: lista obecności 05.06.02, 11:41 e.silver napisał(a): > nie ma, ja go nie czuję i nikt wokół nie próbuje go nawet we mnie wykształcić wszyscy wokól mnie starają się jak mogą zabić jakiekolwiek jego przejawy najlepiej w zarodku ;) albo raczej ;((( Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: lista obecności 05.06.02, 11:44 istota napisał(a): > wszyscy wokól mnie starają się jak mogą zabić jakiekolwiek jego przejawy > najlepiej w zarodku ;) albo raczej ;((( to chyba dobrze, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
istota Re: lista obecności 05.06.02, 11:31 o przepraszam ja pomniejszam, ale w słusznej sprawie Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: lista obecności 05.06.02, 11:34 a bezproduktywne przebywanie w miejscu pracy sie liczy? Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: lista obecności 05.06.02, 11:34 aniela_ napisał(a): > aha sam element na tej plaży.... no, taka zgrana piąteczka ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: lista obecności 05.06.02, 11:35 e.silver napisał(a): > no, taka zgrana piąteczka ;))))) o sorry, już szósteczka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: lista obecności 05.06.02, 11:37 enene ja sie odcinam. czuję w sobie etos p[racy. Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: lista obecności 05.06.02, 11:40 aniela_ napisał(a): > enene ja sie odcinam. czuję w sobie etos p[racy. heheh jakoś nie widzę tego etosu ;) i Aniele, jakże bym śmiała Cię odciąć :))) mowy nie ma ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: lista obecności 05.06.02, 11:47 sama sie odpępowię sekatorem. ciach., Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: lista obecności 05.06.02, 11:49 aniela_ napisał(a): > sama sie odpępowię sekatorem. ciach., na ten grubaśny łańcuch, jak nie przymierzajac od pewnego zwierzęcia z małym sekatorem?? Aniele.... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: lista obecności 05.06.02, 12:14 > na ten grubaśny łańcuch, jak nie przymierzajac od pewnego zwierzęcia z małym > sekatorem?? Aniele.... ;))) I żeby go nie pomylić z innym łańcuchem, no pokarmowym Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: lista obecności 05.06.02, 12:19 piotr_c napisał(a): > I żeby go nie pomylić z innym łańcuchem, no pokarmowym jasne, ten drugi jest zbyt cenny ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: lista obecności 05.06.02, 11:47 A ja pracuję generalnie dla inwestycji w zwiekszanie produktu (narodowego też) Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: lista obecności 05.06.02, 12:04 ja pomnażam ,tylko jak przychodzi do dzielenia tego dochodu wśród narodu ,to mam wrażenie ,że naród kurczę tfu! kuryczy się bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: lista obecności 05.06.02, 12:27 znmaczy w momencie podzialu ja sie rozraztsam i dwoję jak nie przymierzajac Stary eskimos Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: lista obecności 05.06.02, 12:31 No tak !!!! a mi czapkę niewidkę jakieś ramię od sprawiedliwego podziału zakłada Odpowiedz Link Zgłoś
the_ladybird Re: lista obecności 05.06.02, 12:40 W przelocie listę podpisuję. I oczywiście, nie pomnażam, a wykorzystuję :))) Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: lista obecności 05.06.02, 13:18 A ja się zaraz przenoszę w inne miejsce portalu i będę sobie uprawiać nowe hobby, tj. czytać jak też przebiega kolejny mecz ;) Bo o tym że wynik meczu USA-Portugalia jest 3:2 pewnie wiecie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja.ty Re: lista obecności IP: 62.233.135.* 05.06.02, 15:13 powiększyłam dochód narodowy brutto przynajmniej o jedną cyfrę po przecinku.... chyba dogorywam... Odpowiedz Link Zgłoś