Dodaj do ulubionych

Depresja Kreta

26.12.19, 01:01
A czytałem wywiad świąteczny z Jarosławem Kretem. Zwierzył też się on ze swojej depresji. A byłem tym zaskoczony, gdyż kojarzyłem go jako takiego pogodnego gościa z TV, którego też wiele kobiet lubi, widać ma powodzenie. Wstrząsające były jego słowa, że jego kobieta - rozumiem Tadla - zamiast go wspierać w walce z tą straszną chorobą, to opuściła go i powiedziała mu, żeby się wziął w garść, kiedy to najgorsze co można zrobić. No i że w Tańcu z Gwiazdami występował w depresji, ale musiał się uśmiechać, choć w ogóle nie wiedział co się dzieje. Wstrząsające są też słowa, że my widzowie nie wiemy ile bólu kryje się za uśmiechami znanych osób. Fajny wywiad. Mam nadzieję, że mu się teraz poprawi - mówił, że stan psychiczny mu się poprawił, leczy się terapią, dostał angaż do zapowiadania pogody w Polsacie.

Przy okazji: a Wam i sobie życzę zdrowych i wesołych Świąt. smile
Obserwuj wątek
    • ajaksiowa Re: Depresja Kreta 26.12.19, 07:22
      Ha ha ha,iluż to pi€knych i bogatych przedawkowało używki coby nastrój sobie poprawić?Dobrze że ma kasę na terapię bo raczej z NFZ korzystać nie musi,biedny celebryta😭
      • frequenter.light Re: Depresja Kreta 26.12.19, 11:59
        Mówił, ze brakowało mu pieniędzy i w tańcu z gwiazdami wystąpił dla pieniędzy.
        • jak_matrioszka Re: Depresja Kreta 26.12.19, 19:12
          frequenter.light napisał:

> Mówił, ze brakowało mu pieniędzy i w tańcu z gwiazdami wystąpił dla pieniędzy.

Ależ to jest esencja i definicja pracy zarobkowej. Mi też bez pracy brakuje pieniedzy, wiec zapylam do fabryki tongue_out
          • ludborka Re: Depresja Kreta 26.12.19, 20:30
            Chyba chodzi o to, że artysta (widocznie prezenter pogody też się zalicza) powinien się wyłącznie realizować, nie chałturzyć dla hajsu jak przeciętny Kowalski 😉
            • frequenter.light Re: Depresja Kreta 30.12.19, 12:42
              Może smile
    • tojamarusia Re: Depresja Kreta 26.12.19, 07:25
      Leczę się na depresję od lat. Dla otoczenia jestem uśmiechnięta, pogodna, dowcipna i pełna życia. I tylko ja wiem jakie demony we mnie siedzą...
      • zuleyka.z.talgaru Re: Depresja Kreta 26.12.19, 20:25
        O, to.
        • frequenter.light Re: Depresja Kreta 30.12.19, 12:42
          Ty też?
          • mid.week Re: Depresja Kreta 30.12.19, 16:31
            a kto nie....
    • cauliflowerpl Re: Depresja Kreta 26.12.19, 08:19
      "Wstrząsające były jego słowa, że jego kobieta - rozumiem Tadla - zamiast go wspierać w walce z tą straszną chorobą, to opuściła go i powiedziała mu, żeby się wziął w garść, kiedy to najgorsze co można zrobić."

Przyznam się bez bicia, że nie wiem, jak długo wytrzymałabym pod jednym dachem z osobą z depresją.
      Samopoczucie innych potrafi bardzo wpłynąć na nasz własny stan psychiczny. Z jakiegoś powodu optymiści zwykle nie nawiązują głębszych stosunków z ponurakami a ponuraków wku**iają osoby wiecznie pozytywne.

I można sobie próbować tłumaczyć, że to choroba, ale to jednak co innego niż obsługiwanie kogoś przez 2 miesiące bo złamał nogę.
      • ludborka Re: Depresja Kreta 26.12.19, 08:40
        Kret zostawił Tadlę w dość brzydki sposób, nie ją jedną zresztą. Więc albo nie o nią chodzi, albo panu wspomnienia się zacierają.
        • alpepe Re: Depresja Kreta 26.12.19, 10:26
          To samo miałam napisać.
      • pani_tau Re: Depresja Kreta 26.12.19, 14:53
        Kret cierpi na zespół Biednego Misia.
    • mid.week Re: Depresja Kreta 26.12.19, 08:54
      Zostawił Tadlę publicznie, w połowie tańca, na oczach całego kraju, upokorzył i ośmieszył. Nawet zespół Tourette`a tego nie tłumaczy.
      • cauliflowerpl Re: Depresja Kreta 26.12.19, 08:58
        Oo, grubo.
        • mid.week Re: Depresja Kreta 26.12.19, 09:30
          No, podobno ona się dowiedziała, że nie są razem z jakiejś jego publicznej wypowiedzi. A w tym czasie razem brali udział w Tańcu z gwiazdami. Babka nawet nie mogła się zaszyć nigdzie z dala od ludzkich oczu. Ja wiem, że każda depresja przebiega inaczej ale człowiek raczej ma ochotę wtedy zaszyć się w ciszy i spokoju. Udzielanie debilnych wywiadów rozpętujących tornado jakoś mi z dołem psychicznym się nie klei.
          • cauliflowerpl Re: Depresja Kreta 26.12.19, 09:45
            Doczytałam. Z tabloidu się dowiedziała. Oraz po czasie Pan Kret ponoć wysyłał jej prezenciki i dziwił się, że do niego nie wraca.
            • mid.week Re: Depresja Kreta 26.12.19, 10:00
              o masz, o tym że tam miało mieć miejsce jakieś wracanie to nie miałam pojęcia
      • antyideal Re: Depresja Kreta 26.12.19, 09:06
        Wszystkie kobiety zostawiał w taki upokarzający sposób. Może i cierpi na depresję, ale przede wszystkim na Zespół Bycia Dupkiem.
        • spanish_fly Re: Depresja Kreta 26.12.19, 12:39
          Nie każda depresja jest endogenna, można się też samemu, swoimi własnymi wyborami doprowadzić do depresji.
          • aandzia43 Re: Depresja Kreta 26.12.19, 20:26
            Można, szczególnie jak się ma poważne zaburzenia osobowości i zapędzi się w jakiś życiowy kozi róg.
      • frequenter.light Re: Depresja Kreta 26.12.19, 12:00
        mid.week napisała:

> Zostawił Tadlę publicznie, w połowie tańca, na oczach całego kraju, upokorzył i
        > ośmieszył. Nawet zespół Tourette`a tego nie tłumaczy.

A tego to nie wiedziałem, nie oglądam tego programu.
        • mid.week Re: Depresja Kreta 26.12.19, 12:09
          Bylo o tym bardzo głośno w kolorowej prasie i chyba nawet ematka to komentowała.
          • frequenter.light Re: Depresja Kreta 26.12.19, 14:09
            Niespecjalnie się tym interesowałem.
    • kadfael Re: Depresja Kreta 26.12.19, 09:15
      Przecież Tadlę to on zostawił i to w bardzo brzydki sposób. I pamiętam jeszcze jakąś historię jak wyszedł od którejś wcześniejszej partnerki po papierosy i nie wrócił.
      • ck2 Re: Depresja Kreta 26.12.19, 09:40
        I ciągle są chętne. Na niego, na Wiśniewskiego, itp.
        • kadfael Re: Depresja Kreta 26.12.19, 09:48
          Wiesz to i tak pikuś. Na Trynkiewicza też są.
          • ck2 Re: Depresja Kreta 26.12.19, 14:44
            Tak, ale to już przypadki do leczenia.
      • sofia_87 Re: Depresja Kreta 26.12.19, 12:48
        To chyba od tej, z którą ma dziecko. Zdaje się, że ta pani także o końcu związku dowiedziała się z prasy. A także o tym, że Kret jest wreszcie po raz pierwszy w życiu zakochany i szczęśliwy, że inna kobieta.
        To raczej nie jest typ depresyjny tylko narcystyczny buc, a depresja to modna i wygodna wymówka
        • alpepe Re: Depresja Kreta 26.12.19, 12:56
          Raczej mowa o Młynarskiej.
          • jolie Re: Depresja Kreta 26.12.19, 18:42
            Kobietę, z którą ma syna też tak zostawił.
        • ride_like_the_wind Re: Depresja Kreta 26.12.19, 14:29
          Ale jest znany i z forsą, więc z pewnością znajduje kolejne naiwne. Zresztą Tadla to babka po paru rozwodach i nie wierzę, że nigdy nikomu rogów nie przyprawiła ani nie zaczynała kolejnych związków będąc jeszcze w poprzednich.
    • agrypina6 Re: Depresja Kreta 26.12.19, 12:26
      Jak dla mnie to pan kret wyjechał z depresją żeby naprawić swój wizerunek beznadziejnego dupka. Nie twierdzę że nie miał depresji. Ale dla mnie upublicznienie akurat przez niego choroby tak wygląda. Wybaczcie, jestem fajny facet, tylko robię źle rzeczy, bo choroba. Tadla to jeszcze nic, porzucił własne małe dziecko. Jego matka pomaga wnukowi i jego matce. Dla mnie ten pan to dno, niżej chyba nie można upaść.
    • ruscello Re: Depresja Kreta 26.12.19, 12:40
      Cóż, w Fakcie pojawiły się kilka lat temu prorocze słowa. www.google.com/amp/s/www.fakt.pl/kobieta/plotki/pogodynek-jaroslaw-kret-bedzie-placil-alimenty-na-dziecko/xnp7vzz.amp
    • znowu.to.samo Re: Depresja Kreta 26.12.19, 13:06
      Co on bredzi. Przecież to on rzucił te biedną Tadlę na oczach całego kraju podobnie jak Agate Młynarską.(ciekawe swoją drogą czy biedaczka doszła już do siebie?)
      Teraz prubóje sie depresją zasłaniać?
      Niech sie buja
      • simply_z Re: Depresja Kreta 26.12.19, 14:41
        a przed Młynarską kobietę, z która ma syna. Podobno Kret robi tak, że nagle wychodzi i już nie wraca. Dupek.
        • pani_tau Re: Depresja Kreta 26.12.19, 14:54
          I każda następna myśli, że będzie tą ostatnią.
          • znowu.to.samo Re: Depresja Kreta 26.12.19, 18:55
            To jest jakiś psychol i to z gatunku, który należy omijać szerokim łukiem
            • agrypina6 Re: Depresja Kreta 26.12.19, 18:56
              Zgadzam się.
        • latarnia_umarlych Re: Depresja Kreta 26.12.19, 21:12
          Nie, to po Młynarskiej miałbym w związku i miał syna z producentką telewizyjną. Rzucił ja w wyjątkowo chamski sposób, bo kobieta dowiedziała się z tabloidu, że wreszcie znalazł prawdziwą miłość. Kilka dni wcześniej niczego nieświadoma spędzała święta z jego rodziną, podczas gdy on udawał chorego a w Warszawie łamał się już opłatkiem przy wigilii z Tadlą.
          Tadla zabłysnęła potem wypowiedzią, że bez przesady, to nie był żaden związek, Jarka nic z nie łączyło z poprzednią partnerką, ot - mieli razem dziecko i tyle. W przeciwieństwie do trulov z Tadlą. Nie żal mi jej było potem.
          A ten gość to jest wyjątkowo podły gad, zła osoba, zdrajca. Do tego brzydki jak kupa, nie wiem, skąd brał tyle chętnych kobiet.
          • latarnia_umarlych Re: Depresja Kreta 26.12.19, 21:14
            latarnia_umarlych napisał(a):

> Nie, to po Młynarskiej miałbym w związku

Był w związku. Telefon mi psikusy robi.
            Wesołych świąt.
            • simply_z Re: Depresja Kreta 26.12.19, 21:18
              ale zaraz..on chyba przed Młynarską miał syna? cięzko się już połapać eh.
              Też mnie to zastanawia skąd tyle chętnych..
              • wrazliwa_lelija Re: Depresja Kreta 27.12.19, 15:43
                Przystojny, z telewizji, bogaty, wykształcony, bez nałogów.
                Ile e-matek ma brzydkich, grubych, niskich Mietków albo biednych?
    • kryzys_wieku_sredniego Re: Depresja Kreta 26.12.19, 17:40
      Nie każdy ma ochotę dźwigać na barkach depresję partnera, sama bym wiała gdzie pieprz rośnie.
    • mary_lu Re: Depresja Kreta 26.12.19, 19:21
      Typowy narcyz. Zawsze odwraca kota ogonem, dobrze że tutaj jest dokumentacja na pudelku w czasie rzeczywistym, bo ludzie na gadki narcyzów się nabierają.

Instrumentalne traktowanie kobiet - typowe. Próba powrotu z paleniem głupa do kobiety która nie gra w gierki i chce się odciąć - typowe.

Poczytajcie o depresji narcystycznej. Biada babie, która się wkręci w ratowanie narcystycznego misia.
      • vre-sna Re: Depresja Kreta 27.12.19, 16:58
        Zgadzam sie.
        Widzialam i rozmawialam z nim w 2016 na zywo, czrujacy, usmiechniety ale nieobecny.
        Taki rzec mozna powiedziec nieuchwytny.
    • 18lipcowa3 Re: Depresja Kreta 26.12.19, 20:05
      załosny obleśny facet
      widziałam na zywo buc jak nie wiem i ma bardzo niewychowane dziecko
      • frequenter.light Re: Depresja Kreta 26.12.19, 20:20
        Co robił?
    • ferra Re: Depresja Kreta 26.12.19, 20:31
      Biedulek, wzorowy kryształowy partner i ojciec.....
      www.fakt.pl/kobieta/plotki/malgorzata-kosturkiewicz-o-jaroslawie-krecie-klamca-i-tchorz/ylk410v
    • frequenter.light Re: Depresja Kreta 26.12.19, 21:06
      "Wystąpiłem, bo potrzebowałem pieniędzy. Jednak nigdy nie umiałem tańczyć. Wcześniej kilkakrotnie mi to proponowano i odmawiałem. Źle wspominam ten program, bo wówczas byłem już w depresji. Niewiele pamiętam z tego, co się wokół mnie działo. Nawet nie pamiętam, co tańczyłem. Pamiętam za to przyklejony uśmiech. Czasem myślę, że gdyby ludzie wiedzieli, jaki ból kryje się pod uśmiechami osób publicznych, nie mieliby śmiałości tak mocno w nas rzucać kamieniami. Ale może się łudzę"
      plejada.pl/newsy/jaroslaw-kret-o-relacji-z-bratem-blizniakiem-nie-jest-prosta-bywa-toksyczna/y57tn4d
      • ludborka Re: Depresja Kreta 26.12.19, 21:24
        "Pamiętam za to przyklejony uśmiech. Czasem myślę, że gdyby ludzie wiedzieli, jaki ból kryje się pod uśmiechami osób publicznych, nie mieliby śmiałości tak mocno w nas rzucać kamieniami. Ale może się łudzę"

No może taka autorefleksja mu się przyda i następną kobietę swojego życia będzie traktować jak człowieka.
        • znowu.to.samo Re: Depresja Kreta 27.12.19, 11:08
          Co ty, taki współczuje wyłącznie sobie. Uczucia innych ma głęboko....
    • frequenter.light Re: Depresja Kreta 26.12.19, 21:12
      Tu jeszcze mówił o depresji:
      plejada.pl/newsy/jaroslaw-kret-o-depresji-pokazal-stare-zdjecie-instagram/ng7hjjq
      • znowu.to.samo Re: Depresja Kreta 27.12.19, 11:09
        Oj bo zaraz się rozpłaczę...
        • frequenter.light Re: Depresja Kreta 27.12.19, 15:28
          Czyli mówicie, że nie jest on niewinny?
          • pani_tau Re: Depresja Kreta 27.12.19, 16:25
            Jak możesz tak twierdzić?! Dziewczyny ci tu udowadniają, że Jarosław Kret to wcielenie wszelkich cnót a ty dalej jatrzysz.
            Jak ci nie wstyd...
          • ludborka Re: Depresja Kreta 27.12.19, 17:06
            Niewinny? W jakim sensie? Czemu winny czy niewinny?
            • frequenter.light Re: Depresja Kreta 27.12.19, 23:00
              No czy winny?
    • wrazliwa_lelija Re: Depresja Kreta 27.12.19, 15:40
      Smutne.
      Też mi on nie pasuje na "depresanta", ale choroba nie wybiera. Mam nadzieję, że to tylko okresowa sprawa i wkrótce dojdzie do siebie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka